20179
-
#1334 De remelem tevedek, es holnap kitolnak valaszkent egy demot:))))) -
#1333 Nem valoszinu:) Lehet hogy igy elobb lesz demo, max nem hetekkel a megjelenes utan, hanem csak 1-2 hettel.;) -
#1332 nem is tudom mit értesz render engin -en :(... -
#1331 yeah men...politics...fuckin' politics ---Platoon
...de ilyenkor meg reménykedem hogy a warthog válaszként pár napon belül kidobja az RBR demót...:DDD -
#1330 Filmeket is monitoron nezek (nincs TV-m :D), nincs semmi bajom vele:)) Ha mar olyat renderelne egy jatek, elegedett lennek vele:)))))))))))))) -
#1329 Azert leszedem, letesztelem:)))) Egy hetet kibirok mar azzal is, utana ugy is DEL:))))) Ha kiszedtek az idetlen kormanyrangatast, akkor megyek azert vele egy-ket karikat;) -
#1328 tv-n lehet jo, de monitoron nem -
#1327 Ha TV-t nezni jo, akkor jateknak is:PPPPP Nem a felbontas a lemyeg, hanem a szinek, fenyek, frame, render stb.:)) -
#1326 pc felepitesnek ez kedvez konzol felepitesnek meg az -
#1325 ahogy olvasom nem vmi fényes a colin5 demo ^.^ -
#1324 800x600? brr -
#1323 "adtol" - LOL!!!!!!!:))) -
#1322 Mind ket dolgot a penz iranyitja:)))
- Nincs RBR Demo, mert igy esetleg tobbet adhatnak el belole, mert nagy a varakozas, mindenki be van indulva ra. Igy ha esetleg meg sem lenne annyira jo mint az emberek kepzelik, nem bukjak el azokat, akik a demo utan esetleg nem vennek meg (ez magyarorszagra a megjelenesi ido es a penzhiany miatt nem ervenyes:DDD).
- A Codies sem hulye:)) Bar hogy is all a Colin5, ha most meg tudjak nezni az emberek a demot, ami valszeg tele van ismet "hangulat fokozo" elemekkel - efektek, toresek, render-, kamera trukkok stb., - talan "visszatartanak" nehany embert adtol, hogy azonnal rohanjanak RBR-t venni, igy megvarjak, latjak az elso "negativ" kritikakat - az mindig van es lesz, es altalaban az ember mindig azt latja eloszor - es talan a Colin5-re szavaznak majd:) Foleg, ha a Codies ugyes, es ahogy a RBR-bol megerkeznek az elso kritikak, hianyossagok, probaljak azokat bemutatni a Colin5-bol filmeken, kepeken keresztul, hogy: ott van es jobb meg szebb:))))))
Marketing... -
#1321 A konzolos jatekoknal sokat szamit a render engine, ami nagyon sokat dob a kinezeten, meg ha kevesebb is a poligon vagy kisebb a textura. Azert ott a realtime tukrozodes, csillogas, fenyek, arnyekok, elelmosas, motionblur, fust, kod, por, melyseg elesseg szamitas nagyon sokat szamit.
PC-n altalaban baszott nagy modeleket hasznalnak, irtozat meretu texturakat (ami bazi nagy, de sokszor tul szines, otlettelen, muanyag stb.), es "kezdetleges rendert". A mai napig nincs onarnyek, altalaban kamu tukrozodesek vannak, egyszerubb vetett arnyekok stb.
Ha PC-n felismernek, hogy eleg a 800x600 elsimitasokkal, kissebb texturak de rengeteg es foto szeru, igenyes, kevesebb poligonbol allo, valtozatosabb objektumok, stb., sokkal latvanyosabb dolgokat lehetne elocsalni ezekbol az atomeromuvekbol. -
#1320 ezt is megértük...a colin2005 demo hamarabb kijött mint az RBRdemo ... grrrr -
#1319 hat ja osszehasonlitva a 2 kepet valoban erosen jobb a a wrc4 modellje, de ha olyan lesz, mint a grazsos kepen akkor nem lesz gond :) -
#1318 félre ne értsétek, tetszik nekem az RBR-ben is a Subaru, csak lehetne kicsit jobb is...meg hát számomre úgyis a belső nézet a fontosabb, meg a szimuláció, ami tudom hogy jó lesz...
