Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- rajzolsz mondjuk 6x13 képkockát egy új dokumentumba,
- utána linkelni a kockákat,
- merge layers,
- megnyitsz egy képet
- és clipping mask-kal úgy tologatod a képet, ahogy akarod? 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ezt tudom. Olyan kellene, amibe beállítok egy értéket és széthúzza képet 6x13 kockákra példáúl.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ilyesmire gondolsz?
()() (^^)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ezzel az a bajom, hogy körülményes, mondjuk, ha 6x3,12x6 kockákra bontom. Az SC meg igen lassú folyamat!😊 Gondoltam,ha már olyan bonyolúlt pluginek vannak akkor ez biztos nem kihívás a készítõknek. Igazából azt se tudom, hogy tutorialban ezt hogy keressem.😞
Van valami ötleted-ötletetek?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
így egyszerû, mert csak egy rácsot kell elé rakni, de ha azt akarod, hogy ne takarjon be akkor slice tool-al kéne szétvágni a képet külön kis képekre és azt összerakni manuálisan.
jobbat nemtudok.

Valaki tud erre egy megoldást, ami ilyen ablakokra bontja a képet, veszteség nélkül?
(a villogás nem érdekes,az nem kell.<#kacsint>#kacsint>)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Lehetséges e olyan, hogy egy emberbõl kõszobrot csinálok?
Megpróbálhatod úgy is, hogy kijelölöd az egész képen a piros színt, angolban Select->Color Range, aztán megfordítod a kijelölést (Ctrl+Shift+I), majd az így kapott kijelölést teszed át ff-be (Ctrl+Shift+U).
De Crem leírása pontosabb, percízebb eredményhez vezet.
sorry akkor!
THX
Kivágod az inget--- a kivágott részt elmented--- a képet fekete-fehérre állítod (gyk.:ff) A kivágott szines részt visszahelyezed--- rétegeket összerakod.
1, nagyítsd a képet, annál részletesebben tudod körbevágni.
Ha lehet kérdeznék két dolgot.
I. A mágnes lasszóval (magyar photoshoppom van 8.0 CS) kijelõlt területet, hogy tudom módosítani? Tehát nem a simítás, bõvítés, stb, hanem, hogy mikor kijelöl az ember, van, hogy nem oda tesz egy "határpontot" ahova én szeretném, ha pedig a kijelõlés módosításával próbálkozom, akkor egy négyzet alapú módosító lehetõségem van, ahol tudom forgatni, nõvelni különbözõ irányba, de pl én csak egy kis részét szeretném módosítani, ahol kihagyott egy területet, pl egy újj végét, és még azt bele szeretném foglalni?
II. Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy pl van egy képen amiben például egy csajszi van piros ingben, én azt szeretném, hogy minden fekete fehér legyen, kivéve a piros ingét?
Használom a tutorial.hu-t, de sajna ott nem láttam ilyet, lehet csak én vagyok béna, akkor sorry. Ha nagyon bugyuta a kérdés sorry, de kezdõ vagyok!
félreértés ne essék,ps+ir kombóról tudok(logom pl. 😊,azért kérdeztem ugyebár...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A szoftver rendszerigénye Macintosh-on: Mac OSX 10.4.8 vagy 10.5, 1 GHz PowerPC G4 vagy G5 processzor (Intel alapú Macintosh); Windows OS alatt: Intel Xeon, Xeon Dual, Centrino vagy Pentium 4 processzor, Microsoft Windows XP a Service Pack 2-essel vagy újabb javítócsomaggal, illetve az új Windows Vista. Mindkét platformon 512 MB RAM-ra és 1024×769 képernyõ-felbontásra lesz szükség.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tutorial.hu
Mondjuk ez inkább az Adobe Illustrator és a Corel Draw szakterülete, de a photoshop is kínál hozzá eszközöket.
Remélem tudtok segíteni egy keveset photoshop ugyben 😊
Gondolom mindannyian ismerietek a magyar népmesékes desingt, vagy az m1-en látható desingot. hogyha valaki nem ismern akkor itt egy példa rá.
szoval ehhez hasonlokat szeretnék csinálni photoshopban, csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Hogyha tudtk valami jo tutorialt vagy esetleg tippeket osztanal meg kérlek ccsak nyugodtan ird le 😊)
ezer köszönet
Hogyan lehet animációt csinálni a Adobe Photoshop CS 8.0-al?