Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem

Ezek a színeim vannak. Szal' ez már adott!😞 Azt hiszem ebbe belemegy a név és site címe. Itt nagyon nem akarok eltérni, viszont kellene valami minimaldesign a jobb alsó sarokba. Amit az egérpadra is át akarok tenni. Na itt vagyok meglõve.

Met! Azért nagyon kíváncsi vagyok arra a táblára! Ha nem gond fotózd le nekem .

Elõre is THX!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Met
Miért kell dekorlemez?
Az én anyag ötletem, eloxált alumínium. Alapból fekete, és azt meg gravírozva vagy csak gyémántal meg karcolva fémes színt kapsz. Utóbbi esetében mintát kap a logo, kb úgy néz ki mint a hímzett logok.
Ez nagyon profin néz ki nekem is ilyen van 😉
Vagy nem anyag ötlet kell?<#confused>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Crem
Ezüstöt nem akarok. 2007-ben úgy is a matt-szálcsiszolt konta polír fellület lesz a trend. Szóval ezzel nincs is gond. A kialakítással van bajom!!!!!!!! Az mégse írhatom rá, hogy XY üzlet a padra pedig, hogy www.xy.hu
Viszont a fantáziám teljesen kopott! Azt tudom, hogy nem a tevékenységgel kapcsolatos padot akarok!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Met
Belemarni és kifesteni modell festékkel, mintha ezüstös lenne a logó, lehet kapni ezüst metál színût.
Jahh, fekete plexi és nem kell polírozni 😉

Crem
Egyébként az icemat-os pad egy példa! Minimal design, mégis a márka ismerete nélkül érezni lehet, hogy profi.😛 Na valami ilyen hatás kell nekem!😄

Crem
Met!
Igazából két dologról van szó.

1, Cégtábla (kiállitásokon ki kell(ene) vamait rakni. Ez az akrill lap (Homogén Dekorlemez )

Ebbe simán belemar a CNC. Itt nem is kell árnyék, hisz a marás matt lesz a többit pedig felpolírozom.

2, Kellen A3-as egérpad!😊 Itt azt mondták, hogy jó a ps, de az igazi a corel- lenne. Most azon ügyködöm,hogy corel-al megszerkesztett logot átültessek valahogy a fekete egérpadra!😊

Ui: jó ötletért adok egy padot !!!!!! Feltétel: lopott ne legyen!

Met
ugyan nem látom a képet de a PS munkáknak van külön topicja, ez inkább technikai support jellegû topic

Lazarus

Nem nagy durranás, de csakazértis berakom 😛
Met
Egy CNC maró vagy gravírozó gép vektorokból dolgozik, az a színátmenet pixelekbõl áll össze, azt vektorosan nem tudod elõállítani olyan formában, hogy a gép értelmezni tudja, max annyit, hogy kis körökkel kitölteni és ahogy egyre halványul egyre ritkábbak a karikák, de az marva koránt sem lesz olyan, sõt baromi ronda lesz.
Meg lehetne oldani 3D-s marással is, hogy hogy az áttetszõ fele felé csökken a marási mélység de az nem lesz látható mert onnantól kezdve, hogy belemart a szerszám már más texturája lesz az anyagnak.
Lézerrel megoldható mert azzal lehet képet is gravírozni és jóval részletesebb.

modellmaker
elméletileg megoldható hogy átmenetes legyen a végeredmény. aztán hogy tényleg meg is csinálják-e azt nem tom.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Met
Csináld akkor Illuban, ha a PS-t ismered akkor az Illuban is eligazodsz és onnan el tudod menteni vektorosan, eps-t, ai-t meg tud nyitni a Corel.
Jól látom, hogy a logo-ban van "színátmenet"? Olyat marni nem lehet, lézerrel meg lehet oldani.
Konkrétan, milyen anyag lenne? MDF lap és rajta az akril, átlátszó vagy színes? Felülrõl belemarva a logo vagy a plexi hátoldalába?

JAG1
Nekem egyébként is, mostanában. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Crem

Ez egy Icemat egérpad. kb. nekem is valami ilyesmit kellene megrajzolni. Semmi csicsa, minimal design!

Nem tudom, ki,hogy van vele, de amikor saját magamnak kéne tervezni, akkor telljesen tompa az agyam...

Crem
A Corel-al csak az a bajom, hogy nyomogatom a gombokat mint a hülyegyerek, és nem az történik amit akarok...😊
Az a gondom, hogy kéne csinálnom egy új bemutató táblát. (MDF lapon 3mm ssw akrill lap) Ebbe kéne belemarni cnc-vel a logot. A cnc egyébként egy CNC Rover 35.
Közben kitaláltam, hogy kéne készíteni egy A3-A4-es egérpadokat is. Ha már minden új az irodában... Persze ez mûködik foto-ról is, de a nyomdász azt mondta a corel-al még jobb lenne...

Met
én nem azt írtam, hogy nem lehet megcsinálni, szépen nem lehet csak úgy hiphop
Mi bajod a Corel-el?
Milyen CNC?

