20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JuanG
    kösz az infot, sejtettem...:DDD
  • JuanG
    kösz a linkeket, király vagy!!!
  • Marcell
    Amikor meg ugy volt, hogy a jatek augusztusban jelenik meg, julius kozepere igertek a demot. Most, hogy szept. 4 lett a megjelenesi datum, logikusan szamolva, olyan augusztus 10 korul erkezHET a demo.

Kivancsi vagyok a PC-s verziora is, de szerintem lenyegi kulonbseg nem lesz. (SZVSZ nem is kell! :) Max 1 uj kameranezet.
  • robotnyk
    [megkönnyebbül]
  • Nyers
    Nos, az a UKRally múvi istenkirály! Bennem is hasonló érzések kavarogtak, mint Marcellban, ugyanis más fórumokon úgy lehurrogtak, hogy ígéretesnek neveztem, merthogy Box-on irányíthatatlan és szar. Nos az alattam lévő vélemény és a múvi is tükrözi, igen jó kis játékról van (lesz) szó! Pc Demo mikorra várható?
  • Marcell
    Elmentem a boltba es nem tudtam eldonteni megvegyem-e a RBR-t (x-boxra). Korabban mar irtam itt, hogy nagyon regota varom ezt a gamat, es amikor megjelent, mindenki lefikazta. Felhivtam az angol baratomat, hatha o segit a dontesben. Mondta, hogy egy hete tolja (o is kormannyal) es ez lett a kedvenc jateka. Mivel jol ismer engem, mondta, hogy nyugodtan megvehetem, en is imadni fogom.
    Rogton meg is vettem, es azt kell mondjam egyaltalan nem bantam meg! Baromi elvezetes es rohadt nehez :))
    Gamepaddal meg nem probaltam ki (csak kormannyal), de szerintem nem is fogom :) A lenyeg, hogy a tobbiek lehet azert fikaztak, mert controllerrel szar vezetni.
    Eddig csak a rally schoolon vagyok tul (ugy 2 orat jatszottam eddig, hogy mindent perfecten teljesitsek), de imadom!
    A grafikaval semmi bajom, idonkent nagyon szep, maskor csak siman szep. (Bokrok koze nem nagyon mentem, de igazabol nem erdekelne, ha az arokbol pixelesen neznenek ki a fak. Menet kozben minden klassz!)
    Az elethuseg kozel sem maximalis, de kb. ilyesmit vartam.
    Laggal eddig en nem talalkoztam, de allitolag csak akkor van egy kis lag, ha az ut szeli arokban landolsz.

(Ja es ahogy eddig sem tettem, mostantol tovabb erosodott bennem, hogy "sose adj a tomeg velemenyere".)
  • Eisenhower
    lol a uk rally-s muviba leáll a verda tök király^.^
  • Eisenhower
    és ide
    is elnéznék a helyetekben new muviért^.^
  • Eisenhower
    new muvi uk rally
  • JuanG
    - bár az tényleg nem lenne rossz, hogy lan-on vagy neten keresztül úgy nyomni, hogy míg az egyik megy a pályán, a másik nézi hogy megy (kameraváltások, ilyesmik...), aztán fordítva...ez sirályság lenne :D

- vagy ghostcar módban, mint a colin 1-ben

- test test ellen meg nincs értelme...az a rallycross...
  • JuanG
    dodzsemezni akarsz? :DDD
  • JiM001
    Rettenetesen várom a gámát, de amit a SG-on olvastam, igencsak elkeserített:

A pályákat 5 módban próbálhatjuk ki:

Forest Rally School: Az erdei autós iskola Wales fái között zajlik, itt tanulhatjuk meg az alapokat. Erről láthattunk is bemutató videót.
    Quick Rally: Kedvünkre választhatjuk ki a legszimpatikusabb autót és szakaszt, de az óra is lehet az ellenfelünk.
    Rally Season: Háromféle nehézségi fokban lehet szezont kezdeni, ami Amerikától Japánig tart.
    Richard Burns Challenge Mode: Ebben a módban egyenesen Burns ellen játszunk majd.
    Hot Seat: 8 játékos játszhat egymás ellen egy gépen, a hagyományos hot seat módban, egymás után.

