Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
már megvan😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Most kezdtem el photosopozni eddig nem ezt használtam többnyire Corel-Draw-al játszottam és az lenne a kérdésem hogy ezt a vagdosást mégis hogy csináltad? mert nem értem az egészet...Letöltöttem valamit 😄 csak azt nem tom mit és mire jó 😄 Szal eltudnád nekem pontosan magyarázni hogy ez hogy akar müködni?
Sorry 4 noob questionsz..
Photoshop-info
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
További szép napot!!!!
:-)))
Persze lehet azzal próbálkozni, hogy a 2. képen látott felületet kijelölöd az elsõn és addig torzítod, míg nagyjából kereknek nem látszik. Ezt követõen pedig ki kell törölni a zavaró részeket. De az eredmény messze nem lesz tökéletes.
És esetleg vmi megoldást tudsz csak a szembeforgatásra (eltekintve a nem látható részektõl), hogy úgy körbe tudjam vágni?
:-))))
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
bár, hogy torzítod nem lesz jó
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy a mellékelt képen az 1-esbõl hogyan lehet legegyszerûbben a 2-es megcsinálni? (vagyis oldalnézetbõl elõlnézetet)
Bármilyen megoldás érdekel, a lényeg, hogy minél gyorsabb legyen a kivitelezés. Az árnyékolás is fontos lenne.
SOS
köszi
Kata
hiretelen még ennyi... 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mellesleg nem hiszem, hogy minden képedhez te gyártod az ecseteket...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az nem a te munkád.
Nem tom, biztos hogyha munkádhoz szükséges, akkor jól jön, meg monnyuk 50 képre ráirni egy szöveget, ott is jól jön, de ha letöltesz egyet, és 3 lépésbõl csinálsz egy kéept... azt a 8éves tesóm is megcsinálja.
De ebbõl ne legyen gond, saját vélemény
Hihetetlen,de ez is 2 lépés!😊 Nekem kb. fél óra mire hasonló lesz...
Ha valaki talál ilyen jópofa action-t, az tegye már ide be, hátha mást is érdekel!
Elõre is köszönöm!!!!!
Köszi! 😉
Még ennél is egyszerûbb!😊
B & Big picture
Ezzel az Action-nel csináltam!😊
Most nézegetem a neten, milló ilyen action van. Amin idáig dolgoztam 20-30 percet az 2 gombnyomás!😊 Hülyén is érzem magam!😛
slice tool-al felvágtad aztán minden képre ráersztettél 1 action-t és utána ráraktad õket 1 képre?
Az a lényeg, hogy részletvesztés nélkül feldarabolni egy képet...
Lehetõleg ne tartson 2 napig!😊
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Régebben kérdeztem, hogy lehet egy képet, gyorsan adott egyenlõ szeletekre felbontani, veszteség nélkül.
Sajnos itt nem jött válasz, viszont menet közben rájöttem!😄 Ugyanis egyesével rohadt sok idõ és nem kevés meló!😞
Amit én elég ritkán használok a PS-ben az az elõre beállított mûveletek. (alt+f9)
Szal' 2 gombnyomás és nem kell hozzá Corel X3!😄
Ui: tudom senki nem kérdezte, de marha boldog vagyok, hogy rájöttem!😄
http://www.good-tutorials.com/search/query/ice%20cube
Ha új dokumentumot akarsz létrehozni, akkor amikor megkérdezi, hogy mekkora méretû legyen, és a többi, akkor a "Background Contents" résznél van hogy fehér, háttér színe vagy átlátszó. na ha itt beállítód a háttéret, akor az lesz. csak figyelni kell rá hogy a színpalettán ekkor a fekete legyen a háttér szín.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Tud valaki egy nagyon élethû jégkockát mutatni vagy tutorialt hogy hogy kell csinálni?
http://sum41.uw.hu
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tudtok megoldást arra, hogy:
bármilyen BRUSH-t választok ki, bármekkora méretben, az eszközt csak egy apró szálkereszt jelzi, és nem látni az eszköz méretét.
Tehát ha pl. 300px átmérõjû RADÍRT használnék, akkor is csak egy kis szálkereszt mutatja a radír helyét a képen (az eszközök mérete helyesen mûködik, csak a visszajelzés nem jó, mert eddig ha változtattam az eszköz átmérõjét, akkor az egy halvány körvonallal látszott is, és most ez nincs).
Természetesen nem lett semmi elállítva a preferences-ben, minden olya mint volt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"