20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JuanG
    sztem meg így jó...én pl. bele fogok törődni, ha elszállok...szentségelek egyet hogy miért voltam olyan béna, de elfogadom...next...
  • REAL_CIÁN
    A vezetés része nagyon jó, egyedül a fékezés lett irreálisan csúszós. Néztem most az Argentin rallyt, brutálisan lassúlnak murván, itt meg csúszik mint a takony.
  • REAL_CIÁN
    "Viszont igen reális és valószerű megoldás, és talán a játékosokat arra ösztönzi, hogy nem kell csutkagázzal végigtolni a szakaszokat!"

Annyi minden nem lett reális ebben a játékban, hogy akkor pont ez se legyen az. Egy játékos sem fog beletörődni abba, hogy mondjuk a negyedik szakaszig vezet, de az ötödik szakaszban hibázik egyet és leáll az autó, emiatt ki akarna lépni, de a gép nem engedi, hanem "feladja" a versenyt. Senki nem fog belenyugodni, hanem úgy is mindenki load-olni fog, de mire odáig eljutsz, az egy kínkeserv.
  • JuanG
    új videó , asszem :D...itt
  • robotnyk
    nekem XPn késik a hang benne. megoldás van rá?
  • Alexease
    Teljesen veletlenul, ahogy ma itt megemlitettem a Rally Championship 2000-et, most lattam hogy megjelent a BHMS-en egy RC2000 bemutato, Game Guide, Demo, Patch es egyebb atfogo "gyujtemeny" a jatekrol:))))) Ami jo volt a jo volt:PP
  • Alexease
    bar attol fuggetlenul eleg zsenge megoldas ez az ablaktorlozes, se normalis hang se efektek. Bar a videon az jon at tenyleg amit csak a codec akar:)))))
  • Alexease
    Az is elofordulhat
  • Glpetyus
    Már mér lenne szar a grafika...bazzeg?
    Szvsz 15x jobb mint a csilli-villi nfsu pl....
  • JuanG
    a pályák és a grafika sztem a colinban überszar, semmi valósághűség nincs...de különben is tökmindegy mert az irányítás és a fizika még überszarabb...
  • toMpEr
    Ez kerlekszepen a videotomorites atka codec
  • WiZZaRD
    sikerult dobozon kiprobalni, azt kell mondanom, aki az rc2k-t, vagy a rally trophy-t birta, az ezt imadni fogja. igen kemeny lett a szimulacio, kormannyal az iranyitas is jo. Iszonyat mennyisegu parametert lehet allitani a kocsin, nem ugy, mint a colinban. a dobozos verzioban maradt par idegesito bug, remelem a pc-s verzioig ezt kijavitjak. egyebkent volt mar a warthognak egy rally jateka, rally championship xtreme neven.
  • Eisenhower
    télleg r2000-hez nincsenek jó kis modok? ami frissíti a járgányokat textúrákat stb...?
  • Alexease

De most komolyan:) mondj dolgokat, amiben tovabb lepest jelent a jatek az elodokoz kepest. Most a fizika-szimulacio-vezetesielmeny reszt hagyuk.

Pl. mar a Rally2000-ben (5 eve) volt rendes eso, belsonezet, ablaktorlo, vizcseppek stb., a pocsolyakban tokrozodtek a dolgok, a 3D-s fak bemozdultak, kilengtek utkozeskor, szuk, hosszu utak voltak, dimbes-bombos ut, belogo faagak stb. En az ilyen "koritesre" gondoltam:))
  • Eisenhower
    lol
  • Alexease
    Az In-Car movie-ban eleg jol nyomja:))) 4:12-nel az az ugratas, vagy inkabb szakadekba repules eleg sulyos volt:)) Eleg jol birta az auto:)
  • Alexease
    Amugy nagyon remelem, hog valami kirivoan jo lesz az iranytas, fizika, szimulacio stb., mert egyelore a grafika, efektek, autok, palyak es egyebb korites igen szegenyesnek tunik a kepek, videok alapjan:(

Nem hiaba nyomjak a Colin5-ot, tudnak valamit a fiuk a Codies-nel:)) Ha jol lattam ott mar komolyabb motion blur, melysegelesseg, es egyebb durva efektek lesznek:)) Palyakban, autokban, toresmodelben, efektekben, hangokban eddig sem volt olyan rossz, a belsonezete meg jobb is volt. (Az egyik szar a masik kaka:DDD Bar a csucs igenytelenseg a TRD2-ben tetozott!;DD)
  • Alexease
    A rally autoknak 4 ablaktorloje van, vagy csak igy oldottak meg a "motion blurt"?!?! :))
  • Eisenhower
    meg1video
  • Eisenhower
    Wet muvi^.^
  • Nyers
    Viszont igen reális és valószerű megoldás, és talán a játékosokat arra ösztönzi, hogy nem kell csutkagázzal végigtolni a szakaszokat!
  • REAL_CIÁN
    Ne szépítsük, borzasztóan kevés az a 30 pálya! Annyira nem kell "minden kanyart kivülről fújni", elég egy jó átlagot érzéssel menni, ha nem hibázol nagyot, könnyü elsőnek lenni még normálon is. Így meg egy délután volt az egész és hogy ugyanazok a pályák vannak profin is, alig van motiváció az újrajátszásra. Ez nulla szavatosság.
    Amúgy elég szemét a játék, nem lehet menet közben kilépni. Tehát ha egy nagyot hibázol, nincs olyan hogy újrakezded azt a pályát, mert úgy veszi, hogy feladtad és vége annak az országnak. Ez nem túl játékosbarát megoldás, emiatt sokan fognak szentségelni.
  • Eisenhower
    As someone who subscribes to PC-Gamer, I was quite interested to read on the "Next Month" page at the rear, the following:

DEMO's: Richard Burns Rally

There are quite a few other Reviews / Features / Demo's - but one I sincerely hope they don't drop is the RBR demo...

