7285
-
#634 annyira jo masolasvedelme van a jateknak,hogy egy csomo olyan embernek se mukodik, aki megvette erdetibe :) -
#633 toltsd le a demot es dontsd el magad, szerintem az a legjobb. -
#632 pl: "got it yesterday and y love it grafics and sound are superb ,handeling is not optimal but it cando.
love the dtm cars and formule ford they rule big time
overal = think its a nice game,but GTR will rule this year y think" -
Caponee #631 És miket írtak rolla? Az egyéni vélemények érdekelnek, mert egy újságírónak nem hiszek el semmit. -
#630 A GameStar mar megint vakit ("...valósághű autós játékkal ...");)) Amugy, mar tegnap lehett kapni, sokan meg is vettek, irtak is rola. -
#629 TOCA 2 a boltokban
[2004-04-24 @ 21:19 - Mantis]
Azt hiszem nem követek el bűnt, ha kiemelem a TOCA Race Driver 2-t, és annak megjelenési idejét. A Codemasters csodája, az "egyedülálló verseny-szimulátor" a legtöbb helyen jövőhét hétfőtől már ott csücsül a polcokon! Nem árulok el senki számára újat, ha azt mondom: egy igazán jól összerakott, valósághű autós játékkal van dolgunk... Már csak végig kell játszani minden lehetőséget :)
Info: Gamestar. -
#628 na látta már vki neten? -
#627 joe inkább a richard burnsre koncentrálj te nokedli -
#626 megjelent de letölteni nem lehet még csak megvenni -
#625 ja tegnap -
Torry #624 Már megjelent a FULL? -
#623 Pár napja kiprobáltam a játékot, és jobb mint vártam :)
Mondjuk nem vártam semmi jot :P
Annnyi kocsit, és versenyt belegyömöszöltek, mintha a következő 3 részt is ezzel akarták volna letudni.
Az előző rész bukása miatt nem is lep meg :P
Fizikát es iranyitast nem volt idöm letesztelni, mert csak egy szutyok 1 Gb-os Duron, és gf4 mx volt a gépben,és nem volt fps túltengés a játékban, de hétfön majd itthon is megnezem, bár addigra valozinu mar lesz warez is belöle. -
#622 -
#621 Hát igen, kemény lehet a védelme, ezenkívül a warezolók is lapítanak mostanság. Bár a Manhunt csak kijött tegnap, ez bíztató:) -
#620 tudom de akkor is min 1 hét mire lesz bárhol is szerintem még -
#619 nem akkor kerül fel nfprce-ra egy játék, ha feltörték, hanem akkor, ha már a szervereken is fent van. -
#618 de még nforce-n sincs toca 2 sajna -
#617 az van, hogy lefoglaltak kb 200 szervert, amin terjesztették a cuccokat, így ugyan lehet, hogy fel van már törve egy csomó játék, de nincs hova felnyomni. -
#616 nem is figyeltem, hogy ekkroa visszhangja lett -
#615 nem semmi.... -
#614 20-a óta nem jött ki egyetlenegy warez sem az FLT-s botrány miatt, szal lehet, hogy nem lesz még warez jópár napig... -
#613 zzzZZZ nincs kedvem várna majd holnap de akkor már tuti -
#612 ToCA Race Driver 2
Format:
Category: Motor Sports Games
Availability: Out Now
Stock availability: In Stock
tahát 1 fontos adat "Out Now" (végre mér csak wrz-s verzio kell) !!!!!!!!!!!!!!! -
#611 na ma kéne megjellenie de még myth osok nem tudtak lopni eggyet sem :( majd estére talán de akkor nemleszek itt mert bulin leszek :( na mind1 majd holnap -
#610 -
#609 Nem fizettem 3 honapja, mellekes a dolog -
#608 lesz ám villanyszámla:)) -
#607 Mint az elobb irtam, ez DVD-s, vagyis minimum 4, de elofordulhat hogy 6 CD-nyi adat;) -
#606 hát ha ez is 4 cd, mint a colin meghülyülök:( -
#605 Meg 1.5 napos letoltes a DVD-miatt -
#604 zsír,nem tudtam. ezazz -
#603 na már csak 1 nap van jeeeee -
K.András #602 Nem nagyon akarom offolni a topikot,de a soförnek csináltál egy jo napot :D
Meg természetesen mindenkinek saját döntése, hogy visszaad e valamit amit megtalál,bár igazábol a puding probája az evés,igy akkor tudja meg az ember amikor "helyzet" van.
