- Az RBR-t eddig nem nagyon dicsertem, mert regebben csak nehany szep render kepett lathattunk belole, az alapjan meg nem igazan lehet. Egyedul a fizikaban/szimulacioban remenykedtem, mert igergettek:)
Amiota kijott nehany film es a konzolos jatek, es amiket azokbol lattam, hallottam az alapjan a "korites" gyengenek tunik. De mint irtam, ha jo lesz a fizika/szimulacio/iranyitas akkor annyira nem izgat.
- A Colin4-el mint "jatek-design-al" kapcsolatban nem volt eddig sem komolyabb problemam, azt mar a sajat topic-jaban is irtam tobbszor, hogy jo lenne az, ha ugy mozogna az auto ahogy kellene.:))
De mint ezt is irtam, az RBR-rol csak "reszleges" velemenyem volt/van mert nem sok mindent lattam belole (1-2 film, meg amit "meseltek, irtak rola".:)) Ami hirtelen kevesnek tunt, az a viszonylag egyhangu palya (bar jo nyomvonal-vezetessel), semmi komolyabb valtozatossag, latvany, kulonbozo utviszonyok stb. A visszajatszasok is elegge egyhanguak voltak, semmi extra, bar az annyira nem izgat:))
De mint irtam, ez most csak 1-2 film alapjan, vagyis lehet hogy abszolut mas lesz a jatek:))))