Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
size meg vmi másik, na azt állítsd..
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
hogy a kep korul mindehol korbe legyen arnyek? Mert ha drop shadowsot hasznalok akkor azt valamilyen szogben teszi csak ra es ugy nincs az egesz kep mogott. Elore is koszi
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
megnyitottam egy kepet PS ben,és ugyanazt MSpaintben. aztan nyomtam egy printscreent és egymásra tettem a 2 képet. Tenyleg latszik par arnyalatnyi kulonbseg a paintbol printscreenelt kép és a ps bõl printscreenelt közt.
<#miaz>#miaz>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
csak példának hoztam fel... nem az a lényeg..
helyesbítve: olyan mintha.. átállítom ps-ben akkor ott ilyen látványos az eltérés
kipróbáltam hogy egymáy mellé raktam print screenelve a megjelenített képeket (ps, win kép és faxmegjelenítõ, paint, explorer) és: ps-ben semmi különbség a négy ablak között még így sem de paintbe megnyitva nem ugyanúgy nézki, megint ugyan az a hiba.. érdekes..<#nemtudom>#nemtudom><#csodalk>#csodalk>
Nem az a probléma.
A browser, a paint, maga a számítógépes megjelenítés RGB színtéren alapszik (additív színkeverés).
A nyomdában a CMYK (quadrotone) színteret alkalmazzák (szubtraktív színkeverés). Hacsak nem több színbõl kevernek (például hatszínnyomás).
Ha a képet RGB színtérrel mented el, akkor annak minden számítógépes programban ugyanúgy illene kinéznie (jó, vannak kivételek - például az IE nem szereti a PNG képeket, és elcseszi a színeket, meg az átlátszóságot).
- csináltam egy képet elmentem (jpg, png az most mindegy)
és ha megnézem tök jó hogy ugyan olyan fekete a kép mindenhol, de ha megnézem painttel, vagy feltöltöm netre akkor már nem, és úgy irtó ronda...
szerintem a probléma abban van hogy RGB-be jelenítve meg Ps-ben meg akár a Win képmegjelenítõével jó, de a paint meg a browser CMYK-ban mutatja...
Kérdés: nem lehet azt megoldani hogy ez ne ilyen legyen anélkül hogy bele kellene nyúlnom a képbe és szerkesztenm kéne rajta megint?
Hihetetlen, hogy néha fél órát tud gondolkodni egy nagyításnál és a cpu 0%-on megy a ram használata meg megeszi a 2 gigámat + a vinyót használja...
http://www.tutorial.hu/node/173
http://www.tutorial.hu/node/187
http://honlap-design.hu/photoshop/osszemos.html
Lenne 1 kérdésem:Hogy lehet vmit takarásba állítani?Mondjuk van 1 kép.És erre,1 másik képrõl vmit áthúzok.Így most van a kép,és 1 új layer azzal,amit áthúztam.Ésaz áthúzott képet,akarom takarásba tenni valamivel,ami az eredeti képen van.Azt hogy lehet?
Vagy mondjuk,hátha jobban megérthetõ.Egy szöveget akaork mondjuk 1 ember mögé rakni,és sok szöveg van.Hogy tudom úgy kitörölni,hogy pont eltakarja az ember a szöveget?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.flickr.com/photos/soma62sco
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
és onnan nemtaláltam:S
Together we'll fly someday...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
1 dolgot fordítva csináltál!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?