THE FALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. pihenés alatt, ha rámtámadnak, akkor utánna nem tudom kifosztani a testeket, mert az alvást folytatni akarja. Van-e arra valami megoldás, hogy ki lehessen fosztani a tetemeket?
2. XP elosztás. Úgy látom, hogy a csatákból nyert XP-t az kapja, aki lelövi az ellent. Azt nem tudtam beállítani, hogy az is szétosztódjon a csapat tagjai között. A küldetések XP-inél már be lehet állítani, hogy ossza fel, de az elég kevés XP-t jelent a csatákhoz képest, így a nem harcos karakterek, picit hátrányban vannak. Van arra mód, hogy a csatából nyerhetõ XP-t is szét lehessen osztani?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
illetve maganyos sniperpuni ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
meatdog rulez ^^
Ha akarod kezd el ezt is 1 karival. Én is végig vittem 1 karivalt a FOT-ot, illetve a FO1-2-ben iszonyat utáltam, ha jött velem valaki, csak a az NPC követõs küldetések alatt volt velem valaki. A döntés rtajtad áll, ebben sem kötelezõ a csapat...
Én most azt próbálom ki, hogy a fõkarim nem igazán harcos, hanem õ az ész a csapatban, amolyan irányító.
"The trees move. Do you not see it?"
komolyan mondjátok , hogy 1990 és van kézikönyv is ?
Áááá mikor nyit holnap a MM ...<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>]
fallout tactics... tevedsz... a csapatodbol ha van jo barteres kari, akkor nyomott aron tudsz vasarolni ha ovele mesz barterelni :P
amugy a fallout tacticsot kepes voltam vegigvinni 1 azaz EGY karival :P
nekem ez jon be :P
valahogy nem jon le a fallout feeling(videokbol)...
kene egy angol vagy magyar(sci-fi) nyelvu demo... mert akkor ki tudnam probalni a gamezt ;)
A Spy Sweeper fagyasztotta ki.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Ez szerintem egy nagyon jó játék. A csapat alapú RPG-ben szinte mindig a fõ kari az akivel beszélni kell (Fallout 2 Fallout Tactics, és igen ez is). Most, hogy új a csapatom még jobban is tetszik a fõ karim egyáltalán nem harcos lett, hanem magas IQ-jú megynerõ megjelenésû és sok egyébhez értõ egység. Harcosnak tettem be 4 másik karaktert.
Szerintem ez a játék közelebb van az eddig Fallout-hoz, mint amilyan a FO3 lesz, persze ez csak feltételezés.
Számomra eddig nagyjából minden a helyén van, pedig nem sokat tóltam még. Inkább csak ismerkedem vele. Ahogy látom Bigfoot is hasonlókat mond, de õ már ahogy olvasom igencsak halad vele. Szóval ennyiért ez a játék rettentõen megéri.
Energia fewgyverek a magyar verzióban nem lesznek valóban. Az csak a 2.x petchtõl van benne. Mutánsok viszont ha jól tudom vannak. Egyébként sok minden másban nagyon is Falloutos.
egyebként meg ha egyik társadnak nagyobb a beszélõkéje akkor kereskedõvel õ beszél!
egyebként meg nem hogy örülnél hogy itt egy post apoc rgp!Mad Max és Fallout egy világ!azon belül van kicsit változás de nekem nincs kilönbség kettõ között!!itt csak 2060as évek,ott meg 2100akárhányas,itt még nincsenek energia fegyverek,de vannak már futurisztikusak
eleve csapat... klasszik 1 karissal nem lehet nyomulni? :(
es a jatek inkabb mad max, mint az elvontabb Fallout(energia fegyverek, muansok stb) hangulatu ahogy itt kiolvasom masok kommentjebol... :(
YAY olyan rosszakat irtok rola(most nem feltetlen technikai temaban) hogy szep lassan el is megy a kedvem az egesztol...
mentem vissza F2zni :C
SAJNOS !
Radeon 1600 Pro-m van.
Ötlet ?
"like in fallout you can have different options in conversations to solve problems if your persuasion/charisma skill is high enough (Charisma of team-members wont help here, you do all conversations in this game). i will defintly put many points in there just to see what option it gives me , often its funny to betray npcs hehe."
