20179
-
REAL_CIÁN #1134 Arról már ne is beszéljünk, hogy a PS2 képes menet közben a DVD-ről tölteni, így max csak texturáknál játszik be a kis memória. Nem véletlenül van az a 48 Giga/sec sávszélesség. -
#1133 jólvanmár, akkor is be van határolva, nem kell itt a konzol kampány -
REAL_CIÁN #1132 "Valszeg, a konzolok a maguk 32-64 megajukkal behataroljak a lehetosegeket"
Már megint ez a butaság a konzolokkal... érdekes, hogy a WRC3-ban sokkal kidolgozottabbak, változatosabbak és hosszabbak a pályák, mindezt 10X akkora látótáv mellet, mint a RBR-ban. Ott nem voltak behatárolva?
Egyszerüen lusták voltak jobban kidolgozni a pályákat, ebbe bele kell törődni. -
#1131 hát igen, egy 3x ilyen hosszú pálya lenne az igazi ...ha jól emlékszem ez a Chirdonhead a RC2000-ben is benne volt, meg is nézném ott milyen de beszart a RC2000 CD-m :(((.... -
#1130 Na ez a video mar meggyozobb volt:PP Egyreszt az auto mozgasban is "kijott" nehany kellemes dolog, a hangokat is jobban halottam, es a palya is mar valtozatosabb volt. Bar latszik, hogy viszonylag keves "epitoelembol" gazdalkoznak a palyan, de az jo minosegunek, kidolgozattabbnak tunik;) Valszeg, a konzolok a maguk 32-64 megajukkal behataroljak a lehetosegeket:)))) -
#1129 pár új videó, ha valakit még érdekel :)...ez a chirdonhead jó pálya, tetszik...itten -
#1128 Szokas szerint ugyan olyan kicsi, gany kornyezeti texturak mint eddig:))))) De ha jol lattam, most a visszajatszasban a melyseg elesseg lesz az uj feature:)) Ami azert nem semmi, mert eddig csak a PS2 tudta nyomni hardware-bol:) Bar, attol nem lesz jobb a jatek, mert verseny kozben (a lenyegi resznel) meg nincs:)) -
#1127 ITT van néhány új pc-s screenshot a colin 2005-ből, haha...hol van ez a RBR-hez képest??? -
#1126 Nem azt irtam, hogy JO lesz, vagy nekem nagyon tetszik, csak azt hogy "nem lesz gond":)) Es azokat meg valszeg kepek utan irtam:))
De a grafikaval, hangulattal most sem lesz gond, csak amit irtam, hogy viszonyitas keppen, egy "nagy" ceg mennyire mast csinal:) -
#1125 jó lesz ez azért, sztem lesz olyan élvezetes összességében mint a rally trophy... -
dav #1124 Visszaolvastam, és a 617-ben találtam ezt: "A grafikava, palyavezetessel, hangulattal, hangokkal stb. nem lesz gond."
No ehhez képest mára tényleg gyökeresen megváltozott a véleményedet :) Persze ez már két hónapja volt, azóta sokminden kiderült, csak nekem még rémlett ez a mondat. De egyáltalán nem akarok kötözködni, csak szomorú vagyok, hogy valószínűleg ez a korábban ígéretesnek tűnő projekt sem váltja be a hozzá fűzött reményeket. -
#1123 FFB efektbol, kormanykezelesbol ket fajta van amit jonak lehet nevezni, de abbol igazandibol egy ami tenyleg jo, korrekt es hasznalhato:))
Az elso amikor csak kamu efektek vannak, ossze-vissza raz, rangat, csorog-zorog-csattog, es elore meghatarozott dolgokat kreal az automozgashoz viszonyitva. Ez "latvanyos" de egyszeru es gagyi megolodas:))) Ez a tipus az, amire a "konzolosok" azt mondjak hogy nagyonjo, meg a lokharitonezetre hogy belsonezet:))) Persze, tisztelet a kivetelnek.
A masodik ami talan nem annyira "latvanyos" de korrekt. Az az amelyiket a felfuggesztesbol szamolja kozvetlenul, vagyis korrektul erezni hogy mikor mit csinal az auto:) De ehez "rendes" fizika kell:)) Ebben bizok, valszeg ilyen van:))) -
#1122 - Az RBR-t eddig nem nagyon dicsertem, mert regebben csak nehany szep render kepett lathattunk belole, az alapjan meg nem igazan lehet. Egyedul a fizikaban/szimulacioban remenykedtem, mert igergettek:)
Amiota kijott nehany film es a konzolos jatek, es amiket azokbol lattam, hallottam az alapjan a "korites" gyengenek tunik. De mint irtam, ha jo lesz a fizika/szimulacio/iranyitas akkor annyira nem izgat.
