Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
<#rinya>akarok olyat😊

xelag
azért apple-n is gec jól néz ki a ps 😄
VRSDM
nemhiszem hogy azlenne, sõõt, biztos nem hacsak valaki nem csinált magának valami fiszemfaszom skin-t bár mienk :S:S:S még csak csunyább lett sokkal na mind1

ps on mac

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
nem-nem a maces ps-es be sem ilyen, mivel volt szerencsém használni olyat egy darabig... ááá milyen szép idõk voltak.közelsem ilyen

u dont have to listen anybody else but me

MerlinW
egy van a gardient tool mellett (kanna ikon-paint bucket), másik az edit menüben fill (shift+F5)

[merlinw.org]

odex
öö skacok a fill toolt holtalálom?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

xelag
Hát ilyet még nem láttam,az nem lehet hogy Mac os-os photsohp vagy valami más? mert az after effects is más Mac-os-on egy részt
MerlinW
elsõ képen nemtom melyik program lighting effect ablaka van, de a második a photoshop😊

[merlinw.org]

KILLER2
Ok köszi megvan. Majdnem pont olyan mint amire gondoltam.

Töltsük le az internetet!

Gladiator
jobb gomb a képen, miközben az ecsetet használod és ott a hardness, vagy vmi ilyesmi.

xelag
Persze hogy van 😄 ez alap
KILLER2
Megvan csak a flowot kellet 100ra állítani, de aolyan hol van, hogy nincs semmi ilyen külsõ ragyogása vagy mije?

Aquir
hát csak állítsd be 😊 a szín tudod hol van, az ecsetnél felül vannak opciók (a szél élessége, stb.) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

KILLER2
Van a Photoshopban olyan ecset ami pl feketével elsõ húzásra nem szürke vonalat húz hanem olyat mint pl a paintban rendes telített feketét és nincs körülötte ilyen fénylés vagy mi?

odex
Pls help! Menj a "filter" -> "render" menübe, és válaszd a "lightning effects"-t (beállítások a képen láthatóak). ezt keresem!
és ennek kéne bejönni! de ezjön be! kép

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

MerlinW
másra nem tudtam gondolni..😊

[merlinw.org]

modellmaker
ja hogy iylnre gonoldt? 😄

link

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

MerlinW
1 photoshoppal slice-olod,
2 exportálod html-be, (save as web)
3 webszerkesztõvel megnyitod.

[merlinw.org]

modellmaker
na ezt már viszont annak a programnak a gurujaitól kérdezd. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

odex
és ha weblapot csinálok hogylehet pl a Namo webeditor programba berakni a mûvem?😄

odex
jójó tudom tudom! 😄 beállítottam az elelyén átlátszára!

modellmaker
mivel a tutor így kezd: "1.) Nyissunk egy 700*60-as, átlátszó, új dokumentumot." ezért gondolom azok a kockák az átlátszóság miatt vannak ott. ha nem akaord hogy ott legyenek készíts egy új réteget legalura és töltsd ke a neked testszõ színnel.

Ch_Slater
az a "szar kockás" az átlátszó rész a képen..szerintem

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Amse
jah hülye vagyok, mert keverem a programokat 😄
(ez az átka, ha több termékcsaláddal kell dolgozni)

odex
Move tool-ban!

odex
öö még 1 kérdést készen vagyok! csak a munkám mögött ilyen szar kockás! 😄 azt hogylehet kivenni onnan?

Amse
hol?😮

odex
azért kössz megtaláltam 😊

Amse
nem jön be így sem a link, de amit beraktál kép az align(egyengetés), de én nem tudok róla, hogy ilyen photoshopban van.illustratorban meg indesign-ban van, de ps...?

odex
http://www.tutorial.hu/node/535 sorry...

odex
Hi all! ezt készítem! és nembirok tovább jutni 1 helyen! még kezdõ vagyok! ezt a menüt kéne valahogy elõhozni és nemtudom hogyekell! pls segítsetek elõreis kössz!

Basic
Általában én is innen szedem a fontokat. És még itt lehet találni jó oldalakat.

PESK
ez is népszerû
http://www.1001fonts.com/

ArtlessDesign!!!

xelag
kösz ezt nem ismertem
MerlinW
xelag
lol,ez értelmes volt 😛
xelag
ja és itt is van párbár lehet hogy sokan ismeritek:

http://www.webpagepublicity.com/free-fonts.html
xelag
hát ez kérlek szépen alien vs predator font 😊 adok linket ahol leszedheted:
http://www.typenow.net/themed.htm
nf1
ez nagyon jó lett
ha elfogadsz egy tanácsot akkor inkább a szöveget is vmi zöldesre tedd ugy jobban "mátrixosabb" lesz
amugy plz áruld el milyen font ez, thx

MerlinW
Semmi gáz, mutogasd, engem spec érdekel. Photoshop munkák topik

[merlinw.org]

ivjoe
Hátezt énis szeretném tudni.
xelag
Amint látom nem nagyon javult a helyzet,pedig én nem akartam kötekedni a képeimmel,csak bemutatni õket,de azért danee,ha nemtudsz normálisan hozzászólni valamihez (mert még nem jártad ki az álltalánost) akkor inkább meg se szólaljál,ok? Elõre is köszi <#nezze>
Crem
Ez nem a BF2 közösség! ne keverd össze!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Danee
oks

Met
vegyél vissza picit!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Danee
azt azért megtudhatom, hogy neked miafaszomra olyan nagy a pofád?

xelag
a másikba
xelag
ja bocs,nemtudtam hogy ide nemlehet képeket pakolni,most már tudom,akkor rakok még párat 😛
acsati
igen és nekem is nagyon tetszik!
PESK
Ezt after effects-el csinálta??
nagyon jó

ArtlessDesign!!!