THE FALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A registry-je hol van , mert sehol sem találom?
Bowie Village-ban mikor Waldemar-nak oda akarom adni a vizestömlõt, hogy elmondja hogyan kell tigris vadászni, nem hajlandó elfogadni, akármennyit jelölök ki (pedig van 3) azt, mondja, hogy ez még kevés(pedig a szövegben csak 1 darabot kér)... Szeintetek hogyan tovább?
Lehet, hogy elérhetõ lenne mondjuk a 20-as szint, esetleg B type free módszerével (4 csapattag vagy kevesebb). Most már elkezdett izgatni a dolog, nyilván nagyon ki kell számolni mindent, ha kevesebb embered van.

Elsõsorban kevesebb tûzerõ, ez oké, aztán SOKKAL kevesebb hely a hátizsákokban... Bár, ha csak négy embert kell ruházni-etetni, akkor nem akarsz annyit kereskedni sem...

A skillek elosztása is csak elsõre tûnik problémásnak, én pl. kapásból kihagynám a lopakodást, a zsebtolvajlást, és csak tessék-lássék raknék a túlélésre és a rábeszélésre. Közelharc nulla pont, dobófegyverek nulla pont, és az orvostudomány se elsõdleges, nem?

Véleményetek?
Howard bandáját végül is sikerült lenyomni, egyszerûen úgy, hogy minden egyes lövést kiszámítottam. Elsõ a gránátot dobó csaj, közben három emberem lekaszálja azt a shotgunos vasvellás parasztot, amelyik Agnesbõl akar teaszûrõt csinálni. Aztán szépen sorban a többiek, össztûzzel, egyenként. Agnes meg folyamatosan gyógyította magát, kábé három-négy csomaggal, ami azért, lássuk be, ismét hiperreális dolog...
Nos, igen, akármennyire lekötött a játék, ezek azok a kis hibák, amik miatt folyton vissza kell minõsítenem. Személy szerint rajongok ezért a stílusért, és a Silver Style-os srácok nagyon eltaláltak valamit. De pont az a plusz két hónap optimalizálás és tesztelés hiányzott a gémnek IMHO.

A Keselyû-szurdoki csata teljesen meglepett. Addig a csapatom bárkit szétkent 3-4 másodperc alatt, akár álmából felkeltve is. Négy csapattagnál nehézfegyverek, kettõnél a leggyorsabb, lézercélzós könnyûfegyver, plusz egy Dragunov. Howardék meg engem kentek szét, alig tudtam pislogni.

Ez nem lenne baj, ez a kihívás, ugye, de könyörgöm. Agnes, a dokim volt a leggyengébb a csapatban, és mindig õt vették célba elsõként. Ha õ kiesik, nincs, aki gyógyítson/újraélesszen, így hát megpróbáltam eltávolítani a tûzvonalból. Hátraküldtem, beültettem a Hummerba, mindent megpróbáltam, de semmi eredmény: az átvezetõ után minden csapattagom ott ácsorgott tizenöt puskacsõ és egy kibiztosított gránát elõtt, és nézett, mint a vett malac. Hát köszönöm a fejlesztõknek, hogy egy olyan primitív stratégiai döntést sem mertek rám bízni, hogy kivel szeretnék küzdeni az elsõ vonalban.

Többször is elõfordult ilyen a játék során, ha nem is ennyire bosszantó helyzetben. Egyszerûen nincs rá lehetõség, hogy a csapatom egy részét hátrahagyjam.

