7285
  • K.András
    Meglátjuk mi lesz belöle :)
  • Alexease
    Szerintem azert eleg az autobeallitas ami benne van. Az "atlagnak" keszul, azoknak valszeg ez is sok, es az alappal fognak menni.

Az auto-script-jeiben sok egyebet is "szamo" - camber, caster, lengescsill. stb. - amit a progiban nem lehet allitani, de mivel nem egy HC sim, jo ez igy:))

A lenyeges dolgokat azert lehet allitani: automagassag (elol-hatul), "rugozas" (elol-hatul), anti-roll (elol-hatul), fekeroelosztas, valtoattetel, "gumitipus", spoiler (elol-hatul). Persze, nem mindegyiket minden autonal, de az valahol meg logikus is;)

Es azert meg "erezni" is a valtoztatasokat, vegig tesztelgettem oket:)))

De a veglegesben lesz meg gumikopas is, es meg egy-ket "valami";) De igeret mar van az elso patchben visszapillantora, jobbra-balra nezesre, normalis kormanykalibraciora.

Vagyis azert egy "komolyabb" fun-race-re jo lesz:))))
  • K.András
    Szerintem tul jo sem lesz,nagyon elnagyoltak a beállitási lehetöségek,ezt miért nem lehet 2004-ben normálisra megcsinálni(?),természetesen lehet attol jo a fizika mert elnagyolt beállitási lehgetöségek vannak,de illett volna jobbra megcsinálni... Az az aston martin lemászik szinte a képernyöröl,ebböl egy nagyon nagyon jo prg is lehetett volna,igy meg majd besoroljákaz átlag közé...
  • Alexease
    Azert annyira nem lesz szar szerintem:))
    Erezni es latni is hogy tenyleg ujrairtak a fizikai reszet. Most mar tenyleg nem Colin/TRD1 gombostu szarsag. Elvileg most mar normalisabbat szamol, a felfuggesztestol nezi rendesen. Persze, nem Nascar-hoz, GPL-hez kell hasonlitani, mert azert ez megis csak "jateknak", tomeges eladasra keszul(-t):)

De eltekintve a gyanus, alapban beallitott minimalis segitsegektol (ABS, ASR), az idetlen kormanyzasi megoldastol, az ocsmany belsonezettol azert szerintem nagyon jol hasznalhato lesz, az autok, palyak miatt olyan atlag szinten:)))
  • KG21
    rallyzni is lehet majd mondjuk képzelem milyen fizika lesz ahhoz is
  • K.András
    Ott vannak a képek a szeren,ilyenkor sajnálja az ember, hogy szar lesz a fizika,nincsenek rendes beállitások stb...
  • [HUN]FaTaL
    ebbe rally? lol. minek? arra ott a colin 4 (ha már cm termékeket nézzük)
  • Jhamma
    Halo!
    Csinalt mar valakinek olyat a game, hogy a palyatoltes kozben megfagy?
    DX9b, zsir Nvidia driver a gepen, minden mas game frankon megy..:(
  • b-type
    ezek nagyon jó képek...jó lesz egynek ez a játék.
  • Alexease
    Megjelent egy uj trailer, a HSW-rol letoltheto. Ezek ilyen kicsik, a filmbol vagdalodztam:))))
  • Alexease
  • Alexease
  • Alexease
  • Dunpeal
    Aprilis 13 (US)
  • Szabyka
    Thx :)
  • arty
    ize, nem rally trophy, rally masters :)
  • arty
    Ami fura, h a kollegaknak a SportsCarGT nem jott be :( sem a midtown madness(2). Azt hittem ezek jok lesznek multiban ...

Rally Trophy sem er, az is regi! ;) De isten!
  • arty
    - DTR1 sztem nem uti meg az elvezetes jatek szintjet sem, az az iranyitas siralmas, DTR2 meg nincs ;) de ezt majd kiproba ...
    - SNS - ezmiez?
    - Rally Trophy - melohelyen minden nap jatszunk par palyat, legutobb tegnap toltunk egy full championshipet , masfel ora volt :D opelkadett rulz :) - viszont 2001es :PP ujabbat mondj!
    - F1C - errol azt hallottam borzalmas a netkod.. vagy lanon lehet par AI val menni ? (4 human+4 AI ?)