Ez röhelyes mód, de hol a multiplayer? Se neten se hálóban???? Ha ezt képesek kihagyni, csesszék meg...
  • Eisenhower
    mgvan melyik lesz a kedvenc csapatom^.^-->> ppa racing
    régi subaru roxx^^
  • Alexease
    Ezek az eredeti autofestesek, csapatok meg nevek sosem erdekeltek, nem attol megy jol egy autos jatek:) Persze, az osszkep sokkal jobb, de hiaba is lenne extra liszensz ha az egesz egy rakas fostalicska (van erre is jo vagy inkabb rossz pelda:DD). Ha modifikalhato lesz a jatek (bar lehet hogy a konzolos alapok miatt valszeg nem annyira egyszeru) akkor ugy is megoldjak:))
  • JuanG
    hát igen, kicsit lehangolóak ezek a fiktív csapatok, de ez legyen a legkevesebb :)))...úgyis készülnek majd rendes skinek lelkes játékosok által...
  • Nyers
    A BHM-en új hír a RB Rallyról! /Virtuális csapatok/
  • JuanG
    de mégis, nem tudnál pár bokrot, fát berakni az ut mentén?? nem baj ha nincs ütközésmodell, csak a látvány miatt jó lenne :))))...
  • JuanG
    sztem összességében min. olyan jó lesz mint a rally trophy...
  • JuanG
    igen, a végcél tényleg a csúszás nélküli kanyarvétel lenne, mert úgy lehet a leggyorsabban menni, lásd ASI szombathelyen...de pl. Szabó Gergő meg keresztbe szeret/tud menni, ez a stílusa...sztem az RB Rally-ban is lehet majd így is úgy is menni, ki hogy szereti/tanulja meg...

A PC verzióban igéretek szerint bal oldali fejmozgást szimuláló nézet lesz, de remélem nem spirálják túl, vagy ki lehet kapcsolni...amúgy látszik a videóban, rázkódik a verda, és királyok a belső hangok sztem...
  • Alexease
    Itt van egy kissebb bemutato, sim-es embertol: http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=1871248&postcount=1
  • Eisenhower
    jh. de mondtam hogy vmi régi verzio mert a bal oldali cockpit sehol sincs^^ de hogy nehezebb mint a colin persze mert colin árkád száksz^^
  • Alexease
    Majd kiderul:)
    De mondjuk a: "billentyuvel 50 folott nem lehet bevenni egy kanyart sem" es a jatek fizikai, szimulacios korrektsege nem fugg ossze teljesen, mert ha barmelyik jatekban nullara allitom a tapast, akkor semmivel sem lehet be venni semmilyen kanyart:))))

A lenyeg, hogy hogyan, vagy hogyan s miert nem veszi be a kanyart:)))))
  • Eisenhower
    bár tegyük hozzá ő inkább fps-ekkel tolja ^.^ és lehet azért nem tudja a kanyart bevenni^^
  • Eisenhower
    egyik ismerősnek megvan pc-n a preview verzio de még a kezdetleges mert még a bal oldali cockpit nézet nincs benne. de azt irta hogy

nehezebb mint a colin

billentyuvel 50 folott nem lehet bevenni egy kanyart sem

kormany nelkul meg se szabad probalni
  • Eisenhower
    reggelt all^^
  • Alexease
    Az a bajom az osszes ilyen "szimulacioval", hogy ha nem fizikan alapszik nagyon nehez normalisan megcsinalni. Mindig van egy auto-kozeppont vagy sulypont, es ha elforditjuk a kormanyt, kanyarodunk az auto "akorul" fordul el", s ugy mintha a hatsokerekeknek nem vagy alig lenne oldaltartasa. Raadasul minden kanyarvetel elott mielott elindulna az auto valamelyik iranyba, elotte mindenfelekeppen a kaszninak kell radolnie arra az oldalra, mert amig a kaszni nem fekszik fel, minek kanyarodjon az auto, ha van hova mozogjon a suly:)))

Es ami meg ezt bonyolitja, hogy kanyarodasnal a mozgasi energiak "elore tolodnak", vagyis a kanyarodassal ellentetes oldalra az elsokerek fele, szinte a "forgatonyomatek" az elso gumik tapadasi pontjanal van, vagyis az elfordulasi kozeppont arra a helyre tolodik el:)) Persze, ez nagyon leegyszerusitve, mert pl. az autosulypontja nem valtozik, es meg ott van egy tonna egyebb dolog is:PPPPPP

A lenyeg, hogy egy auto - foleg terepen - sosem fog egy teljes kormanymozdulatra azonnal elfordulni - korbe:)) - hanem vagy magaala gyuri az elsokereket es tolja, vagy legalabb 60-80%-al az elllentetes oldalra az eleje fele fog sodrodni:))))))))

Na ez jo volt:)) Sorry!!

