7285
  • Alexease
    Utolso infok szerint csak 23-an jon PC-re.
  • Alexease
    Persze meg lehetne soolni hossza:) Sot meg a visszapillantot is kihagytam a felsorolasbol az elobb, pedig az sem art egy verseny autoba:)))))

• djcom
    Elvileg kapható a játék.Tehát bármikor kijöhet:)
  • K.András
    A részletes mindenre kiterjedö beállitások hiánya stbstbstb...
  • Alexease
    Viszonyitasi alapnak elsosorban nem a belsonezetbol latott "kep" a mervado, hanem az hogy hogyan viselkedik az auto, mi jelenik meg a kormanyon (FFB), mit erzunk stb. Erre jo pelda a Colin4, ahol kulso szemlelokent teljesen jo lenne belsonezetbol, teljesen latvanyos, de ha az ember "beleul" es iranyitja akkor rajon hogy nagyon gazos az egesz. Tipikus latvany-szimulacio.

Ha masik jatekhoz kell hasonlitani, akkor van egy-ketto ami elismerten jo: GPL, Nascar Racing sorozat. De ide sorolhatnam a Nascar Heat-et, az LFS-t, a netKar-t is.

Ha meg ennel a jateknal maradunk, es ha csak a latvanyt, a belsonezet nezzuk, es ezt fontos szimulacios resznek is tekintjuk (fontos is:D), akkor ebbol a szempontbol is jogosan mondhatom hogy: "Nekem meg igy is arkad egy kicsit:)))" :)) Mivel abszolut nincs normalis belsonezet, nincs kormany, muszerek, dinamikus fejmozgas stb.:)
  • K.András
    Abban mondjuk keresheted :)
    De én unblock rally szimeket mondtam...
  • FREAK
    mondjuk erről eszembe jutott, amikor Nascar-t néztem Eurosporton, és a barátnőm azt hitte, a játékot (NR2003) mutatják be :)

alig hitte el, hogy igazi, és pont egy több körös belső kamerás felvételt látott, na itt kezdődik a szim :)
  • Caponee
    A Rally Trophy az rendben is lenne de hol vannak ott a WRC-k ? :)
  • Caponee
    Azért majd nézd meg mert érdekes.
  • K.András
    Ha a rally-t szereted akkor neked rally trophyt kéne leszedned,+ RC2000-et,ezek elég jok fizika jobb a trophyban de rc 2000-ben sem rossz,de ott viszont vannak nagyon nagyon hosszu szakaszok!
  • FREAK
    egy mit mondjak? most nem tudok ekkorát letölteni, mert már megy egy ftp-s letöltés
  • Caponee
    Ok mondj egyet.. Mint pl ez ?
  • FREAK
    nem beleugatni akarok, nálam a viszonyítási alap a csúcs szimulátorok színvonala

ami nem ezt a szintet célozza, az arcade, nyilván Alex is valami hasonló rendszerben osztályoz
  • Caponee
    Nem kötözködöm ,de megkérdezném hogy mi a viszonyítási alap nálad mikor azt mondod ,hogy neked ez még mindig arkad game ? Éppen most nézegetek egy csomó videót többnyire wrc-ket bambulok mert nekem a rally a kedvencem és éppen viszonyítási alapokat akarok szerezni a belső kamera nézeteket nézegetve de úgy érzem, hogy a kamera nem tudja vissza adni azt ami a valóság.
    Most már tényleg be kéne ülnöm egy WRC-be hogy megnézzem mi a valósá :P

Tényleg érdekel a téma és ne vedd kötözködésnek.
  • Alexease
    - Rude Richard a ficko neve, hozza erdemes menni jo versenyek vannak.
    - Alexease neven, de ez eleg logikus szerintem:) Bar lehet hogy valaki sok nevet hasznal valamiert:))
  • rezsofiz
    Milyen neven játszottok a szervereken?
  • KG21
    akkor én a hamar elvérzők közt lettem volna:) Én olyan szervereken játszom ahol a füvön keresztül folyik a verseny padlógázzal minden kanyarban:PPP
  • Alexease
    Persze. Pro Sim, Full Manual, kormany, FFB, belsonezet stb. Nekem meg igy is arkad egy kicsit:)))
  • KG21
    mindezt pro simben? mert síma módban azért én sem szoktam hibázni (nem is naon lehet:)))
  • Alexease
    Veletlenul;))
    Valami Rude/Prude/Pude Richard a ficko neve, mar ketszer voltam nala, es jo versenyek vannak. 3-4 ember a fix es azok jol is mennek. Tobbszor vegig egymas mogott mentunk, es senki nem hibazott, egymast elozgettuk, de nem lehetett meglogni;) Es korrektek voltak az elozesnel.
    Egyedul a startnal es az elso kanyarban kell vigyazni, amig a egyebb versenyzok le nem szakadnak;))
  • KG21
    hogy találtál ilyen jó szervert, én eddig csak roncsderbyzőkkel akadtam össze
  • Alexease
    Ha mar ugy nezzuk, akkor a 3 koros versenynek sincs sok ertelme:)

De volt egy-ket jo nevu szerver, pl. "NO CHILD, NO LAMMER!" :)
  • Alexease
    Azert ha a veglegesben benne lesznek az igert dolgok - pl. gumikopas - plusz majd a patchben is amit igertek - kormany allitas, tukor, nezelodes -, es ha lesz tobb "normalis" ember egy szerveren, azert jokat lehet majd versenyezgetni. Nascar utan olyan free-nek tunik, de jo korozgetni;)
  • K.András
    12 körös versenynél nem sok értelme van :D
  • Alexease
    Gozom sincs, nem en voltam a szerver:) Semmi ertelme nem volt.
  • K.András
    Pittet minek vettétek bele?Proba teszt gyanánt?
  • K.András
    Akkor ez egy ilyen "halálfutam" volt,aki hibázott egy picikét sok esélye nem volt behozni a hátrányt,ennek is meg van a maga szépsége :)
  • Alexease
    Volt egy 12 koros DTM is Hokiban, 1 kotelezo pittel, de mar az elejen aggodott a fele tarsasag:)))) Persze, az aggodok mar az elso korben kihulottak:)))
  • Alexease
    Harom ;)
  • K.András
    Hány körös versenyeket mentetek?
  • Alexease
    Mentem most egy-ket eleg jo versenyt online! Jo volt. A Host MOD-olta egy kicsit a jatekot, es Formula Ford-dal mentunk folyamatosan, egymasutan a 3 demo palyan:))))

Negyen voltunk fix emberek, versenyenkent 1-5 sec volt a vegen a 1-4 kozott. A tobbi 5-8 ember folyamatosan csereldodott;) De 3-4-en jokat csataztunk:))
  • Breki33
    oké beraktam
    már megy is
  • rezsofiz
  • K.András
    Hja,nem vettem észre,na hát akkor egyszerü a megoldás, rakd be a demo lemezed :PPP
  • Breki33
    amúgy benne van a szövegben :-)
  • Breki33
    a demo P
  • K.András
    Ezt a demo irja vagy leszedted már a full-t(ha van)?Mert demo elvileg ilyet nem irhatna...
  • Breki33
    Felraktam a játékot erre indításnál ezt írja ki

erre mi a megoldás?
  • FREAK
    hmm ezt még nem próbáltam
  • K.András
    Nem,arra gondol, hogy ha PAD-ra rakod akkor jobb lesz az irányitás kormánnyal mintha Wheel-en lenne :)