Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
vagy kijelölöd a képet, select inverse soft brush aztá aggyá neki 😄

zsolesz92
probáld ugy hogy teljesen a képed alá teszed az árnyékot és megnöveled a kiterjedését... remélem érthetõ, 2 csuszka van a drop shadowin belül(illetve sok de ami méretet növel az 2)
size meg vmi másik, na azt állítsd..

Atika :o)
ok megprobalom en is amugy valami ilyesmire gondoltam akkor jutott eszembe mikor feltettem ide kepet mondom akkor mar mind1 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Basic
Próbáld meg úgy, hogy jelöld ki a képet. Csinálj egy üres layert alá, majd Select->Feather. És az így létrejött kijelölést befested feketére.

hat nem tudom ftprol linkeltem be masnak megy meg eddig nem volt vele gond 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

lang14
és az a baj hogy nekem ez nem is kis árnyalatnyi különbség és roppant zavaró.. és ezt csinálja ha feltöltöm és megnézem valamilyen böngészõvel...(spec. iwiw-re akartam feltölteni..)

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Crem
én meg nem látom a képet...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

engem nem a kepen levo dolog erdekel 😊 hanem ahogy van az a feher keret es a mogotte levo arnyek hogy korbe van mindehol az ami kepen van nem lenyeges es ahol ezt talaltam volt mas kep is ami rendes kep volt nem 3d ban keszult

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Met
ez inkább 3d-s progiban készült

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok nem tud valaki egy tutorialt erre a megoldasra

hogy a kep korul mindehol korbe legyen arnyek? Mert ha drop shadowsot hasznalok akkor azt valamilyen szogben teszi csak ra es ugy nincs az egesz kep mogott. Elore is koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

The Garrett
kép lemaradt ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hmm most megneztem enis,
megnyitottam egy kepet PS ben,és ugyanazt MSpaintben. aztan nyomtam egy printscreent és egymásra tettem a 2 képet. Tenyleg latszik par arnyalatnyi kulonbseg a paintbol printscreenelt kép és a ps bõl printscreenelt közt.

<#miaz>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

SZilaJMaGGoT
Jah, akkor bocs... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

lang14
"minek neked paint"
csak példának hoztam fel... nem az a lényeg..

SZilaJMaGGoT
Minek neked paint??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

lang14
..."CMYK-ban mutatja..."

helyesbítve: olyan mintha.. átállítom ps-ben akkor ott ilyen látványos az eltérés

lang14
tudom hogy az IE nem szereti a png-t egyszer már mondtad nekem egy másik topicban, de.. JPG-ben töltöttem fel...

kipróbáltam hogy egymáy mellé raktam print screenelve a megjelenített képeket (ps, win kép és faxmegjelenítõ, paint, explorer) és: ps-ben semmi különbség a négy ablak között még így sem de paintbe megnyitva nem ugyanúgy nézki, megint ugyan az a hiba.. érdekes..<#nemtudom><#csodalk>

Dj Faustus
"szerintem a probléma abban van hogy RGB-be jelenítve meg Ps-ben meg akár a Win képmegjelenítõével jó, de a paint meg a browser CMYK-ban mutatja..."
Nem az a probléma.
A browser, a paint, maga a számítógépes megjelenítés RGB színtéren alapszik (additív színkeverés).
A nyomdában a CMYK (quadrotone) színteret alkalmazzák (szubtraktív színkeverés). Hacsak nem több színbõl kevernek (például hatszínnyomás).

Ha a képet RGB színtérrel mented el, akkor annak minden számítógépes programban ugyanúgy illene kinéznie (jó, vannak kivételek - például az IE nem szereti a PNG képeket, és elcseszi a színeket, meg az átlátszóságot).

lang14
nem tudnátok segíteni egy olyan problémámon hogy:
- csináltam egy képet elmentem (jpg, png az most mindegy)
és ha megnézem tök jó hogy ugyan olyan fekete a kép mindenhol, de ha megnézem painttel, vagy feltöltöm netre akkor már nem, és úgy irtó ronda...
szerintem a probléma abban van hogy RGB-be jelenítve meg Ps-ben meg akár a Win képmegjelenítõével jó, de a paint meg a browser CMYK-ban mutatja...
Kérdés: nem lehet azt megoldani hogy ez ne ilyen legyen anélkül hogy bele kellene nyúlnom a képbe és szerkesztenm kéne rajta megint?

autoszimulator
Nem segít ha feljebbveszed a prioritását a feladatkezelõben?

