7285
-
#674 amugy a starforce 3-at mar reg feltortek, regebben is jottek mar ki jatekok ezzel a vedelemmel. -
K.András #673 Akkor is szánalmasnak találom ezt a játékvédelmet,pénzkidobás az egész,azért vegyem meg a védelmet,hogy aztán másnap ugyanugy másolják a prg-met,mintha nem is lenne rajta védelem?:) -
Caponee #672 Végre egy jó hír..Az se baj ha német :P -
#671 a vedelmet nem ok csinaltak, hanem licenszeltek -
#670 Az Nforce-on még nincs semmi honnan veszitek hogy sikerült??? -
K.András #669 "Pedig milyen buszkek voltak az uj StarForce 3-ra:))"
Ez a legnagyobb LOL,amikor nem a játékra büszkék hanem a védelmére,valszeg a védelemmel többet foglalkoztak mint a játékkal,és ez meg is látszik rajta... :))) -
#668 Lehet huzni valahonnan? -
#667 Fel tudtak torni?! WoW! :) Pedig milyen buszkek voltak az uj StarForce 3-ra:)) -
#666 pc-s, a multi is mukodik raadasul -
#665 Hát igen,ha PC-s verzio lenne,valszeg mar fennlenne a warezoldalakon. -
Caponee #664 Esetleg nem valami konzolos verzó? Mert azokon mar kint van pár hete. -
#663 egy nemet siteon lenne fent, de nem szedem le, mert aztmondjak csak dojcsul sprechel -
Des #662 honnanishúzod?:) -
#661 DTM-RACEDRIVER2.mdf 4.6 Giga...nem tul kicsi -
#660 De legyen inkabb "baszott nagy" azt talan nem benazom el:) -
#659 nem, épp horgoltam -
#658 most kötsz? :) -
#657 Az monumentalis akart lenni;))) -
#656 kizárt dolog
egy betű is betű, tessék tanulni! -
#655 hungarise -
#654 milyen nyelven? :) -
#653 sok szep ótó -
#652 Allitolag Kloncd(dvd) mar van belole, de mivel dvd9-es lemez, ezert nemtudod kiirni... -
#651 mi az a molument? :) -
#650 Mar multheten is meg lehett venni;) De ezzel nem sokat erek;)) -
YencY #649 Itt már meg lehet venni: http://www.ebgames.com/ebx/product/242417.asp
30 dolcsi -
#648 Kint a Colin4 ugyan ez az arkategoria (30$) es nalunk meg mindig 11900-ert adjak. Ez a jatek "molumentalisabbnak" tunik, vagy legalabb is nagy a parasztvakitas korulotte, igy elofordulhat, hogy nalunk beprobalkoznak egy nagyobb osszeggel;)) -
#647 Szerintem meg min. 11990.- lesz, de nalunk elkepzelheto a 14990.- is;) -
#646 8 rugót még nekem is megérne, ha odalennék érte -
#645 legrosszabb esetben 9990, legjobb esetben 7990 :P
-
#644 egyelőre csak az EU-ba lépünk be, nem az USA-ba :DDD -
#643 Jovohettel amugy sincs Vam - elvileg - csak a postakoltseg, az meg eleg huzos;))
Ha lenne penzem meg vennem szivesen (persze, a Nascar utan;D). Nekem tetszik;P Kikapcsolodasnak teljesen jo;) Foleg, ha tenyleg lesz patch az igert dolgokkal, es ha ugyanigy tovabb scriptelgetik fusiban, mert akkor mar eleg jol kezelheto lesz. Mar most is jott ki cocokpit tuning progi, mar igy sokkal jobb (mozog a sofor, raz rendese, es hatrebb van a kamera stb.) -
#642 nem hiszem
most épp azt hiszem, nem érdekel a game, de ha nagyon kell, akkor inkább megveszem a barátnőm hitelkártyájával valami olcsó külföldi online boltban, és elküldetem magamnak ajándékba, így nincs vám, és megoldottam az ár töredékéből
de ezt mostanában a Thief3-mal tervezem, más nem izgat :) -
Toya #641 Engem már csak az érdekel, hogy te miképp cselekszel majd, mert neked ugye tetszik a játék.
Kiváncsi leszek kiköhögöd-e érte a 10-12 eFt-ot a boltban :) -
Toya #640 Pedig a megvásárláshoz nem kell egy lottó ötös :) -
K.András #639 Ebben van valami :)
Ha játszik vele akkor vegye meg,én biztos nem fogok játszani vele,max kiprobálom a teljest de aztán ugy is megyek inkább vissza, nyomom a megszokott játékaimat... -
#638 helyesbítek: neked (és sok más embernek) nem elég jó ahhoz, hogy játszon vele, de aki játszik vele, és van rá pénze, az vegye meg, hisz azzal nem védekezhet, hogy szar, mert akkor nem nyomná -
K.András #637 Nem kell lotto,egyszerüen ez a játék nem érdemli meg, hogy megvegyék. -
Caponee #636 Azért csak nem kell egy lottó nyeremény, ahhoz hogy egy softwaret megvegyél. Én már megvenném, ha lehetne itthon kapni. Ki tudja, mikortól lehet? Xboxon megnéztem és nagyon tetszik,de konzol játékom még nincs eredetibe és ezt a hagyományt nem is fogom megszakitani mert csak film nézésre használom a konzolt.Ja meg megnézem azokat a progikat amik elöbb jonnek ki rá mint PC-re. -
#635 Ja ja;) Az elozot is jol levedtek, erre ismet jol raszalltak:)Bar az elozo nem izgatott, mert fostalicska volt, de ezt sajnalnam ha nem tudnek feltorni :))) De nyerhetnek a lotton, az sem rossz;))))