1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
#790 nekem egy rövid sorozat lenyugtatta:)) -
#789 Gonzo egy disznó aki veri a feleségét :)
őt kell megkeresni...talán Barbara..nem tom, elmondja hogy meglógott a gyíkja amit meg akar csinálni kajának...megkér hogy adagold ezt be Gonzónak vhogy... (nem lesz egyszerű) :D
-
#788 allitolag semmi sem jelenik meg...
odamehet es felveheti... ennyi
-
#787 bázisost megcsináltad??
én most az utánni ba vagyok,de itt sincs még napelem -
#786 Még keresem a napelemet, de eddig még sehol sem láttam, sőt még megjavítani sem tudtam. (Igaz nagyon nem is próbáltam semmivel sem kombinálni). Abban bíztam, hogy a bázison lesz, de ott sem találtam meg.
Asszem ez már későbbre marad. Ma már sajna nem is tudok vele játszani. :( -
TeebyDnB #785 Hát asszem nekiállok ennek a mapnak újra, mert ahogy elnézem van még sok feladat amit nem vettem észre.
De előre is kösz! -
#784 a fellépő művésznek a rádiójával mit csináltál?hol találtál napelemet? -
#783 A képernyő jobb felső sarkában meg kell jelenni egy ikonnak, ami a robbantást indítja (távirányítás esetén). Tehát klikk arra és robbani fog. -
#782 sracok!
en csak hetfon tudom tolni(bikoz a zitteni gepben nem megy 60 FPSel 1280ban minden fullal es en maximalista vagyok :D) de lenne egy kerdese egy cimboranak aki szinten megvette a gamezt es nem tudja, hogy kene elesiteni a bombat (C4)... nincs gomb allitolag... szoval nem tudja a szerkezetet mukodesbe hozni!
any tipp? -
#781 halálrá és az az árulóra is:)) -
#780 Hú most így nem emlékszem, de végig viszed a mappot, akkor lesz 6 sztorid minimum és az újságírónak csak 5 kell. Ha nem lesz meg az 5. akkor szólj és rákeresek. -
TeebyDnB #779 Zsír!Megvan a kissrác,és kész a küldi is!thx
De most van még egy kérdésem:)
Na szóval az újságírónak milyen sztorik kellenek?
Mert megvan a farkasos,a vissza a jövőbe,a falu megvédése,asszem ennyi hirtelen. -
Kolorad #778 No nemtom hány telefon után végre találta, egy helyet, ahol meg tudtam venni...(persze ott is az utolsó példányt)
Elkezdem, kiváncsi vagyok rá, a zene az elején kegyetlen jó, ezt már hallom. -
#777 Ez a küldit szerintem Új Safford: Az elveszet farkas küldi. Egy Bobby nevű kisfiú adja, akinek elkoborolt a farkasa, egy szelídített farkas. Ezt a farkast kell visszacsalogatnod egy darab hússal. A falutól emlékeim szerint keletre egy farakásnál volt. -
Malac Úr #776 Nem tudom, hogy az anyag magyar kiadásában közreműködő srácok közül jár-e ide valaki, de ha ige, akkor nagyon jó lenne, ha a következő peccsekkel a szövegeket is javítanák. Bizonyára nehéz meló ennyi sort átrakni magyarra, de sokszor elég értelmetlenül kapcsolódnak egymáshoz a dialógusok, illetve a fordítás is fura időnként ("fúrásvezető" kiképzésvezető helyett? Nem'tom németül hogy van, de gondolom az angol drill szó két jelentéséhez hasonló ok miatt csúszott be a hiba...). Ettől függetlenül az anyag szép/jó, az ára meg szintén el lett találva. Amennyiben más is ilyen áron jönne ki, igencsak csökkene a warezipar forgalma... -
TeebyDnB #775 Nekem is volna egy két kérdésem:
1.Emlegettétek azt a küldit ahol farkast kell szelidíteni(ill nem tudom pontosan h az küldi-e),azt hol találom?Melyik városban,és ki adja?
2.Bowie Village-ben én nem tudtam beszélni Gonzoval a krumpliföldön,vagy ez is küldi csak ezt se vettem fel?
-
#774 Nem halál rá. Nincs jelentősége amennyire én érzékeltem. -
#773 A Patkány-vezérrel kapcsolatos spoiler gyanus(!) kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután leöltem a teljes Patkány bázist a főnök Phoenix elköpte, hogy pontos nem tudja, hogy merre is van a húgunk, illetve rávilágított, hogy ki is volt az igazi áruló a falunkból (na igen előre lehetett sejteni), utánna vagy meg lehet őlni, vagy el lehet engedni. Én szívem szerint megölném. De félek, hogy így elbukok 1-2 mellék küldit esetleg később. Ti elengedtétek? -
#772 TEHÁT NEM -
#771 -
#770 Légyszi!!!
-
#769 Tényleg! Nekünk meg az angol fileok kellenének, ugyanis angolul még nem jött ki...
