Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hova csöppentem?
Vagy túl elvont dolgokról beszéltek, vagy nem beszéltek...
Olyat is mondjatok amihez érdemben hozzá tudok szólni! THX
Vagy túl elvont dolgokról beszéltek, vagy nem beszéltek...
Olyat is mondjatok amihez érdemben hozzá tudok szólni! THX
ja, amúgy meg:

Ez de jó hozzászólás volt! 

Jól értem? Lesz install/uninstall a Thief3 magyarításához?
IGen, a borral kapcsolatban kérdezted, assszem a pénzt is. Ha mégsem, akkor csak akartam 😊
Vak az özvegy? Esse tudtam. Nem figyelek oda
Ok, megcsekkolom az álmütrágyákat
Installer készül, estére meg akarok vele lenni, de a backup funkció kicsit bekavar
Vak az özvegy? Esse tudtam. Nem figyelek oda
Ok, megcsekkolom az álmütrágyákat
Installer készül, estére meg akarok vele lenni, de a backup funkció kicsit bekavar

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Má'késõ...gyõzõtt a kapzsiság... Há' tolvaj vagyok én vagy szociális munkás... 😊
Viszont a Kurshok Koronát nem adtam el...kíváncsi vagyok mi lesz a Múzeumban helyette.
Bár a Macskaszobrot is - amit a Háziúr szobájából loptam (miután kirúgta Bobot) - viszontláttam a Múzeumban...
Azért ha megnézted, leírhatnád, milyenek ezek a ál-mûtárgyak. 😊
Viszont a Kurshok Koronát nem adtam el...kíváncsi vagyok mi lesz a Múzeumban helyette.
Bár a Macskaszobrot is - amit a Háziúr szobájából loptam (miután kirúgta Bobot) - viszontláttam a Múzeumban...
Azért ha megnézted, leírhatnád, milyenek ezek a ál-mûtárgyak. 😊
Ez egy játékélményt fokozó dolog.Tehát nincs kihatással rá hogy meghagyod e vagy sem.A játék nem foglalkozik ezzel.
Atírom úgy, hogy ha ez eljut hozzád...
mellesleg érdekes, hogy a kapitány a vak feleségének értelemszerûen a gramofonon hagy üzenetet, de lent a titkos helyiségben meg már a levelet úgy kezdi: Edwina - ha olvasod ezt... LOL, hogy olvassa szegény világtalan? vagy Braille írással íróditt vajon? 😊

Mike : áldásom adom rá.
Hykao : ezt kérdeztem anno énis, de nem tudta senki. Én elloptam, és úgyemléxem teis. ÚGyhogy most hagyd meg neki, hátha 😊
Hykao : ezt kérdeztem anno énis, de nem tudta senki. Én elloptam, és úgyemléxem teis. ÚGyhogy most hagyd meg neki, hátha 😊
Más:
kihatással van a játék további menetére bármilyen formában is, hogy meghagyjuk az özvegynek a megélhetéséhez szükséges pénzt, vagy sem??? vagy ez csupán egy amolyan játékélmény fokozó dolog???
kihatással van a játék további menetére bármilyen formában is, hogy meghagyjuk az özvegynek a megélhetéséhez szükséges pénzt, vagy sem??? vagy ez csupán egy amolyan játékélmény fokozó dolog???
Valaki rálicitál még a Baljóslatok Kompendiumára?
Ehh, nekem mindegy, majd tájékoztassatok a végeredményrõl.
addig folytatom egy kicsit a fordítást.
addig folytatom egy kicsit a fordítást.
akkor már inkább a Baljóslatok Kompendiuma
...kivonata
A kivonathoz ragaszkodom!!! ez teljesen kifejezi az ide vonatkozó compendium szót!!!

amúgy van olyan magyar szó, hogy kompendium
Baljóslat Kompendium???
Baljóslatok Kompendiuma???
A kivonathoz ragaszkodom!!! ez teljesen kifejezi az ide vonatkozó compendium szót!!!

amúgy van olyan magyar szó, hogy kompendium
Baljóslat Kompendium???
Baljóslatok Kompendiuma???
a sötétet hagyjuk ki belõle, mert a kor is sötét... ne legyen minden sötét...
Baljós Jövendölések
Ja, úgy más...
Bûneink Kivonata
Kivonat a Baljóslatokból
Sötét Próféciák
Vészjósló Próféciák Kivonata
Egyébként is : Baljós Árnyak
Bûneink Kivonata
Kivonat a Baljóslatokból
Sötét Próféciák
Vészjósló Próféciák Kivonata
Egyébként is : Baljós Árnyak