A realitás egyébként akkor is erõsen dörömböl az SSE zárt ajtaján, amikor pl. egy NPC-t kell kísérnem akár az adott pályán, akár egyik pályáról a másikra. Épphogy elnézhetõ, hogy ezek a szerencsétlen karakterek a kocsi után futnak. Könyörgöm, mennyibõl állt volna megoldani, hogy legalább a platóra felüljenek? A játék végén két állandó kísérõt kap a játékos néhány pálya erejéig, tehát nem csak egy-két mellékküldetésrõl van ám szó.
b-type
tezem hozzá én nagyon beleszaladtam ebbe a csatába, az egyik lövészemnél shotgun volt, a másiknál nehézfegyver (inkább távolra pontos mint gyors), a harmadiknál katana azaz közelharcos, egyedül én voltam uzi-val, de én meg az ész vagyok a csapatban nem a rambo. :(
A kocsi meg tele volt a 150-t érõ mesterlövészfegyókkal <#idiota>, semmi használható..
-
Itt éppen Milton szalad, és a csaj fedezi ezerrel :))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
pontosan így van, nehéz szinten 4 fõs csapat,..a petém elhagytam mire lenyomtam lökött Howard bandáját a Keselyû szurdokban, mozi után betesz a közepébe, és szembe a gyorstûzelõ csávesszel, majd miután azt megöltem jött két kézigránát, onnan már nagyon necces volt, többször visszavonultam a zsákhelybõl (csak egy ki ill. bejárata van, de sajnos két karakterem nem tudott kijutni, õk legtávolabbi sarkába húzódtak vissza 4 illetve 6 hp-vel.
ketten kint maradtak a zsákhelyen, sajnos pont a túlélõ emberem volt az egyik, így a zsák belsejében talált húst nem tudtam megsütni...és nem tudtak olyan közel menni hogy átadják amilyük volt.
Elég verítékszagú mecs volt, és ez csak nehéz szinten, kiváncsi vagyok milyen lesz 'apokaliptikus'-on.. :DDD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

3P
Köszi a válaszokat. :) Én bízrtam benne, hogy 25. szintig meg sem állnak a karakterek.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

A 13. szintet egyikük sem lépte túl, de ehhez annyit tennék hozzá, hogy maximális (hatfõs) csapattal nyomultam, kevesebb taggal lehet, hogy több az XP, de õszintén szólva nem tudom, hogy azt a bizonyos három nagyon, mégegyszer hangsúlyozom NAGYON durva helyzetet hogyan lehet kevesebb emberrel túlélni, ugyanis ott nem a képzettségeken vagy a szinten van a fõ hangsúly, hanem a tûzgyorsaságon.

10-11 szint egyébként bõven elég ahhoz, hogy minden egyes karakter 99 pontos legyen legalább 2 képzettségbõl. (A fõkarakterem háromból.) És egy harmadikból olyan 60-75.

Igen, van lézerfegyver, hatot biztosan találtam. Nagyon brutális, és könnyûfegyvernek számít! Utolsó 3-4 pályán lehet használni, tehát megéri.
3P
Csak 1-2 kérdés.
1. Kb hányadik szintig fejéõdtek a karaktereid?
2. Voltak-e benne lézer fegyverek, mert municiót már találtam hozzájuk.

Üdv mindenkinek!

Ma reggel befejeztem a játékot. Így mindent összevetve kicsit vegyesek az érzéseim... nagyon vártam a Silver Style elõzõ játékának, a Soldiers of Anarchynak az elemeit, de ebben csalódnom kellett. Az a játék a jármûvek miatt nagyon nagy élmény volt, és már tûkön ültem, hogy mikor kapok tankot meg helikoptert.

Mellesleg a kézikönyv is közli ugyebár, hogy a vezetés skillel rendelkezõ karakterek elõbb-utóbb tudnak majd páncélos jármûvet meg helikoptert vezetni... Ezek után csoda, hogy számítottam rá?

Máskülönben kellemes, izgalmas, néha vicces, csak valahol túl könnyû, taktikázni nemigen kellett a saffordi csata, a Keselyû-szurdok egy összetûzése és a legutolsó pálya kivételével. Mentem, jöttek, lõttem.

És persze a végén megszerzem a legtutibb fegyvereket, kezdeném élvezni, erre nem vége?

Egy jó pont a készítõknek: utána hagynak tovább játszani!

Ha van kérdés, szívesen válaszolok. Remélem, a fentiek nem számítanak spoilernek.
3P
Ha neked se tette fel a options.exe-t (asszem ez a neve), akkor nem marad más mint a registrí-be turkálni.
Egyébként akkor nem kerül fel, ha ékezet is tartalamaz a Windows-os fiók neved. Aazaz a Document and Settings-en belüli user nevû könyvtár ékezetes.

