7285
  • toMpEr
    kuldtem egy torrentet csatolaskent, az 4.6 giga
  • Alexease
    Elvileg 1 DVD-s;)
  • djcom
    De itt csak az 1.cd van fenn
  • toMpEr

kliens
  • djcom
    :(
  • djcom
    megjött.A torentet meg most keresem:(
  • djcom
    nézem
  • toMpEr
    elment
  • djcom
    add
    [email protected]
  • djcom
    csak gyorsan küldjetek működő linket,elindítom és 8-9 körül hazaérek akkor kiteszem DC-re!
  • toMpEr
    ha a torrent erdekel odaadom az accom
  • djcom
    T3-on meg tudom osztani
  • Maffya
    Én is csak azt a torrentet tudom ami nekem nem ment de lejebb megvan valahol.Mást nem tudok,sajnos még lassút se.
  • Alexease
    Tenyleg jo otlet, csak ahoz elobb kellene egy mukodo link, ami nekem nincs:))
  • Maffya
    Djcom! Jo az ötlet engem érdekel! Ha van valami vagy megy a DC akkor ird meg privibe ! Köszi !!!! Már alig várom !!!
  • Alexease
    De milyen elereseid vanak?
  • djcom
    Adjatok egy linket.Leszedem és megosztom DC-n!
  • bodesz
    igaz nem tok németül de azt azért kb ki tudom ebből venni hogy könnyen át lehet alakiítani isobusterral meg alcohol al is(ha nem jó fordítsáok le):Und ja es ist ein alcohol image kannst das aber mit isobuster easy öffnen und entpacken!
  • bodesz
    Iso buster el meglehet.Ki csomagolod mdf filet egy könyvtárba és utána új filet csinálsz ami mondjuk iso file lesz és csak belehúzod isobusterba annak a könyvtárnak a tartalmát amit kicsomagolt
  • Boroskóla
    Maffya ebbe inkább ne menjünk bele ez nem az a topic de épp az a lényeg az alcoholban hogy emulálni tudja a különböző cd védelmi formátumokat.Tudod ahol nincs crack és oda írják clone alcohol.De aki akarja csak próbálja majd kiderül.Most épp ilyennel kínlódanak egypáran a hitman 3 miatt.Ja és asérülést nem ugyértettenm szó szerint hanem például egy Safedisc védelemnél a rossz szektorok egyszerüen eltünnek és már nem olyen lesz a képfájl mint at eredeti.
  • Maffya
    Boroskóla! Ez szerintem nem igaz mert akár milyen formatumból /pl.: BIN-ből ISO-ba /konvertálsz attol nem sérül.Nem egy olyan game-m van amit CUE+BIN formátumba szedtem le és átkonvertáltam ISO-ba Alcohol-lal és a mai napig müxödik.
  • Boroskóla
    Az meg mi? Race Driver 2
  • M. Tibor
    TRD2 - Darras.iso-rol beszeltek?
  • Boroskóla
    Ez egy az egyben van kopizva minden szektor levanszedve a dvd-ről, ha átkonvertálod oda vágsz a másolás védelemnek és az életben nem tudod többet elindítani akármilyen emulációt álítasz be az alcoholba.Nem hiába van mdf formátumban.
  • Maffya
    Egyszerüen Alcohol 120%-al átkonvertálod ISO-ba és minden OK !
  • toMpEr
    es azzal mit ersz el?
  • bodesz
    sztem meglehet csinálni ISO busterral az mdf et iso ra vagy bin re meg stb re is
  • toMpEr
    amugy poen:
    az egyik gyereknek nem akarta elfogadni a serialt a telepiteskor ezert felhivta a codemasters supportot,hogy adjanak neki uj keyt, ahol az valaszoltak neki,hogy nemtudnak masik keyt adni, mert nincs tobb, ugyanazt a raktak az osszes dobozba. (kesobb kiderult,hogy az volt a gond,hogy nem tudott a registrybe irni,mert nem admin felhasznaloval volt bejelentkezve)
  • toMpEr
    nemazagond,hogy nemtamogatja a daemon tools, hanem a masolasvedelem
  • bodesz
    egyéblént ISObuster nem tudja átkonvertálni?na megnézem
  • bodesz
    ja ok
  • toMpEr
    hat szerinted?
  • davos80
    Ki kell írni?Az fasza.Akkor DVD olvasó nélkül nem is lehet nyomni?
  • toMpEr
    kloncd, kikell irni dvd-re hogy jatszani tudj vele, de ezt irtam lentebb
  • bodesz
    tomper ez nem a teljes amit adtál vagy mi van
  • davos80
    Tudnál nakem privibe accot kűdeni?
  • toMpEr
    par het
  • grebber
    Mikor jön a teljes normális????
  • bodesz
    kösz a kódot THX