20179
-
#1254 ezeket már láttad? Ajánlom az usa onboard videót:
kvako
vagy itt a chirdonhead incar-t (a legjobb :D):
no-grip -
#1253 meg normalis belsonezetet sem:) -
#1252 a videókban láttam jópárat gödrökből...sziklákat, köveket már nem annyira, bár sztem azok az út mellett vannak/lesznek... -
Chaos Mad #1251 meg sziklákat, köveket :( -
Chaos Mad #1250 még mindig nem látok gödröket az utakon :( -
#1249 nem a legszebb a grafika, de "élethű"...bár ez még ugyanaz a verzió lehet, amiről régebben is hallottunk (több hónapja)... -
#1248 Az elso adag. -
balint08 #1247 jóvanna csak siettem
nem kell levenni a fejem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Lacika 79 #1246 Sztem qrvára nem nehéz egy hozzászólást visszaolvasni, ugye?! -
balint08 #1245 hi
már van demoja a játéknak???? -
#1244 ez azt is jelenti sztem hogy demo nem lesz egyhamar... -
#1243 a bhmotors kapott egy preview DVD-t a játékból, nemsokára közölnek képeket, és esetleg videókat eme korai PC verzióból...gondolom ebben még az "új" cockpit nézet nem lesz benne...
info: bhmotors -
#1242 Egyeee valamit...:)) -
#1241 kezdek most már nagyon éhes lenni :D... -
#1240 Pixel sóder majd a műszerfalra feltett pohárban lesz :) -
Lacika 79 #1239 nekem nem jön be az xpand valahogy -
#1238 a bhmotors-ról letölthető egy RBR vs. XpandR videó...hát mit mondjak, az Xpand engem a vrally-ra emlékeztet... -
#1237 kicsit bugos a kocsi, de azért rendben van... -
#1236 igen, install után még kell buherálni 1 órácskát, mindent faszán belőni, kilőni ezt-azt, stb...aztán készíteni egy image-t a c-ről, és legközelebb az újrainstall+beállítás 5 perc... -
#1235 -
Lacika 79 #1234 Persze. De szerintem nem kell kétségbe esni. Egy dolog van, ami számomra örök rejtély marad, hogy sok embernek jobb gépe van, mint nekem, és mégis panaszkodnak, hogy szaggat a game, meg kilép, meg stb. Pl. Colin4. Szerintem ha venné mindenki a fáradtságot, és nem csak fellökné a gépre az oprencert, oszt had menjen, akkor talán zökkenőmentesebben tudnának futni a játékok. Csak 1-2 órát kéne rászánni, és nem lenne enyi sírás-rívás. -
#1233 ez kb. olyan mint annak idején a miscrosoft rallysport challenge gépigénye...csak annak a grafikája volt ütős, ebben meg a fizika/modellezés -
#1232 egy újabb video kvako jóvoltából: egy japán pálya (ami akár egy magyar pálya is lehetne :D) belső nézetből...kvako -
Lacika 79 #1231 Ez annyira nem is gáz. A proci kivételével bele is férek a dologba. :-)
De azért a 2200+ XP-m is elviszi valahogy a game-t szerintem. Doom3 1024*768-ban High-on nem szagatt, szal elvagyok. :-) -
#1230 hát igen...a pixel shading nem tudom hol lesz benne...talán az új cockpit nézetben :DDD??? -
REAL_CIÁN #1229 "Ajánlott gépigény
2.6GHZ Processzor
512MB Ram
128MB Videókártya, ami az NVIDIA Geforce FX5600 vagy ATI Radeon 9800 teljesítményéhez hasonló"
Akkor ez tényleg más lesz, mint a konzolos verzió, a PC-sben a Doom3 helyszínein kell versenyezni. -
#1228 Azt hittem ott szarok be! -
#1227 "RBR gépigény
[2004. augusztus 05. @ 13:02 - Berkenye]
Előkerült a Richard Burns Rally hivatalos gépigénye, ami nem is jön rosszul, hisz elvileg nemsoká demó is érkezik. Hát... mondhatjuk úgy is, hogy elég éhes lesz... Nézzétek meg a képeket és döntsétek el, ezek most mennyire viccelnek? :D (Thanks Ace576)
Minimális gépigény
1.6GHZ Processzor
256MB Ram
64MB Videókártya Pixel Shading támogatással
3.10GB Merevlemez kapacitás
DirectX kompatibilis hangkártya
Ajánlott gépigény
2.6GHZ Processzor
512MB Ram
128MB Videókártya, ami az NVIDIA Geforce FX5600 vagy ATI Radeon 9800 teljesítményéhez hasonló
3.10GB Merevlemez kapacitás
Windows 2000/XP
EAX Advanced HD kompatibilis hangkártya
Logitech® MOMO® Racing Force Feedback Kormány
"
info: Gamestar -
Seeker666 #1226 köszi -
#1225 reméljük szeptemberben PC-re...konzolra már kijött... -
Seeker666 #1224 Hi!
mikor jelenik meg? -
#1223 3 általam még nem látott videó: kvako...van egy "hosszabb" USA stage belülről (kvako02) és kívülről is (kvako03)...nem rossz, bár a videó minősége nem túl jó :(... -
#1222 :((( -
#1221 Valszeg csak a teljes megjelenese utan adnak majd demot:(( Nagyon konzolos az alap, rengeteg panasz erkezett PC-s reszrol, nem biztos hogy megeri kockasztatni:) -
#1220 JaJ bazzz :((((
a lényeget észre se vettem :((( -
#1219 ott van alatta hogy mégse lesz demó a PCGamerben:((( -
#1218 elkéstél :D... -
#1217 Mi? holnapután?? -
Richard Burns Rally Demo Soon [02-08-2004 | JZ | Comments (15) ]
As someone who subscribes to PC-Gamer, I was quite interested to read on the "Next Month" page at the rear, the following: DEMO's: Richard Burns Rally. There are quite a few other Reviews / Features / Demo's - but one I sincerely hope they don't drop is the RBR demo... The release date is August 5th in the UK... if you subscribe, you could get that a couple of days earlier.
UPDATE 03/08: According to SCi the next issue of PC Gamer will NOT contain the RBR Demo.
-
#1215 jaja...de mondom én a 1210-es hsz-ommal már kibékülnék :DDD
...amúgy most olvastam, hogy nem lesz a PCgamerben mégse RBR demó...grrrrrrrrrrr