Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
köszönöm szépen! leszedtem a másikat is.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Crem
De megtudod, ha megnézed...

Kb. úgy mint az 5556 bejegyzésben...
ABC sorrendben van, tehát még egyszerûbb a keresés.
A másik dolog, elsõsorban a magyar font volt a fontosabb, a vegyes készlet csak ráadás... DE! NEM KÖTELEZÕ LETÖLTENI!😉

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

berlinboy6329
Ez minek?Nem tudfhatjuik mik vannak benne.

3000 db Font

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Crem
Vegyes font készlet 60Mb

Akinek megvan KÉREM jelezze,hogy tudjam törölni!😊 THX!

#5567érdekes a mondatképzésem... Bocs meleg van!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Mivel béna MA béna vagyok a torrenthez, ezért itt a direct link: Magyr fontok

Akinek megvan az tegye már meg, hogy ideírja,megvan-letöltötte.

Ugyanis szükségem lenne a tárhelyre!😄

hi all psd filet hogy lehet mondjuk jpg be konvertálni nyomtatáshoz kellene mert psd filnál megfikul a nyomtatom

MerlinW
Le van írva az oldalon
http://graphicssoft.about.com/od/photoshopbrushes/ss/psbrushes01_5.htm

[merlinw.org]

artschi
érdekelne, htx.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
thx!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Danee
kezdõ vagyok még. ezekkel mit csibáljak miután leszedtem?

Mop
Hi!
Nem tud vki egy tutorialt, ami segít "élethû" angyalszárnyakat, vagy vmi hasonlót készíteni? 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

drowns41

http://sum41.uw.hu

Amse
privátban pls...

acsati
engem is
modellmaker
Engem érdekelne. 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Crem
Találtam egy népszerû torrent oldalon 125 Mb font gyûjteményt.😊 Ebbõl 15Mb MAgyar!
Ha esetleg valakit érdekel visszaosztom. Akár külön-külön is.

Ui: Ez nem varez!😊)) A font készlet INGYENES!!!!!! Csak volt valaki aki, ABC sorrendbe gyüjtötte!😄

zsolesz92
ugyanott ahol a többiben 😛
a history fülön belül...
katt a window -> historyra és ki lesz pipálva ha rányomod és megjelenik neked a history fül...

Halihó.
Segítséget kérnék.
Eléggé bugyuta kérdés. A Photoshop.cs2.9.0.1-es verziójú változatban hol lehet megtalálni a visszavonás gombot a kezelõfelületnél, vagy akárhol. Tehát ha valamit elszúrok azt vissza lehessen vonni. Mert és sehol sem lelem.
THX.

artschi
link? 😊

drowns41
Nah végre találtam

drowns41
Igen, gondoltam erre a megoldásra, de nem ilyet képzelek el. Nincs ilyen brush?

MerlinW
csinálsz egy kört, kitöltöd színnel, path tool-al megszerkeszted a pacát (kivágni valókat a körbõl) majd layer blending-ben bevel/emboss.

Esetleg ha "púposat" akarsz, spherize filterrel gömbölyíted a kívánt részeket, uj layeren ráfestesz a gömbölyített cseppekre egy kis feketét, egy kis fehéret (felülre egy félkör alaku maszatot, alulra egy kis feketét pl.), majd gaussian blurrel rátolsz párat.

[merlinw.org]

MerlinW
Ne varázsolj, használj point lasso tool-t😊

[merlinw.org]

drowns41
Kerestem de nem találtam 😞 Nem ismerem annyira ezeket az oldalakat

PESK
Keresssél brushos oldalakat énis szedtem leolyan brust csak már nemtom honnan

ArtlessDesign!!!

drowns41
Sziasztok. Egy olyan ecsetet keresek ami úgy néz ki mintha kiömlött volna a festék és ilyen pacát hagy, vágjátok ilyen cseppeket. Vagy hogy lehet ilyet csinálni?
Valaki tud segíteni? Elõre is köszönöm

repvez
a varázspálca nem mindig azt jelöli ki amit szeretnék.Valahogy csak a fehér hátteret kéne eltüntetni, hogy csak a vonlakat tudjam áthuzni a másik képre.Az elözö hsz-ben lévö oldalon találtam egy használhato kijelolést csak a 9. lépéstöl már nem teljesen tiszta hogy a kijelölés után hogyan lesz csak a vonalam fekete és azt hogyan mozgatom át másik háttérre.
kijelölés
modellmaker
Tedd új rétegre aminek látszódnia kell. a varázspálcával jelölgesd ki azokat a részeket amik nem kellenek. vágd ki. asszem már jó is.

