20179
-
#974 Amint megjelenik a jatek (itthon, boltban, x-boxra) rogton megveszem, es kiprobalom kormannyal. Aztan leirom majd a tapasztalatokat, mert kontrollerrel szimulator jellegu jatekot nem nagyon lehet iranyitani, igy emiatt nem teljesen ertkelheto sok-sok konzolos elmenybeszamoloja. -
REAL_CIÁN #973 Na már írni se tudok, scool=school. -
REAL_CIÁN #972 Én még nem nyilatkozom, eddig csak egy demot próbáltam, ott a egy scool pályán lehettem menni, az jó volt, de semmi beállítási lehetőség meg ilyesmi. -
#971 mindenesetre nekem a videók alapján nagyon tetszik, nem szeretem pl azt mint a colin sorozatba hogy tiszta olyan mintha jégpályán menne.... meg semmi sulya nincs a verdának.... -
#970 sajnos ez a baj a konzolokkal hogy korlátozott ... nem szidom a konzolt mert volt ps1-em mekkora isteni kis masina volt :) de időben áttértem pc-re -
#969 senki nem mondta hogy a fizika jobb lesz pc-n. a videók nem rosszak.... az xbox verziót szidja mindenki legalább is itthon. ps2-es verzió jobb lett a bh motorsporton olvasottak szerint... pc-st meg nem tudja még senki.... majd meglátjuk... lehet hogy szutyok lesz de lehet hogy nem.... ott az xpand rally full arcade-nak indult aztán a bétateszt után gondolkoztak a srácok... lehet hogy az xpand full sim lesz... ki tudja -
REAL_CIÁN #968 Igen, valamiért az Xboxos verzióban olyan bugok vannak, ami a PS2-esben nincs. Beleesés a semmibe, pörgés a levegőben a végtelenségig, hibás ütközés-érzékelés, ilyesmik...
Különben mindenben megegyezik a kettő. -
#967 alap -
REAL_CIÁN #966 Elképesztő, hogy milyen naívak egyesek, "pc-n a fizika jobb lesz", "pc-n majd lesznek hosszabb pályák", satöbbi. Egy lófüttyöt, maximum betesznek egy használhatóbb belső nézetet, aztán annyi! Nem fogják a pc kedvéért újraírni a fizikát és hosszabb pályákat sem fognak kreálni, ezt senki sem gondolhatja komolyan. Vagy ha igen és valaki mégis komolyan gondolja, az mondjon egy olyan játékot, amiben más volt a fizika és a pályák, mint konzolon. Modok nem érnek! -
#965 2 nap és 6 óra és 14 perc -
Caponee #964 De azért meg kapar az a WRX is. -
#963 a WRX nem ugyanaz mint a WRC.... hasonló de még így is nagy a különbség. de felesleges itt vitázni majd kiderül ha megjelenik ^.^ -
Caponee #962 Csak, mert akinek konzolja van azért még ember, és ha mond egy véleményt nem kéne mindjárt félre rakni meg nem elhinni. Amit az előbb írtam nem azért tettem, hogy vagánykodjak, hanem hogy igen is van némi elképzelésem, hogyan mennek ezek az autók és látom, hogyan viselkedik egy, un rally Simulator. -
#961 tedd hozzá hogy az xboxos richard burns rally-nak ^.^ -
#960 nekem meg egy S8 4.2 quattro -
#959 hűűűű de jó nekeeeeeeed -
Caponee #958 Te vezettél már rally autót?Az öcsémnek van egy Subaru Impreza WRX van nekem egy BMW 530 D.És azt mondom hogy szar az iranyitasa a Richard Burns Rally-nak. -
#957 na re all^.^ leszedtem a videót. csávó mekkora alma a visszafordítókat így nem kihasználni. alapból kanyar előtt vissza 2 parketta most olyan embertől kellene video aki tud is vezetni -
#956 ja a bhmotorsporton van... -
#955 új videó a játékból, ezuttal aszfalt rally nehézségeivel...a srác írja is, hogy még nagyon béna az aszfalton, a damage-t is levette...de látszik, hogy az irányítással semmi gond, csak meg kell szokni, hogy ez nem a colin sorozat utóbbi része...
...persze a sok konzolos óbégat mert elsőre nem tud úgy végigmenni egy pályán mint a colinban...ezek még egy igazi rallyautóra is azt mondanák, hogy szar az irámyítása -
#954 "megváltozna az irányítás" ... úgy értem a véleményük... -
#953 jah ezek az irányítást a driver3-al hasonlítják össze..."irányíthatatlan"...persze kontrollerrel meg colin 2 höz szokva biztos az...lefogadom, ha több időt adnának neki és megtanulnák vezetni, akkor megváltozna az irányítás...van is 1-2 ember aki azt mondja, fasza az irányítás...hát akkor mégiscsak lehet menni vele... -
#952 lehet hogy az Xbox verzió tényleg ilyen bugos?? Emlékszem arra a ps2-es demó videóra, amikor a csávó egy gyakorló szakaszt nyom végig, és utána van replay is bumper nézetből, ott látszik, hogy az irányítás frankó, lehet csak meg kell tanulni...amúgy se adok a konzolosok véleményére így látatlanban... -
#951 Az xbox365.hu OLDALÁN mindenki fikazza a jatekot, aki kiprobalta. Eleg lehangolokat irnak, pedig en is ugy varom (vartam), mint a messiast :). Nem baj, amig en se probaltam a boromon, addig ugyse hiszem el, hogy szar. Ha megis az, azert adok majd meg 1 eselyt a kesobb jovo PC-s verzionak... -
#950 csak a konzolok goldak...a pc-s verzió vmikor szeptember elején jelenik meg, a pc demó áll. 4 hét múlva jön... -
#949 persze, a végén még kiderül, hogy jobb mint a colin :))...milyen autós játékokkal szoktál játszani??? -
djcom #948 Most akkor mi gold?
