Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma62

www.flickr.com/photos/soma62sco

Guilty01
na,kösz,erre voltam kíváncsi😊

You\'ll never walk alone!

zsolesz92
igazábol sztem ezt ugy kéne h fox egy erdõs képet, telenyomod brushal radírozol annyit mint az állat, h egyik fa elõtt legyen de a másik mögött...
aztá keress vmi jó layer izét neki .... szal (color burn overlay meg ezek 😄)

Guilty01
háháháháháhá,ja,az tényleg jó lenne,hihihihi. Vmi értelmes ember is garázdálkodik ezen a fórumon?

zsolesz92
Fox egy gyufát és elmész a legközlebbi erdõbe. nem árt ha van egy skatulya isa amirõl meggyujtod. aztán valami száraz alá beteszed, és olyan élethü lesz h beszarás😛

Guilty01
élethû erdõtüzet hogy lehet csinálni? brushok már megvannak hozzá,de nem tudom megcsinálni jól.

modellmaker
nm. 😊

de ezt a képet sehogy nem tom "mûködésre" bírni.. töltsd fel a galériádba...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

soma62
Köszi örök hála télleg jobb ezért ccsináltam neked is remélem tetszik<#vigyor3>

már megvan
megcsináltam amit szerettem volna

\\__/) (O.o) ( } { )

Blasta
Szeretnél a képekre egy -mittom én- saját monogrammot, ami áttetszõ pl?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
mit értesz 2db áttünés alatt?

Hali!

Hologramot hogy tudnék csinálni? Nem ilyen Star Warsosat, mert abból találtam jópár tutorialt, hanem olyat, mint amilyen pl. a hitelkártyákon van. Eddig úgy oldottam meg, hogy stock oldalakon kerestem, aztán kivágtam, de szeretnék sajátot, csak sehol nem találtam még ehhez fogható leírást se. Bármilyen ötletnek nagyon örülnék, elore is köszi:

Capone
hi

lehet h hülye kérdés, de hogy lehet két db áttünést teni egy lapra?

\\__/) (O.o) ( } { )

modellmaker
sztem amit te szeretnél:

duplicate layer és fordítsd fejjel lefelé az új réteget. adj hozzá egy layer maskot. erre a maszkra pedig egy fekete-áttetsztõ gradientet. húzd a réteget az eredeti írás aljához, így olyan lesz mintha egy fényes felületen tükrözõdne.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ProGabe
miért,most mit csinálnak? :S

konkrétabban pls!mondjuk akarsz bele átmenetet,üveg effektet(most hirtelen nemtom hogy fogalmazzam meg),vagy valami mást???meg ezzel a kész képpel senki sem akar gondolom veszõdni,linkeld be írás nélkül+a betütípust,szerintem 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Üdv emberek!

Itt találhatók Photoshop tutorialok, Virtuál Tuningal kapcsolatba

Virtuál Tuning Fun>> http://jvt.hu

soma62
Hali!
Ha vki tudna segítenki segítsen! Evvel egyetlen bajom van én azt szeretném hogy ugy nézzzen ki ez a kép mintha a betük tükrözödnének ehhez tudnátok adni vmi tanácsot? elöre is köszönöm!
<#worship>

zsolesz92
rossz helyen kerested. deviantart mint az elõzõ gszben is láthattad..

Japep
Hello!
Nekem tattoo-s ecsetminták kellenének, mert én nem találtam...
Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

modellmaker
custom shapes at
deviantart

acsati
SZilaJMaGGoT
presets/custom shapes.. Ha találsz valami jót akkor dobj linket... XD(PÜ)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

acsati
aha köszi. és hogy kell betenni?
SZilaJMaGGoT
Shapes, custom shapes... De lehet csinálni is...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

acsati
hali
ilyeneket honnan tudok letölteni? vagy hogy keressem?
hi all!
Kifejezetten textúrafestéshez keresek ecseteket, pl kopás festéshez, vagy karakter textúra festéshez, googlebe kerestem de akkora töménységû egy-két helyen az ecsetkészlet hogy lehetetlen átbogarászni.

