1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • SötétBarom
    Bocs, lemaradt a szmájli..

Ezúton szeretném pótolni:
  • Marcinko
    Szevasztok a kérdésem következő

Casa Verdében kiszabadítottam a tudósokat, akik közlik ha kiszabadítom a családjukat akkor segítenek , na de nem találom a családjukat.

Segítesetek mert elakadtam.

Előre is kösz.
  • bigfoot
    nah ma este már remélem tényleg tudok,vasárnap óta nem játszottam:((
  • 3P
    Ezekszerint... :)
  • Lilithn
    Lehet, hogy a borító kerül olyan sokba a játékoknál...?;)
  • 3P
    Ahogy látom "borító" nem jár hozzá! ;)
  • 3P
    Ezt meg kell néznem! :)
  • 3P
    Ebből a stílusból egyébként picit vissza lehetne venni! A saját hardver építési szisztémádért asszem én nem felelek.
  • Csoder
    Nah megvan már? :o)
  • SötétBarom
    Nem céges gép, csak sok a vinyó.. xDDDD

Amugy megrendeltem.. Ha nagyon muszáj akkor kicsit hajlandó vagyok drótozgatni..
  • Lilithn
    Hallod, ember! Egyre nagyobb az ócsóság a CDG-ben!

Command and Conquer Tiberium Wars 0 Ft. (a Most érkezett PC-re részleg)
    Rohanjunk és vegyünk...

• Lilithn
    Meh? Céges gép? ;)
  • Lilithn
    Na megnéztem!

a fall exét -o kapcsolóval kell elindítani.

alapesetben a parancsikon:
    "C:\Program Files\Silver Style Entertainment\The Fall - Last Days of Gaia\thefall.exe" -o
  • SötétBarom
    Hogyha megrendelem, és elküldök neked egy fotót, amin én vagyok, meg az eredeti példány, akkor csinálsz nekem egy ISO-t???

/nincsenek optikai meghajtói a gépnek.
  • 3P
    Esetleg itt?
    Ember!
  • SötétBarom
    Mégis hol a rákba vegyem meg ember?
  • 3P
    Ááá! Nagyon az elején vagyok, de még emlékszem is, hogy eddig mit csináltam. Ha végigjátszás után állnék neki, akkor 1-2 apróság már nem jutna az eszembe vélhetően.
  • Lilithn
    Már itt tartunk? Rövid a játék? ;P
    Gondolom ezeknek is hasonló szövegfájlokban kell lennie, mint a párbeszédeknek, de a magyar verziónál még azt a könyvtárt sem találom ahol felül kéne írni ezekkel a magyar szöveget (gondolom ott kell lennie, ahol a német eredeti is volt). Majd ezt még ki kell találni valahogy. Rendes emberkék akik lefordították.
  • 3P
    Nem. Magyar felirattal hang nélkül (se angol, se német). Persze zene és hanghatás van, csak a szöveget vették ki. Egyébként pillanatok alatt megszokható. Mondjuk engem a német karattyolás idegesített volna, le is vettem volna a hangot, de ez persze izlés dolga.

Nem tudom, hogy lesz-e valaha is belőle angol audiós változat, ha lesz esetleg akkor talán lehet egy gold verzió, amibe lehetne angol hang + magyar felirat, de ez persze csak egy feltételezés. Azért is valószínűtlen, mert a magyat verzió az eredeti alap német verzió felpeccselt váltoata, de nincs benne a 2.x patchben tulajdonképpen addonként szereplő plusz pályák, fegyverek NPC-k, tehát gyakorlatilag további lokalizációra lenne szükség.
  • 3P
    2000 Ft nem nagy pénz. Warez téma nem kellene ide...
  • 3P
    Ááá. Arra nem lenne időm. Csupán egy végigjátszást akarok/szeretnék készíteni.
  • Lilithn
    Tévedtem, csak a párbeszédek voltak benne.
  • Lilithn
    Baromira kétlem.

Érdekes, nekem nem volt a párbeszédek alatt semmilyen hang. Se német, se egyéb.
  • Lilithn
    Lefordítod angolra? ;P
    mintha lett volna a lemezen egy hun mappa, és lett volna egy csomó txt fájl, ahogy elnézegettem. Vagy az az english language modban volt?
    Van a játékhoz egy szerkesztő progi is, vagy nem? Off. site?
  • DeDy
    Hello

Ha jól tudom teljes magyarítással jött a boltokba, de a szinkron német, jól tudom? Ha így lenne akkor nem tudja valaki hogy lesz-e úgy hogy angol szinkron magyar feliratokkal? Thx.
  • Lilithn
    3P!Francba, elfelejtettem megnézni az options menüt tegnap este. Bocsesz.
    Nagyon fontos RE4-ezős dolgom volt.
    Tudtam, hogy fel kellett volna írnom a kezemre.
  • SötétBarom
    Valaki tényleg csinálhatna belőle egy image-t ..
  • 3P
    Ki lehet valahogy exportálni a játékokból a küldetések leírásaát? A naplónak annak a részét, ahol a küldetés neve van, s a rövid leírása.
    Ha esetleg valkinek sikerülne, köszönettel venném, ha leírná, hogy miként sikerült. Köszi.
  • 3P
    Kaptak újabb adagot? Én most néztem a honlapjukat, de ott ennek még nem láttam nyomát.
  • Lilithn
    Heh, örülök neked. Ha nem cikis, kérdezd már meg lécci kb. mennyi példányt kaptak belőle eredetileg. Csak úgy kíváncsiságból ;D
  • Lammer
    HÁHÁ, delutan megyek a peldanyomert cdgalaxisba
  • Lilithn
    Láttátok milyen PR dumát nyomott le Peter Hines az F3-mal kapcsolatban?
    RPGWatch

• bigfoot
    oks persze!!

egyebként warezt melőzni kéne,2e nem píz
  • 3P
    Ha meglesz, akkor szivessen venném a megoldást. Nekem ma sajna nem volt és ahogy látom nem is lesz időm játszani... :(
  • bigfoot
    nem tom,én se jöttem rá,nah ma minden igaz este tudok játszani
  • 3P
    Ősszel án is a pótrendelésből kaptam csak a Galaxisban a Darkstar One-ból. Hát kb. 3-4 hétre jött meg az új adag emlékeim szerint.
  • Lammer
    BASSZ* MEG, VOLTAM A POLUS MMben es kifogyott! grrrrrr
    telefont fel sem vettek a szoftveroszalyon ARKADban(en mar nem telefonalgatok mar soxor hoppon maradtam, hogy nicns azt megis van es forditva, inkabb szemelyesen), ugyhogy kenytelen voltam elmenni -.-

ps: galaxisban megrendeltem, oszt megjon amikor megjon -.-
  • Marcinko
    Lószer manipulálást már kiválasztottam és még se megy, azért kérdezem na mind1
  • 3P
    Volna egy kérdésem, de spoiler gyanús:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bowie Village-ben miután kifosztottam a Patkányok fegyverraktárát a széfben találtam egy papirt, ami egy lemészárolt autós konvojhoz vezetett. Ki kellett volna nyomoznom, hogy mi történt ott, de nem igazán sikerült semmire sem rájönnöm az okra. Egy csomó fegyver jött, de semmi egyébb. Mi a megoldása?
  • Csoder
    Nah, remélhetőleg szerdán már én is büszkélkedhetek egy eredeti példánnyal! :)
    [boldog]