1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • b-type
    Amikor egy karaktered megszerzi a -tanítás- adottságát, akkor egyenlőre ezt tapasztaltam:

-a csapatban lévő összes karakternek tud adni egy alkalommal 5 pontot a rábeszélés képességre.
    (semmi más nem változik, sem alapstat., sem más képesség)

Na most lehet hogy ez egy nagy répaság (ebben a formában az), mert ugye minek fejlesszek egy másik karakternél olyan képességet amiben én már profi vagyok??
    Vagy elképzelhető az is hogy ha másban is elérem a 100 pontot, akkor abban a képességben is taníthatom (?), vagy még esetleg minden szintlépésnél adhatok 5 pontot?.....nem igazán vágom.

Mindenesetre én visszacsináltam, és másképpen léptem ki a szintet.
  • KH
    ok. ment, de nem tudom, mi volt a probléma, amikor először beírtam :(
  • KH
    bah, mondtam, hogy nincs hozzá érzékem, azt próbáltam, de meg se mozdul (most azt nem írta, hogy benzin kellene-e bele elsőre, szóval gondolom nem azzal van hiba)
  • bigfoot
    wasd
  • KH
    bakker, nekem különösen nincs érzékem ehhez a játékhoz, hogy kell az autót vezetni?
  • KH
    szívesen kiteszem, ha lesz
  • cserpak
    Na srácok én is megvettem a hatásotokra, és nem bántam meg. Megy az option is, hiába írt ki egy hibát a telepítés végén, valamint azonnal csináltam egy biztonsági mentést is róla, biztos ami biztos és azzal játszom. Csak egy gondom van, a játékban a magyar feliratok túl halványak nekem, nem olyanok mint nektek, kigúvad a szemem, hogy lássam, a mérettel nincs gond de a barna háttéren sárgás betűk vannak és belevesznek. Ezzel a problémával csak én találkoztam? Ja és a tüzes hordók körül ahogy égnek egy téglalapot látok ami a kiterjedését határolja be a tűznek. Lehet hogy a 9800pronak kellene újabb driver majd próbálkozom. Segítsetek a feliratok színváltoztatásában, kérlek!
  • 3P
    Asszem technikai bibi volt nálam. Töbször próbáltam ezt is, de semmi. Fura volt, hogy egyre több a hülyeség aminek nem így kellene lennie, ezért újraindítottam a játékot és utánna kapásból ment. :)
  • bigfoot
    hát probáld ráhúzni az építményre,vagy jobb klikk használ,
  • bigfoot
    nah elértem a labirintushoz,hosszúnak tűnik:)
    megnézem a Mad Max 3 at és folytatom:)
  • 3P
    Egyébként neked használta is a vasrudat a cséplő gépen? Nekm sajna ezt sem használta rajta. Nem igazán értem. Ennyire nem lehet béna. Ott van a cuccai között az a vasrúd amit ajánlottál. Ott állok a gép mellett, se a vasrúdra, se cséplő gépre nem tudok olyan parancsot adni, hogy rontsa el a gépet.
  • 3P
    Vélhetően. Egyébként én hogy is mondjam. Egyértelmű véget tettem az ügy végére. Nem sokan élték túl a mappon ;)
  • Csoder
    Nah, király, biztos valami script-bug volt vagy mi a szösz. :)
  • 3P
    Közben sokadik visszatöltésre működött. De hogy előőte miért nem volt ok, azt nemtudom, mert mindent ugayanúgy csináltam... :)
  • 3P
    Nálam fordítva van először megjön a két ember, majd elrohannak, és csak utánna jön meg a kannás ember, aki megtőlti a kannát, majd elemgy és senkivel sem beszél.
  • Csoder
    Mikor tölti a kannát, menj picit messzebb a tartálytól, és amikor látod, hogy végzett, és sétál ki, akkor elvileg jönnie kéne kettő embernek, akivel beszél a tolvaj, őket ki hallgathatod, ezekután a mission bekerül a naplóba.
  • 3P
    Én is csak azt a vallási fanatikuist találtam. Egyébként te mit csináltál azzal a tolvajjal? Mert nekem nem szól hozzá a karakterem, megjelenik az ikon, de semmi más. Megtölti a kannát és elsétál...
  • Csoder
    + két felvehető NPC az állomáson, Sand és Storm, ott üldögélnek egy padon nem messze a sinektől Konténerfaluban, az amerikai zászlónál.
  • Csoder
    Eddig még csak ezzel a benzintolvaj küldivel találkoztam, de több lehet nem lesz, nem találtam ott olyan NPC-t amivel beszélni lehetne.
  • bigfoot
    tényleg ott a vasúton milyen küldik vannak?akkor kevés időm volt így csak ott átrohantam méricskélni és vissza
  • 3P
    Köszi. Akkor így már nekem is meglesz. :)
  • Csoder
    Hmm, elrontottam az első képet, szal a rúd: itt.
  • Csoder
    Nah, ha cséplőgép elrontásához szükséges vasrúdat itt keressétek: klikk

Ezután Chuck ha leveszi a kabátját, és nekiáll szerelni, de a szemét a kabáton tartja, akkor kapcsoljátok be a tűzjelzőt ITT.