Caduca ezt olvassa fel belõle: "...mikoron megáll az idõ...a gonosz felfedi kilétét..." (Gamall persze tesz egy gyenge félrefordítási kisérletet: "mikoron megáll az idõ...az elsõ kijelöltetik"...LOL)
De ez egy szövegkivonat! a próféciákból, ami nyilván egy könyvtárnyi lenne! ez egy olyasmi könyv, amiben a próféciák baljóslatú kivonatai vannak!!!
Egyetértek.
ez jól hangzik!
Kivonat... kivonat az egy valamilyen rendszer szerinti részletei egy szövegnek. A Gyalázatnak meg a Szégyennek nincs ilyenje.
Akkor már inkább Bûnlajstrom.
Akkor már inkább Bûnlajstrom.
A Gyalázatok Kivonata jó.Vagy Szégyen kivonat?
csak ne legyen kötõjeles, az olyan fura...
A Gyalázatok Kivonata vagy Bûnök Kivonata szerintem jó.
Emberek! Szar van a palacsintában!
A Compendium of Reproach nem jó úgy, hogy Gyalázat-lista! Most értem oda, amikor Caduca felolvas belõle, ez egy kivonat, de milyen kivonat legyen??? Gyalázat-kivonat? vagy Gyalázatok Kivonata??? Vagy mi???
Ötletek???
A Compendium of Reproach nem jó úgy, hogy Gyalázat-lista! Most értem oda, amikor Caduca felolvas belõle, ez egy kivonat, de milyen kivonat legyen??? Gyalázat-kivonat? vagy Gyalázatok Kivonata??? Vagy mi???
Ötletek???
Szerintem a végén Garrett olvasgat a könyvtárban. Mindig is kiváncsi volt a tiltott könyvekre, és hát végülis õ maradt az utolsó Õrzõ. Nemde?
Ja jo
azt hittem, azon a lapon voltak a glifék szövegei.
nem egyértelmûen tetted fel a kérdést: "Honnan veszed ,hogy eletmeghosszabbito?", azt hittem azt kérdezed, honnan veszem, hogy ilyen glifé van.
nem egyértelmûen tetted fel a kérdést: "Honnan veszed ,hogy eletmeghosszabbito?", azt hittem azt kérdezed, honnan veszem, hogy ilyen glifé van.
Igen ,es ennek mi koze van a kitepett laphoz?
onnan veszem, hogy az Õrzõk Tiltott könyvtárában van egy jegyzet, ami arról szól, hogy az egyik õrzõ nagyon kíváncsiskodik a többiek által tabunak tartott, illetve szerintük nem is létezõ, életmeghosszabbító, és alakváltó glifékrõl. az érdeklõdõ õrzõ szerint e két glifé birtoklása rendkívüli hatalommal ruházza fel, a birtoklót...
Honnan veszed ,hogy eletmeghosszabbito? Szerintem az csak egy hangulatkelto video, mint ami hammerek meg a paganok elott is van. Nincs kulonosebb jelentosege.
A vegen az meg egy egyszeru scribe, max egy keeper, aki eszrevette ,hogy eltuntek a glyphek.
De ,Caducat oli meg Gamall,hogy a helyere keruljon.
A vegen az meg egy egyszeru scribe, max egy keeper, aki eszrevette ,hogy eltuntek a glyphek.
De ,Caducat oli meg Gamall,hogy a helyere keruljon.
Akkor ki az akinek megölésért Garrett-et itélik el?
Nem õ Caduca?
Nem õ Caduca?
No de az elsõ átvezetõ videók egyikében nem azt mutatják, amikor megtalálja az alakváltó, és az élet meghosszabbító gliféket, és kitépi a könyvbõl???
Szerintem a végén õ van amúgy a könyvtárban...
Szerintem a végén õ van amúgy a könyvtárban...
Caducanak semmi koze az egeszhez,o csak egy oregasszony ,akit a keeperek tartanak,hogy olvasson.
Caducanak semmi koze az egeszhez,o csak egy oregasszony ,akit a keeperek tartanak,hogy olvasson.
Jó, hogy mondod! Akkor mindjárt bekerülök a börtönbe is, hogy annak is a "trióját" lefordítsam.
Ja akkor az volt a gond nálam, hogy a boltost is leütöttem. :-)
Tudom, hogy ez hatalmas hiba volt, de utálom amikor elkezdenek visongani, hogy "úristen! õrség! egy ember! ide jöjjenek!!!" Ilyenkor elõjön belõlem az agresszív...
Tudom, hogy ez hatalmas hiba volt, de utálom amikor elkezdenek visongani, hogy "úristen! õrség! egy ember! ide jöjjenek!!!" Ilyenkor elõjön belõlem az agresszív...
Na ugye. :-)
Még jó hogy van egy csomó nem Quick Save mentésem...
Így gyorsan betölthetek bármelyik részhez 😄
Így gyorsan betölthetek bármelyik részhez 😄
Én simán bementem amikor fent volt a víz, igaz egy kicsit vigyázni kellett de nem volt gáz.
A falmászó kesztyûvel a rács mellett fel, majd a sarokban ahol van föld le és már ott is vagyok.
A falmászó kesztyûvel a rács mellett fel, majd a sarokban ahol van föld le és már ott is vagyok.
Nem még van víz a csatornában, most ugrottam bele(jól van na beleestem), mikor jöttem visszafele...
Nem nevetni!!!
De ez gáz, belefulladok a vízbe, majd betölt hogy a börtönben vaok. Mind1, innen még úgy se szöktem meg 😄
Nem nevetni!!!
De ez gáz, belefulladok a vízbe, majd betölt hogy a börtönben vaok. Mind1, innen még úgy se szöktem meg 😄