20179
-
#1014 Hello, na vegre kiprobaltam, alaposon.vegre egy rallys jatek
amirol mar 10 eve almodozik a nep.ehhez kepest a colin egy bena arcade jatek az teny.persze akinek nehezesseget jelentett a colin barmelyik reszenek hardon elsore vegignyomni, az jobb ha belesekezd az igazi kihivasba.a grafika nagyon szep, nem a lurkok velemenyere kell adni akik ket kanyar utan bemennek az erdobe gombat szedni, es nezegetik a gallyak texturait.ez van keves az a 64 mega az xboxban.aki az uton tud maradni az gyonyoru grafikaval talalkozik ez teny, vegre sebessegerzet is van.de ha megnezed az utak valtozasat messze jobb mint a colinban.Vegre fizikaja is van az autonak.bar ugy viselkedik mint egy 200 kilos muanyag darab, es porog ha kell ha nem.ezt leszamitva nagyon rendben van, az eddig megjelent jatekokhoz kepest.az teny az a bug benne van, bar ki tudja nem csak valami jo vedelem, hogy gondol egyet es eltunik az ut ala az auto. eleg bosszanto, mert veletlenszeruen tortenik a palya barmely reszen.
Ha forma 1 rol van szo mindenki sir hogy nem realasztikus.ha rallys jatekrol van szo mindenki a colinrol beszel ahol magatol vegigmegy az auto a palyan.arrol nem is beszelve olyan egyhanguak, hogy kikapcsolt monitorral is vegigmegyek rajta.kellene mar egy masik level designer nekik.itt egy palyan tobb valtozatossaggal lehet talalkozni mint ott egy teljes szakaszon. hat ennyi kotelezo darab,persze csak annak aki mar vezetett autot, es nem a sarki boltba ment el vele :)Aztan a sok 16 eves cikkiroitt a neten majd jol leszolja,
hogy ilyen nehez meg iranyithatalan.es nagyot fog bukni a jetek sajna. de ne hallgassatok rajuk.hat ennyit a reklamrol :) -
#1013 Release Date: 6/23/2004 12:00:00 AM
As we approach the UK and European release of RICHARD BURNS RALLY on PS2 and Xbox, we have decided to whet your appetites by showing you a glimpse of some of the game features you may not have already seen and the impression this game is making on the press.
The two and half minute video showcases; the speed of the finished game, the photo-realistic tracks and environments, helicopter rescues, ruts and fords, animals and spectators and some of the awesome crash physics in place.
Taking you through the different countries featured in the game and showing you just some of the cars in action, this is what RICHARD BURNS RALLY is all about.
http://www.richardburnsrally.com/goodies.htm
óóóó csak ps2 és x box -
#1012 na alexease megnézted videjót? irhatnál vmit ^^ hogy teccik^^ -
#1011 Alexease!!! Nem tudnád a TRally-t grafikailag kicsit megtuningolni? ... Fák, bokrok, ilyesmi...asszem az Insane motorját használja, nem??? -
#1010 tényleg megy valakinek a TRally kormánnyal rendesen????
aki még nem próbálta: TRally -
#1009 még valamit nem értek: a tegnapi vidót megnézve is felmerült bennem, hogy miért nincs a konzol verzióban bal oldali belső nézet??? Pedig látszik még az is hogy ott a kormány!!!! Meddig tartott volna megcsinálni (arrébb tenni a kamerapoziciót)??? Öt perc???
A TRally-ban lehet gombokkal előre-hátra, fel-le mozgatni a kamerát!!! Nem lehet egy bonyolult dolog... -
#1008 DEMÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓT -
#1007 Koszi!:P Holnap reggel leszedem, most megyek hunyni, mert megint bealszom:)) Bye all! -
#1006 alexease épp keresni akartalak hogy nézd meg az uj muvit ^.^ -
#1005 A PC-s verzio nem jelenik meg (szerencsere)! Azert eleg pozitiv volt, hogy az eredmenyes lazadasnak koszonhetoen elhalasztottak szeptemberig, hogy osszerakjak normalisabban.