repvez
Sziasztok!
Elég kezdö vagyok PS-ben, de lenne egy munkám amit meg kéne csinálnom.Az lenne a problémám, hogy van egy olyan képem ami fehér hátterü és fekete vonalas ábra van rajta (egy teherauto) és azt akarom vele csinálni, hogy egy részét kivágni és ráilleszteni a kép másik részére ugy hogy az alatta lévö vonalak is látszodjanak.A konkrét gond, hogy van a rajzon egy gém ami nyitott álapotban van a rajzon és ezt akarom becsukni rajt,de ugy hogy az alatta lévö részek is látszodjanak.Probáltam ugy megoldani hogy külön layerre teszem a kivágott részt és ráillesztem a megfelelö helyre és a layer opacyját visszábveszem ami jo is lenne csak igy a rajta lévo vonalak is elhalványulnak.
Valaki letudná irni hogyan kéne ezt megoldani?
Köszi
artschiatwork
hunbasser
huj mindenkinek! a kérdésem az lenne,h van két képem,és ezeket egybekéne olvasztani,tudjátok,két kép között átmenet.mondjuk h tudnám úgy,h az egyik kép,fokozatosan átlátszó legyen,vagy halványuljon?

ReaL MaDRid x siempre

MerlinW
CTRL+U, majd pipa a Colorize-nek.

[merlinw.org]

Hali, hogy kell azt megcsinálni CS2-ben, hogy egy kép egy szinü, vagy szinárnyalatú legyen?

TreDoR
Ááááá THX! Pont erre gondoltam! Egyébként hol találom azt a snap to grid beállitást? Mert magyar verzióm van, de a beállításoknál nem találtam a mozgatásra vonatkozó beállitást

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

MerlinW
egyébként meg a jobb felsõ eszközre kattintva CTRL+iránybillentyûkkel tudsz pixelenként mozogni. Shifttel meg 10 pixelenként.

[merlinw.org]

Ch_Slater
nincs bekapcsolva véletlenül a snap to grid?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

TreDoR
Hi! Hol lehet azt beállitani, hogy 1 layert pixelre pontosan mozgathassak? Mert el akarok helyezni egy gombot, de a photoshop elcsúsztatja

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

acsati
olyat szeretnék mint arsene nevében az a mozog csik csak én bannerbe akarom majd asszem
MerlinW
Ismétlem, attól függ hogy mit csinálsz😊

[merlinw.org]

Basic
És nem kell IR-ben a layerek láthatóságát kapcsolgatni, mert van egy olyan utasítás hogy Make frames from layers.

MerlinW
Attól függ mit akarunk csinálni. De a csíkhoz valóban elég a tween.

[merlinw.org]

nf1
külön-külön megcsinálni minden 1es framet nehézkes.. meg kell csinálni az elsõt és az utolsót majd nyomni 1 tween-t és kész is van

MerlinW
Fotocsopban megtajzolod külön layereken a frame-eket, majd átlépve image ready-be animation ablakon a layerek láthatóságát kapcsolgatva bepakolod a képkockákat, majd elmented save as web-ként. Dióhéjban.

[merlinw.org]

arsene
szerintem neked már adtam tippeket IR-rel kapcsolatban, azt nézd át újból.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

acsati
arsene
azt hogy lehet megcsinálni ahogy az avatarodban is megy az a fehér csík. ne izéljetek gondolom hogy könnyû de még <#lama> vagyok
arsene
alternatív megoldás: a nagyítani kívánt layer vászonméretét nagyítod (canvas size)

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

kisfigi
Kösz szépen!!!!

Destiny. The design is clearly ancient.

modellmaker
A rétegen amelyiket nagyítani szertnéd: Edit-> Transform-> Scale

kisfigi
Megmondja valaki hogy hogyan lehet egy layaert olyanra felnagyítani amekkora képet megnyitottam mert azt szeretném ha pont ugyan akkora lenne de csak úgy tudom kinagyítani hogy nagyul vele az alap kép is!(szóval olyan"fit to window" nagyítást szertnék)
Elõre is köszi!

Destiny. The design is clearly ancient.

Met
ne nézd olyan közelrõl 😊
vagy rajzold meg vektorosban, ha a grafika engedi

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae