Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Besz
Valaki segítsen! Hogyan lehet szétvágni egy Path útvonalat? Úgy értem, hogy valamely két belsõ horgony pont közötti egyenest szeretném kijelölni és törölni. Múltkor még sikerült, most meg lassan már egy órája próbálkozok, de nem megy! Tudom, nagyon <#lama> vagyok.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

szuper nekem nagyon bejön tartalmilag design nem egy hu bameg de tartalmilag tökéletes semmi sallang én szeretem az ilyet tökéletes munka (sos)kellenének az ilyen oldalak még egy kis plugin ajánló?<#eljen>

fsgh
Szasztok! az Actionokat hova kell betölteni?(Photoshoppon belül..vagyis milyen eszközzel vagy hol tudom használni?)

már megvan😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

lele
Hi!
Most kezdtem el photosopozni eddig nem ezt használtam többnyire Corel-Draw-al játszottam és az lenne a kérdésem hogy ezt a vagdosást mégis hogy csináltad? mert nem értem az egészet...Letöltöttem valamit 😄 csak azt nem tom mit és mire jó 😄 Szal eltudnád nekem pontosan magyarázni hogy ez hogy akar müködni?
Sorry 4 noob questionsz..

droidika
véleményeznétek? (tartalmilag)
Photoshop-info

érdekes tényleg

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Az eszközök paletta bal felsõ sarkában lévõ kijelölõ eszközök valamelyikével. (téglalap, ellipszis, varázspálca, stb.) Ha megvan a kijelölés, Ctrl-C, majd ahová akarod Ctrl-V.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sziasztok!Én csak annyit szeretnék tudni, hogy hogy lehet egy képbõl egy részletet kivágni, és azt a részletet beleilleszteni egy másik képbe. Valaki segítsen!!
oO VinyuS Oo
Ha megfigyelitek a 2d-s felnit láthatjátok hogy csak fele be van egy kicsit torzítva és onnan van tükrözve

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Azért köszi a segítséget
További szép napot!!!!

:-)))
Egy 2D-s képet 2D-s alkalmazásban soha nem fogsz tudni 3D-ben torzításmentesen forgatni...
Persze lehet azzal próbálkozni, hogy a 2. képen látott felületet kijelölöd az elsõn és addig torzítod, míg nagyjából kereknek nem látszik. Ezt követõen pedig ki kell törölni a zavaró részeket. De az eredmény messze nem lesz tökéletes.

Hát ez nem valami bíztató, de azért köszönöm. :-)

És esetleg vmi megoldást tudsz csak a szembeforgatásra (eltekintve a nem látható részektõl), hogy úgy körbe tudjam vágni?

:-))))
JAG1
Nemrossz, bár a ficere keze, lába kicsit érdekes színû. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Met
szerintem sehogy, mivel az 1-esen vannak részlete amik nem látszanak amiknek a 2-esen látszani kellene,
bár, hogy torzítod nem lesz jó

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy a mellékelt képen az 1-esbõl hogyan lehet legegyszerûbben a 2-es megcsinálni? (vagyis oldalnézetbõl elõlnézetet)
Bármilyen megoldás érdekel, a lényeg, hogy minél gyorsabb legyen a kivitelezés. Az árnyékolás is fontos lenne.
SOS
köszi
Kata
hello bello
zsolesz92
Hello

helló
modellmaker
nem lehet, hogy hibás a betûtípus? vagy minden betûtípusnál ezt írja ki? az aktív rétegen akarod?

hiretelen még ennyi... 😊

Czdano
Could not complete your request because something prevented the text engine from being initialized. ;(

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zsolesz92
Az ecsetesben igazad van

Crem
Errõl nem is beszélve!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Minden fotót egyedileg kell retusálni. Elõre beállított értékekkel nem sok hasznosat kapunk. Viszont egy prezentáciohoz tökéletesek ezek az elõre megirt eksönök!😉
Mellesleg nem hiszem, hogy minden képedhez te gyártod az ecseteket...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

modellmaker
csak mondjuk, ha fél nap munkája meg van vele 5 perc alatt, akkor uccu neki, nem fogom azt mondani, hogy á ez eretnekség.

armageddon666
de hamár te ezeket kombinálod, összevágod, összemosod az már a te munkád

@

zsolesz92
Nem tom, én a plug-inokkal, actionokkel ugy vagyok, h "csalás".
Az nem a te munkád.
Nem tom, biztos hogyha munkádhoz szükséges, akkor jól jön, meg monnyuk 50 képre ráirni egy szöveget, ott is jól jön, de ha letöltesz egyet, és 3 lépésbõl csinálsz egy kéept... azt a 8éves tesóm is megcsinálja.
De ebbõl ne legyen gond, saját vélemény

Crem

Hihetetlen,de ez is 2 lépés!😊 Nekem kb. fél óra mire hasonló lesz...