A PC-s vagy csak a szutyok consol? -
Caponee #947 A remény hal meg utoljára. -
#946 jó de az xbox lecsuszot 6.4-re viszont a ps2 még mindig 8.2 -
#945 Erre azért ne nagyon építs, 6 szavazat után az X-es változat is 9 környékén volt, amit meg is kapott mind2 jóformán aznap, a megjelenés örömére... -
#944 Igen -
#943 sztem itt már csak a ps2-es és pc-s verzioval kellene foglalkozni... a 930-as hozzászólásomban benne van hogy az xbox 6.4-et kapott a ps2-es meg 8.2-őt mind2 verzio ugyanakkor jelent meg tehát akkor az xbox és a ps2-es verzio is más ezek szerint az xboxos verzio egy szutyok. de én még mindig azt mondom majd ha a pc-s a kezem között lesz és megnézem saját kezüleg akkor elválik hogy valójában mien részemről a videók nagyon tetszenek... -
#942 xbox verzioról beszélsz? -
#941 Részben igazad van, de nem ez a fő baj vele. Az kontrolleres irányítás valóban pocsék lett, viszont ez még a lazán elnézhető hibák kategórába sorolható, DE...
1. hasznavehetetlen bughalmaz, a kipottyanás a semmibe az itt mindennapos eset, és akkor a nemlétező-de-kipördítő-valamik, és a lufiként pattogó útakadályok felett nagyvonalúan elnéztünk.
2. képtelen bármiféle információt közvetíteni arról, hogy éppen mi is történik az autóval, sem hangban, sem látványban, sem az irányításban, semmiben. A készítőknek érdemes lett volna sok időt eltölteni régi játékok tesztelésével, hogy kicsit ráérezzenek arra, hogy is kéne megmondani a játékosnak, hogy a gumi épp készül elfogyni, stb., mert ezt a fotelben ülve csak úgy magától nem fogja tudni a szerencsétlen, és itt kb. az a helyzet van, hogy ülsz egy fára lógatott dobozban, húzzák alattad az aszfaltcsíkot, és ha nem jó ütemben nyomsz meg valamit, az neked nem jó :) Még a legujabb colin csodák is képesek a maguk vicces módján, hogy elhitessék az agyammal, hogy "haladok valahova", nos hát ez nem.
Ha ez ebben a formában készül megjelenni PC-re az nem sok jót ígér, mert ez perpill legalább olyan mesze van a simtől mint az arcadetől, tehát épp nemjó senkinek. -
#940 aki jól vágja az angolt benézhetne bhmotorsporton az rbr topikba hátha talál vmi érdekességet ^^ -
#939 Persze, a Colin mar a videokban is gagyi volt, de azert lattam egy-ket reszt ami jo lett volna, ha nem tudnam hogy milyen:))
A "kozep fordulasra" irtam hogy csak gyanus es csak a video alapjan. Ez semmit nem jelent, csak hogy gyanus:))))) -
#938 én a colin videókban egyből láttam hogy gagyi lesz, és az is volt...ezekből a videókból csak jót látni, ilyen még nem volt...még a rally trophy sem...
ezzel a közép elfordulással nem értek egyet, sztem nem jól láttad...remélem nem arra gondolsz, amikor hátsó külső nézetből megy a csávó, mert akkor tényleg olyan, de csak a fix kameranézet miatt... -
#937 Persze, jobban megnezve ez is elegge csanus, hasonloan mint a "tobbi" mert kanyarodasnal - kormany elforsitasnal - ez is szinte felfuggesztes mozgas, kaszni doles, oldaltartas nelkul kepes fordulni, de foleg elfordulni a kozepenel:((
Ahogy elneztem a videoban, itt is azert megmaradt, hogy ha nagyobb sebessegnel elfodul a kormany/kerek, akkor szinte azonnal el kezd korbe-fordulni az auto, es nem igazan kezdi maga ala gyurni, tolni az elsokerekeket:((
Persze, ez csak igy 1-2 video utan:)) -
#936 En is olvastam itt-ott negativ velemenyeket a jatekrol (konzolosok), de az nem biztos hogy "beszamithato". Konzolon elsosorban a "jatekelmeny" szamit, vagyis joy-jal, kontrolerrel konyeden, eredmenyesen iranyitani barmilyen tobb szaz lovas autot. Ott a legtobb ilyen, vagyis azokhoz kepest lehet hogy furcsa, hogy "ossze-vissza csuszkal, meg kiporog" :))
Persze, ettol meg lehet tenyleg rossz, mert a videok alapjan azert nehez megitelni rendesen. Azert a Colin-bol is lehetett osszevagni latvanyos jeleneteket:))) -
#935 na visszakerestem régebben a bhmotorsporton megjelent egy video a ps2-es demobol 23 mega csávó 3 és fél percet ment és egyszer sem csúszott ki törte össze az autót szépen úton tudta tartani a verdát...