20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Alexease
    Amugy meg mindenbe bele lehet kotni, de nem sok ertelme;)) Pl. ez is egy hamarosan megjeleno uj rally-s jatek lesz:))
  • Alexease
    Soha rosszabat:))))))
  • toMpEr
    en nem latok komoly problemat az aranyokban
  • Breki33
    a motorsporton volt egy hoszabb ismertető

a srác Logiteck kormány mellől nyilatkozott előtte meg mutatták, hogy megy egész jó pályák voltak
  • JuanG
    miért nem, ez legalább arányos...

• toMpEr
    lehet jobban nez ki, de ez se all kozelebb a valosaghoz, mint a rbr-ban levo
  • JuanG
    impreza f12002 video

na mégegyszer :)...
  • JuanG
    mondjuk az autók tényleg kicsit tömzsik, nem is tudom miért nem tudják normálisan lemodellezni őket, hogy témnyleg bikán nézzenek ki :)...mint pl. az a 2000-es subaru amit az f12002-höz töltöttem le régebben...jobban néz ki mint ami a RBR ben lesz: http://www.fszek.hu/~miklancs/impreza.WMV[/L]]impreza (f12002) video
  • JuanG
    jaja...

...amúgy én már tudom mit várjak ettől a programtól és azt hozni fogja, csalódni különösképpen nem fogok...
  • ÁjjLe BoBBi
    várom már nagyon. csak nehogy csalódnom kelljen...
  • ÁjjLe BoBBi
  • Eisenhower
    nagyon lol blackhole motorsportos skines lancer van a videoba :P akkor ha megjelenik jöhetnek a hivatalos festések ^.^
  • Eisenhower
    BHM Lancer vid
  • JuanG
    ja, sept. 4. ...imádkozzunk...
  • Nyiri
    Nagyon ugy nez ki vegre lesz egy normalis rally game, ahol a szimulacio a lenyeg, nem a csicsa grafix. Elvileg szeptember elejen kint van?
  • bzoley
    Értem már, köszi!:)
  • Eisenhower
    uj shotok^.^
  • JuanG
    megtekintheted az "ellenfeleid" személyiségét, felkészültségét :D...
  • Marcell
    Ez a Chirdonhead-es incar video irdatlan durva!! Nekem ugy 03:45 korul van a legjobb idom ezen (az egyik kedvenc) palyamon.. :) Igaz meg nem gyakoroltam tul sokat, de azert egesz jol megy mar ez a szakasz. Na de ez??!
    "This is rallying!"
  • bzoley
    Valami komment esetleg?
  • Eisenhower
  • oneal1
    mikor jelenik meg a játék?
  • Eisenhower
    hát hogy egy nagy ratyi^.^ bár ez az én véleményem^.^ az viszont tetszett hogy ha nagy sebességgel lezúgatok a szakadékba ugy hogy a szembe levő sziklának ütközök felrobban az egész verda^.^ mwhahahaha tiszta destruction derby ^.^
  • bzoley
    Nem értem, mi bajod vele. Az első öt percben én is törölni akartam. De ez nem ebbe a topic-ba való.
  • Eisenhower
    hát ilyen nincs elmegyek nyaralni egy hétre visszajövök erre sehol sincs legalább a demo. helyette itt van ez a nem tudom minek nevezzem xpand rally
  • Eisenhower
    Alexease

hungary.gif

New postPosted: Sat Aug 14, 18:20 Reply to topicReply with quote
    GREAT NEWS!!!!! THX!!!! Dancing Racer

Back to top

View user's profileSend private message

• Chaos Mad
    most leszedem azt a chirdonhead-et vagy mit, kb 2 ora és lejön :)))))) majd akkor irok rola véleményt :P
  • Chaos Mad
    belsö nézet látom kezd kialakulni :))))
  • Chaos Mad
    hát megnéztem ezt a kvakos videot, kb 2-3 ora kellett mire letöltötte :) de háát, nem érte meg, nem vagyok töle elájulva..
  • Alexease
  • Alexease
    Ja, es a FOV-ot is lehet allitani:))))))
  • Alexease
    Hetek ota az legjobb hir, hogy a BHMS-en a tesztelonek sikerult a kamera file-okat atirnia!!!! Minden autohoz kulon-kulon van, viszonylag egyszeru szoveges file. Vagyis lehet tologatni a pilotat ahova jol esik!!! Sot, a kijelzot is lehet pakolgatni! :)) Remelem a teljesben is benne hagyak!
  • JuanG
    reméljük nem...

amúgy sztem ebben a cockpit nézetben semmi új nincs, ellentétben azzal amit ígértek...
  • Alexease
    Bar felo, hogy olyan gagyi lesz mint a Colin, hogy csak odaig van lemodelezve a belsonezet, azutan mar semmi:((
  • Alexease
    Ha ez az uj belsonezet, akkor nem valami fenyes:(((
    Remelem, hatra lehet majd tolni valahogy kodbol a nezetet. Nem csak a latoszoget novelne, hanem az oldalso kilatas miatt a tererzetet es a sebessegerzetet is. Az hogy se muszerfal se normalis kormany az mondjuk kicsit gagyi, de sajnos manapsag ugy nez ki divat lett:(((
  • JuanG
    Here are my thoughts:

This baby is a lot more than I expected... and I expected a lot.

It runs super smooth at 1024x768x32. I even loaded up Japan in the rain and it was still smooth. The feel is so amazing and I guess it pays off to be a hard core simmer as I got the hang of it right away. Did the rally school real quick without a single problem. The cockpit view (I think its new) is kick ass and I bet all of you will love it. Gotta run now... beachvolley and then... guess what... RBR!

My specs:

Athlon 1800XP
    Radeon 9800 SE
    1GB RAM

JZ from BHMS
  • JuanG
    ez a rally school már nagyon hiányzott a colin1 óta...
  • JuanG
  • JuanG
    újabb képdózis

...a BH-s srác nagyon odavan érte...a kis g...i! :DDD
  • JuanG
    #1243 :)...