Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
1. Alapból vektorgrafikusra rajzolod: PS, Illustrator, Corel Draw.
2. A paintben elkészült rajz vonalait áthúzod vektorgrafikus eszközökkel.
3. Asszem van valami program, ami ezt megcsinálja helyetted.
edit: jah igen: homályosítás nem jó mert akkor nem éles lesz a széle.
@
Mennyi perec van egy kartonban?😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha van valakinek egy kis szabadideje, látogasson el a http://solteszperec.atw.hu oldalra. Egy kis pályázatot írtam ki. A nyeremény nem nagy, de a feladat se.
meg annyit igazán tehetne hogy legalább beleolvas a fórumba. pl az utsó pár hszt... pont benne van amirõl kérdezett... sõt! még szótárt is kapott kettõvel elõtte vki... arról meg nem tehetek hogy gondolkodni sem tud...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
shipu, töccs angolt.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Tiszta ideg vagyok emiatt a nyomorult CS3 miatt.Nem lehet beállítani,hogy a D-rõl vegye el a helyet?A C:-n alig van vmi nem arra használom,hoy cuccokat pakoljak rá,a D-n van 1 pár giga,oda számolja nekem a munkámat.Csináltam pár layert,felét mergheltem meg is halt az egész,pedig még el sem kezdtem.Vmi 5let?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Akasztott embernek lába se éri a földet
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
photoshoppal kapcsolatban lenne egy kérdésem:
csinálok egy munkát a photoshopban és mikor el akarom menteni bármilyen képformátumban akkor a színek teljesen mások lesznek (kifakulnak, torzulnak) eddig nem volt vele baj. próbáltam csak web színekkel dolgozni, színmódokat cserélni, színprofilokat, bitmélységet állítani de hiába. fel is tettem egy régebbi photoshopot de abban is ez megy, arra gyanakszom a windows a bûnös...
ha valaki tud kérem segítsen!!!
köszi elõre is
Igy viszont alig látom a rengeteg magyar szöveget.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Nekem is az a gondom hogy a photshopom magyar de én azt szeretném hogy angol legyen.
Azt nem lehetne megoldani?
Akasztott embernek lába se éri a földet
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
drop shadownál distance 0 legyen, ez fontos.
a spread meg a size-zal meg játszál, nekem összejött..
az enyémben nincs
-
tutorialosban van
Nekem vajon miért nincs? És hogy tudnám odarakni?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>