Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Hát, ez elég buggyanús. Csináld akkor azt, hogy Save for Web, és egyesével nyisd meg újból a képeket. Vagy ne a sliceokkal jelölj ki, hanem a marquee toollal.

modellmaker
puff. vagyis pfú. 😄
nincs vmi elállítva valahol?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Saddalim
neem, nem úgy nagyobb :-)
egyszerûen pixelszáma több (vagyis több x több)

modellmaker
nincs véletlenül a nézettel probléma? mármint. amit kivágsz az kisebb, mint az eredeti és azt 100%-on látod. de az eredetit meg összenyomja pl 66%-ra. (csak egy felvetés, lehet elekrülte a figyelmed)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Saddalim
Jólvan nyugi.
1. bocs, télleg nem írtam (kicsit ideges voltam emiatt, úgyláccik elfelejtettem)
2. szóval akkor leírom... 😛
Van egy kép, amit 3 vagy 4 (ez esetben lényegtelen) fix méretû darabra vágtam. Amikor kijelölöm a slice-t és copy merged-el (Shift-Ctrl-C amit Te is mondtál) átmásolom egy új képre, akkor az eredeti slice méreténél nagyobb lesz az, amire másoltam. Na és ezt nemtom hogy micsoda...

fsgh
abban sem ment de rájöttem a megoldás: Optimizál mentés

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Dichter
Én nem nagyon használok ugyan IR-t, de tuti kell lennie egy Save As... funkciónak. Abban próbáld meg elmenteni gif-be.

fsgh
légyszii segítsetek! most tanulok animált logót csinálni és nagynehezen csináltam 1et...a lényeg hogy Image Readyben elmentem psd-be (mert ugye elöszõr csak abban lehet) de akkor még nem mozog akkor visszamegyek a photoshopba betöltöm és elmentem másként, mint gif, de akkor már nem mozog😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Dichter
Bocs, hogy segíteni próbáltam. Az én anyámat, de tényleg. Egyébként ha magyarul írtad volna le a problémát, összefüggõ mondatokba, és esetleg beleírod, hogy NAGYOBB lett (mert csak azt írtad, hogy nem ugyanakkora) akkor talán leesik, hogy nem ezzel van a gond.

repvez
Köszi
artschiatwork
Image/Adjustments/Match color

repvez
Bocs de egy kicsit láma vagyok ilyen téren én nekem angol változatu a progim.Hiába forditom le a szavakat nem találom meg ezt az eszközt.A helpbe is beirtam de csak a clone stump-ot találtam de az meg csak befedi a kiválasztott résszel a képet.
Amse
akkor csinálsz 2 lekerekített shape layert. az egyik annyival legyen nagyobb mint amilyen széles keretet szeretnél.
kijelölöd ctrl + layer palettán katt -al a nagyabbet és utána alt+ctrl + klikk a kisebb layerre.így ki van jelölve az a terület ami a keret lesz.nyitsz egy új layert és kitöltöd ezt a rész egy színnel aztán megcsinálod azon a stílust.

lang14
próbáltam akörvonalat beállítani így de sohogy sem sikerül.. értem mire gondolsz de nem tudom így megcsinálni, azért szerettem volna ha segít valaki (esetleg megcsinálja) vagykicsit részletesebben leírja..

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Amse
kell csinálnod egy lekerekített szélû téglalapot (legegyszerûbb a Rounded Rectangle Tool) és a blending optionsban csinálod meg ezt a szélet aztán a fill-t lehúzod és akkor csak az effect látszik..

lang14
Helo mkinek! ezkellene nekem... az eredeti szegélyt láthatjátok... alatta mellette odatettem milyen színûre kéne átszinezni.. de nem tudom a kanyarba így meghajlítani abba esetleg tudnátok segíteni? elõre is thx

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Saddalim
bazze
1. nem vagyok ennyire fotosop-hülye
2. ez abszolút nem magyarázná hogy NAGYOBB lett...

fsgh
thx😊

Crem
😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Pontosan még most se tudom mire gondolsz, de az Animálás inkább 3D modellezõ programokkal szokták. PL: 3D studiomax, Maya, Cinema4D,stb...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Dichter
PS-ben nem animál, topikba felnéz, p2l.com kattint, Image Ready tutorialokat olvas, örül.

fsgh
animácio,animálni...

Dichter
Mert csak az adott layerrõl vágja ki a ctrl+c amit fed a kijelölés. Nyomj ctrl+shift+c -t, vagy flatten image, és így egy layerre kerül minden.

The Garrett
gondolom animálni 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Crem
"anmálni"

Ez mi is akar lenni?

fsgh
Sziasztok!

El tudjátok mondani hogy lehet anmálni a Photoshop Cs2-ben? vgy nekem elég egy tutorial is😊

Saddalim
Lenne egy kisproblematikám...
Szóval azt mondtam neki slice-zéskor, hogy egyedi méret, megkapom a keretet, hogy húzzam oda ahova akarom. Lehúzom a bal alsóba. Király, felvágja 3 darabra, kimentem õket egyenként és láss csodát, nem akkora mint kéne neki (vagyis sima ctrl+c ctrl+v)-vel egyszerûen nem ugyanakkora a kimenõ kép. Ilyet még nem pipáltam... (CS2)

Basic
Ha arra gondolsz, hogy bescanneltél egy egész lapot, amin pl. 5 kép van, és te szlt akarod vágni, meg elforgatni, akkor menj oda, hogy File->Automate->Crop and Straighten Photos.

