Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
HÁt én photoshopot használom, de ha csak átakarok méretezni egy képet irfanview a nyerõ mer gyorsan megvagyok vele...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

zsolesz92
Azzal meg(h ne csak azt szidjam ami nekem nincs) az a baj h lassan tölti be a képeket, viszont hogyha nem képenként nyitod meg hanem megnyitod a progit és onnan tallózod a képeket(bazz magyarl nem tok fogalmazni 😄)
ugy nem lassu sztem!

Crem
"ACDsee van, de nem tom azzal lehet e méretezni"

Persze, hogy lehet...

Kezdõknek tökéletes.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

zsolesz92
Nem igazán csíptem azt a KÉPNÉZEGETÕT!
Mert az egyébként képnézegetõ, csak tud méretezni meg van pár + funkciója.
Nekem képnézegetõnek mst az ACDsee van, de nem tom azzal lehet e méretezni.
a gimpmeg végülis egy ingyenes photoshop, picit gyengébb...De sztem ha rákeresel googleban biztos találsz egy átméretezõ progit 😄

SZilaJMaGGoT
Képátméretezésre és mentésére én irfanview-ot ajánlanék...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

zsolesz92
gimp

Nivea
hello! egy oolyan kérdésem lenne h nem e létezik olyan ami többet tud min a paint de kevesebbet minta photoshop mondjuk vmi demo. aza lényeg h inygenes legyen és lehesen képátméretezni és menteni!

Gladiator
latom teljesen atvetted annak a furcsa nyelvnek a nyeltani szabalyait😛

kissadamvikt
miért nem tudom photoshoppal a képem elmenteni TGA formátumba????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Rettenthető
Akkor már csak egy kérdés van hátra, most így hirtelen:

A mellékelt ábrán látható, hogy az útvonalkövetésnél a szimpla kör ecset nem hibátlanul fut körbe, mert az utolsó elem amit kirajzol, az valamelyest belelóg az elsõ elembe.
Az érdekelne, hogy az ecset méretébõl (px) és a kör/elipszis átmérõjébõl/kerületébõl (px) hogy lehet kiszámolni, hogy hány %-ra legyenek egymástól, hogy ne keletkezzen ilyen hiba?
Vagy milyen egyszerû megoldás létezhet rá - mondjuk a kiautózom egy ilyen mintához és lefotózomon kívül :-)
Mellékelt ábra

ivjoe!

Remélem sejted, hogy azért kérdeztem, mert nem tudok kiautózni, jól bevilágítani és lefotózni a kért anyagot...
Titkon azért kíváncsivá tettél, mit tudnál csinálni 1 nap alatt...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

ivjoe
Ahogy mondod. -.-
kissadamvikt
rgb

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Met
a szín profil min van? RGB vagy Indexed jó, 8 vagy 16 bit

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kissadamvikt
miért nem tom a képemet tga formátumba elmenteni a fotoshoppommal??????

Basic
Göcsörttel együtt😄

ivjoe
Egy nap alatt talán tudnék csinálni egy ilyet, de nem éri meg, ha szükségem lenne egy ilyenre kis biciklizés v. autókázás és jól bevilágítva lefényképezem. 😊
Rettenthető
Egyrészt tudom - bár nem fenyõdeszkát igyekeztem csinálni, de végülis mindegy.
Másrészt a twirl-s megoldásnál kellene életszerûbb, mert az valami nagyon szr. És ha sikerülne valamivel hihetõbb fát varázsolni, akkor jól jönne; szal tudsz segíteni?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

ivjoe
Ööö, miért akarsz életszerû göcsörtöt, mikor a deszkád sem az? :C
Rettenthető
Jó reggelt mindenkinek!
Itt ez a deszka.
Hogy a bánatba lehetne erre saját anyagából, normális göcsörtöt csinálni? A twirl-s technika az nem normális. Attól valami életszerûbb, és szebb kellene, ami valamelyest még hasolít is egy valódi göcsörtre.

Basic
Mielõtt elindítod az isntallációt, nyomd meg a Ctrl+Alt+Del gombokat, menj a folyamatok fülre, és egyszerûen lõdd ki.

armageddon666
ojat? expoler? valmi? tejesen? nelven? húpazmek ez szép nyelv ^^ most nézem nincs is elementsem :\ akkor nem is szólok hozzá

@

geri777
Sziasztok hogyan lehet nyelvet váltani Photoshop Elements 5.0 ba mert valmi tejesen furcsa nelven van és ezértnem tudom használni Köszönöm szépen elöre is a válaszokat TY

A másik kérdésem az lenne hogy letöltötem egy ojat hogy Photoshop CS3 béta és nem tudom feltelipetni mert olyat ir ki hogy csukjamm be az expolert de nincsen nytva IE 7 sem van

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

zsolti a véka
Teljes verzióú PS-t holt találok?

Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...

Met
nem nagyon ide való a kérdés, de tudásilag miben tér el a portable program mint az installos?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sas6
Hát nem tom😞 Nah midnegy azért köszi!