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Basic
Tényleg nincsen benne. Eddig nem is kerestem, remélem, hogy beleteszik a forgalomba kerülõ változatba.

Nálam néha elõfordul, hogyha átmegyek pl. a bongészõbe, mikor megy a ps, eltûnik a felsõ toolbar, ahol lehet pl. a kijelölések feather értékét állítani. De ha kilépek, és újra elindítom, akkor már rendben van.

Amikor elindítom a telepítõt, az init után eltûnik az ablak és kész. Nem jön elõ semmi. 😞 Vista alatt próbálom telepíteni.... full kompatibilisnek kell lennie vele, szal ez nem lehet gond.

Természetesen a CS3-ról beszélek...
Blasta
Sziasztok!

Böngésztem ezt a CS3-at de nem leletem benne a CS2-ben általam sokat használt "Automate/WEB Photo Gallery" menüpontot.

Nem tudjátok véletlenül, hogy mi történt ezzel az funkcióval?

hali
masnak nemcsinalt olyat a cs3, hogy fogja magat es egyik pillanatrol a masikra nemindul?😊
ujratettem, de ugyanaz, elinditom, es ra kb 3-4secre kilep belole.

www.napisajto.hu

Basic
Lehet, de a második restartolás után már végigment az install, csak már nem tudtam feljönni, és megírni.

Met
az volt a baja, hogy futott az ie, ha nem láttad attól még a processek között futhatott

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Basic
Ma vittem az egyik ismerõsömnek a CS3-mat, de nem tudtam beinstallálni. Rögtön a telepítés elején azt írta, hogy "Installation cannot continue until the following applications are closed: iexplore.exe". Nem tudom, hogy mit akarhat tõlem, nálam nem volt ilyen probléma. Próbáltam elindítani az IE-t, nem ment, ha leállítottam, akkor sem ment. Mit lehetne itt csinálni?

Amúgy tényleg a hajszálak kivágása az egyik legnehezebb meló😊. Igazán jó módszer még nincs erre (talán nem is lesz). Ha eléggé eltérõ színû háttered van, akkor a Channel-ekkel lehet játszadozni és elég jó minõségû kivágásokat lehet csinálni, de sajna ez sem minden esetben mûködik😞
Szerintem olvasd még át azt a tutorialt😊. Amúgy itt egy másik: http://www.tutorial.hu/node/177
Én különben nem igazán szeretem az Extract tool-t, szerintem elég körülményes a használata és nem mindig sikerül jó munkát csinálni vele. Ha megvan az CS3-as, akkor én azt javaslom, hogy próbálkozz az új Quick Selection Tool-al. Igazán szép és pontos munkát talán legjobban a Pen Tool-al lehet csinálni. Viszont kétségtelenül több idõ és türelem kell hozzá😊. És próbáld ki a CS3 új funkcióját, a Refine Edge-t (Select/Refine Edge), nagyon megkönnyíti a munkát.
berlinboy6329
De mondjukha tele van hajjal,tököljek azzal 2-3 órát,hogy minden hajszála közt végtöröljem a nem kellõ dolgokat például?Már megpróbáltam úgy is,hogy nem körbejelölöm,hanem azt a részt bejelölöm,úgy meg jó lett csak miért nincs színe a kivágott résznek?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zsolesz92
extarct nem arra való h fejeket vagdoss. arra ott a pen tool meg a polygonal

extract az ilyen lazán vagdos ki, tépetten, amugy kijelölöd azzal a zölddel és van egy ilyen kannaszerüség amivel le lehet önteni a képet. amit leöntesz változatlan marad...

