1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • bigfoot
    nekem egy rövid sorozat lenyugtatta:))
  • b-type
    Gonzo egy disznó aki veri a feleségét :)
    őt kell megkeresni...talán Barbara..nem tom, elmondja hogy meglógott a gyíkja amit meg akar csinálni kajának...megkér hogy adagold ezt be Gonzónak vhogy... (nem lesz egyszerű) :D

• Lammer
    allitolag semmi sem jelenik meg...
    odamehet es felveheti... ennyi
  • bigfoot
    bázisost megcsináltad??
    én most az utánni ba vagyok,de itt sincs még napelem
  • 3P
    Még keresem a napelemet, de eddig még sehol sem láttam, sőt még megjavítani sem tudtam. (Igaz nagyon nem is próbáltam semmivel sem kombinálni). Abban bíztam, hogy a bázison lesz, de ott sem találtam meg.
    Asszem ez már későbbre marad. Ma már sajna nem is tudok vele játszani. :(
  • TeebyDnB
    Hát asszem nekiállok ennek a mapnak újra, mert ahogy elnézem van még sok feladat amit nem vettem észre.
    De előre is kösz!
  • bigfoot
    a fellépő művésznek a rádiójával mit csináltál?hol találtál napelemet?
  • 3P
    A képernyő jobb felső sarkában meg kell jelenni egy ikonnak, ami a robbantást indítja (távirányítás esetén). Tehát klikk arra és robbani fog.
  • Lammer
    sracok!

en csak hetfon tudom tolni(bikoz a zitteni gepben nem megy 60 FPSel 1280ban minden fullal es en maximalista vagyok :D) de lenne egy kerdese egy cimboranak aki szinten megvette a gamezt es nem tudja, hogy kene elesiteni a bombat (C4)... nincs gomb allitolag... szoval nem tudja a szerkezetet mukodesbe hozni!
    any tipp?
  • bigfoot
    halálrá és az az árulóra is:))
  • 3P
    Hú most így nem emlékszem, de végig viszed a mappot, akkor lesz 6 sztorid minimum és az újságírónak csak 5 kell. Ha nem lesz meg az 5. akkor szólj és rákeresek.
  • TeebyDnB
    Zsír!Megvan a kissrác,és kész a küldi is!thx
    De most van még egy kérdésem:)
    Na szóval az újságírónak milyen sztorik kellenek?
    Mert megvan a farkasos,a vissza a jövőbe,a falu megvédése,asszem ennyi hirtelen.
  • Kolorad
    No nemtom hány telefon után végre találta, egy helyet, ahol meg tudtam venni...(persze ott is az utolsó példányt)
    Elkezdem, kiváncsi vagyok rá, a zene az elején kegyetlen jó, ezt már hallom.
  • 3P
    Ez a küldit szerintem Új Safford: Az elveszet farkas küldi. Egy Bobby nevű kisfiú adja, akinek elkoborolt a farkasa, egy szelídített farkas. Ezt a farkast kell visszacsalogatnod egy darab hússal. A falutól emlékeim szerint keletre egy farakásnál volt.
  • Malac Úr
    Nem tudom, hogy az anyag magyar kiadásában közreműködő srácok közül jár-e ide valaki, de ha ige, akkor nagyon jó lenne, ha a következő peccsekkel a szövegeket is javítanák. Bizonyára nehéz meló ennyi sort átrakni magyarra, de sokszor elég értelmetlenül kapcsolódnak egymáshoz a dialógusok, illetve a fordítás is fura időnként ("fúrásvezető" kiképzésvezető helyett? Nem'tom németül hogy van, de gondolom az angol drill szó két jelentéséhez hasonló ok miatt csúszott be a hiba...). Ettől függetlenül az anyag szép/jó, az ára meg szintén el lett találva. Amennyiben más is ilyen áron jönne ki, igencsak csökkene a warezipar forgalma...
  • TeebyDnB
    Nekem is volna egy két kérdésem:
    1.Emlegettétek azt a küldit ahol farkast kell szelidíteni(ill nem tudom pontosan h az küldi-e),azt hol találom?Melyik városban,és ki adja?
    2.Bowie Village-ben én nem tudtam beszélni Gonzoval a krumpliföldön,vagy ez is küldi csak ezt se vettem fel?
  • Marcinko
    Nem halál rá. Nincs jelentősége amennyire én érzékeltem.
  • 3P
    A Patkány-vezérrel kapcsolatos spoiler gyanus(!) kérdés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miután leöltem a teljes Patkány bázist a főnök Phoenix elköpte, hogy pontos nem tudja, hogy merre is van a húgunk, illetve rávilágított, hogy ki is volt az igazi áruló a falunkból (na igen előre lehetett sejteni), utánna vagy meg lehet őlni, vagy el lehet engedni. Én szívem szerint megölném. De félek, hogy így elbukok 1-2 mellék küldit esetleg később. Ti elengedtétek?
  • Marcinko
    TEHÁT NEM
  • SötétBarom
  • Gyocsika
    Légyszi!!!
  • 3P
    Tényleg! Nekünk meg az angol fileok kellenének, ugyanis angolul még nem jött ki...
    1990 Ft a magyar verzió ezért ezzel itt ne warezolj! Ha kell vedd meg!
  • Gyocsika
    Hali!!4
    Nekem angol verzio van meg a magyar nyelvi fájlokat nem tudná oadadni valaki nagynon megköszönném!!!!
  • TeebyDnB
    Medvahagymakenőcs,aloe vera helyett medvehagyma...
  • 3P
    Köszi! Ha rájösz még valamira, csak írd be! ;)
  • bigfoot
    oks,jegyeztűnk
    nah ma majd este jövök játszani újra addig jó gamet mindenkinek
  • TeebyDnB
    Azért remélem van olyan akinek van...
  • Csoder
    Király
    Nekem nincs idegzetem kísérletezgetni, hogy mit lehet összebarkácsolni és mit nem. :)
  • b-type
  • TeebyDnB
    Heyho mindenkinek!
    Na szal nekem is meglett végre pénteken a játék és azóta egyfolytába nyomom,(ki kell használni h asszony vidéken van)!
    Nagyon addiktív a dolog,és iszonyú jó hangulata van!

