7285
-
K.András #594 Bocsi gyerekek,én zsido vagyok :DDD
De GTR-t meg fogom venni :) -
#593 Ez K.Andrasnak ment volna;) -
#592 Foleg az vegye meg, aki meg elismerten ,meg is tehetne -
Toya #591 Ez hülyeség, miért lenne ez természetes?
Amúgy abban mélységesen egyetértek Freakkel, hogy aki folyamatosan játszik egy játékkal az igenis tisztelje meg a fejlesztőket azzal, hogy megveszi eredetiben a programjukat - szerintem ez a minimum. -
#590 Az egy dolog hogy 1 percre, 5 percre vagy 1 orara allsz meg. Ha nem lehet, akkkor nem lehet;))))
En mindig vigyorgok, amikor kerekbillincset latok, talan nem all oda tobbet. (Ma egy jo kis Lexus sportkocsin volt a sarkon!;DDD) Csak azert nem pisaltattam le a kutyaval, meg nem huztam meg az oldalat, mert sokan voltak;)))) -
K.András #589 Itt forditott a helyzet :)
Ha van autod akkor szintén nem muszály parkolobérletet venni, még jogsit ne nagyon,pl nekem raktak fel kerékbilincset deák téren és ott a helyszinen leszereltem(kb öt percre ugrottam be valahova,és 15 rongyal akartak behuzni),be a csomitartoba,és azota sem keresett senki! :DDD -
#588 érdekes, akkor a jogosítványhoz és parkolóbérlethez jár autó is? :)
ez sima önigazolás, de még1x mondom, a magyar helyzetet tekintve teljesen érthető -
K.András #587 Lentebb irtam GTR jo lesz megveszem(mind1 mennyi lesz az ára).Plusz szerintem ez a helyes hozzáállás,nem mennék bele miért,mert nagyon sokáig tartan meg off is lenne,de annyit leirok ,olyan sokat fizettem már számitogépre netkapcsolatra, hogy ez véleményem szerint jár hozzá... -
#586 félig jogos, de nem helyes hozzáállás
megveheted neten is, úgy olcsóbb (pár trükkel), és tényleg van olyan game, ami megéri az árát -
Caponee #585 Ebben igazad van az adó az tényleg sok de az egy másik topic témája. -
K.András #584 ON -
K.András #583 Na akkor meg is beszéltük,majd ha nem kell ennyi adot fizetni akkor megveszem helyette a játékot... -
Caponee #582 Adót szokott fizetni mindenki tisztelet a kivételnek :) -
K.András #581 Az lehet,ugyanis nekem minden 100ft-böl 80-at elvisz az ado meg az egyéb járulékos költség... -
Caponee #580 De pedig gondolom mert én is kereskedö vagyok és ugy mint nekem mindenkinek vannak konkurenciái..De rá érünk erröl vitatkozni pl 2 hónap mulva és majd kiderül kinek van igaza.Egyébként ahogy nézegettem 11900 ft a plafon ár pc játékoknál és van már javuló tendencia mert pl a SAcred ami vadi uj game az csak 6900. -
#579 Rohatt ingyenélő!