Crem

Van itt valaki, aki a Corelt és a PS-t egyszerre tudja használni? Most kezdem tanulni, de elég sok a fekete folt...

thx

Ui: a CNC miért nem tud .PSD file-t kezelni?😄😄😄😄😄

Crem
A PS-ben lehetetlen nincs, de ez kb. olyan feladat,aminél jobban jár az ember, ha újrarajzolja. Nem kevés meló ezt kiszedni szépen.

Met
hát szépen sehogy

Amon Serrano

na így!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Amon Serrano
http://www.kepfeltoltes.hu

Hogyan tudnám kiszedni a négyzetrácsot a képbõl?

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

acsati
nekem tetszik
alph4
Ezt ki is próbáltam, mert tetszett a módszer.

Itt van:
(bár néhol nemolyan szép a körülvágás, de nem találtam jobb képet most gyorsba, ami igy jól nézett volna ki 3Dsen 😄)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

lele
biztos? nem lyú velkám? 😄

zsolesz92
Illetve TÉK, h magyarosan monnyam 😉

zsolesz92
TAKE nm.
Az elõzõ take😉

OKÉ KÖSSSZE

http://csuknorisz.mybrute.com

zsolesz92
rámész arra az eszközre amivel mozgatod, majd a nyilakkal a billentyüdön mozgatod

hi all!!! na szoval: az lenne a kédésem hogy hogy kell azt megcsinálnio hogy lerakok egy pl szív alaku brushal egy szív mintát és arréb akaom vinni 1pixelt és nem engedi pixelenként hanem bizonyos helyekig ugrál!!! PLS HEEEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPP! TTTTHHHHXXXX

http://csuknorisz.mybrute.com

winona
ok, megnézem!
Crem
Úgy tudod elmenteni, hogy :mentés webre.

winona
hi,

meg tudja vki mondani, hogyan lehet áttetszõ PNG-ben elmenteni egy képet a Photoshoppal? én eddig Paint Shop Pro-t használtam, ott simán a PNG beállításainál be tudtam állítani ezt - a Photoshopban viszont vmiért nem engedi, hogy bekapcsoljam a PNG-beállításoknál az alpha channelt.

thx!
JAG1
Most így nézegetve, valóban vannak képek, de én ebbõl sem találtam volna ki, nekem melyik kell...<#whatever>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Met
úgy rémlik vannak képek, hogy mire jó de mindegy, megvan és az a lényeg 😊

JAG1
A honlapot megleltem, de láttam, hogy vagy 10 féle cuccos van. Nem szívesen töltögettem volna le és próbálgattam volna végig mindet...

JAG1
Köszke...

Met
nem lusta csak fejleszteni akarta JAG1 google keresõ pluginját 😛PP

Crem

Alien Skin Xenofex 2

Met erre gondolt, csak lusta volt linkelni!😊

Amse
ezt megcsinálni egyszerûbb...

JAG1
Öööö, kicsit több infót tudnál adni?

Met
Az AlienSkinnek van erre egy pluginje

JAG1
Tépés brusht, vagy hasonlót hol találok? Olyasmire gondolok, mintha egy plakát le lenne tépve.

droidika
...tetszik, és még néznél ilyeneket ?(nemrég volt náluk erre contest)

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sland
Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 ENG\Presets\Photoshop Actions

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Crem
Elõször is be kell másolni az action-ot(.atn) a PhotoshopCS2>>>>Elõre beálított>>>>Photoshop mûveletek mappába! (angolul nem tudom gondolom ott is hasonló az elérés) Aztán nyomj egy alt+f9-et...

droidika
Nem sértõdök meg, sõt mindkettõtöknek igaza van!
Elsõdlegesen az vezérelt a létrehozásában, hogy a kezdõknek segítsen, a legalapvetõbb dolgokban! (ti is számtalanszor találkoztatok már olyan ismétlõdõ kérdéssel, mint pl. honnan lehet ezt, vagy azt letölteni, vagy nem tud képet linkelni (nekem is meg kellett kérdeznem))
Már nekem is a könyvjelzõim (mozilla) között vannak a linkjeim, lényegesen több, mint amit az oldalra feltettem, és ha kell valami tudom mit, hol keressek! Tehát összefoglalva: nem szándékozom versenyre kelni más komolyabb linkes oldallal, a fejlesztés is ezen a szinten megált, viszont van egy oldal amit nyugott szívvel ajánlok akkor, ha kéri valaki! Köszönöm, hogy segítettetek a hozzászólásaitokkal! ( nekem is barátom a Google!)

Basic
Remélem nem sértõdsz meg, de sztem a tartalmi értéke jelenleg nagyon alacsony. Csak linkek vannak ide-oda, minden kategóriában az ismertebb oldalakra. Ha ilyen portálszerûséget szereznél létrehozni, akkor minden kategóriába sokkal több linket kell gyûjtened. Aki nem tudja használni a google-t, az majd hasznát veszi.

Met
már bocs, de miért is jó ez? nincs semmi fent csak linkek, nagyrészük bent van nekem a kedvencekben, de megtalálod a googléval is, plusz a bannerben is benne van

droidika
PAKO:...köszönöm, látom TE már felnöttél ehhez!!! (a plugin ájánló-hoz nézek még egy párat, de semmi warez!😄)

Besz
Na rájöttem, csak másfél órámba telt. Már kezdtem ideges lenni egy kicsit. <#wilting>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz