20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Eisenhower
    ahha. na akkor vki aki ps2-őn proszálta az is irjon már ^.^
  • Caponee
    Csak a Boxosat probaltam.
  • Eisenhower
    lol mit nem talál az ember ;-) magyar richard burns rally oldal
  • Eisenhower
    azért az a ps2-es 8.2-es ranking nem olyan rossz!! viszont az xbox csak 6.4 lehet ps2 és xbox között is esetleg nagyobb az eltérés?
  • Eisenhower
    caponee te csak az xbox verziót próbáltad? mert-->>
    2004-07-01 Richard Burns Rally (c) SCI *PAL* *FULLDVD* 46x50 MB MORRIGAN 6.4

2004-07-01 Richard Burns Rally *PAL* *Multi5* 56x15 MB MRN 8.2
  • Eisenhower
    csak azt nem értem hogy a bh motorsporton nem szidják a játékot....
  • Caponee
    Meglátjuk milyen lesz a PC-s változat Mert a konzolos rossz és még a Colinhoz képest is sokkal rosszabb.
    UFF.
    További info a boxos verziorol.
  • Alexease
    Minden relativ:))))
    A videok, mozgasok, borulasok utan pozitiv a dolog, es foleg a sok es reszletes beallitas a biztato:) De azert mas egy videot nezni, es kiprobalni normalisan belsobol, FFB-s kormannyal, pedalla stb;PP

Persze, irhatnek negativumokat is, de azok mar voltak:) Pl. gagyi belsonezet, keves pilota mozgas, gyenge uthangok, gyanus oldaltartas stb. De ezeket javitjak potoljak a PC-s verzioban es vagy tuningolhato (remelem) :))
  • Eisenhower
    jah és mikor alexease ilyen pozitív dolgokat mond az is elég bíztató :) főleg ha még majd bele is tud piszkálni a configokba ugye alexease
  • Eisenhower
    asszem az ouch videoba csuszott ki a srác hát nem csoda hogy kicsuszott mikor 80-al akarta bevenni a kanyart^.^ mind1 én nézem az uj videokat amik jönnek és majd mikor kezembe kaparítom és majd lesz vmi... a videókból elnézve colint így is veri irányításból ^.^ az meg nekem elég colin száksz^.^
  • Alexease
    Ha egy autos jatekot SIM Mod-ban futattva bil.-lel vagy kontrollerrel nem lehet bevenni egy kanyart, az meg nem jelenti azt hogy jo vagy nem jo, de mindenfelekeppen biztato, mivel autot ilyenekkel nem lehet iranyitani:)))

Persze, ez elsosorban JATEK, es a minnel nagyobb peldanyszamu eladasra megy, vagyis nem konnyu megtalalni az egyensulyt:))
  • Eisenhower
    az az elfikázás meg sztem nem árt egy olyan rész ahol azt is megmutatják.... volt régebben egy video ahol a csávó kormánnyal ment és 4 perces volt a video hossza mégsem törte össze az autót
  • Eisenhower
    nehéz irányítani? hát én amit eddig láttam szinte az összes videót ott azért látszott hogy ki volt az alma és ki nyomta jól kormánnyal és kontrollerrel.... én ugy vettem észre hogy nem korcsolyapálya az út nem ugy mint a colin sorozatba. colinba mintha jégen mennék... ezért is utálom a colin-t tiszta röhej. nekem az autó mozgása rohadtul tetszik. főleg miután megnéztem azt a digitkamerás verziót amikor hatalmasatt bukott a faszi a havas pályán....
  • Caponee
    Még azt hozzá tenném hogy az auto beállításával nem foglalkoztam.
  • Eisenhower
    alexease májsztá megmondta a frankót ^.^
  • Caponee
    Nem gyanús hogy minden videóban 1 perc után elfikázik mindenki? Nagyon remélem, hogy a PC verzió nem ilyen lesz de nagyon nehéz irányítani, vagyis egyáltalán úton tartani az autót. Az még rendben lenne, hogy óvatosan kell kezelni a gazt, mert egy kicsit is jobban megnyomom, akkor már pörög is az autó. Na de a legnagyobb probléma nem ez, hanem a gyakori kicsúszások, és ez miatt nem szórakoztat a game hanem, idegesít inkább. Nehéz megfogalmazni de megpróbálom. Azt hiszem a sebesség érzettel, van a probléma. Az még helyén való hogy kicsúszok 100 km/ó sebességnél murvás úton de az a gond hogy úgy érzem, mintha csak 50-el mennék. Ezért nagy csúszkálás az egész és örülsz, ha egyáltalán az úton tudsz maradni. Ez a személyes véleményem. Azt még hozzá tenném, hogy néhány játékot már végig nyomtam boxon főleg autóst azokkal nem volt problémám. Inkább a PC-t favorizálom és lehet, hogy bennem van a hiba, hogy nem tudom rendesen kezelni a kontrolert mert kormányhoz, szoktam.
  • Alexease
    WoW!! Az a Tune video durva:PPPP Olyan szintu beallitasi lehetosegek csak komolyabb szimulatorokban szoktak lenni:)

Persze lehet hogy csak kamu, vagy egyszeruen nem fizikabol szamolja csak parameterezve (szorzozva) van, mint pl. F1C es tarsai:)) Persze az is jo, ha jol van megcsinalva;) Bar itt a RBR-ban komoly borulasok vannak, vagyis annak mar van valami fizika alapja (meg ha csak 4 pontos es sulypontos is). Plusz, talpra allasoknal, billeneseknel mint ha a felfuggesztes is "dolgozna" rendesen:)) Bar, azt is meg lehet trukkozni, lsd. F1C :))

De osszesegeben igy filmrol, mozgasban, kivulrol eleg meggyozo, ugy nez ki jo lesz. Az hogy mi benne konzolos s miert, az most lenyegtelen, de megertheto.

