Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
ez hibás nálam...

vagy még nincs feltöltve!😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Duddits
Itt az Exposure 10. <#wink> Jelszót PM-ben kérjétek, ha kell valakinek.

Alien.Skin.Exposure.10.by.Slampixxx.zip

Crem
Skin Exposure kiváncsi lennék, munka közben, de egy qrva demo nincs belõle! A xenofex ilyen téren sokkal felhasználóbarát volt. Megnéztem, nemtetszett lejárt ,töröltem...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Duddits
Szívesen! <#nyes><#wink>

Megvan még az Alien Skin Exposure és a Alien Skin Eye Candy, ha kellenne valakinek.

artschiatwork
<#worship><#worship>

zsír, mûködik!

Duddits
Parancsoljatok! Feltöltöttem nektek sorozatszámmal együtt. Nem próbáltam, de szerintem mûködik.

http://www.pcmod.hu/Alien.Skin.Blow.Up.v1.0.for.Adobe.Photoshop-FOSI.rar

Crem
biztos lelehet!😄

2Mb összesen...

Szasztok.Egy kérdés:le lehet tölteni ezt a progit ingyen valahonnan?

Duddits
Nekem ingyen van... <#nyes>

Crem
Ez a plug-in nagyon ott van. Látszik az árán is. 100$ !

Duddits
Találtam torrent-en elérést, most töltöm. :-)

Met
A logoban szereplõ font nevét nem tudja valaki? link

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

berlinboy6329
Bazz ez kéne.Nincs vmi link hozzá?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

acsati
ja! látom. wá ez szép
Crem
nyomj rá az 5db kép valamelyikére és meglátod! Nagyon minimális torzítással 400%-al tudod növelni egy kép nagyságát!

acsati
és ez mire jo? nem tudok angolul
Crem
Mekkora Plugint találtam!!!😄

blowup

Mennyit szívtam a nagyítással...

GyaxyBoy
Köszönöm! Gyakorolom majd! 😊 Thnx mindenkinek!
Crem
tutorial.hu

De a bannerban még van 1-2 hasznos link...

Crem
jobb alsó sarokban átváltasz arra képre-rétegre amit szerkeszteni akarsz...

acsati
#5935 <#nemtudom>
GyaxyBoy
Sziasztok! Nagyon kezdõ vagyok PSben és azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok adni egy leírást arról, hogy hogyan lehet egy tárgyat átszínezni. Pl. van egy kocsi és ugye annak több árnyalata és nem tom kijelõlni símán Segítenétek, hogy hogyan kell? Köszi
ja, az jó... mert pont eddig jutottam el...xD
ivjoe
Fogod a képet, amin a betûk vannak. Kivágod a szöveget és megpróbálod olyan formára hozni, h minél nagyobb legyen a kontraszt a háttér és a szöveg között. Pl.: Fehér háttéren fekete szöveg, stb. Ezután feltöltöd és kidob valami eredményt. Sosemhasználtam, nemtom mi jön ezután.
ivjoe
hét ezt a progit nem nagyon értem. a képet még feltöltöttem, talált is vmit, de nemtom letölteni. nekem ez magas
berlinboy6329
Ja,és nem Cenobyte.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Tud vki olyan "vámpíros,démonos betûtípust"?Olyasmit ahol pl az O betûben van 1 + jel,meg ilyesmi.

nf1
lol

thx
ivjoe
Ha tudod, h milyen betûtípussal íródott, akkor rákeresel és letöltöd, de ha nincs meg az a betûtípus akkor nem fogsz tudni írni.
ivjoe
hát ez nagy segítség volt
ivjoe
LOÁL! 😄DDDDDD
tudja vki, hogy a photoshopban, hogy lehet olyan betûtípussal írni, mint amilyen azon a képen van, amit át akarok szerkeszteni?
ivjoe
Név: Photoshop CS2 HUN.
Letölthetõ: A Zinternetrõl.
tud valaki mondanni egy olyan potoshopot ami magyar és nem megvenni hanem letölteni kell.
aki tud lécci küldje el erre a cimre a nevét meg ahonan le lehet tölteni.
cim: [email protected]
acsati
csináltam egy szöveg layert és duplaticaltam és ott már nem tom szerkeszteni. hogyan lehetne?
ivjoe
Kb. így.

Legelsõ link pont megfelel.
Hello! RAM-teszt. Azt hogyan kell?
Crem
Miután megvan a szöveg
1, rétegmásolat
2, Mozgató (V) lehúzod tükörképre...

😊

Crem
Mielött letörlöd, csinálj egy RAM testet, mert szerintem hibás a ramod...

Pheaper
hogy kell tükrõzni a betût ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

okés ezt megcsinálom. Holnap. <#wilting> Uninstall és install vagy reinstall legyen?
ivjoe
CS2 reinstallra gondoltam.
ez nem lehet igaz... nem lehet becsukni a progit... because of program error...
jah. reinstall volt, de nem formatáltam. Most, hogy megemeltem a virtuális memóriát, egy minimálisat jobb de nem sokkal.

most már tényleg tanácstalan vagyok... Az lehet, hogy rosszul raktam fel a CS-t? (kétségbeesve)
ivjoe
Nekem:
3.0 Ghz 630J P4
1 Gb RAM

Cache: 6
Memory: 70%

Reinstall?
Igen-igen én is megtaláltam már, mivel mondtad, hogy mit kell keresnem. <#worship> Felhúztam 100%-ra, s a cache-t megemeltem 6-ról, 8-ra. S nem lett jobb. <#wilting> Hogy van Neked beállítva? Rakjam feljebb a cache-t? <#help>