10699
-
erre gondoltam, a pogányok bementek a piac területére és az őrség meg a kalapácsosok(?) írtják őket és viszont. -
#6894 Sajnos nem véletlenül, az 5600-asok is elég csulák, MX szindróma... -
#6893 TÉRKÉP alapján könnyen megtalálod. (nameg, ha nem vaksötétre van állítva a monitoron a fényerő...) -
Smokk #6892 Vki tudna segiteni!?
Az Elsullyedt Fellegvaarba kene bejutni, tan a kikoto csatorna rendszeren keresztul,csakhogy en azt nem nagyon talalom...
Vki nem tudja h lehet oda lejutni? -
Jumpy #6891 Nekem is ATI 8500 van,hát nem túl nagy szám a felbontás,maxban riceg is rendesen .-( -
Davidsned #6890 Jah nekem is TI 4200 van és smán elmegy rajta. Sőt 1024-en minden maxon van, kivéve az élsimítást.
Amúgy ki játszik FX kártyával? Csak mert tudok olyanról is, h egy FX5600-os kártyán elviselhetetlenül szaggat a játék (jobb gépen mint az enyém). -
#6889 Nem kell besértődni. Tény ami tény. Senki nem örül neki, de jó konfiggal megy és kész. Előtte nekem ATI 8500-am volt, minimumon de elment. De sztem az is jobb kari mint az MX. Másrészt a többi jó közepesnek számít. -
#6888 bloodroot már előfordult -> vérpipacs
cottonwood -> (amerikai)nyárfa
jacksberry -> kenyérfabogyó(k) -
#6887 szivesen...
mint mondottam a problémádra egy megoldás van, mielőbb lecserélni... -
#6886 Persze, mert az nem MX... -
#6885 nem rajtam kellett volna segíteni, hanem nekem...ez nem ugyanaz...
de látom te egy kultúrált ember vagy, (vagyis ezt szűrtem le az első két mondatodból) és köszönöm neked a felvilágosítást... -
#6884 Az MX-röl én se hallottam semmi jót csak olyat amit írtál!kb:GeForce 2 a minöség -
#6883 Nekem TI4200 van ez biztos jó,de azt hiszem már nem lehet kapnieddig még semmilyen játékkkal nem volt gondom! -
mike369 #6882 tényleg? -
#6881 Na ne fárasszál már bazeg! Ki a lófasz fikázott???
Az, hogy bemalmoztak, az nem a te fikázásod, hanem sokkal inkább az Nvidia fikázása!
A Gforce4MX bizony amikor kijött már akkor sem számított jónak én is elmondanám!!! Max. olcsónak, és csábítónak a félrevezető neve miatt!
Ennek a kártyának köze sincs a Gforce 4 szériához, hisz még a Gforce 3-maknál is (mert már azok is DX8-asok voltak) kevesebbet "tudnak", hanem bizony a Gforce 2-esekhez van köze (DX7), amik viszont abban az időben, amikor kijöttek ezek a 4MX-ek már jócskán kevesek voltak...
Szóval bizony bemalmoztak, de nem csak téged, hanem az összes ilyen kártyát vásárlót!
Megoldást is mondtam a problémádra, de úgy tűnik te is azok közé tartozol, akiken nem lehet segíteni... -
#6880 ezek nincsenek magyarra lefordítva magyarra ??...csak mert hallottam, hogy van magyarosítás -
KGy #6879 Ezek fele nem létező növény. Fantáziát is be kell vetni. A jacksberry pl. nálam kenyérbogyó lett, miután találtam olyat, hogy jack-fruit, ami egy kenyérfának (Artocarpus) nevezett növény neve. -
#6878 Szerintem nem fikázni kellene...."bemalmoztak"...annak idején nem számított ez rossznak, elmondanám...az tuti hogy nem úgy fog kinézni, de hogy úgy nézzen ki ahhoz erődítmény kell..hidd el ami screenshotokat csináltak mások a DX9-et támogató kártyákkal én ugyanolyat képet láttam magam előtt, mivel ha multizni akarsz a Far-ral akkor ha átlag géped van (AMD 2500 768 ram) akkor le kell venned a szépítő ezközöket...szóval erről ennyit...
..én megoldást szerettem volna találni a problémámra, és nem azt hogy fikázzanak... -
mike369 #6877 Hykao! Megvan még a kis növényhatározód?
Ezt kellene megkukkolni:
http://free.srv.hu/t/h/thief3/thief3/24.jpg -
#6876 elemzés: http://www.pcdome.hu/review.php?id=1589 -
thief3 #6875 Nem is tom ki vetette fel
-
#6874 a Far Cry sem JÓ! Csak elfut rajta! De milyen áron??? Egy MX-en a Far Cry közel sem úgy néz ki, mint egy dx9-es kártyán!!!
Mondom, ha van egy kis eszed azonnal túladsz rajta (ha már annakidején bemalmoztak, és megvetted...) -
Prince007 #6873 A Far Cry-hoz nem kell directx 9-es támogatottság,ezért fut MX-en. -
#6872 Na szóval:
1. Rozsdabogár
2. Sarokkő
...mert a minap ismét előkerült a téma... -
Zsoldos #6871 Thief2 szerintetek futhat fullosan egy 4000 3dmark2k1 pontszamu konfigon?
(egyelore meg el se merem kezdeni:) -
#6870 tehát akkor driver csere nem old meg semmit...:((...akkor a Far Cry miért jó??...gondolom ennek nincs olyan fejlett graf motorja.. -
#6869 Akkor ez a hiba! MX-eken nem megy (többek között) ez a játék sem!
A GF4 Mx440 valójában egy Gforce 2-es kártya dx7-es támogatással.
Gyoesan cseréld le, amíg még eladható!
Pár ezres ráfizetésével tudsz venni egy 8500-at, amin még jóideig elfut minden. -
Prince007 #6868 Geforce 4 Mx-en nem fut a Thief 3. -
#6867 MX sorozaton nem megy.... -
#6866 A Far Cry is fut rajta úgyhogy nem hiszem hogy azzal lenne gáz... -
#6865 GF 4 Mx 440 -
#6864 milyen videókártyád van? -
#6863 Üdv Mindenkinek..lenne egy kis problémám.
Játék simán feltelepült, crack fent, és amikor elindítom, valamiért nem indul el...valami hiba üzit rak ki (message) de nem látom csak a desktop-om. Ezt is csak onnan tudom hogy message ablak amikor a alt+tab -ot nyomok..
Mi a baj...driver?...ha nem muszály nem akarok új drivert rakni..de ha ez a gond nincs mit tenni..:((
Valakinek van valami ötlete?
előre is köszi a gyors választ.. -
thief3 #6862 Mike ment az üzenet... -
thief3 #6861 Még szerencse :)
Mi lett volna ha... -
#6860 Semmi Photoshop. én csak, és kizárólag a sima Windows-os Paint-et használom. -
thief3 #6859 Ez a hülye Photoshop már megint :) -
#6858 mivel a random beszólások nem párbeszédek, így valószínű. -
thief3 #6857 Milyen párbeszédek? ( a fixek?) -
thief3 #6856 HL-ből meg is néztem aztat, elég húzós videó.
:)