10699
-
#12 Lécci add meg az e-mail címed. Itt ez a privát üzi elég hülyén lett megoldva. Elküldök egy progit, amivel nekem sikerül elindítanom az XP alatt nem futó progikat. Ott majd leírok mindent. -
Crusader #11 Persze. Elindul aztán visszadob az asztalra. Az 1.33 patch nemfut le hibával elszáll, vmi old file-okat keres, a magyaritás pedig dat file hibára hivatkazik. A cd eredeti 98 alatt futott. -
#10 Fel tudod telepíteni? -
Crusader #9 Hali All !
Vki legyen olyan yo hogy segít !
Thief: Dark project-et szeretném ujra játszani, de Xp alatt nem fut, de az is lehet hogy az Ati kártyám miatt nem indul. HELP !!!
THX -
#8 Az Ent-es pálya...
Úgy emlékszem, nem sikerült összeakadnom egy darabbal sem, talán ha egy mozgott kicsit.
Emlékszem annyira fostam, hogy centiről sentire araszoltam előre.
Persze aztán sokadik végigjátszások közben lenyomtam mindet.
A legkirályabb akkor is a Horn of Quintus első alkalommal !! Nomeg a Return to the chatedral. Emlékszem elsőre nem mertem odamenni Murus-hoz :DD -
#7 asszem a régi logom is visszateszem majd az ünnep tiszteletére :) -
#6 pure thief :D -
#5 Én láttam egy rövid kis videót a Thief3-ból, és szvsz eltalálták a hangulatot. Bár ez még nem teljesen biztos, hisz csak egy videó volt.
De én is félek. -
#4 félek nagyon félek, hogy AZ a hangulat már nem ugyanaz lesz (lásd Terminator 1-2-3)..... -
#2 Ezaz ! Na végre...
Épp most láttam 5 kis videot a 3. részből !
Elég gyenge minőség, de megéri.
A... http://www.thief-thecircle.com/t3/ -ról érhető el.
-
#1 Mivel eddig csak a játékhírek fórumában van Thief3, a másik meg a megjelenését vitatta, ezért itt van egy 100% Thief3 topic. :D