7285
-
darkman #755 Egy letölthetőséget nekem is dobhatna valaki!!!!
Bittorente és egyéb p2p nem megy!
Köszi -
#754 na tomper.itt vagy? -
#753 mer lol vagy olvass vissza már -
#752 Nekem mér nem tölti a gamet???? -
#751 1 ember/1account -
#750 hey nekem kelett elöbb :D -
#749 nekem is jöhet:p -
#748 na átküldöd? -
#747 nekem kéne pls privibe -
#746 ha valaki nagyon le akarja tolteni kolcson tudom adni neki az accomat, en mar ugyis elertem a limitet -
Caponee #745 Nekem se megy mert user limit van azthiszem 2000 és már nem tudtam regisztralni mert betelt. -
#744 nektek jön ez a bittirrentes link mert nekem nem vmi oldalt ír hogy menjek oda regisztáljak és akkor fog csak menni de nem lehet regizni -
#743 Akkor lehet 2 CD. :) -
#742 No nO.:) -
#741 Sajnos a "kritikajaban" a karier mod beallitasai, lehetosegei a lenyeges resz, az meg sajnos nagyon ugy nez ki hogy ilyen, mert mar tobb helyen olvastam, es sok helyen panaszkodtak miatta;( -
Skyline #740 Hm..:)
Akkor talán még reménykedem hogy az illető csak mindenáron lehúzó kritikát akart és nincs anyira elárkádosítva... -
#739 Remelem muxik, lehuzza valami "illetekes is", es hamarosan fent lesz valami (konnyebben, kenyelmesebben, gyorsabban stb.) elerheto helyen is ;P -
#738 OK! THX! -
#737 kozben kiderult,hogy multi language -
#736 De meg nem is toltom. Amig nincs egy normalis FTP es nem lesz biztos hogy rendesen mukodik, adddig pihentetem. Lent van egy Torrent link, de azt nem szeretem, es az a Nemet DTM RD kiadas (ami nem gond, kiveve, ha csak a nemet nyelv van benne, amitol falra maszok;D). -
#735 Nincs meg. A tesztet nem en irtam, ideztem olyantol, aki megvette (sokan meg vettek kint, ott egyszerubb, olcsob, megtehetik;l) -
Skyline #734 Neked már lennvan amúgy?
Mer szépszép jójó a teszt de eddig nforceon nemírták ki hogy netredobták volna... -
#733 1 DVD ;) -
#732 2 cd lehet? -
#731 RD2 SF3mas ? nem az uj securom ezis ?
mind1, pár hét akkoris mig törik, még szerencse h nem sikerült jól a cucc, nem kell nyáladdzani :D -
#730 banán™ rulez :) -
#729 csak ez az 1 torrent fájl van mert nekem egy torrent progi sem akarja tölteni?????
Valaki tudja az oldal cimeét ahonnan a torrentet szedetétek le? -
#728 En is eleg jol megbaratkoztam az iranyitasaval, annyira azert nem lenne rossz, es hogy ki jott egy-ket cocokpit script, igy mar sokkal jobban hasznalhato, vezetheto. Nem egy szim, de elautokanek (-tam) volna vele a sok es valtozatpos auto es palya miatt.
De igy, hogy csak ugy lehet unlockolni az autokat, palyakat hogy vegig kell nyomni a kariert, raadasul teljesen elarkadositva, az egy kicsit lehangolo:( Raadasul, itt is csal az AI - allitolag - vagyis annak ellenere hogy talicska, rohadt nehez es bosszanto tud lenni;(
Legalabb akkor mar csak PC-re engedelyeztek volna a teljes sessiont es a setupokat, a konzolosok meg tologassak a szarjukat a bananjukkal;/ -
Skyline #727 Nebaaaaxxx...
Ennyire azért még az első rész sem volt elárkádosítva...És szar a törésmodell is amit annyira hangoztattak hogy hudejó lesz???
Ez baz rendesn szánalmas akkor:((((
Pedig demo alapján szimunak nemis de időtöltésnek elment. -
K.András #726 Számitottam rá,ezt vártam kb a teljestöl... -
#725 Egy tesztelo velemenye a jatekrol (BHMS):
"I’m pretty sure now after several hours half way into the game, testing all cars in pro-sim after unlocking them one by one. RD2 is utter GARBAGE and it’s definitely not more a sim then RD1! Pro-sim handles like oily sausages on a soaped bathtub. No really, the only decent arcade racing you get in RD2 seems to be the vintage and Mustang challenge. Forget pro-sim! Papys Nascar Racing 2003 handles much easier with full realism and no driving aids! I don’t feel the need to explain myself so I just finish this post with some hilarious RD2 facts.
RD2 career mode:
No setting up cars
No testing
No qualifying
No happy hour
No tyre wear
Unrealistic damage
Nothing wears out or takes damage unless you collide. It’s also possible to smash into a wall in over 100km/h and keep going.
Just the fact that you are expected to win a race in just 2 laps is hilarious. You don’t even get a chance to qualify. Now imagine the insane stunts you need to pull off to get into first place. Bashing threw traffic that normally would black flag and ban you for the rest of the season, if not your career.
The Ultimate Racing Simulator.. false marketing suddenly got a whole new meaning. Big mistake buying this one."
Sajnos a karier mod tenyleg ilyen, abszolut elb*sztak, kihagytak belole minden lehetseges nehezitest, gagyi az egesz ugy ahogy van. Szo szerint, teljesen arkadositva van, egy fostalicska az egesz:(
Azert nevetseges, hogy "VersenySzimulatornak" hivjak, es a versenyek elott ki sem lehet probalni az auto, sem a palyat, nem lehet allitani semmit, nincs idomero stb:)) Nagyon komoly, gatulalok!
-
#724 1 DVD -
selwik #723 4,5 giga? Ez komoly? Az 7cd, vagy dupla dvd. Elég durva lenne -
#722 amugy nekem most eppen 55k-val jon ami nem rossz ahoz kepest,hogy csak adsl-esekhez vagyok csatlakozva es nincs seeder (akinek megvan az egesz cucc) -
#721 na és melyikről??:)
szedném már én is nagyon:) -
#720 Grebber a forum mumus;))) -
K.András #719 Mert megint nem olvasol csak nézel ki a... ;)
#702..., -
#718 Ez most PC-s verzió amiről beszéltek mert én nem találom sehol???? -
#717 Jo legyen, feltoltes nem izgat. De akor kellene egy letoltesi sebesseg (normalis 512/128 netre ;D). -
#716 Nem szar, hanem logkus :)