berlinboy6329
Még 1 kérdés.Az extract hogy mûködik?Mior kiválasztom,bejön 1 új ablak.Zölddel körüljelölöm ami kell,aztán nem enged,se preview-zni,se OK-zni.Nyomok 1 force foregroundot,utána lehet,de akkor meg csak fehérrel körüljelöli,azt amit én jelöltem ki,nem azt amit bekereteztem.Mondjuk van 1 fej.Körüljelölöm a fejet,force foreground kipipál,ekkor lehet previewzni,megnyomom,és a fej full eltûnik,csak a körvonala marad meg amit én kihúztam zölddel.Ja,és megnéztem vmi magyar tutort,az alapján csináltam mégse jó.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Thx,most már jó lett. 😊

Igaz, hogy hivatalosan nem full verzió, de minden benne van, ami benne kell legyen. A hibavisszajelzések pedig csak annyiban érdekesek, hogy ezek csak a következõ Photoshopban (tehát valószínûleg a CS4-ben) kerülnek kijavításra. Tehát a CS3 gyakorlatilag kész van, persze finomítások lesznek rajta.
adobepremiere
Azért dobta ki az Adobe ezt a Beta progit,hogy teszteljék az emberek és ha van valami észrevétel akkor küldjék el az Adobe oldalára e-mailben.
Türelem türelem!
Nagyon biztatóak nálam a programon bellüli kreativ lehetõségek.
Én mint amatör fotós kitünönek tartom ezt a programot a képeim utómunkálataihoz!

Légy kreativ..........

adobepremiere
Ez a progi még nem a full verzió!!! Könyörgöm emberek!
Inkább nevezném egy piszkozatnak a végleges verzió megjelenése elött.
Ja és nem kell semmiféle file-okat kitörölni a progiból hogy fix legyen!

Rename the file called application.sif to application.xx

Pofon egyszerü az egész.

Majd tavasszal lessz tuti a progi!

Légy kreativ..........

Ja és amúgy még egy tanács. Lehetõleg ne 16 Bits/chanell-el dolgozzál, mert akkor egy csomó dolgot nem tudsz használni. Dolgozz 8 bit-el. Tehát ha megnyitsz egy képet, akkor nézd meg, hogy az Image/Mode menüpontnál mi van kipipálva. Ha 16-os, akkor állítsd át 8-ra. Szerintem nálad ez a gond.
Hát emberek, én nem tudom ki mit csinált a gépével. Én 3 napja gyepálom a CS3-at, minden tökéletesen megy rajta (filterek is kivétel nélkül). Kipróbáltam egy másik gépen is, ott is minden OK. Talán próbáljátok meg máshonnan leszedni, vagy újratelepíteni.
berlinboy6329
Az egy dolog,hogy nem kéri a kódot,de ettõl full verzióvá válik?Mert még most sem enged sokmindent használni.

Például(most kivágtam a sif fájlt)még mindig nem engedi a filtereknél az extractot,az artisaticet,a brush strokes a distortnál csak lens corrctiont használhatok,nincs sketch,pixelate,texture és 1 csomó stylize effektet nem enges,és még cropolni sem.Jó,hogy béta,de az alap solgok benne lehetnének.

Érdekes, nálam már 3 napja fut minden gond nélkül😊.
autoszimulator
Aha, és a következõ indításkor hibával kilép 😉

.: mobilize.hu :.

Felinstallálod a Photoshopot és ezt a file-t simán kitörlöd: Program files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\AMT\application.sif.
Igy már nem fogja kérni a kódot😊.
adobepremiere
Ez még Beta verzió! Itt elõfordulnak hibák. Majd tavasszal lessz tuti a progi érdemes lessz kivárni.

Crack 😊 Amilyen nehéz meg crackel-ni,olyan pofon egyszerû dolog megcsinálni!!!!!!!!
Csak rá kell jönni a titokra. 😊

Légy kreativ..........

berlinboy6329
Kösz,már nekem is megvan csak Crack nincs hozzá,ezért mondom 30 napig ingyé használom.És mikor próbálnám ki,észreveszem,hogy rengeteg effext el van szürkítve,nem engedi használni.Miért?