Na szal én egy pár dolgot sikeresen kombináltam ill kreáltam magamnak:
    Fogó+Kábelköteg=Ideiglenes tolvajkulcs
    Szegecs+barna bőrszíj+fémlapok=Biztosíték(8as védelmi értékű páncél)
    Fémfűrész+bármelyik soti=lefűrészelt csövű soti
    Kenőcstartó üveg+aloe vera+méz=Aloe vera krém(de asszem ehhez kell az alternatív gyógymód adottság )

Nos valaki egyebet?
  • b-type
    Bejön nálam is így, arra gondoltam hogy 2-3 fős csapattal őrület lehet eleinte kereskedni, mert valszeg nem tud minden karakter mindent, tehát minimum: harci tulajdonságok-teherbírás-rábeszélés-fegyverek javítása..ilyesmi, és ha ezek nincsenek meg akkor kisfős csapattal szenvedés lehet (később ki lehet rúgni esetleg egy embert).
    De induláskori 1-2-3 fős csapatok sztem főleg ezért szenvednek az elején :)
  • 3P
    Rájött esetleg már valaki, hogy miként lehet kiexportálni a játékból a küldetéssekkel kapcsolatos infókat? Nagy segítség lenne. Köszi.
  • 3P
    Egyébként tényleg így van. Mivel nincs pénz a játékban, így az árukban jelentett értékképviselet nagyon is fontos. Jó kereskedéssel nem is buksz az üzleten, s ha szemfüles az ember (pl. feljavít cuccokat, golyókat, stb...) még kereshet is azon. ;) Nekem tetszik!
  • 3P
    Ne izgulj. Nekem is csinált 1-2 érdekes dolgot a játék. Lásd tegnapi szenvedésem. Most ha valami logikusan nem megy kiléápek és újra indítom a játékot.

A F.A.Q.-ra visszatérve...
    Ha kirakod az oldaladon, akkor egy nagy gonddal kevesebb, hiszen nem kell saját weblabot építeni. Ha gondolod mail-ben elküldhetem, elküldhetjük az ilyen jellegű dolgokat, s te meg szelektálhatod, hogy mit érdemes kitenned.
  • cserpak
    Köszi a választ :) Majd csak rájövök.
  • 3P
    Igen. Én is így látom. Sajnos ez a képesség így nem az igazi.
  • b-type
    19990ft. ...jobban megéri megvenni :))
    vmint nem kéri a lemezt indításkor, és később sem...így nyugodtan mehet vissza telepítés után a lemez a tokjába.
    ..és nálam spec piszok stabil, van hogy reggel elindítom, játszogatok vele, majd lerakom tálcára megyek dolgomra, hazajöttem fel 'alttabozom' megint tolom kicsit, megint le tálcára elmegyek-megjöttem megint fel...stb.
    Minden gond nélkül.
    és f@sza :)) nekem tetszik :)

más:
    A kereskedelem kicsit érdekes, 4 fős csapat alatt sztem őrület lehet rohangálni a cuccokkal a kereskedőhöz, legalábbis amíg nincs meg legalább két autó.
    így négyfős csapattal is odafigyelős, magas kereskedelemnél érdemes becserélgetni kis helyigényű és nagy értékű, vagy egymásra pakolható lehetőleg nagy értékű cuccokra a kacatokat.
    pl. így

cserpak:
    lövésem sincs mi lehet a gond :(
  • cserpak
    Csak egy gondom van, a játékban a magyar feliratok túl halványak nekem, nem olyanok mint nektek, kigúvad a szemem, hogy lássam, a mérettel nincs gond de a barna háttéren sárgás betűk vannak és belevesznek. Ezzel a problémával csak én találkoztam? Segítsetek a feliratok színváltoztatásában, kérlek!
  • jemo69
    csá! ti megvettetétek vagy letöltöttétek a progit? mert ha valaki tudna nekem linket dobni ahonnan leszedték megköszönném mert szívesen kipróbálnám ezt a játékot ;)
  • b-type
    természetesen nem tartanám répaságnak, ha nem mint főhős veszem ki ezt az adottságot, vagy ha nem csak a rábeszélés képességére adna....hanem mondjuk választhatóan/vagy véletlenszerűen olyan képességekben amiben legalább 10 ponttal többem van mint a 'tanítványnak'.

így ebben a felállásban feleslegesnek tartom, magamat nem fogom kirugni, másokat meg nem akarok arra megtanítani amit már fullosan vágok.
    vmint a rábeszélés képessége az egyik olyan dolog amit elég ha egy ember tud a bandában, nem mint mondjuk a -csendes mozgás-, vagy netán a fegyverek képességei.
    :(
    ...ez a Vasquez minden mértékkel mérve brutál fickó :))) 58 leölt ellenséget tudhat magáénak, messze ő öl arat a legjobban.