- A Colin4-el mint "jatek-design-al" kapcsolatban nem volt eddig sem komolyabb problemam, azt mar a sajat topic-jaban is irtam tobbszor, hogy jo lenne az, ha ugy mozogna az auto ahogy kellene.:))
De mint ezt is irtam, az RBR-rol csak "reszleges" velemenyem volt/van mert nem sok mindent lattam belole (1-2 film, meg amit "meseltek, irtak rola".:)) Ami hirtelen kevesnek tunt, az a viszonylag egyhangu palya (bar jo nyomvonal-vezetessel), semmi komolyabb valtozatossag, latvany, kulonbozo utviszonyok stb. A visszajatszasok is elegge egyhanguak voltak, semmi extra, bar az annyira nem izgat:))
De mint irtam, ez most csak 1-2 film alapjan, vagyis lehet hogy abszolut mas lesz a jatek:)))) -
REAL_CIÁN #1121 "ha PC-re az kormány FF-et jól megcsinálják"
Az már konzolon (legalább is PS2-n) jó, azzal PC-n sem lesz baj... -
#1120 mert arra kezték el anno 3 éve a fejlesztést, a konzol csak később élvezett elsőbbséget a zsé miatt...
...amúgy ha PC-re az kormány FF-et jól megcsinálják, akkor már jó lesz..."szárazság" ide vagy oda... -
REAL_CIÁN #1119 Az egész játékra rá lehet mondani, hogy nagyon száraz. Semmi plusz nincs benne, ami egy kicsit is feldobná. Szimulátornak nem eléggé szim, ami ezt a nagy szárazságot indokolná, szóval lehet hogy itt-ott még csiszolnak a PC-s megjelenésen, de nagy változást ne várjatok. Ha a konzolos verziót ennyire félszívvel csinálták, miért ölnének bele sokkal több munkát a PC-sbe? -
#1118 szerintem arra gondolt hoyg a colinban ugye van pénz egy kezdő emberkének egy hangulatos játékot létrehozni..
de szerintem az rbr is az lesz -
dav #1117 Alex, én nem értelek... beteg vagy, vagy mi? :) Mostanában nagyon megváltoztattad a véleményedet, és pont azokat a dolgokat fikázod a játékban, amiket eddig dicsértél (leszámítva a belső nézetet). Most viccelsz, és csak nekem nem esik le a poén, vagy mi van? Például amikor a colin4 hangulatát dicséred az rbr-rel szemben, ott nem látok szmájlikat. Pedig eddig azt mondtad, hogy a hangulattal biztos nem lesz baj. Most akkor hogyan van ez? -
#1116 de legalább a nézők/fényképezők egy része mozog :DD... -
#1115 nekem az ilyen dolgok abszolúte nem hiányoznak :D...és gondolom neked is "csak" a visszajátszásnál hiányoznak ezek (vagy ha chrash-elsz :) ) -
Chaos Mad #1114 persze hamár realitásrol van szo és szimulátorrol! -
Chaos Mad #1113 hát a rövidséggel nekem is vannak bajaim, nem tetszik, ez nem valosághü. de akkor is tiszta izék a pályák. semmi mozgás, legalább a fü meg a fák mozoghatnának! meg ha mondjuk rájuk mész lelapulhatnának. -
#1112 én meg azt mondom, hogy az eddigi videók alapján a legélethűbb pályák, csak sajnos rövidek...nagyon :((( -
#1111 és sztem a csúszkálás sem tűnik túlzásnak, az argentín rally közvetítésében is jóval előbb fékeznek mint azt mi észrevennénk, nem beszélve arról, hogy ott a belső kamera még be is van kicsit zoomolva... -
Chaos Mad #1110 grara = grafra
bakker irni sem tok má :) -
Chaos Mad #1109 kb mintha pár honapja ugyanerröl kamatyoltam volna! a pályákrol, hogy hogy néznek ki, és itt nem a grara gondolok, hanem hogy semmi hangulat nincs, semmi... -
#1108 "grafika, hangok, palyavezetes, efektek stb. nagyon ott van a toppon"
Ezt nem mondod komolyan??? Milyen játékra gondolsz? a colin 15. részére? vagy mi?? A fenti példák közül az egyik szarabb mint a másik...komolyan nem értelek :(...és ráadásul a belső nézet a colinban is gagyi függetlenül attól, hogy ott a bal oldalon van...és ráadásul ritka ronda...
