7285
-
#474 PAD/WHEEL kozti kulonbsegek alatt mit értesz? hogy nyomtam-e kormánnyal és billel is? -
#473 A DTM eleg gaz, de alabban is hasonlo, mar majdnem F1:) A kerekveton max elemelkedik, es ugy szall el;))
A Vintage tenyleg jo. Ott lehet igazan erezni hogy azert sikerult bele dolgozniuk a programba valami fizikaszeruseget:)
Probaltad az INI file-t is es a PAD/WHEEL kozti kulonbsegeket is? -
#472 most állítgattam az irányítást, tényleg be lehet lőni jóra, viszont a DTM mégsem az igazi, de nem emiatt, hanem
1. iszonyat gyorsak az autók, mint valami RC versenyen :)
2. gyakorlatilag senkit nem érdekel, ha a kanyart kerékvetőn+füvön veszem egyetlen kormányrántással :) (kicsúszni lehetetlen)
A Vintage viszont iszonyat jó, mindkét kormánysetuppal nyomtam egy versenyt, és ott tényleg dolgozni kell, ha az ember haladni akar, a végére cuppogott a hátamon a bőrfotel :) -
#471 En is igy vagyok vele. Nem egy HC Sim, de kissebb tuninggal, allitgatassal - lsd. lent - nekem tetszik, el lehet vele autokazni. Foleg ha lesz teljes a rengeteg autoval, palyaval, versennyel stb. Azert az autok kozott eleg jol erezni a stilusbeni kulonbseget. Jo lesz ez;)) -
#470 hmmm hmmm hmmm
asszem ismeritek a hozzáállásomat az autós játékokhoz, de ez az utóbbi időben a második olyan arcade-szim keverék, ami nagyon bejön (MBWR volt az első)
az első rész után nem számítottam ilyen jóra, és bár ebben is sok az egyszerűsítés, és kicsit súlytalannak érzem az autókat, kurva jó volt nyomni egy 10 körös versenyt Hockenheimben
az AI is bejön, a törés/sérülés isten, a hangok is állatok, szóval ha nem is egy GPL, de az tuti, hogy sokáig elleszek vele -
#469 Es most igy a DTM is teljesen jo:PPPPP A vegen meg a kedvenc progim lesz -
#468 Ez a program nagyn b*ssza a csoromet, nem hiszem el hogy olyan-amilyen:)
Allitgattam megint, igy ismet egy fokkal/sokkal jobb;) Ezt sem lehet "hivatalosan" allitani - hogy miert nem tudom - de legalabb lehet az INI-ben:)) Az FFB Mode a harom modot jeloli - logikusan:)) - a 0 a fake, az 1 normal, es a kettes (alap beallitas!);)
A Normal (1) a normalis, vagyis nincs kozepre huzas, es lehet erezni hogy mikor merre dol, huz az auto.
Az alap beallitasban (2) zsengebb a felfuggesztes, es erosen kozepre huz, semmit vagy alig erzni hogy mit csinal az auto.
Plusz kivul az erosseget is feljebb kellett venni, igy most eleg jo;)))
[ForceFeedback]
ExtraWideWheelLock=0
Mode1MaxStrength=1.800000
Mode1Tightness=0.200000
ForceFeedbackMode=1 -
K.András #467 "kicsuszott, leeloztem, maris lelotte a szerveret ..."
Vagy egy szim fanhoz csatlakoztál és meglátta, hogy igy ki tud csuszni egy auto és azt mondta,köszönöm ennyi elég is volt -
#466 "- A megcsuszasokat szinte teljesen le lehet redukalni, ha az ember manualis valtot hasznal es ovatosan. Altalaban akkor csuszik meg, ha szuk kanyarban magas fordulaton porgeti a hulye, es/vagy epp akkor valt egyet vissza az automata valto. Plusz, ha igy meg az auto hozza er a kerekvetohoz, ramegy a fure stb."
nekem pl. kedvem lett tole ujra elinditani, de tovabbra se talaltam pro sim sessiont ... :D amikor elkezdtem panaszkodni, diszkonnekted from szerver lett belole :)
colin4ben is jellemzo volt, h ha aki a sessiont inditotta, kicsuszott, leeloztem, maris lelotte a szerveret ...
ezek a kis makik nem szeretik a kritikat ;) vagy a stilusommal van a baj ;) -
#465 Valszeg a progi automatan adja a segitsegeket (vagyis olyan erzesem volt). Ha az ember billel megy, vagy automata cuccokkal, akkor olyan mintha minnel konnyebben lehetne uton is tartani. Eleve gyanus bene itt-ott a kiporges- es a blokkolas gatlo, de ha mindent normalisan kikapcsoltam, akkor mar csuszott, porgott rendesen.