...már nagyon várom... -
#1317 a fényezés miatt "élethűbb" itt (bár látszik hogy "kevés" a poligon):
...és azért csillognak élőben is:
-
#1316 nem is a fényezés a lényeg, hanem hogy sokkal részletesebb, és több poligonból áll...kerestem még képet, de nem találtam a wrc4-ből (subarut)...de a többi autó is nagyon faján néz ki benne...sztem a hivatalos licensz is "tehet róla" :)...
...amúgy az RBR-ből is láttam egy képet amikor a subaru a garázsban áll, és ott sokkal jobban néz ki sztem... -
#1315 sztem csak fenyezesben kulonbozik, az meg kicsit el van tulozva sose csillog-villog igy egy rally auto -
#1314 PC-re miért nem lehet így megcsinálni egy Subarut?
-
#1313 "Az SCi Entertainment Group bejelentette, hogy elkészüt új játékuk a Richard Burns Rally, melyet szeptember 3-án adnak majd ki Angliában, Németországban és Franciaországban, a többi régióban kicsit késni fog a program. Ez a rally végre teljes szimuláció lesz, a fizikai modellezés igazodik minden autó egyedi vonásaihoz, az irányítás és az autó viselkezése teljesen autentikus lesz az eredetihez. A pályaszerkesztésnél ügyeltek a részletekre, gödrök, kövek, pocsolyák tarkítják a pályát és ez figyelembe is van véve a tapadás számításakor. A törésmodellnél is a realizmusra törekedtek a készítők, nem tettek engedményeket az arcade játékstílus felé. A gépi ellenfelek saját személyiséggel rendelkeznek majd, mindig ennek megfelelően reagálnak a helyzetekre. További érdekesség, hogy komoly baleseteknél helikopteres mentés érkezik." PcDome
-
#1312 gold
megjelenes szeptember 3-an -
ToMy_ #1311 Wohoo, hetvegen a Motors TV-n (ez egy angolfrancia brumm-brumm-wrooomm tematikus csati) volt RBR PS2-verzio bemutato. Nagyon sarkanyos volt, kicsit mentek belso-nezetbol is, egesz jo volt. Majdnem mint a TOCA2, csak nem olyan fekete folt az egesz, hanem normalishoz kozelito kidolgozottsagu, igaz, muszerek meg kormanykerek nelkul, meg elegge kozepen ulve...
Amugy a torest is demonstralta a csigazabalo, bezugott 80-al az arokba, aztan az bal oldali ajto elrepult a buzaba... :)
Szal egesz jo lesz, csak jojjon mar... -
#1310 köszkösz... -
#1309 GameGuru -
#1308 ez honnan van? igaz? nyamm-nyamm -
#1307 SCi Entertainment Group sent out a press release announcing that its PC version of rally sim, Richard Burns Rally, has today gone gold and will be released in UK, Germany and France on September 3rd, with other territories to follow shortly after. -
#1306 a picsába hogy még mindíg nincs demo, grrrr!!!!...
...valaki dobjon már meg egy preview beta-val -
#1305 Egy ilyen betatesztre én is szívesen elmennék:) -
#1304 Richard Burns Rally Preview -
#1303 egy betatesztről screenshot ^.^ -
#1302 a fanatizmus megvan, a gyakorlás meglesz :D... -
#1301 képek: itt
subaru: itt -
#1300 Vagány a videnyó... -
#1299 honnan lehet leszedni az F1 2002 höz a Subarut? -
#1298 -
#1297 Isten ez a jatek (x-boxra)! Minel tobbet jatszom vele, annal jobban elvezem. Sajnos sok magazinban lehuztak (Official Xbox Magazine-ban 6.9-ast kapott a 10-bol, mondvan: "Extremely hard to get into; unforgiving gameplay and difficult handling. Only for hardcore fans". Szoval, aki fikazza, az szerintem csak azert teszi, mert bena hozza :))
Sok-sok gyakorlas kell es rally fanatizmus. Aki nem ijed meg a kihivastol es nem adja fel az elejen, az imadni fogja. Egesz normalis bal1-et keszitettek a PC-s verziohoz.
(Amugy tobb fele nehezsegi szint van, es amikor realisticen jatszom, mintha a gravitacio is mashogy lenne beallitva, mert ilyenkor egy-egy dobbanto, vagy kisebb koccanas utan akkorakat pordul az autom, hogy mar szinte a testemen erzem a virtualis pilotam fajdalmait :)) Nagyon allat!) -
#1296 jó kamerabeállítás...és ez?
-
#1295 ja, az eurorally...ezt csak a jó fizika mentheti meg :))