7285
-
#434 na felteszem azt megnézem mert leszedtem újból.
Hogy kell vele multizni??? -
Caponee #433 Nagyon jóóóóó..Multizni még soha nem multiztam autos játékkal csak a sok FPS de azt kell mondjam hogy megy a szemétbe az fps :) -
#432 én 1:02-t mentem csak vele, igaz nem köröztem túl sokat rajta még. -
#431 Meg nem lattam, de ha billel nehez akkor mar jo;)) Akkor lesz tuti, ha lehetetlen billel iranyitani. Leszedem megnezem:)) -
#430 Lehet azt billel is en mentem vele 59.07-es idot,csak az nehezebb mint mondjuk dtm-es autot vezetni. -
#429 jót elszórakoztam ezzel a multidemóval, nekem tetszik:)
Formula Fordot egyszer próbáltam meg billel, hát lehetetlen úgy irányítani, de kormánnyal jól el lehet vele lenni. -
#428 Bazzeg most meg a multi demo szopat nem engedi feltelepiteni.
Elején bejön megadom neki hova telepítse megy a csik erre kérdez valamit és kiirja a meghajtokat kijelölöm ami nekem kell erre kiir valami errort. :( -
#427 Hat nemtom sztem ki kene probalni 4.4-sel,én is driverhibara gyanakszom,bár lehet hogy nem az. -
#426 Jah azt nekem is csinalja de nagyon ritkan. -
Caponee #425 Nekem meg idönként kilép a multi demo...Nekem is atim van 9600 de nem volt gond vele. -
#424 Atim van és ezt a 4.3-assal produkálta. -
Caponee #423 Tipikus Driver hiba..Ha azota sikerült frisiteni akkor biztos nem lesz bajod. -
#422 #211-es üziben bent van a kép hogyan náéz ki nálam. -
#421 Éppen akkorák hogy nem is tudtam vele játszani mert alig láttam a pályát de ha jól olvastam másnak nem volt ilyen hibája.
A pálya amin mentem a kocsival tiszta fekete volt és a pálya szélén a házak fehéres szürkék.
Nem tom miért volt ez a hiba. -
#420 Milyen hibak voltak neked single-ben? -
#419 na majd lehuzom én is a multidemot remélem az már nem lesz graf hibás nálam mint a sinledemo. -
#418 Nem,itt dtm,v8,és formula ford -
#417 ugyanazok a pályák/autók vannak mint a sima demoban? (DTM, V8SC, Vintagecup) -
#416 Nah kiprobaltam multiban vagy 2oraig,ossze is akadtam egy magyarral,elso benyomas:nagyon elvezetes,nagyon kiraly, hatalmas nagy jatek foleg igy multiban.szal ajanlom mindenkinek aki szereti az autosportot. -
#415 jaigen gamestarrol kopiztam -
#414 [DEMO] Race Driver 2
[2004. április 15. @ 13:28 - G-San]
Egyjátékos módban már kipróbálhattuk a Toca Race Driver 2-vel, ám mint azt mindenki tudja, a multi során teljesen más lesz a játék. Hogy ne áruljanak zsákbamacskát, a Codemasters közkézre bocsátotta a többjátékos demót. 3 pálya és 3 különböző kocsi vár mindenkire, aki egy kis virtuális száguldásra vágyik. Ehhez csupán a 116 megás pakkot kell letölteni, amit itt találhattok. -
K.András #413 Ezt se vedd meg,nem érdemli meg ez a játék...
Akkor inkább majd GTR-t vedd meg... -
Caponee #412 Igen azt tudtam..Köszi.Azon gondolkodom hogy leszedjem e? Kiirjam egy 400 ft-os lemezre vagy megvárjam a pc-s verziot amit ugyancsak megnézném warezba és ha nagyon tetszik akkor megvenném.Csak x-es gamekat nem vásárolok ezzel is támogatom Billi fiut -
Caponee #411 Április 23.Konzolra és Pc-re egyaránt.Itt meg is lehet nézni.. -
#410 X-Boxra mar megjelent tegnap :2004-04-12
V8 Supercars Race Driver 2 (c) Codemasters *FULLDVD* *PAL*
43x50 MB -
Caponee #409 Igazad van...De akkor miert beszélgetnének emberek egy forumon?Egyáltalán akkor minek ez ide mert végül is a választ meg lehet találni a neten máshogyan is..Jolvan megnézem és közzé fogom tenni itt.. -
#408 Irigylem a problemaidat:)))))) De hogy esetleg megnezd magadtol a keszitok vagy a jatek oldalan, hogy mikor jelenik meg, az mar magas:/ -
Caponee #407 Mikor fog megjelenni? Ki tudja ? Gondolom mostanában mert x-re már kijött de a pontos dátumra lennék kiváncsi mert ha mostanában lesz a megjelenés akkor nem szedném le x-re mert pc-n jobban szeretek játszani.. -
#406 ettol sem kell hasraesni... csak mert sokfele mod van benne es jol torik a kocsi ;) - napersze, kicsit jobb mint a colin4, ez igaz.
azert vannak ott tobben, mert az mar megjelent :)
ennek a jateknak meg max azok a modjai lesznek jok, amik masik jatekhoz nincsenek :) - pl. mekkora baromsag mar ezzel DTM ezni, ha ott az F1C DTM modja is .... :) -
Torry #405 Ok megvan, eddig rendben.
Nem hiszem el!
Ezt a játékot mindenki leszarja?Persze az SZAR FOS CMR4 az kell mindenkinek, ahol NO FIZIKA NINCS RENDES NEVÜK AZ ELLENFELEKNEK!!!
Nézzetek már bele ebbe a gáméba annyi mód meg autó van, hogy ki sem lehet mindet próbálni (erős túlzással)
Pro-simulator modban eléggé reális, ráadásul ha állítgatod az autót igenis nagyon jól passzol a valósághoz!!
TOCA RACE DRIVER 2 AZ ISTEN!
Mikor jelenik meg egyébként? -
K.András #404 Igen,aztán pedig a mappát is törlöd amiben volt(c:nvidia) -
Torry #403 És hogyan szedem le teljesen a drivert?
Programok eltávolítása? -
#402 Nincs hackelve a program?! :) -
K.András #401 Az mindegy, hogy GF2-ö,az összes nvidiához jo... -
Torry #400 De elindul csak amikor masik járgyánnyal akarok kilép. -
Torry #399 a legújabbat geforce 2-re? -
#398 Hat drivert kene frissiteni amit itt talalsz. -
Torry #397 Hi én is mentem a demo-val, de amikor indítanám a másik játékot csak simán kilép.
Újraraktam semmi.
40.7X driver Nvidia.
Csinált valakinek hasonlót? -
#396 A demot már rengetegszer végignyomtam billenrtyűről! Eddig nekem nagyon tetszik. :)
Lehet vitakozni, hogy arcade-e vagy sim. Engem nem igazán érdekel, végre van egy játék amit billentyűről is majdnem normálisan lehet irányítani. Maximum egy kis kipörgés gátló lenne jó 1-1 lassab kanyarból való kijövetnél, de már lassan rááll a kezem.
Szóval nagyon várom már ezt a kis játékot...
Remélem a héten már látjuk is. -
#395 ugyan nem a tocabol van, hanem a F1C DTM modjabol, ezzel szoktam menni ;) gondoltam felhozom a topikot, nemsokara ugyis megjelenik ;)