7285
  • Alexease
    - Nascar Heat + Mods + Vintage Trans-Am
    - netKar
    ;)
  • Toya
    Screamer 4x4
    F1C Prototype C MOD
  • FREAK
    túl nagy választék nincs, Nascar Racing, Grand Prix Legends vagy a készülő LFS

illetve személyes kedvencem az STCC2, és ha nem zavar az arcade körítés akkor a Mercedes Benz World Racing
  • [HUN]Crassus
    Faca fizikaval FFB-es kormannyal valami utosre gondoltam....
  • [HUN]Crassus
    Sracok! Melyk autos szimulatort ajanlanatok ????Thx es sorry az Off ert
  • FREAK
    ennek sok oka van, egyik az asszony, aki mellett sajnos egyszerűen nincs energiám komolyan nyomni a nascart

marad a laza szórakozás :)
  • Toya
    Nem is igaz.
    Te éppen fordítva vagy jelenleg.
    Kezdet a Nascarral és a LFS-el és most a TRD2 jön be neked, szóval kifejezetten butulsz ;)
  • FREAK
    mert a modkészítő csapatnak úgymond nincs vesztenivalója, és kizárólag olyan emberek alkotják, akik játszanak is azzal, amit csinálnak

egy nagy cégnél viszont 3 féle ember dolgozik, az üzletember, a programozó és a marketinges, az előző korbácsolja a másodikat, hogy a harmadik utasításai szerint csináljon gyorsan sok játékot - játékos nincs a folyamatban
  • K.András
    Erre irtam #529-ben, hogy nem jo az irány,bár remény van,mert látjuk,egy egy modkészitö csapat olyan szinvonalu modokat képes kiadni,ami mellett sok játék meg cég elbujhatna meg elszégyelhetné magát, de mint az állat!
  • FREAK
    ez tök igaz amúgy, csak a kiadók 99%-a nem így látja
  • Kaszi46

Tracks Open 1.0 [Multiplayer Demo]Tracks Open 1.0 [Multiplayer Demo] 17-04-2004
    It let host to use all 3 tracks available in the multiplayer demo on any serie. Clients doesn't have to install it (if they don't supposed to host too).
    bhmotorsports.com
  • K.András
    Azt nem mondanám, hogy magasabb iq-val rendelkeznek de azt igen,hogy igényesek.Persze ez is csaloka,mert bizony egy egy komolyabb verseny lezuzza az ember agyát,és ha valaki egész nap zuzatta már a munkában stb akkor nem biztos ,hogy képes vagy akar feszült figyelemmel vezetni.Ezzel nem is volna baj,de ha egy szimben bekapcsolná a segitségeket lebutitaná az ellent elég jol el tudna vele szorakázni megeröltetö figyelem nélkül,viszont egy ilyen játékot nem lehet realisztikusabbá tenni akármit is csinálunk.Az szerintem meg biztos,minél többet játszik valaki autos játékkal annél igényesebb lesz,mondhatnám egy idö után nem köti le,hogy ezerrel nekivágodik egy autonak és jajjdejot borultam stb,ezért irtam,egy jo prg-nek az volna a "feladata", hogy a csirkétöl a profiig mindenkit oda tudtjon kötni,és fokozatosan ismerje meg az autokázást az abban rejlö lehetöségeket,nehézségeket.
  • Alexease
    Mikor kijott a demo sokat maszkaltam a hivatalos forumba, es az alalpjan "szokas szerint" ugyan ilyen lesz a vegleges (azert lesz egy-ket fontosabb dolog is ami most nincs, pl. gumikopas). Bar ahogy elneztem az online versenyek koratlagat, a 3-6 kor alatt nem sok gumi kopna, vagyis nincs sok ertelme, esetleg csak akkor ha azt is "arkadositjak" egy kicsit, es "elefantos" radirgumi szeruek lesznek a gumik:)))
  • rezsofiz
    Hat szerintem most meg demo alapjan nem szukseges elitelni a teljest,nem lehet tudni hogy mivel drukkolnak elő,de az is benne van a pakliban hogy par het utan megunjuk,es uninstall...(azert remelem nem erre a sorsra jut majd)mondjuk en meg ma is jatszok mondjuk gp4-el,elo-elo veszegetem,es javitom a koridoket.meg ez a rd2 ott lesz neten is,szal en nem tartom valoszinunek hogy par het utan felaron lehet kapni.mondjuk ha valaki azalapjan vesz folytatasokat hogy milyen volt az 1.resz,akkor nem sok vasarlo lesz. hat vegulis meg kell varni a teljest,es aztan megnezni hogy mit lehet vele kezdeni:)
  • FREAK
    semmiképpen nem az, de ez tudatos a kiadó részéről sajnos...
  • Toya
    Ezzel azt akarod mondani, hogy a NR2003 játékosok magasabb IQ-val rendelkeznek :))))) ?