...hangulat meg a rally trophy-ban volt, meg a RC 2000-ben, nem a colinban (az első részt kivéve)...pfff -
#1107 hát jah!
van még idejük munkálkodni!
nyomassák cska ezerrel. -
#1106 felolem csuszhatna a jatek meg fel evet, csak legyen jo (foleg vezetesi elmenyre).
Csak most direkt ezert, mentem nehany karikat a Colin4-el, es azert azonnal latszik hogy teljesen mas kategoria:) A Codies "nagy" ceg, regi tapasztalatokkal, eleg korrekt (grafikai, hang) engine-nel. A hangulat, grafika, hangok, palyavezetes, efektek stb. nagyon ott van a toppon, csak hat a lenyeg, az automozgasa, vezetese nagyon szar (bar, azert talan hangulatosnak nevezhato:DDD).
Ahoz kepest a RBR elegge "naturalnak" tunik:) Bar abban latszik, hogy sokkal korrektebb az auto fizika (mint mozgas, mint altalanos), max a beallitasokkal lehet komolyabb problema a multiplatform miatt (na es persze, a vegtelenul gagyi belsonezettel):)))
Ha a PC-s megjelenesig helyre tudjak pofozni a szimulaciot, belekerul egy normalis cockpit es dinamikus pilota, akkor meg jo is lehet, ha a palyak nem is valtoznak (mivel, azok biztos hogy nem is fognak:DDDD)
Persze, ez nem szemelyes tapasztalat, mert nincs jatekgepem amin tesztelhettem volna, csak a itt es egyebb forumokban olvasottak alapjan irtam:)) -
#1105 hát mondassz valamit -
#1104 Az a nem jo, hogy az elozetes tapasztalatok alapjan szegenyesek, hangulatnelkuliek a palyak, es itt is tulzasba vittek a csuszkalast:(( -
#1103 hmmm az nemjó -
#1102 talan augusztus vege szeptember eleje. Vagy csak a vegleges utan:P -
#1101 mikor jön a demo? -
#1100 a wrc3-at (és az előzőeket) én is sajnálom, hogy nem tolhatom, hidd el (mint csak PC-s)... -
REAL_CIÁN #1099 Ne értsétek félre, jó a játék, de tipikus példája annak, hogy még egy kis munkával sokkal jobb is lehetett volna. És hosszabb... -
REAL_CIÁN #1098 Na jó, a Rally school tényleg klassz, kár hogy egy óra alatt megvan. -
REAL_CIÁN #1097 A végén Super Specialt akartam írni természetesen. -
REAL_CIÁN #1096 Sajnos van negatívum még elég, pár apróság:
Ha lecsúszok az útról egy kicsit, olyan a kód, hogy szinte alig megy az autó, ha még lejtős is az oldala, akkor már fel sem megy, még ott sem, ahol én egy tükörradiál gumis Ladával is simán felmennék. -1 pont
Ugyanígy, ha egy kicsit lecsúszok, nem sokat, és ott véletlenül pont nézők állnak, akkor önkényesen elveszi az irányítást a gép és beadja a "visszaborítás animációt" ami rengeteg idővesztés, még akkor is, ha a valóságban simán tovább tudnék menni. -1 pont.
Hiányzik a hangulat a játékból. A remek vezethetőségen és a részletes beállításokon kivül semmi nincs. A pályák az országokon belül tökegyformák, semmi változatosság, messzire semmit sem látni, a színek is fakók. A szim fanokat ez kevésbé fogja érdekelni, de azért több hangulatot csempészhettek volna bele.
Aki játszott a WRC3-al tudja miről beszélek. Vegyük Monte Carlot. Elindulunk egy tiszta aszfalton, majd ahogy mászunk fel a hegyre egyre több a hófolt, a végén már tiszta hó az út. Felérünk a csúcsra és elénktárul egy fantasztikus látvány, ellátni a másik hegyig, látni ahogy kanyarog az út végig. Na ezt hívom én hangulatnak.
Vagy a Special pályák. Nyugodtan betehették volna a RBR-ba is, nagyot dobott volna rajta. -
#1095 ez az 1 dolog tetszett a V-Rally 3 -ban is...