1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
Kolorad #830 A registry-je hol van , mert sehol sem találom?
Bowie Village-ban mikor Waldemar-nak oda akarom adni a vizestömlőt, hogy elmondja hogyan kell tigris vadászni, nem hajlandó elfogadni, akármennyit jelölök ki (pedig van 3) azt, mondja, hogy ez még kevés(pedig a szövegben csak 1 darabot kér)... Szeintetek hogyan tovább? -
Nacitangala #829 Lehet, hogy elérhető lenne mondjuk a 20-as szint, esetleg B type free módszerével (4 csapattag vagy kevesebb). Most már elkezdett izgatni a dolog, nyilván nagyon ki kell számolni mindent, ha kevesebb embered van.
Elsősorban kevesebb tűzerő, ez oké, aztán SOKKAL kevesebb hely a hátizsákokban... Bár, ha csak négy embert kell ruházni-etetni, akkor nem akarsz annyit kereskedni sem...
A skillek elosztása is csak elsőre tűnik problémásnak, én pl. kapásból kihagynám a lopakodást, a zsebtolvajlást, és csak tessék-lássék raknék a túlélésre és a rábeszélésre. Közelharc nulla pont, dobófegyverek nulla pont, és az orvostudomány se elsődleges, nem?
Véleményetek? -
Nacitangala #828 Howard bandáját végül is sikerült lenyomni, egyszerűen úgy, hogy minden egyes lövést kiszámítottam. Első a gránátot dobó csaj, közben három emberem lekaszálja azt a shotgunos vasvellás parasztot, amelyik Agnesből akar teaszűrőt csinálni. Aztán szépen sorban a többiek, össztűzzel, egyenként. Agnes meg folyamatosan gyógyította magát, kábé három-négy csomaggal, ami azért, lássuk be, ismét hiperreális dolog... -
Nacitangala #827 Nos, igen, akármennyire lekötött a játék, ezek azok a kis hibák, amik miatt folyton vissza kell minősítenem. Személy szerint rajongok ezért a stílusért, és a Silver Style-os srácok nagyon eltaláltak valamit. De pont az a plusz két hónap optimalizálás és tesztelés hiányzott a gémnek IMHO.
A Keselyű-szurdoki csata teljesen meglepett. Addig a csapatom bárkit szétkent 3-4 másodperc alatt, akár álmából felkeltve is. Négy csapattagnál nehézfegyverek, kettőnél a leggyorsabb, lézercélzós könnyűfegyver, plusz egy Dragunov. Howardék meg engem kentek szét, alig tudtam pislogni.
Ez nem lenne baj, ez a kihívás, ugye, de könyörgöm. Agnes, a dokim volt a leggyengébb a csapatban, és mindig őt vették célba elsőként. Ha ő kiesik, nincs, aki gyógyítson/újraélesszen, így hát megpróbáltam eltávolítani a tűzvonalból. Hátraküldtem, beültettem a Hummerba, mindent megpróbáltam, de semmi eredmény: az átvezető után minden csapattagom ott ácsorgott tizenöt puskacső és egy kibiztosított gránát előtt, és nézett, mint a vett malac. Hát köszönöm a fejlesztőknek, hogy egy olyan primitív stratégiai döntést sem mertek rám bízni, hogy kivel szeretnék küzdeni az első vonalban.
Többször is előfordult ilyen a játék során, ha nem is ennyire bosszantó helyzetben. Egyszerűen nincs rá lehetőség, hogy a csapatom egy részét hátrahagyjam.
A realitás egyébként akkor is erősen dörömböl az SSE zárt ajtaján, amikor pl. egy NPC-t kell kísérnem akár az adott pályán, akár egyik pályáról a másikra. Épphogy elnézhető, hogy ezek a szerencsétlen karakterek a kocsi után futnak. Könyörgöm, mennyiből állt volna megoldani, hogy legalább a platóra felüljenek? A játék végén két állandó kísérőt kap a játékos néhány pálya erejéig, tehát nem csak egy-két mellékküldetésről van ám szó. -
#826 tezem hozzá én nagyon beleszaladtam ebbe a csatába, az egyik lövészemnél shotgun volt, a másiknál nehézfegyver (inkább távolra pontos mint gyors), a harmadiknál katana azaz közelharcos, egyedül én voltam uzi-val, de én meg az ész vagyok a csapatban nem a rambo. :(
A kocsi meg tele volt a 150-t érő mesterlövészfegyókkal , semmi használható..