Fél milla nagyon elgondolkoztatja ez embert,ezt hidd el nekem!Hja a parkolásnál meg nem rossz helyen álltam ,csak nem dobtam pénzt az orába,azt én sem szeretem ha más miatt nem lehet haladni vagy zavaro helyen parkolnak,ezért nem is állok olyan helyre.
NA mostmár tényleg ON Sorry off-ért.
-
#601 Aki esetleg ki akarja probalni, annak itt van ket tuningolt cockpit file (GameData konyvtarba kell masolni, a filenevek vegerol a ver1 vagy ver2 megjegyzest kiszedni! Elotte archivaljatok a regit!!!)
TRD2Cockpit -
#600 en ma talaltam egy hatizsakot 61E-n, es beadtam a sofornek. ha en kapnam igy vissza, nekem is jolesne... hatmeg ha fel millat hagynek el, busas lenne a jutalma aki visszaadja.
en eddig egyszer tettem el egy talalt penztarcat es azota is buntudatom van. plane amikor a parom ellopott taskajat megtalalta vki es visszaadta(jutalmat se fogadott el), akkor foleg nem volt joerzes arra az esetre gondolni.... de hat van aki gatlastalan es ilyenek nem zavarjak :)
a kerekbilincsert remelem egyszer fizetsz, hihhhhhetetlen mod idegelnek a zavaro helyen parkolok ... :) viszont a masik h jol csinaltad, ha vegulis nem bux meg! nekem anno a felig szabalyos (felfestesek elkoptak) helyen elhuztak a ceg-kocsit, jol rafizettem ... -
#599 na még 3 nap de szerintem holnap vagy holnap után már lesz neten :D -
#598 Megjelent egy kamera utility a progihoz (nem hivatalos). A belsonezet (ha annak lehet egyaltalan nevezni;( ) dinamikajat modositja. Sokkal jobb lett, mindeniranyba, latvanyosabban mozog a pilota feje. Igy mar kellemesebb.
Ezen felbuzdulva, gyorsan bele neztem en is az INI-be, es nagy genyo (vagy buta, hulye, primko stb.) a Codies! Belul lehet allitgatni a fej dinamikajat mindeniranyba, oldalra doleseket, forgatast, razast stb., sebessegtol, eroktol fuggoen! At is irtam a dontest, ismet sokkal jobb!
Nem ertem ha ennyi mindent "tud" - plusz amit mar irkaltam a "fizikai", autobeallitasi dolgok amik most fixek (pl. camber, kormanyszog stb.) - akkor miert nincs benne?!?!? Talan a TRD3-ba tervezik bevezetni?!?! Kapjak be!
De azert pozitiv a dolog, mert ha a veglegesben nem tiltjak le, egy kis turellemmel, szepen at lehet irkalni minden kameranezetet, dinamikat stb. -
#597 A Codies merten jo "fizika" - vagy inkabb szimulacio - van bemnne;PPP Persze, nem GPL-hez, NR-hez kell hasonlitani;)) Es persze Invictus-hoz sem:PPP De a grafika/sebbesseg miatt bele turhatnatok ebbe, azzal itt nincs gond;PPPPPPPP -
#596 Tegnap felraktam a demót!
Mekkora béna kocka fizikája van ennek a stuffnak!!! -
K.András #595 Lehet hülyén hangzik meg minden,de ilyen vagyok,ha átbaszod magad nálam,biztos nem fogok szolni kivéve ha tényleg látom, hogy rá van szorulva...Pl a cigis hozta az árut,otthagyta a brifkot fél millával,jo napom volt aznap :P