De sajnos eleve gazul mozog az auto;( Valszeg sokat szamit, hogy a kormanyokat is szarul, benan kezeli. A DTM-et abszolut nem erzem, a FF ugy ahogy, a V8-as mar alakulgat, es a Jaguar az elozo demoban meg mar szinte tetszett:))))))))) (Mondjuk, a DTM-et eleve nem igazan szeretem, es eddig ahol lattam mod-kent, ott is az alaphoz kepest hasonlo mozgaskultura beli kulonbsegek voltak mint itt:D ) -
#464 az a baj, hogy a billentyűvel játszó emberek ugyanolyan gyorsan, ha nem még gyorsabban tudnak menni, mint én a kormánnyal. Látom ahogy megy előttem, folyamatosan rángatózik a kereke, és mégis gyorsabb nálam:/ -
K.András #463 Na ennyi volt,ez a játék ugy ahogy van nevetséges,ahelyett, hogy egy játékon belül mindent meg akarnak csinálni,jo volna ha inkább egy egy mod-ot fejlesztenének tökéletesre,ez a játék a mindent akar a szarka de nem birja a farka cimu mondokát jutattja eszembe,van ebben rally,dtm,v8 istentudja még mi,de mind szar :DDD
-
K.András #462 Leszedem megnézem én is ezt a multyplayer demot :DDD
-
#461 nekem 59:04 a rekordom ott -
#460 hmmm, zikszbokszra most jelent meg a game, kint van az nforce-on, remélem mindjárt itt a pc-s változat is -
#459 Hol irtam olyat, vagy mi volt az?! :) -
#458 alex olyanokat irsz, h az emberek nyalcsorgatva rangatjak le a demot, s jon a pofaraeses :D
amugy automatavaltoval jaccok, ez betalalt :D -
#457 Nah kormánnyal mentem egy 58.87-es idot formulaban... -
#456 Valszeg, elore van scriptelve egy-ket dolog, es a visszforditot jo erosre huztak:))
En is mentem egyet sima Sim modban mert nem volt "Pro" szerver, de az eleg szar. -
#455 nekem azt áruljátok abban mi a logika, hogy sima sim módban sokkal távolabb van a DTM pályán a visszafordítónál a fékezési pont, (máshol szinte nem is kell fékezni, de ott aztán 200m el a kanyar előtt) míg pro-simben sokkal tovább lehet ereszteni ugyanott. -
#454 A megcsuszas meg a kissebb "ugratoknal" is jelentkezik, mert ahogy elemelkedik az auto, felporgeti a motort es amikor leer atmegy gumifustbe;) -
#453 - Nincs Hungary:/ De van Cseh es egyebb mas:) Minket pont kihagytak, pedig Codies mar dolgozott egyutt Magyarokkal, vagyis valszeg tudnak rola hogy itt nyomorgunk kozepen:))))
- Ejjel/hajnal en is felneztem meg online, akkor mar volt nehany ProSim mod is;) Mindenki igy-ugy dicserte, hgy "igen, itt az igazi verseny szimulator" :)) Valszeg, meg mast nem nagyon probaltak:))
- A megcsuszasokat szinte teljesen le lehet redukalni, ha az ember manualis valtot hasznal es ovatosan. Altalaban akkor csuszik meg, ha szuk kanyarban magas fordulaton porgeti a hulye, es/vagy epp akkor valt egyet vissza az automata valto. Plusz, ha igy meg az auto hozza er a kerekvetohoz, ramegy a fure stb. -
#452 - van HUNGARY nemzetiség ? vagy csak én nem találom ?
- km/h és mph állitás ? ezt se találtam.
