Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért lenne butaság? Full fölösleges magyarral szórakozni mert tényleg csak a gond van vele, mert itt kér segítsdéget és akkor meg fel van háborodva hogy miér angolul irod le neki...
Meg nem árt egy kis nyelvtanulás!
Beszéálni lehet h nem tudok angolul(normálisan), de simán megértek mindent amit OLVASOK angolul.
Na akkor te is úgy tudsz angolul mint én!
idegenvezetõ = aliendriver
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Én meg betiltanám a warez PS-t...Akkor a tutorialt csak papíron tudnád megcsinálni.
Ne mondj légyszives ilyen butaságokat...
Kösz!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Sztem minnél gyorsabban szerezz be egy angol verziót,csak a baj lesz vele...
Még akkor is ha nem tudsz angolul. Én ezekbõl tanultam meg olyan szinten az angolt ahogy most tudom 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pass: www.th3zone.com
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Azt szeretném meg kérdezni, hogy tud-e valaki Adobe Photoshop CS2 magyar verzióhoz crack-et? A választ elõre is köszönöm!
A bridgevel pedig egy gond van... marha sok lóvé ha nagyban akarom látni!😄
Azért egy kicsit húzós árak ezek szerintem...
1mb - 72 dpi - 7.8"x9" - RGB € 89,00
18mb - 300 dpi - 7.8"x9" - RGB € 229,00
31mb - 300 dpi - 10.1"x11.7" - RGB € 319,00
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Sztem olvasd el mégegyszer, amit írtam. :C
errõl nem tud vki vmit?
Én is szeretem, örülnék neki, ha az adobe bridge is hasonló lenne.
Egyébként meg minõségromlás nélkül te nem fogsz jpg-t méretezni, tudod, azt meg kell nyitni, átméretezni, amit egy algoritmus végez és annál van minõségromlás, azután el kell menteni és az bizony tömörítéssel jár, a tömörítés pedig minõségromlással. 😊
Gondolom kint volt a weboldalán szép nagy betûkkel, h MINÕSÉG ROMLÁS NÉLKÜL, onnan vetted. :CCC
Gondolom nem tesztelted a különbözõ kicsinyítési algoritmusokat. :CCCCCCCCCCCCCC
(Rétegek egymásra, difference.)
Ha nem jönne be a link csak egy kép, meg a belépés, akkor fent(www.bbt.uw.hu) ird át a linket erre: www.bbt.uw.hu/sgkek.rar
Thx.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Tuti, hogy valami bagatel hibát vétek, nem állok jó layeren, vagy hasonló baromság.
THX!😄
pixel2life.com
Ha nincs meg, akkor majd leírom.
Van egy 120*20-as jpg képem, ami ez a kék logó fejléc. Ezzel szeretnék dolgozni. Ennek az istenért sem tudom lekerekíteni a bal sarkát. Azzal a módszerrel sem, amit írtál. A kijelölés megfordítása sem megy.
Mif***ért nem? Kezdek bepöcceni.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Segitségeteket kérném
Hol találom meg ezt az opciot: Blending mode_ Color Dodge ??
magyar a progi, de ez mindegy.De én nem találom
merre van??
Elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A kiszemelt verda egy Audi A6-os volt. <<<Ilyen>>> volt tuning elõtt.
És ilyen lett

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
De ha átmenetet akarsz a körödbe, akkor ott van a gradient tool.
(van a festékesvödör, és ha arra jobb gombot nyomsz, akkor ki tod választani a gradient tool-t
a kéket nem értem ... ezzel az sg csikkal akarsz dolgozni?
A kék csík megvan, ki is vágtam méretre, nem az a gond, hanem, hogy hogy dolgozzak vele. Szal mondjuk csinálok egy kör alakzatot, annak, hogy adom meg, hogy a szine ez a kék legyen?
És a képre gif rámozgatására nincs ötleted?
Kék kocka lekerekítése...
uj rétegre létrehozol egy lekerekített sarkú téglalapot(rounded rectangle tool), aztán a layer palettán erre a rétegre nyomsz egy ctrl+klikket(ezzel kijelölöd a lekerekített téglalapodat.nyomj egy shift+ctrl+i-t(kijelölés megfrodítása), majd válts át a kék layerre(az eredeti layeredre) és nyomj egy delete gombot. Utána pedig töröld a lekerekített sarkú layert.
Igy éles lesz a széle. Ha azt akarod h elmosott legyen, akkor a poligonal lasso toolnak fent tudod állítani a feahter értékét... ez minnél magasabb annál homályosabb a széle... (prbáld ki ugy jobban érthetõ)
Szal fogod a kék layert, beállítod a poligonal értékét monnyuk 10re, kijelölsz a képen egy téglalapot, majd delete gomb. és kész is
Egy kék hátterû kocka képnek, hogy tudom lekerekíteni a sarkait?
Illetve egy képre, hogy tudok másik képet rátenni, akár gif-et?
És ezt a kék fejléc csíkot, hogy tudom színnek berakni, vagy hogy tudok vele szinezni alakzatot?
Köszz...
a címét nem irom le me bannolnak de .hu-ra végzõdik és angolul van a cím
magyarul ezt jelenti : kalózklub 😛
de reggelni kell meg minden...
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
De megnézem most!
Mellesleg az irfan (és az ACDSee is) képes a képek forgatására minõségvesztés nélkül. A PHOTOSHOP NEM! 😊
Az ACDSee Pro fotósoknak készült, van képszerkesztõje, és kezeli a RAW-ot, stb. A PS erre is csak pluginnal képes. 😊
A Gimp nem csak ingyenes, hanem Open Source is, és nem tartom gyengébbnek a PS-nél, bár ez egyéni vélemény.
#6973: Pro-k nak is, lásd fentebb pl. forgatás, vagy a Pro verzió. 😊
#6976: Egyébként meg minõségromlás nélkül te nem fogsz jpg-t méretezni, tudod, azt meg kell nyitni, átméretezni, amit egy algoritmus végez és annál van minõségromlás, azután el kell menteni és az bizony tömörítéssel jár, a tömörítés pedig minõségromlással. 😊
#6977: pixel2life.com
lényeg h photoshopban megcsinálod a layereket átviszed ir-be, aztán animálod...
Image Readyhez vannak tutorialok? Mert nem vágom hogy lehet vele animáciokat csinálni
()() (^^)