Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár a mellékküldetéseket is nevezhetjük ilyesminek, mert majd mindegyik csak az adott napra érvényes!
Tehát ha nem vizslatjuk át az egész várost, levélkék után kutatva, akkor könnyen kimaradhatnak a játékunkból. (pl. hullaeltûntetõs téma)
De soha nem olvasom el elöre, hogy mi vár a pályán. Hisz ha tudod, hol mi vár rád, nincs benne semmi izgalmas.
Arra a kérdésre, hogy vannak-e secret-ek a T3-ban válaszoltatok?...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Úgy könnyû!
Amúgy szerintem, ha az ember az összes játékban fellelhetõ levélkét, nyitott könyvet elolvas, plusz nézi a feladatok alatti jegyzeteket, akkor végig elég szájbarágós, tehát nemigen kell seholsem sötétben tapogatózni.
Az "elötte" helyett inkább "a telepítõben" -t kéne irni, imho...

Végigjátszás nem is kell, elrontja a játékélményt, ellenben a körítés leírása fontos, de a lefordított széljegyzetekbõl kiolvasható 😄
A telepítõs változatot meg szedem mindjárt...
Ja, egyébként hatalmas poén volt a múzeumos pályán: a gondnok szobájába felfele menet, amikor át kell menni azon a sötét szobán, nem vettem észre a széken ücsörgõ õrt a sötétben. Lopakodok a ládák felé, mikor valaki feláll mellettem, és megszólal, a bal fülembe full hangerõvel. Hát erõsen szivroham szitu volt...
Erre mi sem találtunk megfelelö kifejezést. Mivel ez Warren Spectorék által gyártot kifejezés, igy max mi is valami új kifejezést tudnánk gyártani rá... ha akarnánk.
Bocsi a késlekedésért, reklamációval forduljatok a fókás szolgáltatóhoz...

Amúgy én az oldalatokon is fennt lévõ végigjátszás segítségével keresem a hiányzó értékeket. És így az összes questben 100% volt a lopott zsákmányom.
Ja, és ha már Rejtõ: Nevessetek ki tudatlanságomért, vessetek meg, könyörgök: köpjetek le, de mondjátok el, mi az a Taffer?!
Végre újra mûxik a net! Gyorsan megsasolom a telepítõt és már hajítom is kifelé az oldalra!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Megintcsak Rejtöt tudom idézni : Magyarázza a gyakorlott kikötöi suhanc az új fiúnak :
- Ha valaki nagyon szemtelen veled, vagy kötöszködik, akkor óvatosan a mellényed zsebébe nyúlsz, és egy hirtelen mozdulattal elökapod az ólmost, aztán suhi!
- Mi az a suhi?
- Az 8 napon belül gyógyuló csúnya fejsérülés. Ha meg veréssel fenyegegetnek, vagy bicskával támadnak, akkor megmarkolod az ólmost, és durrbele!!!
- Mi az a durrbele?
- Az olyan, mint a suhi, csak 8 napon túl gyógyul, és rossz esetben a delikvens a hátralévö életében cukorkát árul az utcán, heveny fejrángással.
A Bikacsök meg a bika faszából készül, ez jól látszik a játékban, hogy nem ilyen! 😊
Egyébként ez (kivételesen) nem vita tárgya. A "bunkó" - a minöségjelzön túl - az õsember kezdetleges fegyverét jelenti. Órmótlan, dúrva, nehéz, mammutok letaglózására alkalmas farönk, esetleg szikladarabbal ékesitve. (bár ez már közelit a köbaltához).
Aki azonban járatos "thief"-körökben, netán olvasott néhány Rejtö regényt tudja, hogy az, ami Garrettnél van, az ólmos bot. Mitöbb, még ma is használják 😊
(azért egy végigjáccást összeüthetnél nekem erre a pályára, ha van rám fél órád. Néhány helyen kiváncsi lennék hogy kerülted el az ólmos használatát! tudom, van még mit csiszolnom a technikámon, de elsö nekifutásra csak meg akartam ismerni a pályát 😊
A Múzeumos pályának eleve az a címe, hogy: "Csendélet ólmosbottal" 😊)
És bocs a nagy képekért!
Asszem itt már csak az idõn lehetne javítani...

Mindenki alszik, vagy olyan jól sikerült az installer, hogy már a net sem müködik?

Mentem a cuccokért, de nem cserélte ki. Viszont nem is vették észre az örök. Legalábbis a koronánál. Mert a szivnél még ólmosoztam
Jó volt ez a múzeumos pálya. Volt a nagy csarnokban, ahol a szem is van egy kép a falon, de kivül a korláton. Nem tudtam elérni sehogy. Egyébként 78% loot-om volt már.
Apropó : van secret a T3-ban? Még soha nem irta ki azt, amit régebben szokott. T1,2-ben 1-1 pályán 3-4 secret room is volt...
Najóccaka!
Teccett a könyv mingyár az ajtóban : "... kérjük tartózkodjon a tárgyak megérintésétõl, mert az értékcsökkenést okozhat rajtuk". Naja. Föleg ha én érintem meg öket - és hozzámragadnak

Mike eltünt?
Ez persze nem jelenti azt, hogy jó, de reménykedem benne.
Mike, küldtem, pls teszt és ftp... ha jó...
"A Thief sorozat harmadik tagja immár 3 hónapja a piacon vitézkedik, egyes rajongók azonban már most szerkesztõprogramokért kiáltanak unalmukban. Warren Spector továbbra is kitart korábbi álláspontja mellett az ügyben, azaz véleménye szerint még az editorok használatában jártas bátor vállalkozók sem tudnának eligazodni a Thief 3 komplex tervezési metódusaiban. Természetesen a másik fél ezt nem így gondolja, ezért a közelmúltban útnak indították ezen petíciót, mellyel a hõn áhított szerkesztõprogram publikálását szeretnék elérni a rajongók."
Ez az oldaluk.

Ne keverjük!

Mit nem lehet ezen érteni. A srácot próbáltad meggyözni, hogy ezt nem lehet quake - style jáccani. Nem?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ugye bemásztál a városból azon a csatornán, és egyböl bepottyansz egy terembe. Középen lengedezik az inga, két hammerita meg ott kolbászol körbe. Le a padló alá, átosonni az átellenes sarokba, ott fel a falra, és kész.