Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztá keress vmi jó layer izét neki .... szal (color burn overlay meg ezek 😄)
You\'ll never walk alone!
You\'ll never walk alone!
de ezt a képet sehogy nem tom "mûködésre" bírni.. töltsd fel a galériádba...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

www.flickr.com/photos/soma62sco
megcsináltam amit szerettem volna
\\__/) (O.o) ( } { )
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hologramot hogy tudnék csinálni? Nem ilyen Star Warsosat, mert abból találtam jópár tutorialt, hanem olyat, mint amilyen pl. a hitelkártyákon van. Eddig úgy oldottam meg, hogy stock oldalakon kerestem, aztán kivágtam, de szeretnék sajátot, csak sehol nem találtam még ehhez fogható leírást se. Bármilyen ötletnek nagyon örülnék, elore is köszi:
Capone
lehet h hülye kérdés, de hogy lehet két db áttünést teni egy lapra?
\\__/) (O.o) ( } { )
duplicate layer és fordítsd fejjel lefelé az új réteget. adj hozzá egy layer maskot. erre a maszkra pedig egy fekete-áttetsztõ gradientet. húzd a réteget az eredeti írás aljához, így olyan lesz mintha egy fényes felületen tükrözõdne.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
konkrétabban pls!mondjuk akarsz bele átmenetet,üveg effektet(most hirtelen nemtom hogy fogalmazzam meg),vagy valami mást???meg ezzel a kész képpel senki sem akar gondolom veszõdni,linkeld be írás nélkül+a betütípust,szerintem 😉
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Virtuál Tuning Fun>> http://jvt.hu
Ha vki tudna segítenki segítsen! Evvel egyetlen bajom van én azt szeretném hogy ugy nézzzen ki ez a kép mintha a betük tükrözödnének ehhez tudnátok adni vmi tanácsot? elöre is köszönöm!
<#worship>#worship>www.flickr.com/photos/soma62sco
Nekem tattoo-s ecsetminták kellenének, mert én nem találtam...
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
deviantart
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Kifejezetten textúrafestéshez keresek ecseteket, pl kopás festéshez, vagy karakter textúra festéshez, googlebe kerestem de akkora töménységû egy-két helyen az ecsetkészlet hogy lehetetlen átbogarászni.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Nálam néha elõfordul, hogyha átmegyek pl. a bongészõbe, mikor megy a ps, eltûnik a felsõ toolbar, ahol lehet pl. a kijelölések feather értékét állítani. De ha kilépek, és újra elindítom, akkor már rendben van.
Természetesen a CS3-ról beszélek...
Böngésztem ezt a CS3-at de nem leletem benne a CS2-ben általam sokat használt "Automate/WEB Photo Gallery" menüpontot.
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi történt ezzel az funkcióval?
ujratettem, de ugyanaz, elinditom, es ra kb 3-4secre kilep belole.
www.napisajto.hu
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én különben nem igazán szeretem az Extract tool-t, szerintem elég körülményes a használata és nem mindig sikerül jó munkát csinálni vele. Ha megvan az CS3-as, akkor én azt javaslom, hogy próbálkozz az új Quick Selection Tool-al. Igazán szép és pontos munkát talán legjobban a Pen Tool-al lehet csinálni. Viszont kétségtelenül több idõ és türelem kell hozzá😊. És próbáld ki a CS3 új funkcióját, a Refine Edge-t (Select/Refine Edge), nagyon megkönnyíti a munkát.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
extract az ilyen lazán vagdos ki, tépetten, amugy kijelölöd azzal a zölddel és van egy ilyen kannaszerüség amivel le lehet önteni a képet. amit leöntesz változatlan marad...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Türelem türelem!
Nagyon biztatóak nálam a programon bellüli kreativ lehetõségek.
Én mint amatör fotós kitünönek tartom ezt a programot a képeim utómunkálataihoz!
Légy kreativ..........
Inkább nevezném egy piszkozatnak a végleges verzió megjelenése elött.
Ja és nem kell semmiféle file-okat kitörölni a progiból hogy fix legyen!
Rename the file called application.sif to application.xx
Pofon egyszerü az egész.
Majd tavasszal lessz tuti a progi!
Légy kreativ..........
Például(most kivágtam a sif fájlt)még mindig nem engedi a filtereknél az extractot,az artisaticet,a brush strokes a distortnál csak lens corrctiont használhatok,nincs sketch,pixelate,texture és 1 csomó stylize effektet nem enges,és még cropolni sem.Jó,hogy béta,de az alap solgok benne lehetnének.
Igy már nem fogja kérni a kódot😊.
Crack 😊 Amilyen nehéz meg crackel-ni,olyan pofon egyszerû dolog megcsinálni!!!!!!!!
Csak rá kell jönni a titokra. 😊
Légy kreativ..........