Srácok, tudja valaki, hogy lehet a felbontást átállítani?
3P
Elég jó ez a képesség, de én inkább a kiegészítõ cuccok megerõsítését választottam, mert abból 3*1 védettség jön (kesztyû, csizma, sisak). A másik kettõ képesség már másra ment el.

3P
Nem, még nem jártam ott.

b-type
Vkinek sikerült kibékíteni a hülyééket a Keselyû szurdokban?
sajna a dokimnak nincs újraélesztõ képessége még, így nem tudtam feltámasztani az egyik tesót :(
..dumában nem láttam lehetõséget változtatni a véres lezáráson, egyedül ez jutott eszembe, feltámasztani hátha akkor...de nem tudom kipróbálni :(

robbantási szakembernek látta már valaki valami értelmét?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

bigfoot
jaja:)
vasárnap végeztem ki labirintust,most altatót keresek:),meg azédent:))

Páncél megerõsítése? :)

bigfoot
20+1 nekem:))

Én igen, nincs ott sok extra, viszont van egy jó páncél 20-as védelemmel.

bigfoot
az automata fegyveres bázisnál voltál már?

3P
Szuper! Nekem még 1-1 db a még hiányzik (3-3 van).

Egyébként észrevettem egy érdekes dolgot. Találtam lézerfegyver lõszert. Ezek szerint lesz bent az is. Eddig úgy tudtam, hogy az csak a 2.x-es patchtõl jelent volna meg és ahhoz új képesség is tartozott volna. Ezek szerint mégse és lesz ebbe is. Kíváncsi leszek, hogy mit fog tudni... ;)

b-type
Hát ez kész :)))
elpöffékeltem két kanna üzanyagot körbejártam az ismert települést hogy találjak még egy sátorponyvát a meglévõ 4 mellé, az 5db vízkeresõ megvolt, erre kiderül hogy csak 4db kell mindkettõbõl :DDD
Pedig már nagyon vártam hogy leadhassam mert igen foglalták a helyet.

más: a patkányvezért én megöltem, az a szemét még évõdött a kiscsajos kérdésen...grrr
megöltem és közben jó volt.
:)))

3P
Igen Igazad van. Tényéeg a 6. csak utalás, de nem sztori.

3P
Nem kell patch-elni, nincs is szerintem olyan patch, ami menne a magyar verzióval.

Hello

Na meglett végre nekem is erdetibe:) patchelni érdemes javít valami hibát?
Esetleg nem tesz be neki mivel ugye szinkron nincs , a patch nem okoz valami hibát emiatt? (No meg német patch van és ugye magyar feliratos a game)
thx.
b-type
baseball ütõ és nagy szögek: tüskés ütõ

3P
Persze, tudom, csak azért írtam, hogy ne tünj olyan "tanácstalannak" a doki kapcsán ;). Egyébként én is szenvedtem elõtte vele, hogy õ most akkor minek is van?!

b-type
Hát ha jól tom igazából 5 címet adsz át:
- A patkányok megsemmísítõ veresége! <#idiota>
- Egy jobb jövõ reménye? (idõgép) <#idiota>
- Az új kormány és az állatok védelme! (Bobby meg a farka) <#idiota>
- A patkányok megtámadták új Safford-t!
- Az ételek minõségének ellenõrzése.
..a 6. címet csak megemlíted, a cikktémákért cserébe megmondott fegyverraktár helye kapcsán:
- Újrafegyverkezés! :)

hát,a hol nem jártam még, azt nem tudtam leírni :)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

3P
Kifejezeten 6-ra emlékszem, de most meló helyen vagyok. Este benézek a játékba és leírom, hogy melyik maradt ki.

