20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Alexease
    A Nascar Heat-hez volt egyszer egy "rally-palya", valami felelmetesen jo volt vezetni, de elsosorban semmi koze nem volt az addig megjelentekhez:)) Persze azert, mert az NH-ban eleg korrekt fizika van:))) (Persze, szamitasba veve, hogy egy Nascar auto eleg "kellemetlenul" mozog a trerpen:D)
  • Nyers
    Én csak egyet nem értek. Elnézvén, hogy a grafika milyen ütemben fejlődik, a fizikai rendszerek is egyre jobbak lesznek, de ez szinte csak a legújabb FPS-ekere vonatkozik. Rallyban szinte semmire előrelépés nincs (szép dinamikus műszerfal, környezet, és fizika). Elismerem, talán a rallyban a legnehezebb megalkotni a fizikát, hisz itt aztán nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni, hogy valós mozgást kapjunk. Na, arra akartam kilyukadni, hogy sztem nincs akkora piaca az autós gameknek és ezért nincs olyan drasztikus előrelépés. Szomorú, de így van.
  • Toya
    Álmodik a nyomor :D
  • Alexease
    Az utolso videokat ahogy elneztem, ez a RBR sem lesz annyira "rossz", voltak reszek, ahol tetszett a mozgas. A vegefele mar a palyaval sem volt gondom. Egyedul a belsonezet bosszant, mert az irtozatosan gagyi:(((( Remelem nem olyan lesz mint a Colin hogy nincs is lemodelezve az auto tobbi resze (csak amit alapban latni), es hatrebb lehet majd tolni a kamerat rendesen. Plusz, nagyon remelem hogy a pilota/sofor dinamikat (elore/hatra, jobbra/balra, le/fel es a "kanyarbenezest") is lehet majd allitani.
  • JuanG
    egy rally trophy, RBR szintű fizika már elég lenne, csak jó körítéssel (V-rally 3, colin), sok hosszú, változatos pályával (RC2000), és kész :DDD...
  • Alexease
    Az a helyzet, hogy a Rally mint autoverseny nem egy egyszeru dolog, es ha azt korrektul megcsinalnak rendes fizikaval, szimulacioval, azt csak keveseknek lenne elvezetes, vezetheto stb.
  • JuanG
    ja :)...sztem legnehezebb egy jó rallyszimuláció megalkotása, az autós játékok közül. Az a baj hogy készültek jó rallys játékok de mindegyikben van egy-két nagy negatívum...az összesből lehetne egy igazán jót összegyúrni :D...
  • zoozoo
    Hát én külső nézetre gondoltam - persze emellett érdekes amit írsz. Biztos így van, nem tudom. Láttam már annyi rallyt, hogy lássam - a sebesség nem reális, mindenesetre várjuk meg a végét és ha a kezünkben lesz, akkor alkossunk véleményt.
    A Rally Masters volt az egyetlen olyan rallys játék, ahol tényleg erőből lehetett csúsztatni; érezni lehetett az autó erejét - nemcsak lendületből kellett menni - ezért nagyon tetszett. Igaz, volt annyi hibája is...
    Örülök, hogy féktáv, meg grafika. 2017-re el is jutunk egy igazi rally szimulátorhoz.
  • Alexease
    Bar ez nem Angol WRC, "csak" a magyar Rally Bajnoksag, de itt vannak a hivatalos gyorsasagi hosszak, idok stb.
    Amugy hetvegen Budapest Rally akit erdekel a dolog, penteken este 5-tol Prolog az Ujpesti Rakparton, szombat-vasarnap meg gyorsasagik. Ja, es lesz Superspecial is a Budapest Arenaban vasarnap este (16:15 FC)
  • JuanG

"Richard Burns Rally Demo Soon [02-08-2004 | JZ | Comments (1) ]
    As someone who subscribes to PC-Gamer, I was quite interested to read on the "Next Month" page at the rear, the following: DEMO's: Richard Burns Rally. There are quite a few other Reviews / Features / Demo's - but one I sincerely hope they don't drop is the RBR demo... The release date is August 5th in the UK... if you subscribe, you could get that a couple of days earlier."

