Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hova csöppentem?

Vagy túl elvont dolgokról beszéltek, vagy nem beszéltek...
Olyat is mondjatok amihez érdemben hozzá tudok szólni! THX

ja, amúgy meg:

Sil3nt
gondoltam hogy valaki fenn akad ....nade hogy pont te

Ez de jó hozzászólás volt!

Sil3nt

Jól értem? Lesz install/uninstall a Thief3 magyarításához?

Andie
kérdeztem! na.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Andie
IGen, a borral kapcsolatban kérdezted, assszem a pénzt is. Ha mégsem, akkor csak akartam 😊

Vak az özvegy? Esse tudtam. Nem figyelek oda

Ok, megcsekkolom az álmütrágyákat

Installer készül, estére meg akarok vele lenni, de a backup funkció kicsit bekavar

hykao
ok.
hykao
Má'késõ...gyõzõtt a kapzsiság... Há' tolvaj vagyok én vagy szociális munkás... 😊

Viszont a Kurshok Koronát nem adtam el...kíváncsi vagyok mi lesz a Múzeumban helyette.
Bár a Macskaszobrot is - amit a Háziúr szobájából loptam (miután kirúgta Bobot) - viszontláttam a Múzeumban...

Azért ha megnézted, leírhatnád, milyenek ezek a ál-mûtárgyak. 😊
Ez egy játékélményt fokozó dolog.Tehát nincs kihatással rá hogy meghagyod e vagy sem.A játék nem foglalkozik ezzel.

Atírom úgy, hogy ha ez eljut hozzád...

hykao
Ööö, te nem a borral kapcsolatosan kérdezted, hogy viszel-e neki vagy sem???
hykao
mellesleg érdekes, hogy a kapitány a vak feleségének értelemszerûen a gramofonon hagy üzenetet, de lent a titkos helyiségben meg már a levelet úgy kezdi: Edwina - ha olvasod ezt... LOL, hogy olvassa szegény világtalan? vagy Braille írással íróditt vajon? 😊

Andie
Mike : áldásom adom rá.

Hykao : ezt kérdeztem anno énis, de nem tudta senki. Én elloptam, és úgyemléxem teis. ÚGyhogy most hagyd meg neki, hátha 😊

hykao
Más:

kihatással van a játék további menetére bármilyen formában is, hogy meghagyjuk az özvegynek a megélhetéséhez szükséges pénzt, vagy sem??? vagy ez csupán egy amolyan játékélmény fokozó dolog???
Valaki rálicitál még a Baljóslatok Kompendiumára?

hykao
Ehh, nekem mindegy, majd tájékoztassatok a végeredményrõl.
addig folytatom egy kicsit a fordítást.
akkor már inkább a Baljóslatok Kompendiuma

hykao
...kivonata

A kivonathoz ragaszkodom!!! ez teljesen kifejezi az ide vonatkozó compendium szót!!!

amúgy van olyan magyar szó, hogy kompendium

Baljóslat Kompendium???
Baljóslatok Kompendiuma???
a sötétet hagyjuk ki belõle, mert a kor is sötét... ne legyen minden sötét...

Baljós Jövendölések

Andie
Ja, úgy más...
Bûneink Kivonata
Kivonat a Baljóslatokból
Sötét Próféciák
Vészjósló Próféciák Kivonata

Egyébként is : Baljós Árnyak

hykao
Caduca ezt olvassa fel belõle: "...mikoron megáll az idõ...a gonosz felfedi kilétét..." (Gamall persze tesz egy gyenge félrefordítási kisérletet: "mikoron megáll az idõ...az elsõ kijelöltetik"...LOL)
hykao
Baljóslatok Kivonata? Hmm???
hykao
De ez egy szövegkivonat! a próféciákból, ami nyilván egy könyvtárnyi lenne! ez egy olyasmi könyv, amiben a próféciák baljóslatú kivonatai vannak!!!
Egyetértek.

ez jól hangzik!

Andie
Kivonat... kivonat az egy valamilyen rendszer szerinti részletei egy szövegnek. A Gyalázatnak meg a Szégyennek nincs ilyenje.
Akkor már inkább Bûnlajstrom.

A Gyalázatok Kivonata jó.Vagy Szégyen kivonat?

csak ne legyen kötõjeles, az olyan fura...

A Gyalázatok Kivonata vagy Bûnök Kivonata szerintem jó.

hykao
Emberek! Szar van a palacsintában!

A Compendium of Reproach nem jó úgy, hogy Gyalázat-lista! Most értem oda, amikor Caduca felolvas belõle, ez egy kivonat, de milyen kivonat legyen??? Gyalázat-kivonat? vagy Gyalázatok Kivonata??? Vagy mi???

Ötletek???
Szerintem a végén Garrett olvasgat a könyvtárban. Mindig is kiváncsi volt a tiltott könyvekre, és hát végülis õ maradt az utolsó Õrzõ. Nemde?
Ja jo
hykao
azt hittem, azon a lapon voltak a glifék szövegei.
nem egyértelmûen tetted fel a kérdést: "Honnan veszed ,hogy eletmeghosszabbito?", azt hittem azt kérdezed, honnan veszem, hogy ilyen glifé van.
Igen ,es ennek mi koze van a kitepett laphoz?
hykao
onnan veszem, hogy az Õrzõk Tiltott könyvtárában van egy jegyzet, ami arról szól, hogy az egyik õrzõ nagyon kíváncsiskodik a többiek által tabunak tartott, illetve szerintük nem is létezõ, életmeghosszabbító, és alakváltó glifékrõl. az érdeklõdõ õrzõ szerint e két glifé birtoklása rendkívüli hatalommal ruházza fel, a birtoklót...
Honnan veszed ,hogy eletmeghosszabbito? Szerintem az csak egy hangulatkelto video, mint ami hammerek meg a paganok elott is van. Nincs kulonosebb jelentosege.
A vegen az meg egy egyszeru scribe, max egy keeper, aki eszrevette ,hogy eltuntek a glyphek.
De ,Caducat oli meg Gamall,hogy a helyere keruljon.
Akkor ki az akinek megölésért Garrett-et itélik el?
Nem õ Caduca?

hykao
No de az elsõ átvezetõ videók egyikében nem azt mutatják, amikor megtalálja az alakváltó, és az élet meghosszabbító gliféket, és kitépi a könyvbõl???

Szerintem a végén õ van amúgy a könyvtárban...
Caducanak semmi koze az egeszhez,o csak egy oregasszony ,akit a keeperek tartanak,hogy olvasson.
hykao
Jó, hogy mondod! Akkor mindjárt bekerülök a börtönbe is, hogy annak is a "trióját" lefordítsam.
Ja akkor az volt a gond nálam, hogy a boltost is leütöttem. :-)
Tudom, hogy ez hatalmas hiba volt, de utálom amikor elkezdenek visongani, hogy "úristen! õrség! egy ember! ide jöjjenek!!!" Ilyenkor elõjön belõlem az agresszív...

Na ugye. :-)

Még jó hogy van egy csomó nem Quick Save mentésem...
Így gyorsan betölthetek bármelyik részhez 😄

Én simán bementem amikor fent volt a víz, igaz egy kicsit vigyázni kellett de nem volt gáz.
A falmászó kesztyûvel a rács mellett fel, majd a sarokban ahol van föld le és már ott is vagyok.

Nem még van víz a csatornában, most ugrottam bele(jól van na beleestem), mikor jöttem visszafele...
Nem nevetni!!!

De ez gáz, belefulladok a vízbe, majd betölt hogy a börtönben vaok. Mind1, innen még úgy se szöktem meg 😄