De ha szeptemberig osszetudjak rakni PC-re is normalisan, korrekt belsonezettel, es talan meg huznak a "fizikan" is, akkor tuti lesz.
  • Nyers
    Nincs konzolos haverom!
    Nem tudom, persze az a döntő, ha már mindenki kipróbálta, de nekem, így első benyomásra nem volt rossz.
  • Eisenhower
    hátha a pc -s hosszabb lesz^.^ nekem mind1 ha az a rövid szakasz maximálisan élvezhető
  • JuanG
    hát igen, ettől féltem a legjobban...túl rövidek :(((...13km-esnek kéne a legrövidebbnek lennie...már meginta az lesz hogy betölti a pályát 2 mp alatt...ez is a konzolosok miatt van
  • JuanG
    ennek a hozzászólásnak nem sok értelmét látom. Bővebben???
  • robotnyk
    ezek túl rövidek...
  • Eisenhower
    Great Britain:

1. Hardwood Forest, 6.1km
    2. Falstone, 6.6km
    3. Chirdonhead, 7.0km
    4. Shepherds Shield 4.8km
    5. Harwood Forest II, 5.9km
    6. Chirdonhead II, 6.9km

Japan:

1. Noiker, 13.8km
    2. Sipirkakim, 8.7km
    3. Pirka Menoko, 6.7km
    4. Tanner, 3.9km (demo version stage)
    5. Noiker II, 13.7km
    6. Tanner II, 4.0km

Finland:

1. Kaihuavaara, 6.1km
    2. Mustaselkä, 7.9km
    3. Sikakama, 10.2km
    4. Autiovaara, 6.1km
    5. Kaihuavaara II, 6.1km
    6. Mustaselkä II, 7,7km

USA:

1. Fraizer Wells, 5.0km
    2. Prospect Ridge, 7,8km
    3. Diamond Creek, 7.1km
    4. Hualapai Nation 8.6km
    5. Prospect Ridge II, 7.9km
    6. Diamond Creek II, 6.8km

France:

1. Cote D´Arbroz, 4.5km
    2. Joux Verte, 7.9km
    3. Bisanne, 5.6km
    4. Joux Plane, 11.1km
    5. Joux Verte II, 7.8km
    6. Cote D´Arbroz II, 4.3km

Australia:

1. NewBobs, 10.1km
    2. Greenhills, 6.0km
    3. Mineshaft, 8.2km
    4. East-West, 9.5km
    5. NewBobs II, 10,0km
    6. East-West II, 9.6km

AVERAGE STAGE LENGTH: 270km / 36 stages = 7,5km

• Eisenhower
    mi nem tetszik benne pl konkrét indokokat ^.^
  • Eisenhower
    merthogy? ha vmit tudsz akkor mond el.... mert a bh motorsporton mindenki azt mondja hogy jó a gém.... és a pc-s még jobb lesz
  • Caponee
    Menjél el egy haverodhoz akinek megvan konzolon és gyökeresen megváltozik a véleményed az első kanyar után.
  • Eisenhower
    melyik mer nyávogni? lekillerezem^.^
  • Nyers
    Sztem ezek a videók (az elmúlt két nap) igen meggyőzőek! Szóvel értelmetlenség lennne nyávogni, igenis jó lesz!
  • Eisenhower
    és igen! sirály nézzétek meg a pace video-t ps2-es "belső nézet" - ből tolja a csákó és enyhén odabassza a verdát a szélvédő kicsit gázos lesz ^.^
  • Eisenhower
    pace
  • Eisenhower
    ez a tune video inkább alexease-nek valo ő tudja mi az a sok izé ^.^
  • Eisenhower
    I've zoomed in to save capture space so you'll notice the gear selection screen streches off screen but it should give you an idea of what there is to change.
    tune
  • Eisenhower
    ouch videjo
    ez meg a másik^^
  • JuanG
    up!!!
    myomjatok má infót :DD...
  • JuanG
    ezt honnan veszed???
  • JuanG
    a www.bhmotorsports.com-on van még 2 rövidke videó ezeken kívül...illetve 3...
  • Chaos Mad
    4 hét? nem is rossz.
  • Eisenhower
    bazze 4 hét a demoig? pff francba
  • Eisenhower
    ha lesz tuti szolok
  • JuanG
    nagyon fasza videók!!! több nincs??? már nagyon várom ezt a gamét, a rally a kedvencem...aztán jöhet a GTR is...