Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs vmi elállítva valahol?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
1. bocs, télleg nem írtam (kicsit ideges voltam emiatt, úgyláccik elfelejtettem)
2. szóval akkor leírom... 😛
Van egy kép, amit 3 vagy 4 (ez esetben lényegtelen) fix méretû darabra vágtam. Amikor kijelölöm a slice-t és copy merged-el (Shift-Ctrl-C amit Te is mondtál) átmásolom egy új képre, akkor az eredeti slice méreténél nagyobb lesz az, amire másoltam. Na és ezt nemtom hogy micsoda...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
kijelölöd ctrl + layer palettán katt -al a nagyabbet és utána alt+ctrl + klikk a kisebb layerre.így ki van jelölve az a terület ami a keret lesz.nyitsz egy új layert és kitöltöd ezt a rész egy színnel aztán megcsinálod azon a stílust.
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ez mi is akar lenni?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
El tudjátok mondani hogy lehet anmálni a Photoshop Cs2-ben? vgy nekem elég egy tutorial is😊
Szóval azt mondtam neki slice-zéskor, hogy egyedi méret, megkapom a keretet, hogy húzzam oda ahova akarom. Lehúzom a bal alsóba. Király, felvágja 3 darabra, kimentem õket egyenként és láss csodát, nem akkora mint kéne neki (vagyis sima ctrl+c ctrl+v)-vel egyszerûen nem ugyanakkora a kimenõ kép. Ilyet még nem pipáltam... (CS2)
Scanneltem egy csomo kepet es szeretnem automatikusan szetvagn a ps-al.
Olvastam is egy rovid leirast csak akkor nem tunt fontosnak es elveszett a cime.
elore is nagyon koszonom
Aztán itt áll hegyekben a halom fusim amit meg kéne csinálnom és nem tudom...<#zavart1>#zavart1>
Micsoda szar melóhely ez....pffff <#duhos2>#duhos2><#action>#action>
De futtatás-->ird be hogy regedit, és ott van több millió mappa kikeresed hogy adobe azon belül a photoshopot és delete. Csak nehogy vmi mást törölj, mert akkor lehet hogy lesznek szomorú gép nélküli napjaid😛
Mi a megoldás?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Klónozó ezköz (bal oldalon fellülrõl az ötödik (S) )
Volt valakinek már olyan problémája, hogy akárhova kattintok úgy tesz, mintha rákattintottam volna az "Keresse fel a www.adobe.com..." gombot? Akárhova kattintok, bejön egy új ablakba az oldal, és 10 másodperc múlva kifagy. Eddig most volt nálam harmadjára ez.
A Shift vagy a Ctrl billenytúket nyomvatartva ki kell választani a rétegeket, és aztán rányomni az ikonra.
Nekem kicsit jobban tetszett a régi megoldás, de jó ez is.
Köszönöm a segítséget!
<#conf>#conf>
pls, help!