Persze, most nem azt mondom hogy ez sem jo (RBR) de igy a filmek utan valahogy meg sem az "igazi":PP Persze, azert latvanyosan jobb mint az eddig megjelentek (valszeg kivetel a Rally Trophy:D)

• Alexease
    THX! Megneztem, ez mar sokkal jobb volt:)) A belsonezet valoban szar, leszamitva a kozep poziciot raadasul teljesen statikus is;(( Bar ezt - allitolag - javitjak. Meg tenyleg erdekesen csuszkalt az auto. Valszeg meg mindig abban a tevhitben vannak, hogy ha "Rally" akkor csusztatas, farolas stb.:)) Pedig az ugyanolyan technikai sport mint a tobbi, es a vegcel a csuszas nelkuli kanyarvetel lenne.:))

Pl. tavaly nyaron kint voltam a Budapest Rallyn, es ott az egyik szakaszon ahol dongolt, dimbes-dombos fold ut volt, a tetejen homokkal, a WRC-k ugy vettek a 2 90 fokos "sikant" mintha huznak oket:))) Persze, azert "betettek a segget" az autonak, de amikor el kezdet fordulni nem fordult el az auto a "kozeptengelye" korul:))
    Persze, a Lada-k masok voltak, az a legjobb:)))))) Azt mar 30 meterrel elorebb el kezdtek faroltatni;PPPPPPPPPP
  • GSiZSolti
    Miéer nem hackelteted meg az XBOX-ot, és utána már occcsó a játék ....
    ( 8 ropi a hackelés )
  • dashed_
    hmm kedvet kaptam egy kis rally trophy hoz :)
  • dashed_
    ha erdekel :

RBR_falstone_APU.avi

huzd bele vmi letoltesvezerlobe es passnak adjal meg vmi kamu mailt.. kulonben nem enged fel a szerverre..
  • dashed_
    haat a vid alapjan eleg arcade-os beutesu szntem..amikor a belsokameranezetbol mutatjak es beveszi az a szinte teljes visszafordito jobb kanyart... na azt az eletbe szntem igy senki nem csinalja meg..de ettol fuggetlenul jonak tunik csak azt a belsonezetet toljak el balra..
  • Caponee
    Nehogy meg vedd!! Inkább várd ki mi lesz a pc-s verzióval. Hátha gatyába rázzák a progit.De ha nagyon kell elküldöm neked ,ha megtalálom a szemétkosaramba.
  • Alexease
    - A filmet csak nem toltottem le, mert elotte reklamot nyom, es azoktol borsozik a hatam. Meg veletlenul sem szeretnek beszivni valami ferget:))
    - A TRally egyeni fejlesztes, semmi koze az Insane-hez. Bar az alapkoncepcio - fizika es heightmap-pos domborzat hasonlo. De a fejlesztese sajnos all, csak egy hirtelen felindulas volt. Beleturni nem tudok, mert az objektumozo es utkozesi resze teljesen hianyzik:)) Meg amugy sem nagyon:)))))
  • Torry
    Használj Bittorent-et és töltsd le!

Vagy Xbox-ra nincsen tört játék?
  • Marcell
    Na most nem tudom eldonteni megvegyem-e a jatekot (x-boxra) 16.000Ft-ert, vagy ne. Az xbox365.hu-n mindenki, egytol-egyik fikazza a jatekot. Ezeket olvastam ott:
    -SZAGGAT
    -60-nal sem lehet bevenni a betonon egy kanyart, mert elszallsz
    -mindenhol csuszik az auto, mintha jegen mennel
    -szornyu lassu (rossz a sebessegerzet)
    -grafikai bakik (pl. az auto az ut ala sullyed)
    -csal a gep az idoeredmenyekkel
    -nem mukodik rendesen a kezi valtas (2x, 3x meg kell nyomni a gombot, hogy levaltson)

Ennek ellenere en nagyon nagy rally buzi vagyok, vagy egy eve varom ezt a progit, szeretem a kihivast es a minnel nehezebb/elethubb jatekokat + kormannyal kuldenem. Ja es a grafika se erdekel tulsagosan, csak viselkedjen frankon a verda. :))

Nehez eldonteni mi tevo legyek, nem egy olcso 'szerencsejatek'...
  • Caponee
    "bar ugy viselkedik mint egy 200 kilos muanyag darab,"

Ezt szereted benne? Meg azt hogy egy WRC 60km/h sebességgel enyhe kanyarban megcsúszik a száraz aszfalton?
  • alma2
    hat egyelore kontrollellel. de pont a colin 4 volt az egyik elso xboxos jatek amit kiprobaltam.vagyis total ismeretlen eszkoz volt elottem meg a kontrollel. de hat egyszeruen nem volt kihivas.azota vegignyomtam jo par fps-t kontrollel, de tenyleg nagyon finoman kell banni rajta a kis joystickkel, ha az uton akarsz maradni.kormannyal ez biztos jobb. a colinre viszont nem minden esetben mondhato el.pl betonon nem.
  • JuanG
    amatőr, külső nézetes vezetés nehézségei :DD
  • JuanG
    újabb múvi ITT
  • JuanG
    köszi, én sejtettem (tudtam :D) hogy erről van szó...Kérdés: Xbox-os verziót nyomtad? Kormánnyal vagy kontrollerrel???