Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Én még nem találkoztam ilyennel.
Bár a mellékküldetéseket is nevezhetjük ilyesminek, mert majd mindegyik csak az adott napra érvényes!
Tehát ha nem vizslatjuk át az egész várost, levélkék után kutatva, akkor könnyen kimaradhatnak a játékunkból. (pl. hullaeltûntetõs téma)
Andie
Ja nem, dehogy. Max igy utólag olvasom el, hogy vajon hol hagyhattam el loot-ot. (ez a "loot", meg az "item" a magyaritók rémálba bazz..)
De soha nem olvasom el elöre, hogy mi vár a pályán. Hisz ha tudod, hol mi vár rád, nincs benne semmi izgalmas.
Arra a kérdésre, hogy vannak-e secret-ek a T3-ban válaszoltatok?...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

1-et értek, kivéve a "sötétben tapogatózni"-val, ez a játék sajátossága

hykao
ja, és plusz TÉRKÉP használata.
hykao
Ne csináljátok már, hogy végigjátszást nézegetve játszotok! 😊
Úgy könnyû!
Amúgy szerintem, ha az ember az összes játékban fellelhetõ levélkét, nyitott könyvet elolvas, plusz nézi a feladatok alatti jegyzeteket, akkor végig elég szájbarágós, tehát nemigen kell seholsem sötétben tapogatózni.
ok

Andie
Ja, azért ez a "elötte ajánlatos a meglévö file-okról biztonsági mentést késziteni" úgy értelmezhetõ, hogy a telepitö inditása elött. Akkor meg milyen "meglévõ file-ok"ról? 😊 Az összesröl? Vagy az sca és cut kiterjesztésüekröl?
Az "elötte" helyett inkább "a telepítõben" -t kéne irni, imho...

vagy, LETÖLTÉSHEZ KATT IDE!

gondolkodtam még két hatalmas vörös nyílon, ami arrafelé mutat...

Jó ez e bekeretezett LETÖLTÉS, biztos ami elmúlt alapon

Már lezártuk a taffer ügyet.

Végigjátszás nem is kell, elrontja a játékélményt, ellenben a körítés leírása fontos, de a lefordított széljegyzetekbõl kiolvasható 😄

A telepítõs változatot meg szedem mindjárt...

Andie
De basszus ebben a végigjátszásban leüt mindenkit, még azt is, aki már nem mozog!

Ja, egyébként hatalmas poén volt a múzeumos pályán: a gondnok szobájába felfele menet, amikor át kell menni azon a sötét szobán, nem vettem észre a széken ücsörgõ õrt a sötétben. Lopakodok a ládák felé, mikor valaki feláll mellettem, és megszólal, a bal fülembe full hangerõvel. Hát erõsen szivroham szitu volt...

Andie
Nézem énis a végigjáccást 😊

Erre mi sem találtunk megfelelö kifejezést. Mivel ez Warren Spectorék által gyártot kifejezés, igy max mi is valami új kifejezést tudnánk gyártani rá... ha akarnánk.

KINT VAN A TELEPÍTÕS VÁLTOZAT!

Bocsi a késlekedésért, reklamációval forduljatok a fókás szolgáltatóhoz...

Sztem, a múzeumos még nem is volt durva. Igazi kihívást az árvaházas pálya jelentett. Fullra kirámolni úgy, hogy egyszer se vegyenek észre és én se kapjak szívinfarktust. Na, az nehéz volt...
Amúgy én az oldalatokon is fennt lévõ végigjátszás segítségével keresem a hiányzó értékeket. És így az összes questben 100% volt a lopott zsákmányom.

Ja, és ha már Rejtõ: Nevessetek ki tudatlanságomért, vessetek meg, könyörgök: köpjetek le, de mondjátok el, mi az a Taffer?!
HALLELUJA!!!!!

Végre újra mûxik a net! Gyorsan megsasolom a telepítõt és már hajítom is kifelé az oldalra!

Bandew
Hmmm... ezt megfontolom. :-P

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Andie
Ha tudsz olyan könyvét mutatni, amit nem olvastam, bármilyen árat kérhetsz érte 😊

Bandew
Te azán szereted a Rejtõt! :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Andie
Hát kivánom, ha véletlen arra kerül a sor, akkor gumibottal vágjanak kupán, és ne ólmossal.
Megintcsak Rejtöt tudom idézni : Magyarázza a gyakorlott kikötöi suhanc az új fiúnak :
- Ha valaki nagyon szemtelen veled, vagy kötöszködik, akkor óvatosan a mellényed zsebébe nyúlsz, és egy hirtelen mozdulattal elökapod az ólmost, aztán suhi!
- Mi az a suhi?
- Az 8 napon belül gyógyuló csúnya fejsérülés. Ha meg veréssel fenyegegetnek, vagy bicskával támadnak, akkor megmarkolod az ólmost, és durrbele!!!
- Mi az a durrbele?
- Az olyan, mint a suhi, csak 8 napon túl gyógyul, és rossz esetben a delikvens a hátralévö életében cukorkát árul az utcán, heveny fejrángással.