forrás: BHMOTORS
  • JuanG
    közvetítésnél a belső kamerából mindíg lassabnak látszik, mert a kamera be van kicsit zoomolva...olyan ez mint amikor egy autós játékban a field of view-t állítod (rally masters, netkar, stb...), sztem az rbr-ben nem tűnik olyan gyorsnak egy éles kanyar. Ami viszont tetszik hogy a féktáv jó hosszú a murván, és bizony el lehet baszni, nem úgy mint a colni 3-4ben...
  • HPt
    ps2-n + xbox-on iirc
  • HPt
    tudom hogy nem tökéletes - meg azt is hogy nem is lesz az

igazából én az RBR-re úgy várok, h amikor már a fülemen hányok a pályaversenyzéstől (gpl, gtr, lfs), akkor legyen valami ahol nem számít ha egy centivel később fékeztem
  • Torry
    Megjelent már valamilyen platformon a játék?
  • zoozoo
    Láttad, hogy a hajtűket és társait milyen sebességgel veszi?
    Nézd meg, utána pedig egy közvetítést. Nem mondom, hogy ég és föld, de messze van a valóságtól.
    Kívülről viszont látványos...
    Neked legyen igazad, Peti - csak ezt kívánom (meg évek óta egy végre normális rally szimulátort)
  • HPt
    hmm, nem értek egyet zoo, szerintem igenis jónak ígérkezik

és a videók egyre meggyőzőbbek :]
  • zoozoo
    Hát nem tudom.
    A videókat látva eléggé gáz. Legnagyobb bajom a sebesség érzettel van; olyan mintha minden kanyart 150-el vennék. Nem úgy csúszik az autó, ahogy várnám. Ráadásul egy szakasz hossz 20-30 kilométernél kezdődik. Azokat pedig nem 5 perc alatt teljesítik.
    A szimulátor kifejezés sztem egy kicsit túlzó.
    Az a baj, hogy már a Colin McRae 2-nél leírtam ugyanezeket.
    Nem baj, a remény hal meg utoljára.
  • JuanG
    Úgy látszik a preview beta másoknak is megvan...valaki levadászhatná DC+-al vagy bittorrenttel :))...info
  • Marcell
    Jo rovid ez a leiras, de legalabb egesz korrekt.
  • Eisenhower
    mégse új már én is láttam sorry
  • Eisenhower
    BBC Review
  • Eisenhower
    öölehetnemujcsaknekem ^.^
  • Eisenhower
    nem kéne már aludnod? ^.^
  • JuanG
    nyugi skacok, majd ha kipróbáltuk véleményt mondunk :D...inkább itt egy új videó: movie
  • Eisenhower
    nincs az sötétítve
  • Glpetyus
    igen nekem is úgy tünik :(
    Persze lehet,hogy a "mostani" képek szarok :P
  • reaper4
    hát nemtom ,de mintha az első képek a gameről sokkal jobbann néztek volna ki szvsz.
  • Glpetyus
    Bár lehet,hogy csak a képeken sötét...

Mindenesetre a táj az qrvára szép
  • Glpetyus
    csak simán nem tetszik az autó...
    jól látom sötétitett üvegek?? LOL...
    bár ettől függetlenűl várom a gammát :)
  • Eisenhower
    miabajod vele? hm?
  • Glpetyus
    Há' má' nem azé' de elég bénán néz ki a Subaru,nem?
    A környezet oké,de a verda az nagyon LOL :(
  • Eisenhower
    hát nemtom mindenesetre ha ez marad elég gáz lesz...
  • JuanG
    ez az a nézet ami már az intro múviban is látható volt...szal no para :DDD...remélem...
  • JuanG
    akkor meg gondolom a pc-s preview (vagy mi) verzióból van, szal nem az a végleges bal oldali nézet amit nemrég beígértek...
  • Eisenhower
    ha minden igaz nemsokára kapok egy videot is ^^
  • Eisenhower
    ps2-be nincs baloldali nézet....
  • Eisenhower
    szted ^.^
  • JuanG
    de hát ez ps2-es...
  • Eisenhower
    még több kép itt
  • Eisenhower
    viszont a felni teccik