Szóval röviden csak a fõhös képes az NPC-kkel beszélni. Asszem újrakezdem, és a fõkarakterem az eddigi gyilkos hajlama helyett igazi síma nyelvû karakter lesz.
hát sztem ha kivan jelölve az egész csapat és úgy mész oda küldi hez akkor a te neved írja ki de a legjobb beszédet nézi sztem
Remélem csak béna vagyok és tényleg lehet csapat karakterrel is dumálni, mert akkkor borul a stratégiám, hiszen 2-es fõ karakter karizmával nem sokra mennék, hiszen bónuszt jelent a rábeszélõ képességekben...
Ugye nem kell a fõ karakterrel dumálni a küldetésekért, mehetek nyugodtan Carmennel? Charmen fõleg ezért került a csapatba.
1.hát igen,elején pisztolyok,nekem most,mp5,m16,shoti,meg egy sniper gun om van
2.igen,általában midnenki két dologhoz ért jó,szal nálam van sniper,orvos,technikaizseni,lópás,zárak,orvos,túlélõ,könnyû-nehéz fegyver,szónok szal mindenki két dologhoz ért jól!
3.hát ezt sajna nem tom,de sztem ahogy mondom olyan mint a Fallout
Na megalkotom a karakterem, asszem rá megyek az intalligenciára, mert akkor jó sok TP-t kapok szintenként, ami késõbb honorálódik.
Volna 1-2 kérdésem is, bár erre még asszem senki nem játszott vele eleget.
1. Gondolom az elején a könnyû fegyverk lesznek túlsújban, így inkább azokra és a mesterlövész fegyverekre érdemesebb költeni?
2. Valahogy nem akarok a fõ karimból egy szónokot, dokit, vagy ezermester készíteni. Gondolom lesz a csapatban olyan tag, aki jó szónok, illetve lesz olyan aki, technikai zseni, és lesz olyan is aki jó lesz dokinek, soförnek stab? Tehát a fõ karim legyen a No.1. gyilkoló gép.
3. Van valami infótok arról, hogy kb hányadik szintig lehet fejlõdni a normál játék alatt? (Tudom a játék az nyitott végû, azaz olyan, mint a Fallout 2, hogy a fõ szál teljesítése után még lehet tovább vinni.
hát igen irányítást még szokni kell!!van ott egy rész,ahol beállítod a harc sebességét
ott betudod állítani hogy hogy reagáljanak ellenség meglátásakor,állítsd be hogy térre ereszkedés,és ha jön az ellen,térdre ereszkednek és lõnek!!automatikus viselkedés en belül van!
egyebként kézikönyvel teljes mértékben elégedett vagyok!minden benne van ami kell
Az árnyékok és a textúra minõséget még nem állítottam, de rá nézek arra is. Illetve lehet, hogy netrõl kellene levadászni azt a progit, amit nekünk nem tett fel, lehet, hogy van ilyen.
és az, hogy harci helyzetben mindenki feláll, bakker, szépen elrendezem a csapatot, elhelyezem, legugoltatom, lefektetem õket, erre megjelenik az ellenfél (Ben falujának megvédésekor) és mindenki feláll :)
nah, hozzá kell szokni, de nem rossz
nem is tudom, nem hittem volna, hogy ilyet mondok, de hiányzik a hang (mégha német is lenne)
jah, nekem is volt hibaüzenet, és bár elindul a játék, de az uninstall részénél van valami gáz, mert nem olyan menüpont, mint lennie kellene, a The Fall Options lehetõség meg egyáltalán nem kerül fel, szóval szar azért ez még most is...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Most próbálom a registry buherálást. 640*480 nem volt okés, lehet az alap 800*600 és csak nagyobbat lehet. Most nézem az 1024*768-at. Ha megy, akkor otthon se lesz gond az egyel nagyobbal. De fekszem is le, már késõ van és baromi lassú ez a gép. Nem akarok szenvedni vele. Köszi a klubba vételt :) Valszeg akkor írok bõvebben, ha otthon próbálom ki, ott legalább futni fog ezerrel.
poénok vannak benne ezerrel,te mire gondoltál?elsõ városba lesz egy nagyon jó:D
majd akkor holnap írj hogy hol jársz,hogy tetszik a game!
Mert a kézikönyvben ugye az van, hogy lenne erre egy menü. De nincs a start menüben csak az indító fájl és az uninstall ikon, ami hibás rajzolatú.
Táborban mászkáltam eddig, de a hangulat ott van a szeren, plussz jó kis poénok vannak, csak nem akarom lelõni. Én is inkább holnap vetem magam bele.
Jó játékot!