The release date is August 5th in the UK... if you subscribe, you could get that a couple of days earlier.

I wouldn't be surprised if SCI/Warthog release the demo on the cover of a magazine first, and then for download a few days later - they'll probably do a deal with PCG to get the demo first, exclusive, and then release it to the 'general public' a few days later, once people have bought PCG to get their hands on the demo
  • Chaos Mad

ez igy van, és sztem is jo kis game lesz :) naon várom máááá. :)
  • Nyers
    A videó szép, nagyon vadul vezetett rajt az ürge. :)
    Hát nem tudom, a rallynak éppen nem az a lényege, hogy becsukott szemmel is végigmenjünk a pályákon. Inkább érzésből kell vezetni, igen szépen lehet úgy is menni. Igaz akkor nem tudjuk 150-nel venni a kanyarokat, de nem is az a lényeg.
  • toMpEr
    pc-s verzioban talan majd kicsit meg lehet tweakelni a tapadasi ertekeket
  • Eisenhower
    new vid
  • Marcell
    En meg nem jatszottam season-t, az auto beallitasait se neztem meg meg alaposan, de lehet sok mindent allitgatni. Ez majd a season alatt lesz erdekes, eddig csak ismerkedtem a jatekkal. Kb. 4-5 orat jatszottam eddig vele (ez is 15 percekbol jott ossze kb.).

Szerintem azert nem lesz keves ez a 30 palya, mert mindegyiket kivulrol kell majd fujnom, hogy jot autozzak rajtuk. Tokeltesen meg kell tanulni minden egyes kanyart, bukkanot, kovet, fat. Es ez nagyon klassz! :)
    Tenyleg elvezet autozni. Tetszik, hogy nem szabad mindig padlogazzal menni, es hogy tul eros fekezesnel blokkolnak a kerekek (ez kanyarodasnal, qrva veszelyes :), tehat ovatosan kell adagolni a feket. Ha mar csukott szemmel is vegig tudnal setalni a palya vonalan, akkor nagyon klassz dolgokat lehet muvelni: Joval kanyar elott bebillented az ellenkezo iranyba a verdat, majd hirtelen atrantod a kormanyt csutkara, a kanyar iranyaba, aztan csak sodrodsz es sodrodsz metereken at, neha fekezel ballal, jobbal enyhen gazt adsz, majd padloval kigyorsitasz. A replayben pedig gyonyorkodhetsz a sodrodasaidban, meg amikor hataron autozva megfogod valami irdatlan izzaszto flik-flak utan. :)

Jo sok kitartas, es meg tobb gyakorlas kell ehhez a jatekhoz, de ha nem adod fel, NAGYON meg lehet szeretni.
  • JuanG
    igen, sajnos ez a legnagyobb hibája a programnak...
  • REAL_CIÁN
    Iszonyatosan részletesek a beállítások, bevallom néha azt sem tudtam mit csináljak.
  • REAL_CIÁN
    Amiről eddig senki sem beszélt, hogy a játék rövid, pokolian rövid. Adott 6 ország, annak 6 pályája, ami nem is 6, mert minden országban van 1-2 ami visszafelé megy vagy csak ismétlés. Ez kevés, főleg a WRC több mint 120 pályájához képest.
    A normált egy délután alatt letudtam és profin is ugyanazok a pályák vannak, semmi plusz.
  • JuanG
    az autó-beállításokkal/setupolással próbálkoztál??? Milyen mélységben??
  • Marcell
    Tovabbra is nagyon tetszik a RBR, de ne ugy varjatok, mint a legelethubb rallys (autos) jatekot. A sebesseg erzet tenyleg nem a legjobb, az auto elegge csuszkal (meg lehet tanulni vezetni, de nem mondanam, hogy elethu). Betonon csalodtam a legnagyobbat, mert majdnem ua. mint a murva, alig van tapadas. Nem lehangolni akarom a tarsasagot, nekem igy is nagyon tetszik (boxra, !kormannyal! a legelvezetesebb autos jatek), de biztos sokakat zavarni fog, hogy az elore beharangozott elethusegtol messze van. Az auto viszont nagyon jol reagal a fek-gaz, kezi, kormanymozdulatokra, a palya bukkanoira, szintkulonbsegeire. A toresek, borulasok is nagyon elethuek, de azzal, hogy a tapadas elegge minimalis, folyton csusztatva halad az autom. A nagyobb kanyarokat szinte mindig kilinccsel elore veszem (de ugy, hogy a belso nezetbol szinte csak a szuk iven levo fakat latom :). Nagyon sok gyakorlas kell hozza, es kivulrol kell tudni a palya minden reszletet, hogy jot tudj autozni.
  • [HUN]FaTaL
    akkor jól sejtettem:)
  • JuanG
    dehogy jött...előrendelni lehet csak!
  • Eisenhower
    hát nem tom^.^
  • [HUN]FaTaL
    most kijött PCre??
  • bodesz
    akkor kijött pc re is jeah
  • Eisenhower
    http://www.bhmotorsports.com/shop/item/13408
    hajrá!!!
  • Eisenhower
    nem én vagyok hanem aki megcsinálja a videókat^.^ én csak a lustábbak miatt kirakom ide a linkeket^.^