Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tükrézés lényegében csak ennyi...
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Azt hittem ez elég egyértelmû!😊 Végül is tükörképrõl beszélgetünk!😊
Legyen igazad! A nyíllal megfogjuk a kép felsõ középsõ pontját és egy határozott mozdulattal lefelé huzzuk az egeret, mirefel a kép fordított állapotba kerül!😄😄😄😄😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kicsit fáradt vagyok, de megpróbálom leírni még egyszer. Viszont én magyar PS-t használok, tehát aki tudja angolul az segíthet.
szóval...
,Miután megnyitottál egy képet készítesz róla egy másolatot!
,Ha ez megtörtént a Mozgatóval (V) elhúzod lefelé a képet. Gyakorlatilag itt adod meg a tükörképét.
,A réteg(layer) menüben kell lenni egy olyan fülnek, hogy (vektormasz hozzáadása) azon bellûl (mindent mutat) erre klikk!😊
,Jobb alsó sarokban kell kapnod egy vektormaszk bélyegkép feliratú fehér téglalapot. Erre kell jobb egérgombal klikkelned és Raszterizálnod a képet.
,szinátmenet (G) CSAK a tükörképen fentrõl lefelé húzol egy függöleges irányt az átmenetnek... És kész...
Persze lehet még csiszolgatni az egészet, áttetszõséggel, gauss éltelenítéssel, stb... De ez már saját ötletek..😊
#1221 (keresõ powa)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Voltam nyitás után!
Magyar photoshopom van PLS úgy írjátok
Voltam nyitás után!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Létrehozol egy új réteget. Kijelölöd az egészet (Ctrl+A) Edit -> Stroke (itt udod beállítani, hogy milyen színnel és hány px szélességben akarsz keretet.)
Ezután fogod a radír eszközt, beállítasz neki egy lágy peremet és leradírozod ami szted fölösleges.
vagy használhatsz maszkot is. de ekkora méretben sztem fölösleges és a fent leírt módszer is tökéletes (de mivel iylen nincs), nagyon jó eredményre vezet.
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
na ezt jelöld be lécci pirossal mert nem tudom mire gondolsz.
pl.: mint ez
Magyar photoshopom van
Szakavatottak segítségét szeretném kérni...
A problémám a következõ: Vettem egy samsung sp2004c típusú sata-as vinyót...ugyebár az xp a bootnál nem látja ilyenkor tehát floppy-ról beolvastattam neki a driver-t...és ment is minden simán...aztán most raknám föl az Adobe illustrator-t mega photoshopot...és lám: kék halál...
vmi ilyesmit ír ki: driver_irql_is_less_or_equal_zero....ebben nem vagyok biztos...de ezek a szavak benne voltak...és alul kilistázta a sata drivert (si3112s.sys)(silicon image), hogy azzal van neki problémája...csak az adobe csinálja eztet...az összes többi progi (még) nem.Szeretnék mielõbb a végére járni...
PLease help me...
Fontos lenne....
Elõre is köszi!
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
www.flickr.com/photos/soma62sco
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A Stroke az mgayar PS-ben mi?
Voltam nyitás után!
Másik módszer, hogy kijelölsz az elliptical marquee toollal egy területet, majd Select->Feather, az értékkel próbálkozhatsz, aztán Shift+I, majd nyomkodd a Delete gombot.
uccsó kérdés. Erre esetleg valami tutorial?

*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*