Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
-szarból nem lehet várat építeni...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ha nagyitok egy képet megértem hogy felbomlik és pixeles lesz de ha kicsinyitek akkor miért lesz olyan ronda pixeles? akkor nem szebben kéne lennie?
az edit -> preferencis és general menüben állitsd át az interpolationt
nearest neighbor re és nem fogja smuggyolgatni a dolgokat.
a munka befejeztévl ne felejtsd visszaállitani, mert mindig kockásra vesz mindent.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
telepítése után átveszi a fontok kezelését.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
ha valamelyik körnél behal, akkor azt a fontot törlöd.
Unable to load Photoshop's interface font. Instead, using a substitute font. The interface may not look optimal. We strongly suggest that you reboot the system and launch Photoshop again.
The Adobe UI font could not be loaded. For best result, please exit the program and either install it or uninstall other fonts.
Lenne egy kérdésem. Nemrég felraktam egy csomó új betûtípust a gépre és a photoshop indításkor mindig kiír valamit, és lefagy állandóan. MOst töröljem le a betûtípusokat?
ígymég nemsok extra, psbe nemvagyok túl jó, inkább majd a flashben felturbózott animokban bízok, megpersze az a csúnya szürke térbeli szám is kap majd valami normális textúrát, aztán hangokkal remélem már elég jópofa lesz...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
mind1, akkor nemúszom, meg hogy áttegyem vektorba, és illustratorban, vagy flashben méretezgessem :/
azért köszönöm mindkettõtöknek
íme:
szóval abból az elsõ kicsibõl akarok olyat, mint az alsó, csak lehetõleg azután is, hogy megnyomom az entert 😊
hagyne filterezgessek már, csakvan valami kapcsoló hozzá 😊
free transformnál hogy tudom beállítani, hogy egyáltalán ne használjon aa-t nagyításnál, hanem maradjon pixeles?
rázoomolás, és screenshot nemmegoldás, arra énis rájöttem 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nem akarlak most leugatni, de szerinted nem vagyok rendszeres látogatója a topicnak? (válasz: de)
és ha értelmeznéd a kérdésem akkor rájönnél, hogy nem egyesével szeretnék fontokat leszedni hanem egy "bigpack" kéne.
feltehetné valahova, hogy letöltsem 😊))
de az is jó, ha tud vki linket...
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
#5472: Kijelölöd, majd Ctrl + J. Ennek mennie kell! :o
Vagy Ctrl + C és Ctrl + V.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]