Eccer törjöün el a lábad :-DDDDDDDDDD -
#578 mibe hogy én kevesebbet fizetek? :D -
K.András #577 Asszem sokan szeretnének annyi adot fizetni mint én,szal nincsen miért szégyenkeznem... -
#576 Meg nincs Unio, es az atlag ember szempontjabol szart sem fog erni rovid tavon. A VAM amivel valosan, es kelentosen olcsobban szerzik majd be az arut, de azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy ezert majd a kereskedo, ~20%-al olcsobban odas is fogja adni a "prolinak"?!?! Tiszta nyereseg. Majd nehany ev alatt ledolgozzak mint folyamatos akciok, 3 havonta csokkentve esetleg 1-5%-al:) De addig is atlag 15%-al no a nyeresege az Unio utan! -
Caponee #575 A remény hal meg utoljára. :) -
Caponee #574 Ha kereskedő vagy akkor inkább ne reklámozd ezt a hozzá állást hanem szégyelld el magad. -
#573 hááát
ez itt Hungary, ne hidd már, hogy úgy mennek a dolgok, ahogy kéne nekik.... mesélhetnék -
#572 Ezzel nincs gond, igy mukodik az orszag:)
Aki "szegeny" es nincs penze, az szivesen fzizetne barmiert, ha lenne penze, aki meg megtehetne, az altalaban azert sem fizet amiert mar nagyon is kellne, es amiert egy "szegenyebbnek" is fizetnie kell;/ -
Caponee #571 Szerintem ,ha 6-7 db ezres lenne akkor nagyon sokan megvennék még azok közül is jó néhányan akik egyébként le szedik a netröl is. Remélem nem olyan hülyék a magyar kereskedők hogy megveszik egy akármilyen külföldi üzletben és itt meg tovább értékesítik. Azt hiszem ,hogy ezt ti sem gondoljátok komolyan mikor azt az árat veszitek beszerzési árnak itt az Unió küszöbén. -
K.András #570 Nekem van pénzem,de nem szeretek olyanért fizetni amit ingyen be tudok szerezni,lehet ez a kereskedö vér miatt van,de olyan lenne mintha a fogamat huznák :))) -
#569 Gladius, XBOX-ra, azóta már sajnos megváltam az egésztől -
#568 Statisztika:)
- 10 jatek van a gepemen, ebbol:
- 4-et megvettem (GPL, Insane, LFS, Screamer 4x4)
- 1 MOD (Prototype C)
- 1 FREE (netKar)
- 4 Warez (F1 Challenge, NR2003, Far Cry, Raven Shield)
- es ezekbol kettot megvennek ha lenne penzem (NR2003, F1 Challenge) -
K.András #567 Megkérdezhetem melyik játék volt amit megvettél?Bár feltételezem nem csak egy játék jött be nagyon,szal nem biztos az a minimum dolog :DDD -
#566 én egyszer adtam ki 15 rongyot egy játékért, de nem bántam meg, azt csak üzenem azoknak, akik hezitálnak
ha NAGYON bejön, tessék megvenni, ez a mimimum -
#565 OFF
Az MS Rally-t az ismeros meg 16990-ert vette meg:) Nincs net-e, igy ujsagra hagyatkozott, jol megszivta es legszivesebben ment volna lincselni, hogy a honapokig gyujtogetett penzet raszanta egy jatekra, es beszopta rendesen;)))
ON -
K.András #564 Akkor sokan nem fogják megvenni,mindenki leszedi majd szépen,bár kint annyira lehet nem szokás a "lopott" játékokkal játszani,de mint tudjuk a magyar leleményes,smucig stb, nem szivesen fizet olyan dologért amit ingyen is meg tud szerezni :) -
#563 én inkább 15-17-re tippelek
bocs, ON -
#562 Kiadotol fugg;)
Utoljara amikor beszeltem es voltam a Codies itthoni kepviseletenel, akkor igen mini ceg volt;) Bar azota valtozott valszeg;))
Ez tisztan atszamolva is ~7000 HUF, erre ra jon 20+25% sarc, plusz magyarnyelvu ketyere, szallitas, csomagolas, nyereseg, miegymas, raadasul jo nevu, hires, a sok reklamnak koszonhetoen "molumentalis" jateknak veszik;))))
Persze, nem mintha 7000-ert is megtudnam venni, de ne legyen igazam, es adjak 6-7000-ert;P -
K.András #561 Az lesz annyi...12-13.. -
K.András #560 Hamarosan kiderül,bár én 500 ft felett nem fizetnék játékért inkább leszedem netröl és a megmaradt pénzböl meg kifizetem az egész havi netezést ;),ha GTR jo lesz azt megveszem. -
#559 huh akkor mennyi lesz a Thief 3, az 50 dolcsi :D
-
#558 Nem hinnem;P Nyereseg nelkul 11990.- HUF lesz. En nyito arnak 12990-14990 koze saccolom;) -
K.András #557 Alapbol a 30 dolcsis kategoriábol indul :D
Szal kb 6-7 ezer ft lesz itthon is... -
djcom #556 EB Games -
djcom #555 No.Boltokban a gamma:)