Basic
Sajnálom, nem tudom mi lehet vele. A CS2-t már használtam a tiednél jóval rosszabb gépen is. Ott is jól ment, csak az tartott sokáig, amíg beindult a program.

Sas6
Feltettem ujbol és ugyanoyan lassu😞De lehet hogy ezért mert még nem aktiváltam😄 Már probáltam de nem megy:S 😞 Még 23 nap van hátra majd ha letelik megprobálom megcsinalni...

Sas6
Nah okés majd kiprobálom ksözi a tippet😊

Basic
Nekem is volt egyszer hasonló. Amint bejött a PS, minden mûvelet borzasztóan lassan ment, alig tudtam megnyitni egy képet. Kitöröltem, és újrainstalláltam a PS-t, és minden rendbejött. Egy próbát megér, nem tart sokáig.

Sas6
Szaisztok azt szeretném megkérdezni hogy feltettem az Adobe Photoshop CS2-t (angol) és ugy van hogy azt a parancsot adom hogy a hátteret pl. befesse kék-re akkor elkezd tölteni mutatja hogy "Pain Bucket" elkezd egy csik végigfutni. És elmegy kb. a negyedéig, és onnan valami hihetetlen lassan tölti be vagy 2-3 perc és ha a "Cancel"-re meyek akkor meg befagy az egést rendszer meg midnen az egér is megált egy kicsi idõre. Minden meghalt szinte nem reagált semmire a gép Ctrl+Alt+Del -re sem semmi. Az "X"-re sem. És vagy 10 percbe telt mire felált a rendeszer normálisan. Igy nem kellet reset-elnem. Már többször probáltam de mindig b@szakszik. Nagyon nem tudom mi a baj pedig annyira jó lenne😞 Légyszives valaki segítsen. Elöre is köszöntöm:

A gépem adatai az Aláírásomban 😉

SpiritFire
Hali megmondaná vki azt hogy lehet megcsinálni hogy a betûk belegyenek fagyva vagy jégcsap lógjon róluk?

Voltam nyitás után!

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
egyszerûen kimásolod ami kell, új rétegre teszed amire szeretnéd tenni, majd clone stamp-el, smudge tool-el, radírral igazítasz.
plusz érdemes maszkot használni.
Rétegmaszkot a rétegek ablakban tudsz hozzáadni, alul a harmadik ikon balról. (asszem) egy kör aminek a fele fekete, a másik fele meg fehér. Add layer mask ha ráviszed az egeret.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sas6
A 2.ra én is kiváncsi lennék😊

Az anyajegyet ugy is lehet retusálni hogy van egy oylan hogy Clone Stamp Tool "S" és arra rámész. A képen keresel egy mintát ha megvan akkor megnyomod az Alt-ot ekkor felveszed a mintát elengeded az Alt-ot és az anyajegyre kattintasz akor az anyajegyet szépen eltudod tüntetni😊 Remélesz érthetõ 😛 😄

vaaalki lécci segítsen h hogyan tudok retusálni anyajegyeket satöbbi fényképekrõl.

2. hogyan tudok bevágni képet mintha 2-bõl egyet csinálnék(mondjuk berakom a fejem helyére xy-t)
köszi
Sas6
tudom de a tutorialban már szinte midnent megcsináltam😄 a PS alapok azt meg nem tom mire jo nem találtam ott semmit😊 a pixel2life azt meg még majd meglesem😊

modellmaker
bannerben van 3 😊

Sas6
Uh ez jó oldal😊)

Köszike el is mentettem😊 Ha még tudsz hasonló jo és részletes leckés oldalt elküldhenéd privibe ha gondolod. Magyar sé angol oldal is jó 😊 Féradozásodat nagyon megköszönném 😊

modellmaker
Én ezt néztem régebben. Ebben te csinálod a "hullámokat" a tûzbe és így jobban variálható.

Sas6
Úh télleg köszike hogy megkerested😊

Amse

Sas6
ok bocsi nem tudtam. De nem találtam másik photoshopos topicot csak a rosszabbul photoshopolunk-ot. Az meg sztem nem az amire gondolsz....

Amse
pls a munkákat ne ide. van neki saját topicja!

Sas6
modellmaker
ez egy Smudge tool-os tutor?

Sas6
nah hát azt én sem tom, valahogy csak odakerült😊 Midnent csináltam😄D És azt hogy a lágngok ne egyformák legyenek azt milyen effektel kéne megcsinálni?

És köszi a pozitiv véleményt,jól esik!! 😊

Basic
Ezt a tutorialt régen rengetegszer megcsináltam én is😄 Egész jól sikerült, csak így tovább! Annyit lehetne rajta javítani, hogy a lángok ne egyformán "nyaldossanak" minden betû tetején. Még a kép alján látok függõleges vonalakat, azok hogy kerültek oda?

Sas6
Elsõ normális munkám... Igaz lecke alapján de hát msot nah vhol elkel kezdeni 😛 😊 Vélemény? ha gondoljátok adhatnátok infokat meg egy pár tipet😊 Elöre is köszi!<#vigyor2>

ivjoe
<#hehe>