.: mobilize.hu :.

Amse
Nem lehet a PS-t úgy beállítani, hogy használja a cpu-t egy nagyobb számításnál? (pl: blow up)
Hihetetlen, hogy néha fél órát tud gondolkodni egy nagyításnál és a cpu 0%-on megy a ram használata meg megeszi a 2 gigámat + a vinyót használja...

Dj Faustus
Nézz utána a maszkolásnak:
http://www.tutorial.hu/node/173
http://www.tutorial.hu/node/187
http://honlap-design.hu/photoshop/osszemos.html

berlinboy6329
Hi all!

Lenne 1 kérdésem:Hogy lehet vmit takarásba állítani?Mondjuk van 1 kép.És erre,1 másik képrõl vmit áthúzok.Így most van a kép,és 1 új layer azzal,amit áthúztam.Ésaz áthúzott képet,akarom takarásba tenni valamivel,ami az eredeti képen van.Azt hogy lehet?

Vagy mondjuk,hátha jobban megérthetõ.Egy szöveget akaork mondjuk 1 ember mögé rakni,és sok szöveg van.Hogy tudom úgy kitörölni,hogy pont eltakarja az ember a szöveget?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

soma62
De ha tudtok tanácsot adni szívesen fogadok<#vigyor3>

www.flickr.com/photos/soma62sco

soma62
Sztem jolett föleg hogy ez az elsö ilyen képem😄

zsolesz92
ill angolt😛

ProGabe
cs2 óta nincs multilanguage ver,vegyél angolt 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zsolesz92
Azt sehol nem tudod... szerezz be magyarot 😉 illetve talán a beállításokba<#mf1>

soma62
Hali! Amikor a photoshopot feltelepitettem akkor nekem magyar de én azt szeretném megoldani hogy angol legyen hol találom meg a nyelvváltást? Vagy azt csak telepítésnél tudom beállitani?

Törölt felhasználó
adobe.com oldalról.
Honnan lehet Letölteni a teljes varziot?

zsolesz92
Illetve... ezért is 😛

zsolesz92
Ezért vagyunk 😛

soma62
Köszi már minden sikerült köszönöm mindenkinek!<#worship>

zsolesz92
ctrl+d kijelölés megszakytása

soma62
Tudom hogy sok baj van velem naagyon köszönm segítségetek de amikor megcsinálom a lefele szöveget akkor ugy ki van jelölve és én hiába csinálom meg nem tünik el a kijelölés és nem lehet ugy azt a vizes effektust hozzáadni öltet?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

soma62
deviantasrt.com ez az oldal nincs:S

soma62
az a baj hogy nekem magyar és ott ugye ecset betöltése
és onnan nemtaláltam:S

zsolesz92
ugy sináltáad h a brusoknmál rámentél a load brushesre? ott keresd. ha nincs aKKOR deviantasrt.comrol szedd le...

soma62
Hát nemtom nekem magyar és a szûrök kiragadás és felhök! Még lenne az a kérdésem a tutoriqallal kapcsolatban hogy azt a chaotic.abr-t vagy micsodát nem találom mert nekem magyar ugyebár ha vkinek magyar és megtalálja plssssssssss szoljon mert én sehol se találom azt az eszközt még magyar néven se mármint nem a Chaotic ezközt keresem hanem azta vizes cuccot tehát mindegyik ecsetet megnyitottam és sehol sincs:S elöre is thx

Me0w
A felhok alatt a Difference Cloudsra gondolsz? <#wilting>

Together we'll fly someday...

soma62
Ezer köszi majd nekiállok vagyis most!😄DDDD

modellmaker
a másik irányba húzd az átmenetet. 😊 úgy, ahogy Crem csinálta. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

zsolesz92
tess http://www.tutorial.hu/node/209

zsolesz92
a tutorial.hu n van egy jó
minnyá megkeeresem

Crem

1 dolgot fordítva csináltál!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

soma62
amugy a képen sok minden fölösleg volt és a felhöket is én csináltam! xD

soma62
oh thx vágom!<#worship>

zsolesz92
Ebbõl mit csináltál? csak a szöveget?