1990 Ft a magyar verzió ezért ezzel itt ne warezolj! Ha kell vedd meg! -
#768 Hali!!4
Nekem angol verzio van meg a magyar nyelvi fájlokat nem tudná oadadni valaki nagynon megköszönném!!!! -
TeebyDnB #767 Medvahagymakenőcs,aloe vera helyett medvehagyma... -
#766 Köszi! Ha rájösz még valamira, csak írd be! ;) -
#765 oks,jegyeztűnk
nah ma majd este jövök játszani újra addig jó gamet mindenkinek -
TeebyDnB #764 Azért remélem van olyan akinek van... -
Csoder #763 Király
Nekem nincs idegzetem kísérletezgetni, hogy mit lehet összebarkácsolni és mit nem. :) -
#762 -
TeebyDnB #761 Heyho mindenkinek!
Na szal nekem is meglett végre pénteken a játék és azóta egyfolytába nyomom,(ki kell használni h asszony vidéken van)!
Nagyon addiktív a dolog,és iszonyú jó hangulata van!
Na szal én egy pár dolgot sikeresen kombináltam ill kreáltam magamnak:
Fogó+Kábelköteg=Ideiglenes tolvajkulcs
Szegecs+barna bőrszíj+fémlapok=Biztosíték(8as védelmi értékű páncél)
Fémfűrész+bármelyik soti=lefűrészelt csövű soti
Kenőcstartó üveg+aloe vera+méz=Aloe vera krém(de asszem ehhez kell az alternatív gyógymód adottság )
Nos valaki egyebet? -
#760 Bejön nálam is így, arra gondoltam hogy 2-3 fős csapattal őrület lehet eleinte kereskedni, mert valszeg nem tud minden karakter mindent, tehát minimum: harci tulajdonságok-teherbírás-rábeszélés-fegyverek javítása..ilyesmi, és ha ezek nincsenek meg akkor kisfős csapattal szenvedés lehet (később ki lehet rúgni esetleg egy embert).
De induláskori 1-2-3 fős csapatok sztem főleg ezért szenvednek az elején :) -
#759 Rájött esetleg már valaki, hogy miként lehet kiexportálni a játékból a küldetéssekkel kapcsolatos infókat? Nagy segítség lenne. Köszi. -
#758 Egyébként tényleg így van. Mivel nincs pénz a játékban, így az árukban jelentett értékképviselet nagyon is fontos. Jó kereskedéssel nem is buksz az üzleten, s ha szemfüles az ember (pl. feljavít cuccokat, golyókat, stb...) még kereshet is azon. ;) Nekem tetszik! -
#757 Ne izgulj. Nekem is csinált 1-2 érdekes dolgot a játék. Lásd tegnapi szenvedésem. Most ha valami logikusan nem megy kiléápek és újra indítom a játékot.
A F.A.Q.-ra visszatérve...
Ha kirakod az oldaladon, akkor egy nagy gonddal kevesebb, hiszen nem kell saját weblabot építeni. Ha gondolod mail-ben elküldhetem, elküldhetjük az ilyen jellegű dolgokat, s te meg szelektálhatod, hogy mit érdemes kitenned. -
cserpak #756 Köszi a választ :) Majd csak rájövök. -
#755 Igen. Én is így látom. Sajnos ez a képesség így nem az igazi. -
#754 19990ft. ...jobban megéri megvenni :))
vmint nem kéri a lemezt indításkor, és később sem...így nyugodtan mehet vissza telepítés után a lemez a tokjába.
..és nálam spec piszok stabil, van hogy reggel elindítom, játszogatok vele, majd lerakom tálcára megyek dolgomra, hazajöttem fel 'alttabozom' megint tolom kicsit, megint le tálcára elmegyek-megjöttem megint fel...stb.
Minden gond nélkül.
és f@sza :)) nekem tetszik :)
más:
A kereskedelem kicsit érdekes, 4 fős csapat alatt sztem őrület lehet rohangálni a cuccokkal a kereskedőhöz, legalábbis amíg nincs meg legalább két autó.
így négyfős csapattal is odafigyelős, magas kereskedelemnél érdemes becserélgetni kis helyigényű és nagy értékű, vagy egymásra pakolható lehetőleg nagy értékű cuccokra a kacatokat.
pl. így
cserpak:
lövésem sincs mi lehet a gond :( -
cserpak #753 Csak egy gondom van, a játékban a magyar feliratok túl halványak nekem, nem olyanok mint nektek, kigúvad a szemem, hogy lássam, a mérettel nincs gond de a barna háttéren sárgás betűk vannak és belevesznek. Ezzel a problémával csak én találkoztam? Segítsetek a feliratok színváltoztatásában, kérlek! -
jemo69 #752 csá! ti megvettetétek vagy letöltöttétek a progit? mert ha valaki tudna nekem linket dobni ahonnan leszedték megköszönném mert szívesen kipróbálnám ezt a játékot ;) -
#751 természetesen nem tartanám répaságnak, ha nem mint főhős veszem ki ezt az adottságot, vagy ha nem csak a rábeszélés képességére adna....hanem mondjuk választhatóan/vagy véletlenszerűen olyan képességekben amiben legalább 10 ponttal többem van mint a 'tanítványnak'.
így ebben a felállásban feleslegesnek tartom, magamat nem fogom kirugni, másokat meg nem akarok arra megtanítani amit már fullosan vágok.
vmint a rábeszélés képessége az egyik olyan dolog amit elég ha egy ember tud a bandában, nem mint mondjuk a -csendes mozgás-, vagy netán a fegyverek képességei.
:(
...ez a Vasquez minden mértékkel mérve brutál fickó :))) 58 leölt ellenséget tudhat magáénak, messze ő öl arat a legjobban.