7285
-
#795 kuldtem egy torrentet csatolaskent, az 4.6 giga -
#794 Elvileg 1 DVD-s;) -
djcom #793 De itt csak az 1.cd van fenn -
kliens -
djcom #791 :( -
djcom #790 megjött.A torentet meg most keresem:(
-
djcom #789 nézem
-
#788 elment -
djcom #787 add
[email protected] -
djcom #786 csak gyorsan küldjetek működő linket,elindítom és 8-9 körül hazaérek akkor kiteszem DC-re!
-
#785 ha a torrent erdekel odaadom az accom -
djcom #784 T3-on meg tudom osztani -
#783 Én is csak azt a torrentet tudom ami nekem nem ment de lejebb megvan valahol.Mást nem tudok,sajnos még lassút se. -
#782 Tenyleg jo otlet, csak ahoz elobb kellene egy mukodo link, ami nekem nincs:)) -
#781 Djcom! Jo az ötlet engem érdekel! Ha van valami vagy megy a DC akkor ird meg privibe ! Köszi !!!! Már alig várom !!! -
#780 De milyen elereseid vanak? -
djcom #779 Adjatok egy linket.Leszedem és megosztom DC-n!
-
#778 igaz nem tok németül de azt azért kb ki tudom ebből venni hogy könnyen át lehet alakiítani isobusterral meg alcohol al is(ha nem jó fordítsáok le):Und ja es ist ein alcohol image kannst das aber mit isobuster easy öffnen und entpacken! -
#777 Iso buster el meglehet.Ki csomagolod mdf filet egy könyvtárba és utána új filet csinálsz ami mondjuk iso file lesz és csak belehúzod isobusterba annak a könyvtárnak a tartalmát amit kicsomagolt -
Boroskóla #776 Maffya ebbe inkább ne menjünk bele ez nem az a topic de épp az a lényeg az alcoholban hogy emulálni tudja a különböző cd védelmi formátumokat.Tudod ahol nincs crack és oda írják clone alcohol.De aki akarja csak próbálja majd kiderül.Most épp ilyennel kínlódanak egypáran a hitman 3 miatt.Ja és asérülést nem ugyértettenm szó szerint hanem például egy Safedisc védelemnél a rossz szektorok egyszerüen eltünnek és már nem olyen lesz a képfájl mint at eredeti. -
#775 Boroskóla! Ez szerintem nem igaz mert akár milyen formatumból /pl.: BIN-ből ISO-ba /konvertálsz attol nem sérül.Nem egy olyan game-m van amit CUE+BIN formátumba szedtem le és átkonvertáltam ISO-ba Alcohol-lal és a mai napig müxödik. -
Boroskóla #774 Az meg mi? Race Driver 2 -
#773 TRD2 - Darras.iso-rol beszeltek? -
Boroskóla #772 Ez egy az egyben van kopizva minden szektor levanszedve a dvd-ről, ha átkonvertálod oda vágsz a másolás védelemnek és az életben nem tudod többet elindítani akármilyen emulációt álítasz be az alcoholba.Nem hiába van mdf formátumban. -
#771 Egyszerüen Alcohol 120%-al átkonvertálod ISO-ba és minden OK ! -
#770 es azzal mit ersz el? -
#769 sztem meglehet csinálni ISO busterral az mdf et iso ra vagy bin re meg stb re is -
#768 amugy poen:
az egyik gyereknek nem akarta elfogadni a serialt a telepiteskor ezert felhivta a codemasters supportot,hogy adjanak neki uj keyt, ahol az valaszoltak neki,hogy nemtudnak masik keyt adni, mert nincs tobb, ugyanazt a raktak az osszes dobozba. (kesobb kiderult,hogy az volt a gond,hogy nem tudott a registrybe irni,mert nem admin felhasznaloval volt bejelentkezve) -
#767 nemazagond,hogy nemtamogatja a daemon tools, hanem a masolasvedelem -
#766 egyéblént ISObuster nem tudja átkonvertálni?na megnézem -
#765 ja ok -
#764 hat szerinted? -
davos80 #763 Ki kell írni?Az fasza.Akkor DVD olvasó nélkül nem is lehet nyomni? -
#762 kloncd, kikell irni dvd-re hogy jatszani tudj vele, de ezt irtam lentebb -
#761 tomper ez nem a teljes amit adtál vagy mi van -
davos80 #760 Tudnál nakem privibe accot kűdeni? -
#759 par het -
#758 Mikor jön a teljes normális???? -
#757 kösz a kódot THX -
#756 itt