7285
-
K.András #715 Az már szar. -
#714 A torrent progiban is beallithatod a max feltoltesi sebesseget, mondjuk nemerdemes nagyon levenni, mert bittorrentnel az kapja mindig a letoltesi savot aki a legtobbet tolt fel -
K.András #713 Szed le netlimitert,igy töled nem tudnak szedni csak annyival amennyire beállitod(kell átlököm icq-n nem nagy),mondjuk -1 :P
Persze ez geciség,de hát mi nem az ebben az életben?:DDD -
#712 FTP-rol jon 60-70k-val, torrentrol nem tudom jon-e ennyivel. Meg ugy tudom, mikozben huzza az ember, a progi tolja tovabb masnak is, es volt mar aki irta, hogy 3x annyit masolt fel mint le.
De eddig csak 1-2x hasznaltam, vagyis nulla tapasztalat;) De cafoljatok meg nyugodtan, mondjatok azt hogy jon stabilan min. 40k-val, es mar megyek es szedem is;PPPP -
#711 Miert tartana tovabb letolteni torrentrol,mint ftp-rol meg miert masolna tobbet? -
#710 Kepesek lennetek 4.5 gigat letolteni torrenttel?! :) Amig lejon, felmasol vagy 15 gigat:)) Lesz vagy 5 folyamatos nap amig lejon;D -
#709 Nekem valami unrecognized hostot mondd mit kell csinálni? meg ad egy oldalt de nem tudok németül. pls help me:( -
#708 koszzzi -
#707 azcsak adakozasra akar birni, de itt egy masik, en ezt hasznalom:
http://bittornado.com/ -
#706 Bocs offért,egy hozzászolasban valaki irja le legyszi hogy mit kell csinalni ezzel a bittorenttel,leszedtem,és most fizettetni akar velem.nincs valami free verzio?:) -
Caponee #705 Köszi.. -
#704 Allitolag 4.6 giga, felinstallalva nemtom;) -
selwik #703 Mekkora a játék? Csak hogy kb. mennyi helyet kaparjak össze a vinyon:)) -
#702 felraktam ide a torrentet:
http://web.pr.hu/tomper/temp/dtm-racedriver2-by-nighty.mdf.torrent -
Caponee #701 Hol?Mert én a SuprNowan nem talalom.. -
#700 en bittorrenten lattam -
#698 Melyik oldalról huzzátok? Vagy irjatok már valamit hogy hol van fent???? /akár priviben is !!!! / -
#697 Melyik oldalról huzzátok? Vagy irjatok már valamit hogy hol van fent???? /akár priviben is !!!! / -
K.András #696 Igen tényleg,sorry! -
#695 X2 Securomos -
K.András #694 Bin nincsen ott, mégis be lehet mountolni...Söt mdf-et is szal benéztem elöbb. -
#693 biztos újabb verzió, nekem nem volt ott, de *.* nézetben be lehetett tölteni -
K.András #692 X2-ben is ez a védelem volt...
Plusz mindenki azt mondta, hogy nem lehet mountolni és mégis sikerült és müxik is.Szal ennél is fog.Le merem fogadni nemsoká jön egy bwt-s verzio,amit be lehet majd mountolni(mdf-et valoban nem lehetett)... -
#691 nrg nekem ottvan a tamogatott formatumok kozott. -
#690 az nrg-t sem, de mégis be tudod tölteni -
#689 Inditsak RD2 szervert? -
#688 amugy a daemon nem is tamogatja ezt a formatumot -
#687 Ez a starforce vedelem sajatossaga,hogy nem lehet mountolni, ez volt a hitman3-al is -
K.András #686 Be is lehet mountolni..X2-vel ugyanez volt,megszereztem a clone cd-s verziot bemountoltam és ment(de a 3.44-es daemonnal probáld majd!)... -
#685 Melyik oldalról huzzátok? Vagy irjatok már valamit hogy hol van fent???? /akár priviben is !!!! / -
#684 persze, be kell bindelni -
#683 Nem egeszen, igy csak kiirva tudsz vele jatszani es nemmidegyik iro tud CloneCD-t irni asszem. -
K.András #682 Másolásvédelemmel eláttot játékot lemásolni=egyenlö fel van törve,mert le tudtad másolni. -
K.András #681 Tökmindegy, hogy fel van e törve ha le lehet egy az egyben másolni,nem? -
#680 Ez a verzio nincs feltorve, CloneCD-s verzio, tehat az eredi tokeletes masolata. -
Szabyka #679 A demot at lehet valahogy allitani kormanyra ? mert nekem sajna csak bill. megy! -
K.András #678 Ez az irásod üti a #674-ben és a #666-ban leirtakat :) -
#677 hat igazabol csak elertek valamit a vedelemmel, mert mar par napja kiadtak es meg mindig nincs feltorve -
#676 ez mondjuk igaz, ez a módszer rég megbukott
vagy online lehetne megoldani a védelmet (mint a Steam, csak ugye nincs mindenhol net) vagy hardverkulccsal, csak az meg pénz és macera... -