Amúgy ezt a két topicot összehasonlítani meglehetősen nagy marhaság (már bocs).
    Majd nézzük meg két év múlva lesz-e 30 ember aki folyamatosan fórumozik ebben a topicban ahogy mondjuk a Street Legal játékosok, az F1C rajongók vagy éppen a GPL és Nascar fanatikusok teszik.

Egyszerűen nem időtálló a program és ezt alá kell írni.
    Egyszer kijátszod és többet nem veszed elő. Én az előző részt végig vittem, de soha többet nem tenném fel a gépemre (talán ha fizetnének érte) és ezzel is ez lesz a legnagyobb gond.
    Ezt a programot nem a grafika vagy a fizika adja majd el, hanem az előző részhez hasonlóan a történet és ez nem feltétlenül baj, hiszen olyan emberekkel ismertetik meg az autóverseny programokat akik amúgy kerülik ezt a területet.

Biztosan van egy réteg akit majd megfog a program ahogy téged is megfogott, de ez akkor sem egy "Racing Simulator".
  • FREAK
    azért elég megnézni a 2 játék topikját

NR - cca 30 ember, igaz, ők folyamatosan
    RD - simán a tízszerese, nagy része csak pár hülye kérdéssel, de talán ez az arány elárul valamit a vásárlásról

a Nascar valszeg a Sierra Online miatt fogyott jobban, de nem többen játszottak vele, csak a felhasználók nagyobb része vette meg
  • arty
    1-2 honapra? aki meg is veszi, becsiteli az osszes kocsi osszes palyat es par het alatt halalra unja, mint a legtobb mai jatekot! esetleg neha eloveszi ...

a race driver1 ket het utan felaron volt kaphato! sztem egyertelmuen nem volt nagy kasza nekik ... ezert is ment az igergetes. es megannyi igergetes utan ezt elnezve... inkabb ne legyen 3 :(

neha sirni volta kedvem, ha belegondolok, mit hagytak ki a kodmester sracok :( az elozo resz korongjait 1 hete elajandekoztam, elegem lett h 2-3 havonta felrakom, mert mindig jobbra emlekszem, de elegem lett...

tenlyeg kellene vmi uj szim, mert akkor nem itt sirnek, hanem jatszanek ;) - es en meg aranylag jo helyzetben vagyok, mert a nascar2003+modjait csak par hete fedeztem fel magamnak!
  • FREAK
    na jó, akkor valszeg vettek pár új széket a tárgyalóba :)
  • Toya
    Na, na, na, azért történetesen a Sierra féle Nascar hetekig ott volt a TOP10-ben az USA eladási listákon.
    Ezt ennek a programnak az elődje soha nem produkálta.
  • FREAK
    és a Sierra sem a Nascar Racing bevételeiből újította fel az irodát :)
  • FREAK
    azért ezek nem annyira titkos számok

világszerte párezer ember játszik még GPL-t komolyan, ez szép dolog, de a CMR sorozat és a RD első része milliókat ültetett le, igaz 1-2 hónapra (de ez kurvára mindegy, a lényeg, hogy egy részük megvette, még mielőtt kikerült a Media Marktba 2 rongyért)
  • K.András
    Söt még van olyan része is, hogy vajon ha hasznot is hoz érdemes e belevágni,mert 10-20 ezer dollárért nem biztos, hogy valaki belefeccöl még plusz 3-4 honap munkát vagy akkár többet...
  • K.András
    Az a baj, hogy pontos adatokat nem tudunk tehát ahhoz ,hogy el lehessen dönteni kéne tudni a pontos számokat:
    1.mennyi ember aki szereti a szimeket
    2.mennyivel több munka kéne, hogy szim legyen belöle
    3.ez a két dolog vajon összehozhato e anyagi téren,mivel a több munka több kiadás és ha nem tudni a számokat akkor azt sem, hogy megtérül e , szal csak találgatok filozofálgatok
  • FREAK
    kétlem, hogy pont te nem látod át

ha te lennél egy nemzetközi kiadó vezetője, te is pontosan ezt csinálnád, legfeljebb saját pénzedből indítanál egy szim projectet a hc pilótáknak

de ha épp nem vagy szim rajongó, akkor átolvasod a marketing osztály jelentését, rábólintasz, és lekaszálod a pénzt

a tendencia viszont pozitív, HA lesz RD3, az ütni fog
  • K.András
    Lehet igy van,de szerintem akkor sem jo az irány.Ha jol propagálom, hogy mindenki tud vele játszani a csirkétöl a vérprofiig akkor lehet mind megveszi,azt hogy mennyien vannak a szimesek nem lehet tudni,de biztos elenyészö a számuk a fun racerek mellett...
  • FREAK
    ebben tévedsz, így sokkal több lesz a vevő

itt van a játék egyben, benne van minden szar, és legnehezebb szinten már pont elég nehéz az átlag játékosnak, a legkönnyebb szinten meg már pont jó a 8 éves Pistikének

