20179
-
#1294 Amugy meg mindenbe bele lehet kotni, de nem sok ertelme;)) Pl. ez is egy hamarosan megjeleno uj rally-s jatek lesz:))
-
#1293 Soha rosszabat:)))))) -
#1292 en nem latok komoly problemat az aranyokban
-
#1291 a motorsporton volt egy hoszabb ismertető
a srác Logiteck kormány mellől nyilatkozott előtte meg mutatták, hogy megy egész jó pályák voltak -
#1290 miért nem, ez legalább arányos...
-
#1289 lehet jobban nez ki, de ez se all kozelebb a valosaghoz, mint a rbr-ban levo -
#1288 impreza f12002 video
na mégegyszer :)... -
#1287 mondjuk az autók tényleg kicsit tömzsik, nem is tudom miért nem tudják normálisan lemodellezni őket, hogy témnyleg bikán nézzenek ki :)...mint pl. az a 2000-es subaru amit az f12002-höz töltöttem le régebben...jobban néz ki mint ami a RBR ben lesz: http://www.fszek.hu/~miklancs/impreza.WMV[/L]]impreza (f12002) video -
#1286 jaja...
...amúgy én már tudom mit várjak ettől a programtól és azt hozni fogja, csalódni különösképpen nem fogok... -
#1285 várom már nagyon. csak nehogy csalódnom kelljen... -
#1284 -
#1283 nagyon lol blackhole motorsportos skines lancer van a videoba :P akkor ha megjelenik jöhetnek a hivatalos festések ^.^ -
#1282 BHM Lancer vid -
#1281 ja, sept. 4. ...imádkozzunk... -
Nyiri #1280 Nagyon ugy nez ki vegre lesz egy normalis rally game, ahol a szimulacio a lenyeg, nem a csicsa grafix. Elvileg szeptember elejen kint van? -
#1279 Értem már, köszi!:) -
#1278 uj shotok^.^ -
#1277 megtekintheted az "ellenfeleid" személyiségét, felkészültségét :D... -
#1276 Ez a Chirdonhead-es incar video irdatlan durva!! Nekem ugy 03:45 korul van a legjobb idom ezen (az egyik kedvenc) palyamon.. :) Igaz meg nem gyakoroltam tul sokat, de azert egesz jol megy mar ez a szakasz. Na de ez??!
"This is rallying!" -
#1275 Valami komment esetleg? -
#1274 -
#1273 mikor jelenik meg a játék? -
#1272 hát hogy egy nagy ratyi^.^ bár ez az én véleményem^.^ az viszont tetszett hogy ha nagy sebességgel lezúgatok a szakadékba ugy hogy a szembe levő sziklának ütközök felrobban az egész verda^.^ mwhahahaha tiszta destruction derby ^.^ -
#1271 Nem értem, mi bajod vele. Az első öt percben én is törölni akartam. De ez nem ebbe a topic-ba való. -
#1270 hát ilyen nincs elmegyek nyaralni egy hétre visszajövök erre sehol sincs legalább a demo. helyette itt van ez a nem tudom minek nevezzem xpand rally -
#1269 Alexease
hungary.gif
New postPosted: Sat Aug 14, 18:20 Reply to topicReply with quote
GREAT NEWS!!!!! THX!!!! Dancing Racer
Back to top
View user's profileSend private message
-
Chaos Mad #1268 most leszedem azt a chirdonhead-et vagy mit, kb 2 ora és lejön :)))))) majd akkor irok rola véleményt :P -
Chaos Mad #1267 belsö nézet látom kezd kialakulni :)))) -
Chaos Mad #1266 hát megnéztem ezt a kvakos videot, kb 2-3 ora kellett mire letöltötte :) de háát, nem érte meg, nem vagyok töle elájulva.. -
#1265 -
#1264 Ja, es a FOV-ot is lehet allitani:)))))) -
#1263 Hetek ota az legjobb hir, hogy a BHMS-en a tesztelonek sikerult a kamera file-okat atirnia!!!! Minden autohoz kulon-kulon van, viszonylag egyszeru szoveges file. Vagyis lehet tologatni a pilotat ahova jol esik!!! Sot, a kijelzot is lehet pakolgatni! :)) Remelem a teljesben is benne hagyak! -
#1262 reméljük nem...
amúgy sztem ebben a cockpit nézetben semmi új nincs, ellentétben azzal amit ígértek... -
#1261 Bar felo, hogy olyan gagyi lesz mint a Colin, hogy csak odaig van lemodelezve a belsonezet, azutan mar semmi:(( -
#1260 Ha ez az uj belsonezet, akkor nem valami fenyes:(((
Remelem, hatra lehet majd tolni valahogy kodbol a nezetet. Nem csak a latoszoget novelne, hanem az oldalso kilatas miatt a tererzetet es a sebessegerzetet is. Az hogy se muszerfal se normalis kormany az mondjuk kicsit gagyi, de sajnos manapsag ugy nez ki divat lett:((( -
#1259 Here are my thoughts:
This baby is a lot more than I expected... and I expected a lot.
It runs super smooth at 1024x768x32. I even loaded up Japan in the rain and it was still smooth. The feel is so amazing and I guess it pays off to be a hard core simmer as I got the hang of it right away. Did the rally school real quick without a single problem. The cockpit view (I think its new) is kick ass and I bet all of you will love it. Gotta run now... beachvolley and then... guess what... RBR!
My specs:
Athlon 1800XP
Radeon 9800 SE
1GB RAM
JZ from BHMS -
#1258 ez a rally school már nagyon hiányzott a colin1 óta... -
#1257 -
#1256 újabb képdózis
...a BH-s srác nagyon odavan érte...a kis g...i! :DDD -
#1255 #1243 :)...