felolem csuszhatna a jatek meg fel evet, csak legyen jo (foleg vezetesi elmenyre).
Csak most direkt ezert, mentem nehany karikat a Colin4-el, es azert azonnal latszik hogy teljesen mas kategoria:) A Codies "nagy" ceg, regi tapasztalatokkal, eleg korrekt (grafikai, hang) engine-nel. A hangulat, grafika, hangok, palyavezetes, efektek stb. nagyon ott van a toppon, csak hat a lenyeg, az automozgasa, vezetese nagyon szar (bar, azert talan hangulatosnak nevezhato:DDD).
Ahoz kepest a RBR elegge "naturalnak" tunik:) Bar abban latszik, hogy sokkal korrektebb az auto fizika (mint mozgas, mint altalanos), max a beallitasokkal lehet komolyabb problema a multiplatform miatt (na es persze, a vegtelenul gagyi belsonezettel):)))
Ha a PC-s megjelenesig helyre tudjak pofozni a szimulaciot, belekerul egy normalis cockpit es dinamikus pilota, akkor meg jo is lehet, ha a palyak nem is valtoznak (mivel, azok biztos hogy nem is fognak:DDDD)
Persze, ez nem szemelyes tapasztalat, mert nincs jatekgepem amin tesztelhettem volna, csak a itt es egyebb forumokban olvasottak alapjan irtam:))