Ha valaki talál ilyen jópofa action-t, az tegye már ide be, hátha mást is érdekel!

Elõre is köszönöm!!!!!

modellmaker
áh! Mindig ez van! 😄

Köszi! 😉

Crem
nem.
Még ennél is egyszerûbb!😊

B & Big picture

Ezzel az Action-nel csináltam!😊

Most nézegetem a neten, milló ilyen action van. Amin idáig dolgoztam 20-30 percet az 2 gombnyomás!😊 Hülyén is érzem magam!😛

Amse
azt áruld el, hogy csináltad... 😊
slice tool-al felvágtad aztán minden képre ráersztettél 1 action-t és utána ráraktad õket 1 képre?

Crem
#6616-6614 hozzászólás

Az a lényeg, hogy részletvesztés nélkül feldarabolni egy képet...
Lehetõleg ne tartson 2 napig!😊

JAG1
Öööö kifejtenéd bõvebben? <#wilting>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Crem
HI!

Régebben kérdeztem, hogy lehet egy képet, gyorsan adott egyenlõ szeletekre felbontani, veszteség nélkül.
Sajnos itt nem jött válasz, viszont menet közben rájöttem!😄 Ugyanis egyesével rohadt sok idõ és nem kevés meló!😞

Amit én elég ritkán használok a PS-ben az az elõre beállított mûveletek. (alt+f9)
Szal' 2 gombnyomás és nem kell hozzá Corel X3!😄

Ui: tudom senki nem kérdezte, de marha boldog vagyok, hogy rájöttem!😄

Blasta
😊))))))
dúva

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

modellmaker
na jégkocka nincs közte de van pár kocka tutor. plusz vmi ice text effect ls kész is...

http://www.good-tutorials.com/search/query/ice%20cube

modellmaker
Csak alma kockásítót találtam. 😊

Próbálkozz azért ezzel.

modellmaker
Mit ír ki?

Ha új dokumentumot akarsz létrehozni, akkor amikor megkérdezi, hogy mekkora méretû legyen, és a többi, akkor a "Background Contents" résznél van hogy fehér, háttér színe vagy átlátszó. na ha itt beállítód a háttéret, akor az lesz. csak figyelni kell rá hogy a színpalettán ekkor a fekete legyen a háttér szín.

Czdano
Vmiért ha szöveget akarok irni egy hibaüzenet megtiltja.Miért? Uj képet akarok csinálni.Hol lehet beállitani hogy alapból fekete háttér legyen?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

drowns41
Sziasztok!
Tud valaki egy nagyon élethû jégkockát mutatni vagy tutorialt hogy hogy kell csinálni?

http://sum41.uw.hu

Met
LOL

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zsolesz92
Én egyszer ez miatt telepítettem ujra a ps-t 😉

Amse
you'r welcome! tudod az évek meg a rutin... 😉

Blasta
Ohhh, mesterek, very big HTX! 😉

zsolesz92
ha bevan nyomva a caps lock akkor csak a kereszt látszik

Amse
caps lock?

Blasta
Sziasztok!

Tudtok megoldást arra, hogy:

bármilyen BRUSH-t választok ki, bármekkora méretben, az eszközt csak egy apró szálkereszt jelzi, és nem látni az eszköz méretét.
Tehát ha pl. 300px átmérõjû RADÍRT használnék, akkor is csak egy kis szálkereszt mutatja a radír helyét a képen (az eszközök mérete helyesen mûködik, csak a visszajelzés nem jó, mert eddig ha változtattam az eszköz átmérõjét, akkor az egy halvány körvonallal látszott is, és most ez nincs).

Természetesen nem lett semmi elállítva a preferences-ben, minden olya mint volt.

Basic
Arról ne nyissunk vitát, hogy jobb-e az angol PS. Mindenki használja azt, amelyikhez hozzá tud férni, amelyik neki jobban tetszik. A tutorialokkal meg nincs probléma, aki sok tutorialt csinál, az úgyis megtanulja fejbõl, hogy minek mi a magyar megfelelõje.

zsolesz92
Csak a photoshopon belül rózsaszín? alkoss vmit a preferencesbe(beállítások), vagy tedd ujra a ps-t.