Bandew
Különben is gumibot. :-)

Bandew
Pedig az õrök mindig kidöglenek tõle. :-D

hykao
A Black Jack Ólmosbotot jelent! Ne hátráltasd az érdemi munkát visszatérõ feleslegességekkel! 😊

A Bikacsök meg a bika faszából készül, ez jól látszik a játékban, hogy nem ilyen! 😊
Bandew
Akkó legyen bikacsök. :-P

Andie
Alapvetöen nem a nevével volt baja, hanem hogy használtam 😊

Egyébként ez (kivételesen) nem vita tárgya. A "bunkó" - a minöségjelzön túl - az õsember kezdetleges fegyverét jelenti. Órmótlan, dúrva, nehéz, mammutok letaglózására alkalmas farönk, esetleg szikladarabbal ékesitve. (bár ez már közelit a köbaltához).
Aki azonban járatos "thief"-körökben, netán olvasott néhány Rejtö regényt tudja, hogy az, ami Garrettnél van, az ólmos bot. Mitöbb, még ma is használják 😊

Bandew
Az sztem is hülyén hangik. A bunkó miért nem megfelelõ?

Andie
Mazó!!!

(azért egy végigjáccást összeüthetnél nekem erre a pályára, ha van rám fél órád. Néhány helyen kiváncsi lennék hogy kerülted el az ólmos használatát! tudom, van még mit csiszolnom a technikámon, de elsö nekifutásra csak meg akartam ismerni a pályát 😊

hykao
Hehe, mi bajod az ólmosbottal??? 😊)
A Múzeumos pályának eleve az a címe, hogy: "Csendélet ólmosbottal" 😊)
Ja, amúgy ez a múzeumos quest utáni statisztika.
És bocs a nagy képekért!
78%, az már nem rossz. Na, de az ólmosbot...

Asszem itt már csak az idõn lehetne javítani...
hykao
Itt vagyok má'.
Andie
Na!
Mindenki alszik, vagy olyan jól sikerült az installer, hogy már a net sem müködik?

Andie
Igen. Felvásároltam mindet Carmentöl.
Mentem a cuccokért, de nem cserélte ki. Viszont nem is vették észre az örök. Legalábbis a koronánál. Mert a szivnél még ólmosoztam
Jó volt ez a múzeumos pálya. Volt a nagy csarnokban, ahol a szem is van egy kép a falon, de kivül a korláton. Nem tudtam elérni sehogy. Egyébként 78% loot-om volt már.
Apropó : van secret a T3-ban? Még soha nem irta ki azt, amit régebben szokott. T1,2-ben 1-1 pályán 3-4 secret room is volt...
Najóccaka!

hykao
Ál-mûkincsekért elmentél?
Andie
Betörtem a múzeumba!
Teccett a könyv mingyár az ajtóban : "... kérjük tartózkodjon a tárgyak megérintésétõl, mert az értékcsökkenést okozhat rajtuk". Naja. Föleg ha én érintem meg öket - és hozzámragadnak

Mike eltünt?

hykao
Közben John P. barátunk is frissített.
részletesebb:
-gyergya
-olajtócsa
-moha textúrák.
Andie
No. Most oda-vissza kipróbáltam, és nálam ment.
Ez persze nem jelenti azt, hogy jó, de reménykedem benne.
Mike, küldtem, pls teszt és ftp... ha jó...

Andie
Hö?

Bár ez sem mai hír, de legalább eszembe juttatták az 576 oldal készítõi:

"A Thief sorozat harmadik tagja immár 3 hónapja a piacon vitézkedik, egyes rajongók azonban már most szerkesztõprogramokért kiáltanak unalmukban. Warren Spector továbbra is kitart korábbi álláspontja mellett az ügyben, azaz véleménye szerint még az editorok használatában jártas bátor vállalkozók sem tudnának eligazodni a Thief 3 komplex tervezési metódusaiban. Természetesen a másik fél ezt nem így gondolja, ezért a közelmúltban útnak indították ezen petíciót, mellyel a hõn áhított szerkesztõprogram publikálását szeretnék elérni a rajongók."

Ez az oldaluk.

hykao
nálam mindkét fájlban a lang_english(ek) van(nak) elsõként.
Andie
Hát hogy ne legyen eccerü az élet, 2 file-ban nem az english van az elsö sorban, hanem a francia. (SM3enforcers.sch, Screens.sch)

a bejarat kozeleben (ahol az elso ket katona flangal, es lengedeznek az ingak). kicsit fel kell masznod erte.
Hat nemtom sztem jobban megeri ugyanennyiert egy 512/128-as adsl kapcs korlatlanul. Ha raerosen toltogetsz eztazt, a 15 gb limit max 1-2 het alatt leporogne. Nomeg netes jatekokanal pl az upc nem a legjobb valasztas, mert gyakran leterhelt a halozatuk(choke-loss elonyben).
Különben is Doom-style nem Quake...
Ne keverjük!

Semmit, vagyis könnyû megérteni, de semmi komment, csak úgy a levegõbe. Elsõre értelmetlen zagyvaság, de másodjára se javul a helyzet

Andie
Ez egy chat párbeszéd becopizása. (söt, lehet, hogy DC++)
Mit nem lehet ezen érteni. A srácot próbáltad meggyözni, hogy ezt nem lehet quake - style jáccani. Nem?

hykao
köszi!
The Garrett
sz.tem tudom. de mind1 😊 akkor ez is olyan dolog amit csak en ertek. kár :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Andie
Jaja!
Ugye bemásztál a városból azon a csatornán, és egyböl bepottyansz egy terembe. Középen lengedezik az inga, két hammerita meg ott kolbászol körbe. Le a padló alá, átosonni az átellenes sarokba, ott fel a falra, és kész.

hykao
aha, akkor még azelõtt, hogy átmennék az alsó szintre?