a hc szim rajongók meg a piac egészét tekintve elenyészően kevesen vannak, senkit nem érdekel a véleményük (legalábbis a CM féle siker-kiadóknál)
  • K.András
    Szerintem ez a játék mindent elsöpörhetett volna ,ha nem igy csinálják.PL megcsinálják szimre egyik kategoriát ugy, hogy le lehessen "butitani" csirke fokozatra is,és utána elkezdik kiadni ingyenesen a különbözö kategoriákat versenysorozatokat.Persze azért nem lehet ráhuzni a vizes lepedöt mert nem hc szim,de ugy több lett volna a vevö több lett volna a pénz...
  • Alexease
    Nekem is az tetszik benne, mint amit Freak irt. Rengeteg auto, palya, versenylehetoseg, es emelett szerintem elvezetesre tudtak megirni a szimulacios reszt. Hasznalhato, tenyleg jo. Persze, nem szimekkel kell osszevetni;))

Es tenyleg palyazhat eddig az ev autos jatekara. A grafikat biztos hogy viszi, es osszesegeben sem valoszinu hogy kijon ebben az evben masik hasonlo.

Nem osszekeverendo az ev szimulatoraval, vagy online versenyjatekaval stb!!!
  • FREAK
    nem attól jó, hanem attól, hogy HA lesz benne csak 5-6 vintage szintű kategória, akkor olyat tesz le az asztalra, amit eddig senki

és mivel eddig nem jött ki nagy szám autós játék, a Nascar meg az EA kezében van, jó eséllyel a topon végezhet év végén a RD2
  • K.András
    Ez az év autos játéka nagyon durva :)))))))))
    Szerintem nem attol jo egy játék mert mindenböl nyujt egy kicsit,bár ez megitélés kérdése.
  • FREAK
    és mégegyszer azt kell mondanom, hogy a Vintage része pro-sim irányítással határozottan kurvajó, ha ehhez hozzátesszük a még nem aktív funkciókat, és egy 50 körös versenyt, le a kalappal, az agyhalott első rész után ilyet produkálni..... congrats, CM!

ha csak a kategóriák egyharmada lesz ilyen szinten korrekt, már meg is van az év autós játéka

(nem tudom, fog-e változni a véglegesben, de az kicsit zavart, hogy a lehullott alkatréstek már csak vizuálisan vannak jelen a pályán... azért az nem lenne rossz, ha egy lökhárítóra ráhajtva kidurranna 2-3 gumi)
  • rezsofiz
    Ja,egyetertek.
  • FREAK
    a nagy lényeg ebben a játékban a sokszínűség

ha csak egy DTM "szim" lenne, hozzá se érnék, csak vintage szinten egy hétvégés fun, de ha azt nézed, hogy lesz benne 15 kategória és 31 bajnokság, külön autókkal, pályákkal, szabályrendszerrel, akkor már igenis megéri játszani vele, még nekünk is, akik nem gerjednek a matchbox fizikára

de azért nem mindennapi élmény egy 68-as Mustang után behuppanni egy Impreza WRC-be, majd körözgetni párat Daytona-ban egy Montecarlo-val :)
  • Alexease
    Az auto viselkedese erosen "oszver" jellegu. "Igazi" fizika nincs benne - lsd. GPL, NR, LFS, netKar, NH - de a szimulaciot mar eleg jol megcsinaltak. Egyszeruen csak "konnyitve" van valahogy - meg Pro Sim-ben is - es light-os a kontroller resze. De erzni hogy "sok mindent" szamolhat - ezt az INI-kben is latni - mert az autotipusok kozott eleg jol erezni a kulonbseget.

Ezt nem igazan lehet leirni, egyszeruen valahogy nem az "igazi" :))))

De ettol fuggetlenul nekem tetszik, valszeg felkoltozik a gepre egy idore;P
  • Alexease
    Online Shop-oknak nem kell hinni. Az elorendelesbol elnek, altalaban minden jatek naluk, mar 1-2 hettel a megjelenes elott "kaphato";)))

Ha az nap irnak ki, amikor megjelent a jatek, senki nem rendelne toluk, mert gyorsabb leugrani a sarokra erte mint kivarni az 1-2 napot;)
  • K.András
    "De mi a helyzet az autó viselkedésével ?"

Ha nem lehet részletesen beállitani akkor sok jot nem lehet várni a mozgástol sem,bár tény ettöl még mozoghatna jol...
  • Caponee
    Ok igazad van hiányzik néhány cucc még az autóból hogy szimulátornak mondjuk.. De mi a helyzet az autó viselkedésével ?Mondható kicsit is valóságosnak? Persze most a Toca-rol beszélek :)
  • KG21
    nem xbox-ra véletlenül?
  • djcom
    Eb games 16-át írt!
    És már a "new reales-ek"között van