-
Itt éppen Milton szalad, és a csaj fedezi ezerrel :)) -
#825 pontosan így van, nehéz szinten 4 fős csapat,..a petém elhagytam mire lenyomtam lökött Howard bandáját a Keselyű szurdokban, mozi után betesz a közepébe, és szembe a gyorstűzelő csávesszel, majd miután azt megöltem jött két kézigránát, onnan már nagyon necces volt, többször visszavonultam a zsákhelyből (csak egy ki ill. bejárata van, de sajnos két karakterem nem tudott kijutni, ők legtávolabbi sarkába húzódtak vissza 4 illetve 6 hp-vel.
ketten kint maradtak a zsákhelyen, sajnos pont a túlélő emberem volt az egyik, így a zsák belsejében talált húst nem tudtam megsütni...és nem tudtak olyan közel menni hogy átadják amilyük volt.
Elég verítékszagú mecs volt, és ez csak nehéz szinten, kiváncsi vagyok milyen lesz 'apokaliptikus'-on.. :DDD -
#824 Köszi a válaszokat. :) Én bízrtam benne, hogy 25. szintig meg sem állnak a karakterek. -
Nacitangala #823 A 13. szintet egyikük sem lépte túl, de ehhez annyit tennék hozzá, hogy maximális (hatfős) csapattal nyomultam, kevesebb taggal lehet, hogy több az XP, de őszintén szólva nem tudom, hogy azt a bizonyos három nagyon, mégegyszer hangsúlyozom NAGYON durva helyzetet hogyan lehet kevesebb emberrel túlélni, ugyanis ott nem a képzettségeken vagy a szinten van a fő hangsúly, hanem a tűzgyorsaságon.
10-11 szint egyébként bőven elég ahhoz, hogy minden egyes karakter 99 pontos legyen legalább 2 képzettségből. (A főkarakterem háromból.) És egy harmadikból olyan 60-75.
Igen, van lézerfegyver, hatot biztosan találtam. Nagyon brutális, és könnyűfegyvernek számít! Utolsó 3-4 pályán lehet használni, tehát megéri. -
#822 Csak 1-2 kérdés.
1. Kb hányadik szintig fejéődtek a karaktereid?
2. Voltak-e benne lézer fegyverek, mert municiót már találtam hozzájuk. -
Nacitangala #821 Üdv mindenkinek!
Ma reggel befejeztem a játékot. Így mindent összevetve kicsit vegyesek az érzéseim... nagyon vártam a Silver Style előző játékának, a Soldiers of Anarchynak az elemeit, de ebben csalódnom kellett. Az a játék a járművek miatt nagyon nagy élmény volt, és már tűkön ültem, hogy mikor kapok tankot meg helikoptert.
Mellesleg a kézikönyv is közli ugyebár, hogy a vezetés skillel rendelkező karakterek előbb-utóbb tudnak majd páncélos járművet meg helikoptert vezetni... Ezek után csoda, hogy számítottam rá?
Máskülönben kellemes, izgalmas, néha vicces, csak valahol túl könnyű, taktikázni nemigen kellett a saffordi csata, a Keselyű-szurdok egy összetűzése és a legutolsó pálya kivételével. Mentem, jöttek, lőttem.
És persze a végén megszerzem a legtutibb fegyvereket, kezdeném élvezni, erre nem vége?
Egy jó pont a készítőknek: utána hagynak tovább játszani!
Ha van kérdés, szívesen válaszolok. Remélem, a fentiek nem számítanak spoilernek. -
#820 Ha neked se tette fel a options.exe-t (asszem ez a neve), akkor nem marad más mint a registrí-be turkálni.
Egyébként akkor nem kerül fel, ha ékezet is tartalamaz a Windows-os fiók neved. Aazaz a Document and Settings-en belüli user nevű könyvtár ékezetes. -
Kolorad #819 Srácok, tudja valaki, hogy lehet a felbontást átállítani? -
#818 Elég jó ez a képesség, de én inkább a kiegészítő cuccok megerősítését választottam, mert abból 3*1 védettség jön (kesztyű, csizma, sisak). A másik kettő képesség már másra ment el. -
#817 Nem, még nem jártam ott. -
#816 Vkinek sikerült kibékíteni a hülyééket a Keselyű szurdokban?
sajna a dokimnak nincs újraélesztő képessége még, így nem tudtam feltámasztani az egyik tesót :(
..dumában nem láttam lehetőséget változtatni a véres lezáráson, egyedül ez jutott eszembe, feltámasztani hátha akkor...de nem tudom kipróbálni :(
-
KH #815 robbantási szakembernek látta már valaki valami értelmét? -
#814 jaja:)
vasárnap végeztem ki labirintust,most altatót keresek:),meg azédent:)) -
Csoder #813 Páncél megerősítése? :) -
#812 20+1 nekem:)) -
Csoder #811 Én igen, nincs ott sok extra, viszont van egy jó páncél 20-as védelemmel. -
#810 az automata fegyveres bázisnál voltál már? -
#809 Szuper! Nekem még 1-1 db a még hiányzik (3-3 van).