Trade
Hello'

Scanneltem egy csomo kepet es szeretnem automatikusan szetvagn a ps-al.
Olvastam is egy rovid leirast csak akkor nem tunt fontosnak es elveszett a cime.
elore is nagyon koszonom

Titan
Már próbáltam...de most még 1-szer megnéztem és nincs semmi adobe cucc a reg.ben! A k..gen, meg tuti jó, mert azzel raktam fel csak valami gyökér kollégám leszedte a gépemrõl és most nem tom visszarakni..<#kuss>
Aztán itt áll hegyekben a halom fusim amit meg kéne csinálnom és nem tudom...<#zavart1>
Micsoda szar melóhely ez....pffff <#duhos2><#action>

zsolesz92
töltesz le újat😄 amugy olyan nics hogy nem fogadja el, legalábbis saztem.
De futtatás-->ird be hogy regedit, és ott van több millió mappa kikeresed hogy adobe azon belül a photoshopot és delete. Csak nehogy vmi mást törölj, mert akkor lehet hogy lesznek szomorú gép nélküli napjaid😛

Titan
Skacok! A Photoshop 7 hol tárólja a regkúlcsát? Mert az a baj, hogy le lett szedve a géprõl és most nem hajlandó elfogani a telepítési kúlcsot! Valszeg 1 másik cd kúlccsal lett feltéve ([<#ravasz1>)...
Mi a megoldás?<#fejvakaras>

Dichter
Esetleg mahinálhatsz a layer effectekkel is. Soft light pl elõnyös, ha arcrészletet akarsz egy másikra rakni. Vagy mondjuk egy egész bõrfelületet.

Crem
Kép>>>>korrekciok>>>>szín egyeztetése

Klónozó ezköz (bal oldalon fellülrõl az ötödik (S) )

repvez
ezt hol találom?még nem vagyok olyan jártas a kezelésébe.
Crem
színek egyeztetése vagy clonestamp...

repvez
hali.Azt hogyan lehet megcsinálni cs2-ben hogyha egy A képröl áthuzok egy részt B képre akkor az átvegye a B kép szinvilágát?Eddig csak ugy müködött ez nálam ha fekete-fehér képre huztam rá szineset,de hogy lehet szines képröl szinesre ezt megoldani?Vagy olyan megoldást ami átveszi a borszint amire áthuztam,mert sokszor nem egyezik a két képen és kijeloléssel csak elég müvi hatást lehet elérni föleg egy borostás arcnál.Nem mindig a babaarcu topmodelre kell használni.
nem tudtok valami olyan pixel betûtípust, ami tud ékezetet is?

Hi
Volt valakinek már olyan problémája, hogy akárhova kattintok úgy tesz, mintha rákattintottam volna az "Keresse fel a www.adobe.com..." gombot? Akárhova kattintok, bejön egy új ablakba az oldal, és 10 másodperc múlva kifagy. Eddig most volt nálam harmadjára ez.

zsolesz92
ahh, én is kösz neked, egymásnak segítettünk 😛

Basic
Én is észrevettem, hogy ott van, de mivel nekem sem engedte, hogy rányomjak, azt hittem, hogy meg lehet úgy csinálni ahogy régebben volt. Azért nem tudtam, hogy a CS2-ben így van, mert amióta feltettem a CS2-t, még sosem volt rá szükségem. Na, de a végeredmény az lett, hogy segítettél nekem, mert tudadtad velem, hogy a CS2-ben már nem úgy van a dolog, mint volt. Aztán már fél perc alatt rájöttem a használatra.

A Shift vagy a Ctrl billenytúket nyomvatartva ki kell választani a rétegeket, és aztán rányomni az ikonra.
Nekem kicsit jobban tetszett a régi megoldás, de jó ez is.

Köszönöm a segítséget!

zsolesz92
ha meg télleg nem müxene telepítsd ujra, és ujra tedd fel az updatet(gondolom tört verzió vagyis nem eredeti szal azért nem kár(az eredetinek se lesz sok baja monnyuk😛

zsolesz92
végig mergvártad a frissítést? nem szakítottad meg? vagy nm ment közben a photoshop miközben telepítetted a fr4issítést? mert ha megy, kiirja folyton h zárd be és ha nem zárod bev akkor nyomogathatod az ok gombot a végtlenségig(én f@x nem olvastam el és vagy 2 percig nyomogattam mer aszittem annyi frissítés van, mire rájöttem... amugy nem tom, probáld ujra updatelni

Köszi a tanácsot, megfogadtam, megcsináltam, kicsit jobb lett tán, viszont ez a hbaüzi jelenik meg kb minden 20. mûveletnél...

<#conf>
zsolesz92
help, updates bocs a flame miatt

zsolesz92
kb 5 perc alatzt megvan a firssítés és gyorsabb lesz + frissíti a bridge-et is meg minden adobe szart ami a PS-hez tartozik

zsolesz92
menny rá hogy about update vagy vmi ilyesmi

zsolesz92
tleepítsd a 9.0.1 es patchet nekem megoldaotta.

köszi... akkor nem tudom nekem mitõl olyan baromi lassú a CS2... <#rinya> Van 1 giga RAM-om... Ötlet? Pls, help? Videókártya? Proci? (az mondjuk szar 2,4 Celeron) Viszont nem értem, hogy ha elfut a NFS:MW szaggatás nélkül akkor mi a baja a CS2-nek???

pls, help!
zsolesz92
nem, nekem CS meg CS2 van