Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp most szrtzrm be én is. >😉
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Engem meggyõzött😊
Egész jól müködik a BETA progi.
http://pixinfo.com/cikkek/adobe_photoshop_cs3_beta
Légy kreativ..........
the world is mine
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
the world is mine
Régebben nézegettem Photoshoppal készült képeket.Ilyeneket,és mindig kíváncsi voltam,hogy kell ilyeneket csinálni.El tudja vki magyarázni?
Töltsétek le nagyon bizalom gerjesztõnek tünik a tavaszi debütálás elött!
A Camera RAW mostantol nem automata képet jelenit meg hanem ahogyan a CCD rögzitette! Ez foradalmi újitás ja és lehet külön Black szint is hozzá adni ami elengethetetlen a világos jeleneteknél.
Továbra is lehetõség van az automata beállitásoknak....... de ez egy kicsit béna.
A CS2-vel gyakorlatilag megeggyezik........
Ime az Adobe megint kitett magáért.
Nem véletlen! Ö a piac vezetõ a szoftverek terén.
Légy kreativ..........
mellékelnél képet?
asszem csak gifben tod elmenteni
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Lenne egy, két kérdésem....
Bannert szeretnék lenni, csináltam 11 képetm ezekbõl szeretném a bannert csinálni.Megnyitja az Imageready-t, és betölti az elsõ képet,de amikor megnyitm a második képet, akkor nem teszi be az animation csíkra.Ezt hogy lehet megoldani? jah és el lehet menteni mov, vagy avi formátumban menteni?
Azt hiszem, hogy alapból a H betû melletti radio gomb van kiválasztva. Próbáld meg te is úgy, lehet, hogy ezt keresed.
http://kpfeltoltes.hu/061224/help_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
( az "e" hiányzik)
Valaki segítsen. <#nemtudom>#nemtudom>
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
1.Hogy lehet visszaállítani a színskálát?Tudod,rányomsz abl oldalt,valamelyik színre,amelyiket meg akaord változtatni és bejön 1 ablak,ahol kiválasztod,hogy mennyire legyen élénk,vagy halvány vagy szürkés,meg,hogy milyen szín legyen:piros,sárga,zöld...
Így néz ki:
De én nem akarom ,hogy így nézzen ki!A normálisat akarom vissza.
2.Outer glowot nem rak a szövegre.Feketét akarok,de nem teszi rá.
Ott van a szöveg,be van keretezve,arra akarok fekete glowot.Van ott fehér betû is arra akaorm a fekete glowot,mint fent az ANIME szón,és ahogy lehet látni,be van pipálva a glow,a fekete szín és SEMMI!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Tudtok segíteni?Egyre jobban idegesít ez a k*rv* progi.
1.Hogy lehet visszaállítani a színpalettát?Mikor választom a színt a "színválasztó négyzet" tele van színnel, a "szín csík" meg árnyalatokkal.Hogy lehet visszaváltani,hog y szín4zetben legyenek az árnyalatok?
2.Ez a sz*r,vani mikor a szövegalkotót használom,egyszerûen szarik írni akármit is.Hiába váltom át a színeket,akármilyenre,nem ír.Van mikor mozog a kurzor,mikor lenyomok 1 betût,de nem ír semmit,sõt van mikor még a kurzor sincs ott hiába kattingatok a négyzetbe.
3.A szövegemre toszik Outer glowot rakni.beállítom milyen szín kell,de semmi.Még az alap sárgás színt se viszi rá.Van fehér és piros betû,outer glow-t bepipálom semmi.Mi a franc baja van az egész proginak?
Van egy sárgával kitöltött layer
Azon van egy másik layer amin egy kép van
A sárgából színátmenetet szeretnék a képbe, kör alakban, vagy elipszis.
Opacity tolóka csak az áttetszõségen javít, de avval a kívn alakban nem tudom megcsinálni...
Gradient ( G ) toolal próbáltam eddig, de sehogy sem jött össze.
Aki érti hogy mit szeretnék megcsinálni az segítene?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
a clipping path-al megintcsak nem jó ahhoz.
de részléetvestéshez már elég sok módszert találtunk 😉