Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ugy nem lassu sztem!
Persze, hogy lehet...
Kezdõknek tökéletes.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mert az egyébként képnézegetõ, csak tud méretezni meg van pár + funkciója.
Nekem képnézegetõnek mst az ACDsee van, de nem tom azzal lehet e méretezni.
a gimpmeg végülis egy ingyenes photoshop, picit gyengébb...De sztem ha rákeresel googleban biztos találsz egy átméretezõ progit 😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
A mellékelt ábrán látható, hogy az útvonalkövetésnél a szimpla kör ecset nem hibátlanul fut körbe, mert az utolsó elem amit kirajzol, az valamelyest belelóg az elsõ elembe.
Az érdekelne, hogy az ecset méretébõl (px) és a kör/elipszis átmérõjébõl/kerületébõl (px) hogy lehet kiszámolni, hogy hány %-ra legyenek egymástól, hogy ne keletkezzen ilyen hiba?
Vagy milyen egyszerû megoldás létezhet rá - mondjuk a kiautózom egy ilyen mintához és lefotózomon kívül :-)
Mellékelt ábra
ivjoe!
Remélem sejted, hogy azért kérdeztem, mert nem tudok kiautózni, jól bevilágítani és lefotózni a kért anyagot...
Titkon azért kíváncsivá tettél, mit tudnál csinálni 1 nap alatt...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Másrészt a twirl-s megoldásnál kellene életszerûbb, mert az valami nagyon szr. És ha sikerülne valamivel hihetõbb fát varázsolni, akkor jól jönne; szal tudsz segíteni?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Itt ez a deszka.
Hogy a bánatba lehetne erre saját anyagából, normális göcsörtöt csinálni? A twirl-s technika az nem normális. Attól valami életszerûbb, és szebb kellene, ami valamelyest még hasolít is egy valódi göcsörtre.
@
A másik kérdésem az lenne hogy letöltötem egy ojat hogy Photoshop CS3 béta és nem tudom feltelipetni mert olyat ir ki hogy csukjamm be az expolert de nincsen nytva IE 7 sem van
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A gépem adatai az Aláírásomban 😉
Voltam nyitás után!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
plusz érdemes maszkot használni.
Rétegmaszkot a rétegek ablakban tudsz hozzáadni, alul a harmadik ikon balról. (asszem) egy kör aminek a fele fekete, a másik fele meg fehér. Add layer mask ha ráviszed az egeret.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az anyajegyet ugy is lehet retusálni hogy van egy oylan hogy Clone Stamp Tool "S" és arra rámész. A képen keresel egy mintát ha megvan akkor megnyomod az Alt-ot ekkor felveszed a mintát elengeded az Alt-ot és az anyajegyre kattintasz akor az anyajegyet szépen eltudod tüntetni😊 Remélesz érthetõ 😛 😄
2. hogyan tudok bevágni képet mintha 2-bõl egyet csinálnék(mondjuk berakom a fejem helyére xy-t)
köszi
Köszike el is mentettem😊 Ha még tudsz hasonló jo és részletes leckés oldalt elküldhenéd privibe ha gondolod. Magyar sé angol oldal is jó 😊 Féradozásodat nagyon megköszönném 😊
õ az
És köszi a pozitiv véleményt,jól esik!! 😊