- csak simulation sessionokat találok (gondolom azt gondolja mindenki h a másik állása ennek az árkád és nem kapcsolja át)
- hát ez a megcsuszás/kipörgés hihetetlen tényleg. néha csinálja, néha nem, igazábol nem is értem, nem érzem mikor fog megcsuszni a kocsi :(
- nemértem miért is jó pl egy DTM futam, ahoz nem kell skill h balkanyarba balranyilat nyomj, jobbkanyarban jobbranyilat ... :( ... a v8/ff is csak azért türhető (funnak azért nem nevezném ;) ) mert néha megcsuszol :D
- külön érdekesség a kézifék a formula fordokban :) nemtom az igazikban van e ... -
#451 Levedtek rendesen, neztem en is a kodot meg az elozo demoban:) Hogy fel tudjak-e torni, az mar mas kerdes;)) -
#450 hm, a reboot kerelem dialogablaka gyanusan starforce3as vedelmet sejtet ... akkor nem lesz fun race, mert gondolom megvenni senki sem akarja :D -
#449 a pro-simes versenyeken hatalmas a káosz, most nyomtam egy sor ilyet. Olyan az egész, mintha jeges lenne az út, ha kicsit is gyorsan mész a kanyarba, úgy pörögsz ki mint egy búgócsiga:D Azokon a részeken, ahol kis bukkanó van, kb fél métert repül az autó, és leérkezéskor sosem marad egyenesben. Ebből természetesen roncsderbi alakul ki, viszont a vicces az, hogy totálkáros kocsival is ugyanolyan gyorsan lehet menni:DDD -
#448 Szerintem is teljesen jo fun race kategoria:) Tukort, nezelodest, kormanybeallitast igertek a patchben, vagyis ennel csak "jobb" lehet:)
A gumitapadas tenyleg furcsa;) A problema gyokere szerintem ott van, hogy hianyzik egy-ket fizikai szamitas:) Pontosabban a szokasos, amit mindig kihagynak, leegyszerusitenek.
Indulasnal, fekezeskor, es mar kanyarban jol mozog a kaszni. De, barmilyen kanyarnal, oldalmozgasnal, sosem fog a kerek/gumi azonnal elindulni oldalra, hanem eloszor a kaszni ameddig tud radol, es ha mar a nyomatekot nem birja a fugo - utkozesen van - na akkor kezd el csuszni a gumi:))
Itt ezt szerintem megoldottak egyszruen, vagy egy-egy parameterrel, vagy rosszul van beallitva:P Itt ha X sebesseg akkor mar csuszik.
De ugyan ilyen gazos, hogy lassan megyek egyenesen, rangatom a kormany jobbra balra, az elsokerekek nyikorognak - az jo;P - de a hatso felfuggesztes mint a beton, es csuszanas nelkul vandorolnak a hatsokereket jobbra-balra:) -
#447 igazábol versenyeztem egy szerveren elég hosszú ideig ahol nyomult néhány LFS-ező simfan, és valójában tetszik nekik a stuff, úgy fogalamaztak "too easy but it's defianitely fun"
bár azt is mondták furcsán tapadnak a betonhoz a járgányok, meg kéne bele tükör, de ezeket leszámítva fun:) -
#446 gamespyos id-t kell csinálni, aztán bent a játékban kiválasztod az id-t, utána browse servers, majd ott join az egyikre ahol van hely. -
#445 :DDD -
#444 áhá:) thx az infot. -
#443 Az az Xbox. PC-re jovoheten. -
#442 Megneztem en is a progit, nem "javitottak" rajta semmit:PP
Beneztem online-ba is, es teljesen jellemzo:) 2 ProSim normalisabb beallitasokkal, es 16 egyszeru Sim. Valszeg, a nagykozonseg azokbol kerul ki, akik folgeg csak zuzni akarnak, es nehany nap utan uninstall;)
Mondjuk, az is igaz, hogy a "szimulator" modja, nem sok "komolyabb" embert csalna el:P -
#441 hmm furi HSW-n azt írják hogy a boltokban van a játék. nem 23.-án jön? -
#440 Vazz, ha ezt nem tudod hasznalni - egyszeru mint a szog - akkor mit tudsz csinalni a szamitogepen?!?! Szerintem vegyel fakockakat es epits favarat:)))))))) -
#439 Bazzeg acountot sem tudok csinálni mert mindig kiir valami faszságot. :( -
#438 Nagyaon szépen megkérek valakit magyarázza el hogyan kell ebben multizni???? -
#437 bazzeg végre nyertem volna egy futamot, erre az egyik kis buzi jön szembe velem és frontálpuszi megtudnám folytani az ilyet -
#436 Egyszerű nagyon. csinálsz gyorsan egy accountot,utana van egy menu tele mindennel koztuk az hogy csatlakozol valamelyik szerverhez,esetleg te csinalsz szervert,egyszeru nagyon az egesz. -
#435 Aha