Észrevétel, de spoiler-es:
BOWIE VILLAGE
Franklin doki: Késõbb lesz szerepe. A Patkány bázis közelében lesz egy falu (Spring Field) és ott egy tábornok. Neki kell a helyi milicia felállítához egy doki (több más apróság mellett). Nos ekkor kell elmenni a fura dokiért, aki elõtt megcsillantva a nagy karrier lehetõségét, már jön is velünk.
Ugyanilyen itt a barlanglakást áruló ügynök. Azaz majd ide kell hozni egy szerencsétlen családot Spring Fieldbõl, akiknek felgyújtották a házukat).

b-type
Kár hogy nincs különbség a verdák utazóidejében :(
...na annyira mondjuk nem számít, de jó lenne ha vhova idõpontra kell érni mondjuk..vagymittomén <#zavart1>
Igazából csak feltünt.

Methylisocloro
mennyire hasonlít ez a Falloutra?

6? ez biztos? akkor valamit nagyon elszúrtam :/
ehhez várok kiegészítéseket, észrevételeket, a segítséget elõre is köszönöm!

Lammer
sracok!
ki milyen tagokat inditott a partyban??? es hany fos patyval tolja a jatekot???
ez engem is erdekel, mert en gondolkozom egy szingli vegigjatszason(ala Tatctics :D) vagy ne eroltessem??? tovabba targyak mennyire randomok a jatekban??? mert most meselte cimbora telefonban, hogy 2ik nekikezdesre pedlaul a fureszt nem ott talalta meg ahol az elso kezdeseben volt... :D

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
kosziii :)

A mapnak lent a jobb sarkában lesz egy kicsi tábor, délkeleten, ott lesz Sarah.

Napelem van Umerdonál vagy kinél, a roncstelepen, a földön, meg van egy Zachary-vel (aki a magnósküldit adja) szemben lévõ ház (ami elõtt sok láda van) oldalán, a kukákban.

b-type
jaja, néha lehalok a dumákon, még reggel meghallgattam a mérõpontos helyszínen a 'vasút istene' címû szertartást, hát az sem volt gyenge :DDDD

bigfoot
próbálj beszélni mindenkivel akit látsz!!!
vki csak szól pár szót,vkivel pedig megjelenik a beszélgetõs ablak,próbálj reggel 8 és este 6 között nézelõdni,ilyenkor midnenki fennt van és nem alszik

Lammer
jahmeg egy Sarah nevezetu egyent keresunk meg, de nem talaljuk :D

bigfoot
nekem egy rövid sorozat lenyugtatta:))

b-type
Gonzo egy disznó aki veri a feleségét :)
õt kell megkeresni...talán Barbara..nem tom, elmondja hogy meglógott a gyíkja amit meg akar csinálni kajának...megkér hogy adagold ezt be Gonzónak vhogy... (nem lesz egyszerû) :D

Lammer
allitolag semmi sem jelenik meg...
odamehet es felveheti... ennyi
<#szomoru1>

bigfoot
bázisost megcsináltad??
én most az utánni ba vagyok,de itt sincs még napelem

3P
Még keresem a napelemet, de eddig még sehol sem láttam, sõt még megjavítani sem tudtam. (Igaz nagyon nem is próbáltam semmivel sem kombinálni). Abban bíztam, hogy a bázison lesz, de ott sem találtam meg.
Asszem ez már késõbbre marad. Ma már sajna nem is tudok vele játszani. :(

Hát asszem nekiállok ennek a mapnak újra, mert ahogy elnézem van még sok feladat amit nem vettem észre.
De elõre is kösz!
bigfoot
a fellépõ mûvésznek a rádiójával mit csináltál?hol találtál napelemet?

3P
A képernyõ jobb felsõ sarkában meg kell jelenni egy ikonnak, ami a robbantást indítja (távirányítás esetén). Tehát klikk arra és robbani fog.

Lammer
sracok!

en csak hetfon tudom tolni(bikoz a zitteni gepben nem megy 60 FPSel 1280ban minden fullal es en maximalista vagyok :D) de lenne egy kerdese egy cimboranak aki szinten megvette a gamezt es nem tudja, hogy kene elesiteni a bombat (C4)... nincs gomb allitolag... szoval nem tudja a szerkezetet mukodesbe hozni!
any tipp?

bigfoot
halálrá és az az árulóra is:))