Egyébként észrevettem egy érdekes dolgot. Találtam lézerfegyver lőszert. Ezek szerint lesz bent az is. Eddig úgy tudtam, hogy az csak a 2.x-es patchtől jelent volna meg és ahhoz új képesség is tartozott volna. Ezek szerint mégse és lesz ebbe is. Kíváncsi leszek, hogy mit fog tudni... ;) -
#808 Hát ez kész :)))
elpöffékeltem két kanna üzanyagot körbejártam az ismert települést hogy találjak még egy sátorponyvát a meglévő 4 mellé, az 5db vízkereső megvolt, erre kiderül hogy csak 4db kell mindkettőből :DDD
Pedig már nagyon vártam hogy leadhassam mert igen foglalták a helyet.
más: a patkányvezért én megöltem, az a szemét még évődött a kiscsajos kérdésen...grrr
megöltem és közben jó volt.
:))) -
#807 Igen Igazad van. Tényéeg a 6. csak utalás, de nem sztori. -
#806 Nem kell patch-elni, nincs is szerintem olyan patch, ami menne a magyar verzióval. -
DeDy #805 Hello
Na meglett végre nekem is erdetibe:) patchelni érdemes javít valami hibát?
Esetleg nem tesz be neki mivel ugye szinkron nincs , a patch nem okoz valami hibát emiatt? (No meg német patch van és ugye magyar feliratos a game)
thx. -
#804 baseball ütő és nagy szögek: tüskés ütő -
#803 Persze, tudom, csak azért írtam, hogy ne tünj olyan "tanácstalannak" a doki kapcsán ;). Egyébként én is szenvedtem előtte vele, hogy ő most akkor minek is van?! -
#802 Hát ha jól tom igazából 5 címet adsz át:
- A patkányok megsemmísítő veresége!
- Egy jobb jövő reménye? (időgép)
- Az új kormány és az állatok védelme! (Bobby meg a farka)
- A patkányok megtámadták új Safford-t!
- Az ételek minőségének ellenőrzése.
..a 6. címet csak megemlíted, a cikktémákért cserébe megmondott fegyverraktár helye kapcsán:
- Újrafegyverkezés! :) -
KH #801 hát,a hol nem jártam még, azt nem tudtam leírni :)
-
#800 Kifejezeten 6-ra emlékszem, de most meló helyen vagyok. Este benézek a játékba és leírom, hogy melyik maradt ki.
Észrevétel, de spoiler-es:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BOWIE VILLAGE
Franklin doki: Később lesz szerepe. A Patkány bázis közelében lesz egy falu (Spring Field) és ott egy tábornok. Neki kell a helyi milicia felállítához egy doki (több más apróság mellett). Nos ekkor kell elmenni a fura dokiért, aki előtt megcsillantva a nagy karrier lehetőségét, már jön is velünk.
Ugyanilyen itt a barlanglakást áruló ügynök. Azaz majd ide kell hozni egy szerencsétlen családot Spring Fieldből, akiknek felgyújtották a házukat). -
#799 Kár hogy nincs különbség a verdák utazóidejében :(
...na annyira mondjuk nem számít, de jó lenne ha vhova időpontra kell érni mondjuk..vagymittomén
Igazából csak feltünt.
-
#798 mennyire hasonlít ez a Falloutra? -
KH #797 6? ez biztos? akkor valamit nagyon elszúrtam :/
ehhez várok kiegészítéseket, észrevételeket, a segítséget előre is köszönöm!
-
#796 sracok!
ki milyen tagokat inditott a partyban??? es hany fos patyval tolja a jatekot???
ez engem is erdekel, mert en gondolkozom egy szingli vegigjatszason(ala Tatctics :D) vagy ne eroltessem??? tovabba targyak mennyire randomok a jatekban??? mert most meselte cimbora telefonban, hogy 2ik nekikezdesre pedlaul a fureszt nem ott talalta meg ahol az elso kezdeseben volt... :D -
#795 kosziii :) -
Csoder #794 A mapnak lent a jobb sarkában lesz egy kicsi tábor, délkeleten, ott lesz Sarah.
Napelem van Umerdonál vagy kinél, a roncstelepen, a földön, meg van egy Zachary-vel (aki a magnósküldit adja) szemben lévő ház (ami előtt sok láda van) oldalán, a kukákban. -
#793 jaja, néha lehalok a dumákon, még reggel meghallgattam a mérőpontos helyszínen a 'vasút istene' című szertartást, hát az sem volt gyenge :DDDD -
#792 próbálj beszélni mindenkivel akit látsz!!!
vki csak szól pár szót,vkivel pedig megjelenik a beszélgetős ablak,próbálj reggel 8 és este 6 között nézelődni,ilyenkor midnenki fennt van és nem alszik -
#791 jahmeg egy Sarah nevezetu egyent keresunk meg, de nem talaljuk :D