20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Eisenhower
    Eisen koma kérésére feltöltöttem néhány képek a hamarosan megjelenő Richard Burns Rallyból. Aki a 4 gombbal irányítható rally programokhoz szokott, azt komoly pofáraesés fogja érni, hiszen ez nem acrade, hanem kőkemény rallyszimulátor, a legkomolyabb fajtából. Kötelező a saját érdekedben a rally iskolát kijárni, és nem utolsósorban beszerezni legalább egy FF-es Logitech kormányt (minimum).
  • Eisenhower
    ez
  • JuanG
    milyen belső nézet?
  • Eisenhower
    viszont hááááát a belső nézet kicsit elszomorít engem....
  • Eisenhower
    juan G sztem egy fél órán belül megkaparod magad
  • JuanG
    sajnos nem új, de kösz az infót :)...az a rohadt DEMO jönne már...
  • Toya
    Akit érdekel itt talál néhány új (legalábbis nekem új) videót :)
  • JuanG
    szeptember eleje PC-re...konzolra már kijött...
  • Eisenhower
    meglepetés?
  • Tom3 #1165
    megjelenés?
  • JuanG
    nem is rossz :DDD
  • JuanG
    nem, csak trackball-al :DDD
  • Bucser
    HÜLYE!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
  • Eisenhower
    an végre van kép a ^.^cockpit nézetről
  • Tom3 #1160
    A Richard Burns Rally mikor jelenik meg?
    Vagy már megjelent?
    És kormánnyal lehet játszani?
  • JuanG
    vagy legalább a videókban látott autókat nem osztanád meg velünk?...nna légyszi :D...szívesen kipróbálnám a verdákat nordschleife-ban...
  • JuanG
    így van, jól beszélsz...

...a rally MOD-oddal mi újság??? Gondolom nem nagyon van rá időd...nem adnál egy tesztversiont???
  • Jacek
    rally nem dakar nem a pusztaban zajlik:)) australiban meg regen kenyaban volt nyitott ter:)
    De pl a mi most jon a VB-n Finnorszag az ilyen szuken a fak kozott es a leggyorsabb verseny, eleg meleg:)
  • JuanG
    valamilyen szinten biztos, de egy bizonyos mélység után fal van, de nem baj...
  • Eisenhower
  • Bucser
    Volt ott nyitott erdőírtás is szépen... az, hogy sáv szerű az a pály jellegéből adódik... Már az RC2000-ben is ilyen szűk volt ez a szakasz... Én igazán arra lennék kíváncsi, hogy be lehet-e borulni a fák közé:)
  • JuanG
    az ráfér 2-3cd-re is...
  • JuanG
    ez nem tudom miért olyan nagy baj...
  • REAL_CIÁN
    Mi van Alex, csak nem te is a változatosságot hiányolod a pályákból? :))
    Pedig ez lesz mindenütt, a vonalvezetés jó, de egyhangú "folyosók" a pályák.
  • Eisenhower
    ö mondtam már hogy valszeg dvd-n fog kijönni? haver akinek megvan a preview verzio azt mondja hogy 3.8 giga a game mappa ^.^
  • JuanG
    van azért tisztás, szakadék, és falucska, házakkal együtt...vagy nem ugyanazt a videót néztük :DDD???
  • Eisenhower
  • Alexease
    Van uj keszitesu palya rengeteg autos jatekokhoz, pl.: F1C, GPL, Insane, Nascar, netKar. A GPL-hez tobb szaz.
  • toMpEr
    Az vajon miert lehet, hogy alltaalaban egyik autos jatekhoz se lehet latni sajat keszitesu palyakat latni, ennyire bonyolultak lennene a felepitesuk?
  • Alexease
    Nagyon jo a vonalvezetese, tetszik!!! Es jo hosszu, nem lesz egyszeru jo idot menni:)
    Bar a kornyezet meg mindig a QRally-ra emlekesztet, ket fasor kozott kanyarog az ut, keves valtozatossaggal:)) Bar, ha eredeti utvonnal, akkor jo ez igy:)) De ha nem, akkor lehetett volna egy-ket kisebb-nagyobb tisztas, masfajta fak, belogo nagyobb agak, kis falucska, hazak stb.:))))
  • JuanG
    "kemény pálya"...tetszik :D...csak az arohadt demo jönne már, grrr...
  • Eisenhower
    teccik hogy a szélvédőn tükröződik a müszerfal ^^ középen látni ^^
  • Eisenhower
    megegyujmuvi^^
  • Eisenhower
    new ps2 muvi^^
  • Alexease
    Es mar az F1-tol is:)))
  • Nyers
    Money, money, money ... ;)
  • JuanG
    amúgy meg rohadjon meg a sony :)))...hogy megfoszt minket a WRC sorozattól...
  • JuanG
    a rövid pályákat valóban nem lehet a konzolra fogni...sajna
  • robotnyk
    ahh, itt a szakértő, mindig tudtam. :)
  • REAL_CIÁN
    Ez nem konzol kampány, ha a fejlesztők lusták, ne az legyen az első, hogy mindent a konzolra kentek. Egy kicsit több szakértelmet!