Valszeg, azert akkor is csuszott volna ha nem, mert azert egyszerre kiadni a konzolllal nem nagy "biznisz":))) -
#1004 Nem a pc még nem jelenik meg, az csak később fog asszem...:( -
#1003 sztem xbox ps2 pc -
#1002 neeeeeeeeeee enyim a 999 es juan G meg nem írta hogy éljen az 1000 hozzászólás grrrrr ezt még megbánod grrr -
#1001 Eke vagyok srácok...
Mostz a PS2-es verzió jelenik meg pár órán belül , vagy a pc??? -
#1000 engem ez sajnos nem hat meg ... -
#999 4 óra 50 perc :D -
#998 ez király volt.
nekem a belső nézetből nem úgy tűnt, hogy nem lehet érezni a sebességet. -
#997 kb ugyanez...kicsit szebb grafikával, no meg ugya kormánnyal :D...csak jönne már a demó!!!!! -
#996 jah és ez is ps2-es videó ha jol olvastam.... mi lesz itt még pc-n? ^.^ -
#995 én is én is ki akarom próbálni ^^ -
#994 Ez tényleg nagyon jónak nézni, alig várom már :)
Kiadhatnának valamit demot vagy nemtom, de kiprobálnám már. -
#993 ez a egy isten. végre nem egy alma csinált videót, hanem olyan aki tud is vezetni ^.^ -
#992 hát ez nagyon király!!!! Ennyit a "szar" irányításról...tudtam én hogy aki a colin és egyéb "arcade" -hoz van szokva, annak nem fog tetszeni...
kösz eisenhower és APU!!!! -
#991 király vagy hogy megleled ezeket a videókat, kösz szépen, most töltöm... -
#990 az nekünk csak jó ^^ minél több jó rally-s gém legyen_! -
#989 uh ez nagyon jó videjó és a srác vezetni is tud... állítólag momo kormánnyal tolta nagyon qquuul video! ajánlom mindenkinek. xpand rally topikba most olvastam hogy tök szar a beta 2 is.... jajaj akkor már lassan csak az RBR-ben bízhatunk^.^ -
#988 Hoppá, úgy tűnik riválisa lesz a RBR-nak ;)
Euro Rally Champion -
#987 UP! -->> 206 WRC on Gravel by Apu -
#986 lesz benne, de csak ilyen helycserés, egymás után menős, ghost car-os asszem...ezt jól megaszontam :)) -
Gear #985 Hivatalos site szerint holnap megjelenik! -
#984 Mhh nem tudjátok mikor fogmegjelenni a game?
És lesz benne egyáltalán multi? Köszi.. -
#983 Az szimulátor akarna lenni. Gran Turismo killer akart lenni. Csak nem jött össze neki!:) -
#982 Igen de az valami arkad cuccos. Annak persze hogy "jo" az iranyitasa barmilyen bananon:) De mondjuk, az autokhoz sincs szerintem sok kozuk:)) -
#981 akkor meg kell várnunk a pc demót, és kormánnyal kipróbálni :)))...amúgy pl. az F1 challenge is irányíthatatlan bill-ről, kormánnyal viszont fasza... -
Caponee #980 Kotrolerel próbáltam mivel csak a pc-hez van kormányom. Elsősorban a PC-t favorizálom az xbox a nappaliban egy divix lejátszót, helyettesít. -
Caponee #979 Szvsz Project Gotham Racing 2. -
#978 és melyik autós játéknak jó az irányítása XBOX-on szerinted? Csak kérdezem, mert kiváncsi vagyok rá... -
#977 érdekes ez a gyerek tudja irányítani kontrollerrel is... -
#976 nem a te véleményedre reagáltam, hanem olvastam az xbox fórumot, és az ott tapasztaltakat reagáltam le...
...amúgy te kormánnyal próbáltad a játékot? Mert gondolom a BMW-det nem kontrollerrel tolod... -
#975 tarmac2 the return ^.^