Orok fajdalmam, h a tough trucksban sem volt multi :((((
  • K.András
    Ez lofing,mármint mennyiségben.Meg modokat nehogy hozzászámoljuk már :D
  • Alexease
    Nem HC simek, de eleg jok, haloval stb.: DTR sorozat, SNS, Raly Trophy es azert az F1C es modjait is be lehet allitani konnyure. ;)
  • arty
    www.hsw.hu ;)

Alex: de azert vannak az "autos jatekok" kozt is kulonbsegek... nekem pl a corvette is nagyon fajt. A ford racing2 vel ellentetben (ami nekem NAGYON bejott) vegre volt multiplayer, de az iranyitast meg elcsesztek, de baromira... :( pedig amugy rendben volt.

Ami jatek veletlenul jo autos, ott nincs multiplayer :( avagy:

"Soroljon fel az elmult 3 evben keszult, halozaton jatszhato, jo grafikaval rendelkezo, jo iranyitasu(nem hc szim) autos jatekot PC platformra!"

LFS nemer! ;)
  • Alexease
    Szerintem a forumon kivul, esetleg probalj rendszeresen latogatni egy jatek hiroldalt is, igy megkonnyited a dolgod. www.jatekok.hu, www.gamestar.hu, www.pcdome.hu. www.hcgamer.hu, www.hardwired.hu stb.:))

Amugy van demo, mar vagy 2 hete...
  • [HUN]FaTaL
    van, hivatalos lapról (www.codemasters.com) le tudod szedni
  • Szabyka
    Demo van már ?
  • [HUN]FaTaL
    köszi
  • Alexease
    Aprilis 23.
  • [HUN]FaTaL
    Mikor jön ki?
  • KG21
    éljen, éljen:)
  • Alexease
    A Codies foruman tortent lazadasok kezdik elerni a celjukat:)) Ott nem hivatalosan "megigertek" a pathben a visszapillantot es a kormany linearity-t. Ezekbol a visszapillantot ma hivatalosan is megerositettek:))

Bar ez sokat nem segit a jatekon, de azert ez is valami;))
  • Toya
    Én tudnék neked kávézás közben más jobb elfoglaltságot is ;)
  • Alexease
    Biztos! A Colin4-hez penzert van. Bar, ahoz mar szereztem kod-generatort:)))
  • Alexease
    Ezert szoktam emlegetni, hogy ez "mindenkinek" program. Mondhatjuk ugy is, hogy 100%-ig senkinek (vagy csak keveseknek) jo. Csak kompromisszumokkal lehet hasznalni.

Nekem a sok auto, palya, verseny tetszik (majd) benne. Nem egy szimulator, de azert eleg jol osszeraktak, idetlennek nem idetlen. Az autok kozott is nagyon jol erezni a kulonbseget, amik eleg jellemzoek is.

A lenyeg a lenyeg, ha megjelenik, KV-zas kozben, ezzel fogok korozgetni:)))))
  • KG21
    nem hinném, hogy a jól bevált módszereiken változtatnának. Majd lesz crack ahhoz is.
  • Toya
    Azért arra kiváncsi leszek, hogy itt is pénzért árulják-e majd a cheat kódokat mint az előző résznél.
    Az volt a pofátlanság csúcspontja.
  • KG21
    hát valszeg nem rajtam szedik meg majd magukat:)
  • Toya
    Ez a Codinak sovány vigasz :)
  • KG21
    nekem pont jó
  • Toya
    Alex ezt a játékot mint az előzőt is a történet adja majd el és a sok pálya és autó.
    Összességében elmondható, hogy te(mi) rétegünknek túl arcade, a NFS-hez más hasonló művek törzsközönségének pedig túlságosan szimulátor.
  • Alexease
    Nekem tetszik, szerintem jo:) De mint "autos jatek" es nem mint szimulator!! Nagy kulonbseg. Autosjatekok koze sorolom pl. a NFS, a DTR osszes reszet, a Merci, Corvette, Jeep, Ford Racing-eket stb. Es azok kozott szerintem jol ossze van rakva. Egy hatalmas hibaja van, a marketing. Es ezzel szivatjak magukat, mert egy kicsit is szimulatorosabb jatekos, aki csak is a marketingben beharangozott minoseget varna el, az azonnal hulladeknak tekinti. Es jogosan.
  • Alexease
    De en szemely szerint, szivesen megvennem, de csak a kinti fizetes/ar/ertek aranyban, vagyis foruntban kb. 2000-ert. Viszonyitas keppen, ha lenne penzem, a NR-ert szivesen adnek 8000-at.