Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
pedig színes 😞
REAL MADRID
nem real 😊 1024x1024-es képen
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Csaj: <#ijedt>#ijedt>
Csávó: <#pardon1>#pardon1>
De hogy ne csak offoljak. Mi lenne, ha ugyanazzal a módszerrel "festenéd" meg, mint ahogy ezen a kocsin is van. Rajzolsz pennel egy ilyen felgyûrõdést, aztán játszol a színekkel. Vagy ez túl pepecs?
látszott a csajon baromira irígy 😄
A logomban Corelel csináltam de az elég korlátolt tudású 😊
Tutort találtam de az nagyon gagyi végeredményt ad.
Egy plugint találtam, de az se az igazi, túl szabályos.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Töltsük le az internetet!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
sry a hangnemért csak mások kicsit felhúztak.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
De haggyuk ezen ne veszekeggyünk...
100 -> hard brush
http://www.tutorial.hu/node/115
ezt szeretném merajzolni de nem találom a bush-t hozzá.kezdö vagyok,segitsetek köszi
semmilyen sértõ jelzõ (és nem jelzõk) nincs benne
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
U betût megnyomod és akkor átvált alapból a szögletes cuccra amire ha sokáig nyomsz elõjön pár másik eszköz és ott kell kiválasztani...
#5727:ALT lenyomása mellett a Cancel resetre vált.
hogy lehet a psben visszaállítani minden értéket alapértelmezettre? nem az ablkara gondolok hanem pl a filter menüpont értékeire.
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!