Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a színeim vannak. Szal' ez már adott!😞 Azt hiszem ebbe belemegy a név és site címe. Itt nagyon nem akarok eltérni, viszont kellene valami minimaldesign a jobb alsó sarokba. Amit az egérpadra is át akarok tenni. Na itt vagyok meglõve.
Met! Azért nagyon kíváncsi vagyok arra a táblára! Ha nem gond fotózd le nekem .
Elõre is THX!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az én anyag ötletem, eloxált alumínium. Alapból fekete, és azt meg gravírozva vagy csak gyémántal meg karcolva fémes színt kapsz. Utóbbi esetében mintát kap a logo, kb úgy néz ki mint a hímzett logok.
Ez nagyon profin néz ki nekem is ilyen van 😉
Vagy nem anyag ötlet kell?<#confused>#confused>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Viszont a fantáziám teljesen kopott! Azt tudom, hogy nem a tevékenységgel kapcsolatos padot akarok!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Jahh, fekete plexi és nem kell polírozni 😉
Igazából két dologról van szó.
1, Cégtábla (kiállitásokon ki kell(ene) vamait rakni. Ez az akrill lap (Homogén Dekorlemez )
Ebbe simán belemar a CNC. Itt nem is kell árnyék, hisz a marás matt lesz a többit pedig felpolírozom.
2, Kellen A3-as egérpad!😊 Itt azt mondták, hogy jó a ps, de az igazi a corel- lenne. Most azon ügyködöm,hogy corel-al megszerkesztett logot átültessek valahogy a fekete egérpadra!😊
Ui: jó ötletért adok egy padot !!!!!! Feltétel: lopott ne legyen!
Meg lehetne oldani 3D-s marással is, hogy hogy az áttetszõ fele felé csökken a marási mélység de az nem lesz látható mert onnantól kezdve, hogy belemart a szerszám már más texturája lesz az anyagnak.
Lézerrel megoldható mert azzal lehet képet is gravírozni és jóval részletesebb.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Jól látom, hogy a logo-ban van "színátmenet"? Olyat marni nem lehet, lézerrel meg lehet oldani.
Konkrétan, milyen anyag lenne? MDF lap és rajta az akril, átlátszó vagy színes? Felülrõl belemarva a logo vagy a plexi hátoldalába?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ez egy Icemat egérpad. kb. nekem is valami ilyesmit kellene megrajzolni. Semmi csicsa, minimal design!
Nem tudom, ki,hogy van vele, de amikor saját magamnak kéne tervezni, akkor telljesen tompa az agyam...
Az a gondom, hogy kéne csinálnom egy új bemutató táblát. (MDF lapon 3mm ssw akrill lap) Ebbe kéne belemarni cnc-vel a logot. A cnc egyébként egy CNC Rover 35.
Közben kitaláltam, hogy kéne készíteni egy A3-A4-es egérpadokat is. Ha már minden új az irodában... Persze ez mûködik foto-ról is, de a nyomdász azt mondta a corel-al még jobb lenne...
Mi bajod a Corel-el?
Milyen CNC?
Van itt valaki, aki a Corelt és a PS-t egyszerre tudja használni? Most kezdem tanulni, de elég sok a fekete folt...
thx
Ui: a CNC miért nem tud .PSD file-t kezelni?😄😄😄😄😄
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Itt van:
(bár néhol nemolyan szép a körülvágás, de nem találtam jobb képet most gyorsba, ami igy jól nézett volna ki 3Dsen 😄)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
http://csuknorisz.mybrute.com
http://csuknorisz.mybrute.com
meg tudja vki mondani, hogyan lehet áttetszõ PNG-ben elmenteni egy képet a Photoshoppal? én eddig Paint Shop Pro-t használtam, ott simán a PNG beállításainál be tudtam állítani ezt - a Photoshopban viszont vmiért nem engedi, hogy bekapcsoljam a PNG-beállításoknál az alpha channelt.
thx!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Elsõdlegesen az vezérelt a létrehozásában, hogy a kezdõknek segítsen, a legalapvetõbb dolgokban! (ti is számtalanszor találkoztatok már olyan ismétlõdõ kérdéssel, mint pl. honnan lehet ezt, vagy azt letölteni, vagy nem tud képet linkelni (nekem is meg kellett kérdeznem))
Már nekem is a könyvjelzõim (mozilla) között vannak a linkjeim, lényegesen több, mint amit az oldalra feltettem, és ha kell valami tudom mit, hol keressek! Tehát összefoglalva: nem szándékozom versenyre kelni más komolyabb linkes oldallal, a fejlesztés is ezen a szinten megált, viszont van egy oldal amit nyugott szívvel ajánlok akkor, ha kéri valaki! Köszönöm, hogy segítettetek a hozzászólásaitokkal! ( nekem is barátom a Google!)