Érdekesség:

Ha 23:00 és 1:00 között a Vasútállomáson figyelitek a benzintartályt, akkor egy tolvaj figyelhető meg. :)
    Ebből egy újjabb mellék küldi válik elérhetővé.
  • bigfoot
    oks jó lesz a FAQ ba
  • Csoder
    Nah eljutottam a cséplőgépig én is, megoldás:
    Egy picivel távolabb van egy hosszú vasrúd, mindjárt csinálok screenshotot.
  • bigfoot
    aha én is észre vettem,hát végül is jah,de ennyi belefér:)
  • bigfoot
    köszi!
    a 3. beszélgetést sose nyomtam így nem jöttem rá a dolgokra,meglett a maci,elment fellépni,meglett a reszelő:))

egyebként most hogy ennyien játszunk tényleg kéne csinálni egy FAQ ot,meg berakni egy bannert,én most foglaltam el a patkány főhadiszállást,és most a két testvért békítem
  • 3P
    Elég érdekes, de ahogy látom a helyiségek közötti utazástól a zöld csik megy le a kocsinál, azaz a páncél és a kék változatlan marad, ami a játék szerint a benzin lenne. Nem lehe, hogy fordítva írja ki a játék, vagy fordítva számolja?
    A cséplő gépet végül is sehogy sem tudtam elrontani, asszem marad a gyilkosság... :( Nem találtam egy vasrudat sem.
  • Csoder
    Áhh, thx, pedig meg is volt az adottság, hogy-hogy nem vettem észre az ikont. :S
  • bigfoot
    igen,vezetői képesség nél adottság,válatszható
    utánna jobb klikk kocsira és tádám
  • b-type
    reszelőt én Milten-nél vagy ki a rákomnál találtam a patkányok laborja részen, elvileg nem áll veled szóba, de ha segíted rávenni a búbánatos színészt hogy újra játszon akkor beajánlanak nála, és onnan szabad kereskedelem van (megéri).
  • Csoder
    Autót tudjátok hogy lehet javítani? Humveem már kicsit tropára ment, szegény egy bozótban is elakad. :)
  • 3P
    Köszi.
    A kinyirás nekem is ment, de azt hittem, hogy van etikusabb megoldás is. Minden kütyüvel megpróbáltam már lerohasztani azt a ro..dt cséplőgépet, de csak ott szerencsétlenkedik a karakter és azt hajtogatja, hogy ez nem megy. (Szerelés képessége is maxon van a fő karakteremnek és vele is próbálom lerobbantani). Még egy kicsit kínlódom, de aztán jön a fegyver.

A fő mappont tényleg megjelent az új hely, akkor elmegyek oda.

Én rávettem Adrient. 3 módja van:
    1. Megkeresed neki a plüss maciját (a két falú közt féluton egy fa tövégben van (út mellett jobbra)
    2. Adsz neki egy üveg pálinkát
    3. Ha jó a rábeszélő képességed, akkor el is zavarhatod.
  • bigfoot
    egyebként itt van egy fellépő valamilyen adrian,nah én azt nem tom rávenni hogy lépjen fel
  • bigfoot
    1.én kinyírtam:)
    2.nem ezen a pályán van,menj ki térképre ott van egy vasút as pálya,ott lesz a 3 pont
  • 3P
    Én egy kerekedőtől vettem, de nem tudom, hogy kitől. :(
    Casa Varde-ben vagyok, de itt senkinél sem látok.

Volna nekem is 1-2 kérdésem:

1. Itt Casa Varde-ben egy vasrudat kellene keresnem, amivel gallyra vághatok egy cséplőgépet, de nem igazán találok. Van acél csövem, van rozsdás csövem, de azok nem jók, illetve nem tudom vele a cséplőgépet tönkre tenni. Merre van ez a vasrúd?

2. Itt Casa Varde-ben Myriam bízott meg, hogy fel kellene térképezni a környéket. Azaz egy bázisról délre 3 hegycsúcson kellene egy földmérőt (monloit a neve a játékban) használni. Én már elmentem az összes buckára, de nem jöttem rá hogy hogyan lehet használni. Béna vagyok :).
  • bigfoot
    reszelő hol a rákban van?nem találtam sehol
  • 3P
    Jaja. Hangtompítot is könnyű szerelni, szakértelem kell és fegyver illetve hangtompító, de nem minden fegyverre mehet fel az sem.
  • b-type
    eddig még csak a dum-dum golyók készítése van meg:
    kell hozzá egy lőszerek manipulálása képesség, egy módosítható lőszercsomag, és egy reszelő.
  • hlaci1
    Sziasztok!

Kicsit csalódtam a fallout után a játékban, ezért eladnám 1000Ft-ért az eredeti játékot.

Érdeklődni a [email protected] címen lehet.