Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Nincs vlaamilyen brush kezelõ program a photshop 9 számára?
Vagy esetleg nem tudjátok hogyan tudok egyszerre több brusht kitörölni?
Paintben:
Elõsször kitöltöd a hátteret feketével:
Katt a festéköntõre, majd válaszd ki a fekete színt. Ezután katt a festéköntõvel valahová a képen. Ezzel kész is a fekete hátterünk.
Majd ráírjuk a szöveget JÓL: Katt a szöveg eszközre ('A' betû -.-), majd ÉS ITT JÖN A LÉNYEG megjelenik az eszközök alatt két kis ikon, mely sárga háttér elõtt testeket ábrázol. A felsõnél a szagatott vonal fehérrel van kitöltve, az alsóval a háttér színével. TEHÁT KATT AZ ALSÓRA. Ezután kiválasztod a szürke színt, rákattintasz arra a helyre, ahová írni szeretnél, majd begépeled a szöveget.
Még egyszer a kulcsfontosságú dolgokat: Szöveg eszköz kiválaszt, alsó sárga ikonra kattint, ír.
Ja és, hogy a következõ kérdést megelõzzem: Szöveg méret/betûtípus választás: Nézet --> Szöveg eszköztár.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Next PC upgrade: 2022
A betûk körül nincs fehérség. hacsak valamilyen rejtélyes módon nincs bekapcsolva az outer glow. Layers paletta, jobb katt a rétegre --> blending options --> outer glow.
De ha nyomtál volna egy screenshotot, arról, h hogy lehet neked fehérség a betûid körül, talán most okosabbak lennénk. 😊
Next PC upgrade: 2022
Múltkor is olyan jól kidumáltáto a képem, hát nosza itt egy újabb alkotás, lehet vizslatni...
Peace
Ez a legjobb!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
http://www.benvista.com/main/content/content.php?page=ourproducts§ion=photozoompro_1
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Lehet, kicsit OFF lesz a téma, bocsánatot kérek érte.
Tudtok olyan külön programot vagy plug-in-t Photoshop alá, amivel a képeket nagyítani lehet?
Persze tudom, ezt Photoshop-pal is meg lehet oldani, de ott az eredmény homályos lesz.
Olyan cucc kéne ami direkt erre van és viszonylag jó eredményt produkál.
Rákeresnék saját magam, de ötletem sincs mit írjak be Google-be.
Tudnátok segíteni?
Köszi
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
http://www.sg.hu/galeria/1100720996/11007209961169566957.jpg
THX
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ügyes
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
- a háttér fakó, vagyis inkább túlságosan szürke, és ti nem megszinesítitek a képet, hanem magatok is szürkévé lesztek (mert ha már a barátnõd fekete, te meg barna ruhában vagy, akkor ne a fekete árnyalatából válassz háttérszínt)
- a sárga aura, hát az nagyon nem illik a képbe sztm, az még lehet tovább fokozza a fakóságot
- a barátnõdnek a felkarjának a belsõ oldalán, a könyökétõl számított kb elsõ harmadában sztm kicsit bentebb szaladt a radír
- neked meg a kabátod ujjának az alsó harmada és könyöke lett túlságosan homályos, fõleg ahhoz képest, hogy a többi részhez képest
- és lehet fárad vagyok már, de a gerbera virága az arcodnál, mintha ott valami nem stimmelne (talán az arcod? :-) - bocs )... de ezt már lehet csak én hallucinálom.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
De ha pl. erre most ráeresztenék egy 10 px-s köralakú brusht, majd a keletkezõ mintát direktbe kijelölném és arra a Make Worth Path... -t sütném el, az már valamilyen szinten olyan lenne, de az meg elég szarul képzi le az útvonalat - legalábbis az eredetihez képest. Finoman szólva nem épp párhuzamos...
Egyébként pedig magyarul kellene írni, vagy ha angol, akkor azt is helyesen. I'am helyett jobb lenne a It's me.
de mit szeretnél amúgy? biztos van benne sok munka de ezt a ps munkákba kellett volna...
a kép bejövõs, sztem jó lett csak vmi hiányzik róla... =/ ja megvan! a dinamika! oylan szürkés az egész.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szóval mit szóltok?
http://www.freeweb.hu/icey-picture/albums/userpics/mysexycat.JPG
A szimplán copy-paste természetesen nem megoldás, merthogy az nem párhuzamos (az egyenest leszámítva).
Edit fül--->Fill--->contents-nél megadja hogy background.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
A gif tud ilyet, de ez nem túl szép, mert csak 256 színû palettája van.
A png is tud transparent hátteret, csakhogy ez szép, viszont az IE6 nem szereti, de azt meg ki nem szarja le.
Létezik olyan képformátum amit ha html be berakok akkor annak a háttér mintájával összeolvad? Mint ha photoshopban használnám a blend modo-t.
thx
Ez eddig oké.De mivan ha ezt én ikonból vagy menübõl szeretném elérni, mert ugyanis a prohotoshopom meggajdúlt billenytyûkombinációkra nem reagál.Ezt kilehet kapcsolni vagy mi?
Elõre is köszönöm a segítséget, kicsit kivagyok készülve hogy egy tutorialt nem tudok végigcsinálni, mert kombinációk, de még menübõl sem tudom ezt elõcsalni.