Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivjoe
acsati
akkor nem lehet?
KILLER2
Köszi!<#eljen>

Töltsük le az internetet!

akkor ez a te szakterületed.egészségedre,jó építkezést.

KILLER2
Má hogyne lehetne! Mint pl homokból is lehet, csak sok szar kell hozzá és picit büdös is lenne.

Töltsük le az internetet!

modellmaker
jah. hopika. <#kuss>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

van egy ilyen mondás, ami a te helyzetedre is érvényes.
-szarból nem lehet várat építeni...

ivjoe
Eredetileg a kicsinyítés nem pixelesíti ki a képet! :o
acsati
ja. és nincs vmi kis trükk amivel ha nem is teljesen de kicsit lehet szépiteni?
modellmaker
akkor meg kimaradnak pixelek az eredetihez képest.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

acsati
hy
ha nagyitok egy képet megértem hogy felbomlik és pixeles lesz de ha kicsinyitek akkor miért lesz olyan ronda pixeles? akkor nem szebben kéne lennie?
joebacsi
nah, bár megoldottam máshogy, priviben kaptam megoldást (thx 2 Vorpal) a problémámra...beteszem ide is, hátha késõbb valakinek hasznos lehet:
az edit -> preferencis és general menüben állitsd át az interpolationt
nearest neighbor re és nem fogja smuggyolgatni a dolgokat.
a munka befejeztévl ne felejtsd visszaállitani, mert mindig kockásra vesz mindent.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Barney Tech
gúggle ábze

és honnan lehet letölteni??
arsene
fontok kezelésére ajánlom figyelmedbe az Adobe Type Manager Deluxe 4.1 verziót.
telepítése után átveszi a fontok kezelését.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

köszi😊) remélem sikerül!
azokat a fontokat amiket most raktál be újjonnan,vedd ki,és egyenként másold vissza.közben indítsd el a photoshoppot.
ha valamelyik körnél behal, akkor azt a fontot törlöd.

Szóval ezeket írja ki:

Unable to load Photoshop's interface font. Instead, using a substitute font. The interface may not look optimal. We strongly suggest that you reboot the system and launch Photoshop again.

The Adobe UI font could not be loaded. For best result, please exit the program and either install it or uninstall other fonts.
Amse
jah.valamelyik hibás lesz.nekem is volt ilyen gondom azóta fontexpert-et (fotböngészõ, kezelõ) használok és csak azt rakom fel ami éppen kell.

mit ír ki pontosan?

HI!
Lenne egy kérdésem. Nemrég felraktam egy csomó új betûtípust a gépre és a photoshop indításkor mindig kiír valamit, és lefagy állandóan. MOst töröljem le a betûtípusokat?
ivjoe
NEGYVENKETTÕ! 😄D
ték
joebacsi
nah megis van úgy nagyjából, amúgy ha érdekel ide kellett 😊
ígymég nemsok extra, psbe nemvagyok túl jó, inkább majd a flashben felturbózott animokban bízok, megpersze az a csúnya szürke térbeli szám is kap majd valami normális textúrát, aztán hangokkal remélem már elég jópofa lesz...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Amse
na az meg a legjobb megoldás.
vektor rulz!

joebacsi
aha, hát kár, pedig nemhiszem, hogy olyan nagy ördöngõsség lenne 😊
mind1, akkor nemúszom, meg hogy áttegyem vektorba, és illustratorban, vagy flashben méretezgessem :/
azért köszönöm mindkettõtöknek

joebacsi
ezt tudom, fontokkal már volt dolgom, a gond az, hogy ez nem font, hanem pencillel dobáltam össze, egyszerûbb volt így, mint egy ugyanilyen pixelfontot keresni...

ivjoe
Hát, az interpolációt sztem nem lehet kikapcsolni. :C
Amse
írd rá ezt a képre és válassz nagy betûméretet és nyomd none-ra ami sharp-ra van állítva.

joebacsi
öö, akkor leírom a konkrét problémámat 😊
íme:

szóval abból az elsõ kicsibõl akarok olyat, mint az alsó, csak lehetõleg azután is, hogy megnyomom az entert 😊
hagyne filterezgessek már, csakvan valami kapcsoló hozzá 😊

zsolesz92
semmit nem nagyítottam, max nagy lett a kör és annyira nagy h vonaslakbol áll a széle...

ivjoe
Nagyon ránagyítottál. :C
ivjoe
pixelize filter van :o
zsolesz92
nekem pont az ellenkezõje kéne😛 bolygót csináltam és pixeles lett, hogy tom eltüntetni?

joebacsi
huhh nagyonlami kérdés:
free transformnál hogy tudom beállítani, hogy egyáltalán ne használjon aa-t nagyításnál, hanem maradjon pixeles?
rázoomolás, és screenshot nemmegoldás, arra énis rájöttem 😄

Met
nekem van 900 mega bigpack fontom de, hogy abban mi ékezetes és mi nem<#nemtudom>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

xelag
Ok ok,elfelejtettem,akkor azért nem mûködik már a 8.0ba a ctrl+d a duplikálásként,ahham,régen mindíg az volt a duplic,na de akkor mégis csak én tévedtem
Amse
jó akkor igazad van...

zsolesz92
hát messze nem ugy szol az üzeneted h packba kéne...

Amse
<#zavart2>
nem akarlak most leugatni, de szerinted nem vagyok rendszeres látogatója a topicnak? (válasz: de)
és ha értelmeznéd a kérdésem akkor rájönnél, hogy nem egyesével szeretnék fontokat leszedni hanem egy "bigpack" kéne.

zsolesz92
dafont de ha csak minimálisan is visszaolvasnál, kb 10et találnál

Amse
van valakinek soksok jó ékezetes fontja?
feltehetné valahova, hogy letöltsem 😊))
de az is jó, ha tud vki linket...

artschiatwork
ahamm, thx mindkettõtöknek.

arsene
elé, ha az említett négyzet két sarkát kijelöl külön-külön (circle tool) és radír a fölös részt

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

ivjoe
Csinálsz egy olyat, aminek négy sarka lekerekített, meg egy olyat, aminek nem, radít és egybeolvasztod.
artschiatwork
Help skacok! Hogy lehet PS-ben olyan keretet létrehozni, aminek csak 2 sarka van lekerekítve (mondjuk a két átlós pl.), a többi sima normál szögletes?

ivjoe
Az a kijelölés megszüntetése. 😄

#5472: Kijelölöd, majd Ctrl + J. Ennek mennie kell! :o
Vagy Ctrl + C és Ctrl + V.
xelag
a másolás ctrl+d
odex
jah megvan!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Ch_Slater
a megfelelõ rétegen vagy?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

odex
ööö skacok south parkos figurát csinálok és nembirom a cartman szemét másolni! hiába nyomom le a ctrl+J-t!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]